מה זה הבזיון הזה?עזרא - ארכיון

מה קרה לאנשים פה? אני באמת באמת מדבר ברצינות.

נגמרו הנושאים לדבר עליהם? למה כל אשכול פה חייב להיגרר לדיונים סתמיים ושטחיים במקרה הטוב, ולא ראויים בכלל במקרה הרע???

רע לך,קשה לך!?עזרא - ארכיון
תתרגל...
אני מסכימה איתך אפרים...עזרא - ארכיון
למרות שאני גם מגיבה פה..אבל הפורום באמת קצת ירד...
אמממממממעזרא - ארכיון
תאמת שאתה טיפה צודק..אין שום אשכול רציני ולא רק של צחוקים...
אאווי פריה, תודה שאת מבזבזת את הזמן וטורחת להגיבעזרא - ארכיון
פה....

ואפריים- מה אתה מגזים?? ביזיון?!?! איזה ביזיון יש פה?
שפותחים אשכול על מסע חג"ס? על שאלה של מישהו? על שיר??
נכון שא5ולי אחרי זה קצת עוברים נושא באמצע, אז מה קרה??? אז אנחנו חבורה של מטומטמים שרק מה שעולה להם בראש זה צחוקים???

לא מבין אותך, ואותכם בכלל, איזה רמז לביזיון יש פה???
לכל אחד יש זכות לכתוב מה שהוא רוצה, אפילו אם זה לא קשור.

אל תתחילו להיות תמימים...כולם פה עושים צחוקים וסתם רושמים שטויות, אנחנו לא בתחרות הפורום הכי טוב במדינה...
ורפואה שלמה לכולכם...עזרא - ארכיון
איתן צודקעזרא - ארכיון
יאללה שיגעתם תמוח תנו לחיות, ולמי שיש בעיה אם ההומור שיקים לו פורום ליבשים וכבדים!!!!!!!
אני יכולה להיות המנהלת של הפורום הזה? =]עזרא - ארכיון
אהמממ נראה לי שאיתן קצת צודק... לא בגלל שאני חושבת שהפורום צריך להיות שיטחי.. ממש לא.. האשכולות פה לא ניפתחו בגלל דברים שטחיים ונכון שקצת עברנו נושא בדרך אבל אין מה לעשות.. זה שיחה עם הרבה אנשים אי אפשר שלא לזרום...
איתן ויגאל-עזרא - ארכיון
אתם פשוט צודקים ב100% אפריים מה ניראה לך??
מה אתה חש???מה אתה חושב שאתה יותר מאיתנו ?ממש לא ואשכרה הגזמת עם המילה ביזיון טוב שלא ניסחפת ויעל-בבקשה תיהיא המנהלת!!!אני בטוחה שעם יהיו "בחירות"למנהלת הפורום אני בטוחה שהרבה ירצו אותך!!!!אפריים לא מתאים לך שלום!
ענאל כפרה שלי.. התכוונתי שאני יהיה המנהלת שלעזרא - ארכיון
הפורום של הכבדים...=]
אני עליתי פה על רמז קל?עזרא - ארכיון
כי מחד גיסא-אני מסכימה עם אפריים,ומאידך-אני כבר הבנתי שאי אפשר לנסות אפילו לעשות את מה שצריך להיעשות...אני לא יודעת...חברה,אני חושבת שהשתדלות מצד כולנו תהיה ברוכה היא....הקלילים שביננו-להחזיק איזה אינציקלופדיה ולהתכבד..(חח...)והכבדים שביננו-להיות קצת יותר..אממ...קלילים...ככה-כולם מרוצים,אולי לא בדיוק איך שרצינו,אבל במידת האפשר...
אני לא מבינהעזרא - ארכיון
השתדלות של מה? שלא לכתוב כלום חוץ מתגובות הכרחיות? זה הפורום של הסניף והעיקר שלכולם טוב ונהנים להכנס. אני לא חושבת שיש פה משהו בזוי, להיפך זה מראה שהפורום שלנו שוקק חיים.
תקשיבו...עזרא - ארכיון
אני גם לא חושבת שצריך להיסחף עד כדי כך שזה בזיון... אבל, יאללה.. שכל אחד באמת ינסה להבין את הצד השני (כולל אפריים איתן ענאל וכולם..) א. לא צריך להגיב ב.. מה?! אם אתה לא רוצה צא מהפורום וזה...(אני ממש לא מדברת על מישו מסויים!!). הוא אמר משו שמפריע לו.. ואפשר להגיב.. (אני מסכימה עם כוולם פה.. -שלא צריך להיות כבדים וזה..) אבל.. בצורה נורמלית. רציני.. חבל שזה מגיע לדברים כאלה.. אנשים........... זה פורום...-צחוקים!!!
זה מה שאני חושבת...
תקשייבוו..עזרא - ארכיון
אתם יודעים כמה אשכולות פתחתם על זהה??!!המווווווןןן(לא דווקא מהזמן האחרון)אבל חלאס..חפרתם..אתם רואים שזה לא עובד הדיבורים..מה לעשות?!?!וחוצמיזה אני הרבה יותר נהנית פה מהשטויות והצחוקים..לא מהשיחות הרציניות...
לגמריעזרא - ארכיון
השיחות הרציניות האלה כל כך מעצבנות טוב ליפעמים לא אבל ח-ל-א-ס!!
די חבר'ה לא......!!עזרא - ארכיוןאחרונה
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך