שבוע טובעזרא - ארכיון
התארסתי
חחחחחחחחחחחח מזל טוב......עזרא - ארכיון
מי אתה?!
מיצטהר שאני קצת אגרסיבי....
וגם עם מי?
אאאילןןן!!!!!!!! י'מלך!!!!!!!!!!!!עזרא - ארכיון
מממזזללל טוב!!!!!

בת כמה? איך קוראים לה?
אילן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11עזרא - ארכיון
מזל טוב בנאדם!!!!!!!!!!!!!!!!!

מי המאושרת?????
ווואי איזה תקופה של אירוסים וחתונות!!!!!!!!!!!11

איך יצאת גבר איך שכתבת את זה...חחחחחחחחחחח
מזל טוב!!!עזרא - ארכיון
אפריים, איזה שמחה!עזרא - ארכיון
וואי אילן אני מזה שמח בשבילך, באמת!!!
מזל טוב!!!!! תספר קצת..עזרא - ארכיון
נ.ב.
וואיייי זה אחד הדברים הכיפים לחזור ב12 הבייתה ולגלות ש...- ההורים לא נמצאים..! חחח
מזל טוב!!עזרא - ארכיון
אילן! איזה אושר לשמוע!
רק בשמחות בעז"ה..
יוווו מזל טוב אילן!!!עזרא - ארכיון
וואי איך הוא סיפר את זה מצחיק...=]]
איזה כיף שכולם מתארסים...ב"ה..
אילןןןן!!!עזרא - ארכיון
ממש מזל טוב!! איזה כיף, ב"ה...
שמעתי שהיא ממש חמודה!! הרבה אושר...
תעדכן בקשר לאירוסין וכו'...
חחח...עזרא - ארכיון
יפעת.. כפרעלייך.!!!
וווווווואייי.. אילן.. מלא מזל טוב.. איזה כיף לשמוע!@!!
רק בשמחות
אילן!!!עזרא - ארכיון
מזל טוב!!
דיי איזה מרגש!!עזרא - ארכיון
ב"ה! כן יירבו שמחות בישראל! נו ספר..?? מי? איך? מתי? איפה?
מיי זהההה??????עזרא - ארכיון
סבא רבה רבה רבה רבה שלך......עזרא - ארכיון
מזל"ט בחור!עזרא - ארכיון
מה זה הנונשלטיות הזו? מי היא? מאיפה? מתי החתונה?איזה כייף...
נשמות שליעזרא - ארכיון
ימי חגי תשרי הציבעוניים כבר מאחורינו והנה באים עלינו חודשיים כמעט ללא שום מאורע יוצא דופן במיוחד.
אי לכך ובהתאהם לזאת החלטתי ליצור אירוע דווקא בימים אלו.
לא, לא השתגעתי ולא החלטתי להתארס כי היה לי משעמם למעשה לא התארסתי בכלל אלא רק רציתי לגרום לבאי הפורום מעט אושר לקאת הימים האפורים הללו.
חשבתי לעשות כהרגלי בקודש ולכתוב לכם מאמר ארוך ומצחיק כמו שעשיתי כמה פעמים עד לפני כמה חודשים אבל גיליתי שאין לזה פופולאריות ושאנשים בכלל לא טורחים לקרוא את זה עד הסוף (תחשבו כמה זמן לוקח לי לכתוב קטע כזה, כפויי טובה שכמותכם). לכן הלכתי על קצר וקולע.
תיראו כמה אושר גרמה לכם מילה אחת שלי, לא מדהים?
שמא תגידו "אילן יא מנוול, על מי אתה חושב שאתה עובד?" אז ככה, כל מי שבזבז עלי חצי שקל והתקשר\ סמס אלי זכה לדעת את האמת לפני הזמן אבל מכיוון שאיש מכם לא חשב שאני שוה חצי שקל למעט אביש ומוריה אז נאלצתם לצאת חומוס...
את האמת, רציתי להמשיך למתוח אתכם עד יום שלישי אבל הבוקר הרב בן ישי אמר מזל טוב לאבא שלי אז החלטתי שזה כבר מוגזם (לא אמרתי לאבא שלי שאני עובד עליכם...)
אז להתראות בקרוב בשמחות (אמיתיות)
עדיין אוהב אתכם למרות הכל
אילן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...עזרא - ארכיון
הרגת אותי עם כל הקטע הזה!!
חבר'ה- כפיים לאילן המלך שבאמת העלה פה את רמת הצחוקים והשמחה ליום- יומיים!!

(ח...הרב בן ישי...בא לאבא שלך...הוא בטח היה מופתע..)
חחחחחח...עזרא - ארכיון
אבישי תודה שהייתי טובה בזה..
איך שיחקתי אותה יפה!!!!
אמרתי למישהו (נראה לי שאוהד) שאולי הוא עובד עלינו.עזרא - ארכיון
ואז חשבתי שזה לא הגיוני כל כך...
כן יפעת..עזרא - ארכיון
"שמעתי שהיא ממש חמודה"...פחח..
נ.ב: מי הנפיץ את אורנה פרבר הזאת? או שזה אדם אמיתי..
חחחח....אווףף...ואני רציתי לכתוב מזל טוב...עזרא - ארכיון
לונורא,אני אכתוב בכ"ז!!מזלללל טווווב!!!
וואי אילן זה היה אחד הגדולים...=]]עזרא - ארכיון
אוקיי...עזרא - ארכיון
מה שכן, חבל מאוד שזה מה שצריך כדי לשמח...
חסר דברים להשתמח בהם?
סיפור קצר::::
לפני הרבה שנים היה מלך עצוב מאוד, המלך הזה לא שמח מכלום, לא מעבדיו הרבים, לא מבניו או בנותיו או אשתו, לא מארצו היפה ומעושרו הרב... הכל היה אפור בעיניו.
יום אחד מרוב עצב נהיה המלך חולה ויועצו הקרוב החליט להבטיח פרס לאדם שיצליח למצוא או להמציא משהו שישמח את המלך...
כולם ניסו בכל מיני תחבולות, כי בסה"כ חוץ מהפרס העם מאוד אהב את המלך... אף אחד כמובן לא הצליח..
עד שבא מדען אחד מארץ רחוקה והביא איתו המצאה- משקפי אשליות, אלה היו משקפיים מיוחדים שמי שהרכיב אותם ראה את העולם כפי שהוא רצה שיהיה, "אולם" הזהיר המדען, "הקפידו להרכיב למלך את המשקפיים רק פרק זמן קצר בכל יום..."
חבשו למלך את המשקפיים ופתאום---המלך העצוב חייך, צחק ושמח... היועץ שמח כ"כ עד שהחליט להשאיר את משקפי האשליה על אפו של המלך במשך כל היום כולו, ורק בלילה הוריד לו אותם.
לילה אחד, כשהמלך היה בריא מספיק, הוא קם משנתו, המשקפיים כמובן לא היו עליו,המלך שקע במרה שחורה עוד יותר, וכעבור שעת אחדות, מת מדכאון...

(נורא השתדלתי לתמצת..)

בקיצור, הכי טוב לשמח אנשים, הכי לא בריא שלמוח מדברים לא אמיתיים..
רגע רגע רגעעזרא - ארכיון
הסיפור הזה נראה לי נורא מוכר מאיפשהוא...
לבנת!!!! זה הסיפור שלי בגירסה אחרת! (אגב על פי הסוף ששינית אותו משום מה- לא נראה לי שהוא יצא לך מי יודע מה שמח...)
אילן!!! אני יהרוג אותך...עזרא - ארכיון
אל תדבר איתי
חחחח גדולללעזרא - ארכיון
באמת מצחיק!עזרא - ארכיון
יאללה גמני התארסתי חח
דייייי עם מי??? שמעתי שהוא חמוד...=]]]עזרא - ארכיון
נראה לי שאני אתבע אותך לבנתעזרא - ארכיון
על גניבת זכויות יוצרים, מה אתם אומרים חבר'ה?, תשפטו בעצמיכם- לא נגעתי
"היו היה פעם בממלכה רחוקה מאד מכאן מלך אחד, ולמלך היתה אשה יפת תואר ונאוה עד מאד וגם תריסר ילדים בריאים וחזקים בנפשם ובגופם וגם טירה נאה וזוזים לרוב כמו שאומר השיר "וינתן לכם ברכה עד בלי די, עד שיבלו שיפתותיכם מלומר די! די! די!"אבל המלך לא היה מאושר... הלך המלך אל זיקני ממלכתו וקרא "זקנים, זקנים" ויענוהו "כן מידעל'ה" ויאמר "יש לי שפע ברכות וכל מה שאדם חולם שיהיה לו אך בכל זאת איני מאושר, יעצו נא לי מה אעשה על מנת להיות מאושר" הזקנים נאלמו דום כי לא ידעו מה לענות למלך המסכן שהרי הפרוזאק לא היה נפוץ בממלכה זו וכי אף נתין לא ירצה שמלכו יתדרדר לאלכוהול ולמרעין בישין אחרים... וירא אחד מזאטוטי הזקנים שאיש אינו מייעץ להוד מעלתו מה לעשות ויחשוב בליבו "זאת הזדמנות להשמיע את חכמתי לרבים" ויען הפעור "אדוני המלך, על מנת להיות מאושר עליך לראות את העולם דרך משקפיו של אדם מאושר" הזקנים ניסו להשתיק את העולל (שהיה בו 108 אבל לא סופרים, נגד עין הרע) אך הוא כבר הספיק לסיים את משפטו לפני שהזקן הראשון הספיק להושיט יד אל פיו (דלקת מפרקים...) ויצא המלך מעל פני הזקנים שמח וטוב לב ויחפש אדם מאושר בכל ממלכתו, במשך שלוש שנים חיפש המלך אדם מאושר, מים לא אכל ולחם לא שתה רק חיפש וחיפש (וחיטט באף מפעם לפעם) עד שפגש בקבצן אחד ויקרא המלך "קבצן קבצן" ויאמר "הנני" ויאמר "האם אתה מאושר?" ויאמר "כן, האנשים בממלכה מאד נדיבים ואני מרוויח 5 זוז ליום וזה מאפשר לי לקנות את לחמי כל יום ומה צריך בן אדם יותר מזה?" ויען המלך "קבצן, קבצן, אני המלך ואני מחפש שלוש שנים ודקה וארבעים שניות אדם מאושר בממלכה, אנא, הראה לי את העולם דרך משקפיך" ויען הקבצן "אני רואה שש שש...""

אגב ליבנת- לא מתים מדיכאון- מתאבדים מזה.
אוווף איתכם!עזרא - ארכיון
אפשר לדעת מי זה?!
בוגר שהיה בסניף לפני איזה 4-5 שנים...עזרא - ארכיון
או מייי גד............עזרא - ארכיון
חח.. תקשיבו.. פשוט התלהבתי שראיתי שאילן "מתארס" (עאלק...) אז, התחלתי לומר את זה לכל המשפחה שלי בשיא ההתלהבות.. ו... כנראה גם לאבא שלי!!! איזה פאדיחות.. סורי!!... חחחחחחחחחחחחחח... יו.. אילן, הרגת אותי מצחוק..!!!!
זה יכול להיות אחלה פעולהעזרא - ארכיון
מה יכולה להיות אחלה פעולה?עזרא - ארכיון
התגובה שכתבת שעבדת עלינו....עזרא - ארכיון
תזכורת:...

ימי חגי תשרי הציבעוניים כבר מאחורינו והנה באים עלינו חודשיים כמעט ללא שום מאורע יוצא דופן במיוחד.
אי לכך ובהתאהם לזאת החלטתי ליצור אירוע דווקא בימים אלו.
לא, לא השתגעתי ולא החלטתי להתארס כי היה לי משעמם למעשה לא התארסתי בכלל אלא רק רציתי לגרום לבאי הפורום מעט אושר לקאת הימים האפורים הללו.
חשבתי לעשות כהרגלי בקודש ולכתוב לכם מאמר ארוך ומצחיק כמו שעשיתי כמה פעמים עד לפני כמה חודשים אבל גיליתי שאין לזה פופולאריות ושאנשים בכלל לא טורחים לקרוא את זה עד הסוף (תחשבו כמה זמן לוקח לי לכתוב קטע כזה, כפויי טובה שכמותכם). לכן הלכתי על קצר וקולע.
תיראו כמה אושר גרמה לכם מילה אחת שלי, לא מדהים?
שמא תגידו "אילן יא מנוול, על מי אתה חושב שאתה עובד?" אז ככה, כל מי שבזבז עלי חצי שקל והתקשר\ סמס אלי זכה לדעת את האמת לפני הזמן אבל מכיוון שאיש מכם לא חשב שאני שוה חצי שקל למעט אביש ומוריה אז נאלצתם לצאת חומוס...
את האמת, רציתי להמשיך למתוח אתכם עד יום שלישי אבל הבוקר הרב בן ישי אמר מזל טוב לאבא שלי אז החלטתי שזה כבר מוגזם (לא אמרתי לאבא שלי שאני עובד עליכם...)
אז להתראות בקרוב בשמחות (אמיתיות)
עדיין אוהב אתכם למרות הכל
אילן
בחייך איתןעזרא - ארכיון
אל תגיד לי שלא הבנת שהכל בצחוק
אני יודע שהכל בצחוקעזרא - ארכיון
מה נראה לך?? אם היית מתארס היית מתקשר אלי ראשון...

אמרתי שאפשר להשתמש בזה לנושא אחר....
עכשיו תגידו ת'אמת...עזרא - ארכיון
מישו האמין מלכתחילה??
למה שיאמינו?עזרא - ארכיון
מי תירצה אותי בכלל?
יווו איזה רגשי נחיתות אילן!!! לא אומרים דברים כאלהעזרא - ארכיון
והאמת שאני ממש האמנתי.. עם כל האנשים שמתארסים בסניף הזה בזמן האחרון אני יאמין לכל אחד או אחת..
גם אני ממש האמנתי!עזרא - ארכיון
אני שייייייייא.. האמנתי...עזרא - ארכיון
רציני..חחחח.. וואי.. אני עדיין נקרעת כשאני חושבת עלזה!!!
אילןעזרא - ארכיון
<P>א. את הסיפור שהבאתי כאן כתבתי מתוך ספר "משלי המלך החדשים" אז גניבת זכויות יוצרים אל המחבר...</P><P>ב. התכוונתי שאני לא אוהבת שעובדים עלי, לדעתי זאת דרך טיפשית לשמח (אם כי הכוונה מחפה..) זה גם לא כ"כ נקי הלכתית...</P><P>ג. לכל סיר יש מכסה, חוץ מסירי לילה.</P>
לא כל כך נקי הלכתית?עזרא - ארכיון
איפה כתוב שאסור? (לא בהתרסה, אני באמת רוצה לדעת) ודבר שני אני חושב שלפעמים דברים שאני כותב בצחוק למשל מי בכלל תרצה אותי, נלקחים יותר מדי ברצינות
נכוןעזרא - ארכיון
למה נראה לכם שאף אחת לא תיקח את אילן??
שאלה טובה!עזרא - ארכיון
מאותה סיבה שאפחת לא תיקח אותך ...
ואותה סיבה שאף אחת לא תיח את אף אחד מכם...עזרא - ארכיון
<צ-י-נ-י-ו-ת!!!>מה נסגר?
כן יגאל?עזרא - ארכיון
תחכה....

נראה אם אני יזמין אותך לחתונה שלי, כי נראה לי שכשאתה רווק די קשה למצוא זמן לחתונות...

לא חושב?
שששש..השתיים רבים השלישי לוקח!עזרא - ארכיון
אני מתחתנת לפניכם!1
כן כן....עזרא - ארכיון
אפשר לעשות עוד כמה זמן יש לך בת מצווה ואיפה?
חחחח......עזרא - ארכיון
יאללה חבר'ה די...כולנו נתחתן בעז"ה...(חוצמיזה,אני ראשווונה!!!חיח..סתם סתם..)
חחחחעזרא - ארכיוןאחרונה
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך