תתחילו לפתח את החלק היצירתי שבכם ותתנו רעיונות לריקוד מגניב ומקורי לחוד"א.. עכשיו,חניכות שלי בכיתה ו'-מה שאומר שהן לא יכולות לעשות ריקוד רגיל אלא משהו בסגנון:סטיקלייט,אולטרא-סגול, (משו צנוע) קיצור אני ממש צריכה אתזה! תבורכו!!תודהרבה!
פורום פורום מדריכים(-:
בהנהלת: idobp
מכתב פתיחה
אנשים!!כנסו..!!עזרא - ארכיון
אמרת בעצמך את האפשרויות..עזרא - ארכיון
אנחנו עשינו פעם אולטרא סגול אבל לא ריקוד..
מקלות מטאטא עטופים בנייר לבן, שאיתם עשינו כל מיני דברים..
ואפשר לעשות ריקוד רגליים שזה בכלל אדיר.
כולן עומודות מאחורי נייר ענק -שמסתיר את הכל חוץ מקצת אחרי הברך ומטה (אנחנו כתבנו עליו של נעלייך מעל רגלייך ה1/7 לפנייך.. אולפיזמון..) וכולן היו עם גרבי ברך צבעוניות ועשו ריקוד רגליים, אין, יצא מהמם..
מקלות מטאטא עטופים בנייר לבן, שאיתם עשינו כל מיני דברים..
ואפשר לעשות ריקוד רגליים שזה בכלל אדיר.
כולן עומודות מאחורי נייר ענק -שמסתיר את הכל חוץ מקצת אחרי הברך ומטה (אנחנו כתבנו עליו של נעלייך מעל רגלייך ה1/7 לפנייך.. אולפיזמון..) וכולן היו עם גרבי ברך צבעוניות ועשו ריקוד רגליים, אין, יצא מהמם..
זאת קצת בעייה אצלינו כי אי אפשר לכבות תאור..עזרא - ארכיון
אנחנו עושים במגרש בשכונה והאור קשור לעירייה..ככה שאין אפשרות לעשות תדברים האלו...תודה בכלמקרה..
מה רע בסטיקלייטים? דגלנות?עזרא - ארכיון
בשביל סטיקלייט-צריך חושך,ואין..ודגלנות תהיה להםעזרא - ארכיון
שנתיים..וסתם חבל להפסיד ת'שנה הזאת..
אז לפידים..עזרא - ארכיון
ריקוד קרוקסים.עזרא - ארכיון
אנחנו עשינו כשהיינו אורות, וכווולם זוכרים את זה.
במקום ריקוד רגליים של גרבים, עשינו קרוקס, ואז העפנו אותם וקרענו את השלט, ואח"כ עשינו מיומנה מגניבה ממש
במקום ריקוד רגליים של גרבים, עשינו קרוקס, ואז העפנו אותם וקרענו את השלט, ואח"כ עשינו מיומנה מגניבה ממש

מצטערת אם אני לא כ"כ קשורה,אבל יש לכםעזרא - ארכיוןאחרונה
רעיון לשיר לסטיקלייט?של ילדות קטנות..משו קצבי{אולי החברה או משו}אבל לא ממש נדוש..
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים
משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..