חבריה הנשיא החדש של ארצות הברית הוא............עזרא - ארכיון

..ברק (חוסין) אובמה!!!!!!!!!!!!!

ארצות אברית עישתגעו הוא מוסלמי!!!!!!!!!!

אכןעזרא - ארכיון
יום ורוד לאדם השחור, יום שחור לאדם הורוד
חחח חזק!!עזרא - ארכיון
אבל עדיף את אובאמה....זה תהייה מדינה כמו סרטים (שכאילו השחורים הם שחקנים ראשיים...)

וגם למה לא? זה יעזור לשחורים.
זה כ"כ אבל כ"כ גרוע ליהודים..עזרא - ארכיון
צודקת...עדיף מישהו שלא אכפת לו ממדינת ישראל מאשרעזרא - ארכיון
מישהו שייתן למדינת ישראל עצות בנוסח גוש קטיף...
לאעזרא - ארכיון
לא עדיף מישהו שלא איכפת לו ממדינת ישראל, עדיף שמישהו יביא עצות כמו גוש קטיף.

כי אם לא איכפת לו ממדינת ישראל, אז גם לא איכפת לו מהגולן, או מכל מה שאתם לא רוצים
אבל עדיף נשיא שלא ישים על מדינת ישראל ויעזובעזרא - ארכיון
אותנו לנפשינו בהחלטות שלנו אתה לא חושב?
עדיין לא מסכים, כי בלעדייה (ארה"ב)- לא היינו איפהעזרא - ארכיון
שאחנו עכשיו, היא אחת המדינות היחידות שתומכת בנו באופן משמעותי, ומגוננת עלינו במצבים שצריך, ועוזרת לנו אם אנחנו במשבר, היא המדינה הכי חשובה שיש לנו (ועוד שארה"ב היא המדינה החשובה בעולם).

וחשוב שיהיה מישהו שיאהב את ישראל (אפילו אם הוא מביא עצות שונות ומשונות..)
מאשר מישהו שלא איכפת לו ממנו.
כי ת'כלס- אנחנו לא נסתדר לבד
ברור שכן! רק בגלל שאנחנו מכניסים את זה לעצמנו כל העזרא - ארכיון
יום לראש שאנחנו לא יכולים בלי ארה"ב- אז אנחנו באמת לא יכולים... ויורדת ממנו הגבורה שתמיד היתה והביטחון בעצמנו וכו'!
תאמין לי שאם אנחנו רוצים אנחנו יכולים להסתדר בלי ארה"ב טוב מאוד.. הבעיה היא שאנחנו לא רוצים ואנחנו מעדיפים להיות ראש קטן בלי דעה משלנו ותלויים באחרים...
איתן, אז בשביל מה הקמנו מדינה??עזרא - ארכיון
מדינה של יהודים??י-ה-ו-ד-י-ם!!

אם כל השנים כל הזמן היינו ממקום למקום, לא הגיע הזמן שכעת, כשיש לנו מדינה משל עצמינו, נדאג לעצמינו?
התמימות שלך נשמתי ממש חמודהעזרא - ארכיון
<P>ישראל לא תלויים נפשית באמריקה אלא מעורבים איתה ובה עמוווק בתוך הכלכלה (ובנספח לכלכלה ביטחון).<BR>ישראל תצטרך לעשות הרבה מעבר לטיפול פסיכולוגי כדי להתנתק מאמריקה. היא תצטרך לשבור את המדינה כלכלית ולהשאיר אותנו בלי כלום והופ! חזרה לימי הפועל מזרחי והבילויים וכו'..<BR>תאמיני לי - אפחד כולל הפנאטים הכי גדולים לא רוצה את זה..<BR>ואגב אובמה הוא לא מוסלמי.<BR>רק השם שלו נשמע כך. הוא נוצרי קטולי מובהק ואפילו הכומר האנטישמי שלו יוכל להעיד על כך.<BR>הוא לא בא לקדם את השחורים. זאת לא מטרה שלו. המטרה שלו היא להאט את ההתגרענות של אירן. הבעיה היא שהוא יהיה מוכן לשלם במדינת ישראל כדי לעשות את זה.<BR>קיצר, הרע עוד לפנינו ואין לנו מושג על זה בכלום אז חבל לקשקש שטיויות.</P>
אוף.. משגע אותי הסימנים המוזרים האלו.. סליחהעזרא - ארכיון
סוף סוף מישהי שמבינהעזרא - ארכיון
יהודית... צודקת לגמרי!!!עזרא - ארכיון
נכווון...עזרא - ארכיון
וואי יודית, יש בך מן החוכמה!!! איך אנל'א מבינה בזה!!! אמא שלי קצת הסבירה לי.. אבל, זה לא ממש...
חחחחעזרא - ארכיון
אההההה זה באמת מבאס..יהודית את באמת צודקת!!
טוב יאללה..הכל לטובה!!
היה משו בעיתון..עזרא - ארכיון
שרבנים ממש גדולים חלמו את זה ואמרו לחהם בחלום שאם הם לא יאמרו את זה הם ימותו..ש בערך בזמן הזה 2009..אז מצרים למרות שהם עשו יתנו שלום אבל זה "שלום השקר" משו כזה..וכל הערבים שיש מסביבנו ירדן סוריה לבנון ומצרים יהיו נגדינו וארה''ב תשקע במים..והם יזרקו לכיוון שלנו טילים כאלו..והם לא חוזרים בתשובה אז נמות..
אני שיייייייייייייייא המפחדת מזה..
וואלה???עזרא - ארכיון
לירן לפעמים התמימות שלך הורגת אותי..אל תמאמיני לכל דבר ..שאתה שומעת או שאומרים לך..
ענאללל..סתמייייייי................................עזרא - ארכיון
לא אמרת שנגמלת מהכתב??עזרא - ארכיון
כן..אני כן ניגמלתי..אבל שצריך אני עושהעזרא - ארכיון
את האות האחרונה כמה פעמים.................................
<די ילדים...>עזרא - ארכיון
אני חושבת כמה דברים.א.אני מסכימה כמעט לחלטוין עם יודית,ב.אני חושבת גם קצת כמו איתן,ג.אני חושבת שאובמה טוב ולא טוב..ואין לי איך להסביר ת'צמי כי זה ייצא גיבוב של שטויות בלתי מובניות..קיצר....צריך לבטוח בהקב"ה שייסדר ת'עניינים,ולהתפלל...כל הזמן להתפלל...ת'כלס,אם טעטע רוצה,אזי טעטע עושה....אם נגזר עלינו למות מוות גרעיני או שיפנו אותנו מבתינו,זה די בגללנו,וזה הגיע לנו,וכנראה שזה העונש שהקב"ה בוחר....אבל לא ניכנס לחשבונותיו....
רבותי.עזרא - ארכיון
א. לא נראה לי שנשיא אמריקה משפיע על חיינו - למעשה (אא"כ אנחנו תושבי עיראק). כל מדינה צריכה לשמור על יחסים חביבים על חברות שלה, ולא נראה לי שאנחנו עומדים לראות פה שינויים מרחיקי לכת.
ב. אובמה לא מוסלמי. צאו ככבר מהקשקושים, כל טמבל יודע את זה. לא, הוא לא יהיה נשיא שיעזור לשחורים בלבד (איך הוא יעשה את זה בדיוק? זכות קדימה בתור בסופרמרקט?). הוא יכול לעשות דברים כללים- להוריד מיסים, להשקיע פחות בבטחון ויותר ברווחה וכו' (וזה העניין הכללי שלו בתור בתור דמוקרט).

יפ ה אפריים זה היה חכם..עזרא - ארכיון
לא זה לא..... הוא כן מוסלמי!עזרא - ארכיון
ולפחות אל בגיד שלא קוראים לו חוסין!
למה נראה לך??עזרא - ארכיון
וג'ורג' W בוש, אתה חושב הוא אתר אינטרנט?

מה אתה מדבר...לא מוסלמי ולא כלום,פשוט שחור- זהו
למי אכפת אם הוא מוסלמי או לאעזרא - ארכיון
אתם חושבים שזה יפריע למהלך של הגאולה? אם הוא באמת יגזים אז ה' ישלח עליו ברק ויגמור את הסיפור, מה הביג דיל
ישלח עליו ברק...חחחח שנון....=]]עזרא - ארכיון
כן כן אילן.....כשזה יקרה תתקשר אלי...עזרא - ארכיון
תן לי את המספר שלךעזרא - ארכיון
הגאולה כבר התחילה אם לא שמת לב, המושג "מדינת ישראל ראשית צמיחת גאולתינו" מוכר לך או שאתה לא נוהג להתפלל בבית כנסת ציוני?
בסדר...עזרא - ארכיון
אילן את צודק אבל אי אפשר להיות שאננים למצב...
חוצמיזה הוא לא מוסלמי...
אילן, ברור שאנחנו בתוך תהליך הגאולה השאלה היא מה יעזרא - ארכיון
עבור עלינו תוך כדי, וזה יכול להיות דברים קשים, מכאיבים, שלא יראו לנו בעין טבעית בתור גאולה... אז בסה"כ אנחנו קצת מפחדים מהצרות שאולי יבואו כחלק מהתהליך, גם זה מותר, לא?!

בסה"כ מסכימה עם אפריים...
זה לא שאלה בכללעזרא - ארכיוןאחרונה
מי שרוצה לדעת שיפתח את מסכת סנהדרין דפים צ"ז-צ"ח (מי שקשה לו יכול לפתוח שטינזלץ\ שוטנשטין)
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך