חייבים לקרוא!!זה חשובב!!עזרא - ארכיון
טובבבב!!! מעכשיו אני אומר מי שמפחד מהדברים אלה וזה.. שלא יקרא את זה.. אין לי שום כונה לפחיד או לא יודע מה...אני כתוב את הנושא הזה כי הרבה אנשים שאולים מה זה... ומתי זה יקרה.. ובקיצור ננסה לענות על כל השאלות שלכם!! ולפני שאני מתחיל אני רוצה להגיד לכם דבר 1.. הכל תלוי בישראל!! אם ישראל כתוב עושים תשובה ישר נגאלים!! בלי גוג ומגוג ומלחמות וכ'ו.. ישר! אבל אם לא עושים תשובה אז ירחם עלינו המרחם.... בקיצור מלחמת גוג ומגוג בגמטריא זה יוצא 70!!! אומרים חז"ל 70 מדינות ילחמו בישראל!! חז"ל הקדושים ממשלים את זה לכבשה בין 70 זאבים.. מה הסיכוי שלה? ככה עם ישראל יהיו... ובקיצור לפני המלחמה הזאת.. כתוב שתיהיה מלחמה גדולה גדולה בעולם... מלחמה בגלל ישראל!! וכתוב שהמלחמה הזאת תתחיל עם מלכות פרס... מי אלו הפרסים???? אירן!!

והיום בדור שלנו תיראו איך הכל מתחמם.. אומר המדרש ככה "בדור שבן דוד בא כל אמות מתגרים זה בזה.. מלך פרס מתגרה במלך מערב ומלך מערב הולך ליטול עצה מאדום ומלך פרס מרחיב את כול עולם כולו וכל אומות העולם נבהלים ומפחדים...וישראל מפחדים ונבהלים ואומרים להיכן נבואה להיכן נלך... ואומר הקדוש ברוך הוא לישראל בני מפני מה אתם מפחדים? כל מה שעשיתי לא עשיתי אלה בשבליכם!!

יגיע זמן גאולתיכם..." בקיצור באו נסביר לכם את זה לאט לאט... אומרים חז"ל במדרש בדור שיבוא המשיח כל המדינות בעולם יתגרו זה בזה.. בדיוק כמו היום.. רוסיה מתגרה בארצות הברית.. אירן בישראל.. וכ'ו.. אחד מתגרה בשני.. וחז"ל אומרים "מלך פרס מתגרה במלך מערב..." מה זה מערב?? המערב של אירן זה ישראל!! אנחנו בצד המערבי שלהם!!

כתוב שמלך אירן יתגרה בנו.. יתגרה בישראל.. כמו שהם אומרים היום "נשמיד את כל ישראל...נמוחק את ישראל מהפה..." ומלך מערב.. שזה אנחנו.. נלך למלך אדום.. שזאת הארצות הברית... אדום זה הנצרות.. מי מושל בעולם הנצרי??. ארצות הברית.. בקיצור הולכים ליטול עצה מהם.. להיגיד מה לעשות... בדיוק כמו היום.. שומעים בתקשורת "ישראל תתקוף... לא תתקוף.. ארצות הברית תעזור לה.. לא תעזור..." כל היום מדברים על זה בחדשות...ואז כתוב שפרס מרחיבה את עולם!! פרס אמרנו זה אירן... עכשיו תחשבו כתוב שהיא תרחיב את כל עולם!!!

לפני 200 שנה.. היו קוראים את המדרש הזה.. ולא היו מבינים!! איך אפשר להרחיב את עולם??? הרי פעם לא היה כמו היום.... לא היה אטום.. פצצות.. מטוסים.. כולם אמרו "איך ירחיבו את עולם? עם סוסים? עם חרבות??." והיום כבר מבינים טוב מאוד למה יתכוונו חז"ל... בקיצור ואז אומרים חז"ל תפתח מלחמת עולם 3... ואךךךך תיראו מה אמר נשיא ארצות הברית בוש {בושה יותר נכון...} בקיצור כנסו לאתר
הזה וותיראו מה אמר נשיא ארצות הברית לפני חצי שנה בדיוק!!!

"גריען באירן תגרום למלחמה עולם שלישית..." אךך תיראו מה זה!! אשכרה נבואה שמתקיימת!!! בדיוק כמו שאומרים חז"ל הקדושים!! ראו הכל ברוח הקדוש שלהם!!! ובקיצור מה יהיה עם ישראל במלחמה הזאת??? אומרים חז"ל "וישראל נבהלים ומפחדים ואומרים להיכן נבוא.. להיכן נלך.." כל אנשים יכנסו לפניקה.. לאן יברחו?? לאן ילכו??? ואז ה' יתברך אומר לישראל בני.. כל זה בשבליכם!! יגיע זמן הגאולה!! יעני כל זה לטובתינו!! בשבלינו!! עכשיו במלחמה הזאת..{וזה לפני מלחמת גוג ומגוג..} כתוב שבמלחמה הזאת שתיהיה שליש מעולם ימתו!!!...

ו80% מעם ישראל ימתו!!! והמלחמה הזאת תיהיה 7 שנים ככה כתוב בספרים הקדושים... ובקיצור הזוהר הקדוש אומר על המלחמה הזאת.. שזאת תיהיה מלחמה בין עולם הנוצרי.. לעולם האסלם... ובסוף עולם האסלם.. יעני הערבים ינצחו את הנוצרים!! ואז כולם יגידו למה אנחנו נלחמים??? כל זה בגלל ישראל!!! באו נתאחד כולנו ונלחם בישראל!! ונמוחק אותם!!... וגם כתוב שהם ירצו את ירושלים!!! יגידו לעם ישראל תתנו לנו את ירושלים.. ירושלים תיהיה הסיבה לגוג ומגוג... ואנחנו כמובן לא נסכים... ואז כל עולם! 70 מדינות יעלו על ישראל!! ילחמו בישראל!!!

ועל זה אומר הנביא יחזקאל בפרק לח תפתחו תיראו.. זה פרק שהוא מדבר על מלחמת גוג ומגוג..כתוב שמה ככה "בן אדם שים פניך גוג ארץ המגוג ויתנבא אליו....{ואז כתוב שה' יתברך אומר שהוא יגרום לו לעלות על ישראל אני לא כתוב לכם תפסוקים אלה לא רוצה לאריך..} ובקיצור המשך הוא ככה "מימים רבים תפקד באחרית השנים תבוא אל ארץ משובבת מחרב מקבצת מעמים רבים על הרי ישראל אשר היו לחרבה תמיד והיא מעמים הוצאה וישבו לבטח כלם"
אומר הנביא פה מתי זה יקרה?? "מימים רבים תיפקד באחרית השנים.." יעני אתה תבוא ממש בסוף הדורות!!

"אל ארץ משובבת מחרב מקבת מעמים רבים על הרי ישראל אשר היו לחרבה תמיד.." אך אך תיראו מה זה!! הוא אומר פה שגוג ומגוג יבוא אל ארץ ישראל.. וארץ ישראל תיהיה באותה תקופה "מקובצת מעמים רבים על הרי ישראל אשר היו לחרבה תמיד..." לא כתוב "אשר חורבה.." אשר היו!! יעני בלשון עבר!! יעני הוא אומר פה שמתי שגוג ומגוג יבוא לארץ.. כל עם ישראל יחזרו לארץ!! ויבינו את ארץ ישראל!!! שמעתם מה זה??? לפני 50 שנה איך הארץ היתה נראת??. כמו דיר חזרים.. והיום תיראו את ארץ!!! אשכרה נבואה שמתגשמת!! אומרים חז"ל.. שתיראו את ארץ ישראל ככה בנויה.. והכל.. תדעו לכם שזהו זה!! הסוף קרוב!!!

ובקיצור הנביא ממשיך לתאר מה יקרה אז.. אני לא רוצה לאריך אז אני לא יכתוב.. נכתוב לכם את העיקר.. אז כתוב שמה בספר יחזקאל פרק לח... "והיה ביום הוא ביום גוג על אדמת ישראל נאום ה' האלוקים תעלה חמתי באפי ובקאתי באש עברתי דברתי אם לא ביום הוא יהיה רעש גדול על אדמת ישראל..." בקיצור ה' יתברך אומר פה שמתי שיבוא גוג ומגוג אל ארץ.. לילחם בישראל.. לילחם על ירושלים!! אז ה' יתבךר יקבל עליו קריזה.. ואז ה' יתברך "תעלה חמתי באפי..." יעני ה' יתברך יקום וינקום בגוים!! ינקום בכל מי שיעלה על ישראל לילחם בישראל!!!

ואז כתוב "והיה רעש גדול על אדמת ישראל.." הרבה קוראים את הפסוק הזה אומרים "פצצת אטום..." וזה טעות!! תבינו כלל בישראל לא יפול אטום!!! הבטחה שלי!! בישראל לא יפול האטום... {איך אני יודע???? מכורות אישים שלי... שמעתי את זה מרבנים גדולים... הם יבטחו שבישראל לא יפול אטום...} אז מה הכונה רעש???? זה רעידת אדמה... תיהיה רעידת אדמה חזקה.. וכתוב במשך הפרק תפתחו תיראו שכל הארץ תחרב ברעידה הזאת.. "כל חומה לארץ תיפול.." בקיצור דברים מפחדים כתוב שמה. תפתחו תיראו פרק לח ביחזקאל... וובקיצור מה זה מלחמת גוג מגוג?? מלחמה בין הגוים!! לה' יתברך!! יעני ה' יתברך ירצה לנקום בגוים על כל מה שעשו לעם ישראל ואז כתוב "והתגדלתי והקדשתי לעיני גוים רבים וידעו כי אני ה'..." ה' יתברך אומר אז אני יתגלה בעולם!!

כולם יראו אותי!!! כולם ידעו שעם ישראל הוא העם הנבחר..כולם ידעו שיש אלוקים בישראל!! שהתורה אמת!! על זה נאמר "והיה ביום הוא יהיה ה' אחד ושמו אחד..." ובקיצור בהמשך יחזקאל.. פרק לט.. כתוב שמה שיקח לעם ישראל לקבור את כל המתים במלחמה הזאת 9 חודשים.. שמעתם מה זה?? 9 חודשים!! יקח לנו לקבור את כל המתים...ואז יבוא המשיח.. ואז תיבנו כל העולם יהיה בבלאגן.. כולם ירצו שמישהו ינהל את העולם... יעשה סדר בעולם אחרי המלחמה הזאת.. ואז ה' יתברך ישלח את המשיח!! ואז המשיח יבוא ויעשה סדר בעולם.. ואז יבנה בית המקדש...ויתקימו כל הנבאות שכתובות בניאים כל הנחמות... ואז המתים יקימו וכ'ו... עכשיו נגיע לשאלה.. מי יזכה לראות את כל זה.. חחח אךךך תבינו!! לא החרדים יזכו לראות את זה!! ולא הדתים!! ולא המסורתים!! ולא החילונים!!! מי יזכה לראות את זה??? רק הצדיקים!!

הסברתי כבר פעם מה זה צדיק..{לא כמו שחושבים הרבה אנשים "אני עוזר לאנשים.. אני נותן צדקות.. יש לי לב טוב אני צדיק זה טעות!! } יש מצות שבין אדם לחברו.. ויש מצות שבין אדם למקום.. את שתי המצות אלה צריך לשמור ב100%.. יעני שומר גם שבת.. גם תפילין.. צנעות.. ברכות. תפילה וכ'ו.. וגם שומר הלכות של חברים.. יעני לא לגנוב.. לא לדבר לשון הרע.. לא לשקר.. לא לרמאות.. וכ'ו.. מי שהוא חצי חצי.. יעני אומר "אני לא גנב.. אני לא מקלל.. אני לא משקר.. אבל אני מחלל שבת.." אחד כזה ר-ש--ע!! או להפך.. אם יש אחד ששומר שבת.. צנעות... תפילין... אבל מקלל אנשים.. פוגע בהם..משקר.. וכ'ו.. אחד כזה ר-ש-ע!!! צדיק זה 1 ששומר את שתי הדברים אלה מצות שבין אדם לחברו ובין האדם למקום ב100% בלי משחקים! אנשים כאלה יזכו לראות את כל הדברים אלה ישארו בחיים.. מי יזכה.. אז... אללה ירחם עליו..וגם תיראו כמה ה' יתברך אוהב אותנו!! שלוח לנו מלאה אנשים הרב אמנון יצחק.. הרב דניאל זר.. הרב אלבז...הרב זמיר כהן... בכל ארץ!!

יש דרשות הרצאות וכ'ו.. למה? כדאי שאנשים יחזרו בתשובה ולא ימתו!! ה' יתברך יודע מי שלא יחזור ימות!.. אז ה' יתברך מרחם.. מעקב עוד את הגאולה עוד ועוד אומר תחזרו בני.. תחזרו מי שיחזור ינצל.. מי שלא.. ירחם עליו אלוקים... וגם ה' יתברך שלוח לנו אזהרות... פיגועים.. מלחמות.. קסמים.. תיראו חזבאלה השתלט על לבנון.. חמאס על עזה.. סוריה מאיימת עלינו.. אירן.. המצב בכל רגע יכול ליתפוצץ ה' יתברך אומר בני תתעררו.. מי שלא יתקרב בטובות יעני בדרשות בשיעורי תורה בהרצאות.. אז ה' יתברך ינסה לעורר אותו בפגזים ותאונת דרכים ומחלות וכ'ו...כל זה כדאי שנתעורר ליתקרב לאבינו שבשמים!! ובקיצור.. הרבה אנשים אומרים "גוג ומגוג תיהיה בשנת 2010... גוג ומגוג תיהיה בשנת 2012..." לא יודע כל מני תאריכים ממציאים!! וכל זה תבינו ח-ר-ט-ה!!

כל זה שקר!! חז"ל הקדושים אומרים "תיפח רוחם של מחשבי זמנים.." חז"ל הקדושים מקללים את אדם שאומר את הדברים אלה.. למה? כי תחשבו יגיע שנת 2010 והמשיח לא יבוא מה יגידו כולם? הינה הכל שקר!!! חז"ל הקדושים לא נתנו תאריכים מתי זה יקרה.. הם נתנו סימנים... עכשיו מה הסימנים???? יש מלאה סמינים.. נביא לכם כמה... ותיראו איך ה-כ-ל מתקיים בדור שלנו..כנסו לאתר

הזה הרב זמיר כהן נותן כמה סמינים שחז"ל נתנו בגמרא מסכת סוטה... ותיראו איך הכל אבל הכל מתקיים בדור שלנו.. כנסו לשמה ותיראו כולה 2 דקות הוא מסביר את זה... בקיצור נתן לכם עוד כמה סמינים.. אומר הנביא "וסר מרע משתולל" אומרים חז"ל הקדושים מה זה סר מרע משתולל? מי שסר מרע.. יעני עזוב את הרע.. הוא משתולל?? אומרים חז"ל הקדושים לפני שהמשיח יבוא. מי שיעזוב את הרע... ויחזור בתשובה!! יגידו עליו משתולל.. אומר רש"י הקדוש מה זה משתולל???? שוטה!

במילים שלנו משוגע!! שמעתם מה זה?????. נבואה!! היום כל אחד חוזר בתשובה מתחזק... מה החברים המשפחה שלו ישר אומרים???? יתחרפן.. עשו לו שטיפת מוח.. משופע.. ישתגע..." אשכרה נבואה שמתקיימת!! חז"ל הקדושים אומרים שתיראו את זה תדעו שהסוף קרוב!!! שזה בדרך!!! אומרים חז"ל הקדושים שתיראו את ארץ ישראל בנויה.. פורחת.. תדעו לכם שהסוף קרוב!!! חז"ל הקדושים אומרים שתיראו שבארץ ישראל צומחים פרות.. יעני יש הרבה פרות.. הרבה שפע.. תדעו שהסוך קרוב!! וזה בדיוק מה שקורה היום.. תגידו לי לפני 100 שנה איך ארץ היתה נראת?? גם כתוב "עוד ישמע בהרי יהודה ובחצות ירושלים קול ששון וקל שמחה קול חתן וקול כלה." כתוב "עוד ישמע.." יעני בעתיד!! לפני 100 שנה מישהו חלם ליתחתן בירושלים??? והיום תיראו!! כל יום חתונות בירושלים!! נבואות שמתגשמות!!

יעני כל חתונה שיש בירושלים זה נבואה שמתגשמת!!! לפני 100 שנה.. באו לבן איש חי.. רבי יוסף חיים.. היה צדיק יסוד עולם.. בקיצור אמרו לו תן לנו סימן מתי המשיח יבוא? הוא אמר להם שתיראו את בנות ישראל הולכות עם חצי בגד.. תדעו שהמשיח קרוב.. הוא אמר את זה לפני 100 שנה.. ולפני 100 שנה הרחוב שלהם היה כמו בית כנסת של היום!! אמר להם שתיראו את בנות ישראל הוכלות כמעט ערומות!!! תדעו לכם שזה הסוף קרוב!! ובקיצור יש עוד מאות סמינים.. וכל הסמינים יתגשמו בימים שלנו!! בדור שלנו!!! רואים הכל כתוב!! חז"ל הקדושים אומרים שתיראו את כל זה תידעו שזהו הסוף קרוב... בקיצור גם אני לא יודע מתי זה יקרה.. חז"ל הקדושים אומרים שזה יחתחיל מפרס.. בקיצרו שתתחיל המלחמה עם אירן.. תדעו שזהו זה!! זה יתחיל. אולי תתחיל השנה.. אולי עוד שנתים.. אולי גם עוד 50 שנה.. אבל מתי שזה יתחיל תדעו שגוג ומגוג יתחיל!!! ובקיצור יש עוד מלאה דברים.. אבל כתבתי רק את העיקר.. אם אני יכתבו הכל אנשים פה לא ישנו בלילה מרוב פחד.. תבינו כתוב שכל הצרות שהיו לישראל מה הצרה ההכי הכי גדולה? השואה???

כתוב שבימים אלה.. שתתחיל ממלחמת גוג ומגוג אנשים ישכחו את הצרות של עבר!! יעני ישכחו את השואה מרוב הצרות שיהיו בעתיד... אין אין דברים מפחדים.. כתוב גם שאירן תשלוט על ישראל שנה שלמה... כן כן שמעתם נכון... ככה הזוהר אומר שאירן תשלוט על ישראל שנה שלמה.. אבל שוב הכל תלוי בישראל.. כל מה שאמרתי פה לא בטוח שבגלל יתקיים.. יעני כל המלחמות וזה... למה??? כי הכל תלוי בישראל!! אם ישראל עושים תשובה כתוב מיד נגאילים!! מיד!! בלי מלחמות בלי גוג ומגוג בלי צרות! ישר ה' יתברך גואל אותנו!! הכל תלוי בנו... אם אנחנו לא נעשה תשובה.. אז ה' יתברך יעשה כמו שכתוב בנבואות.. אבל הכל תלוי בנו!! כל אחד יתחזק.. יתקרב לאביו שבשמים!! ויקרב גם את החברים שלו!! חבר יקרב תחברים בחורה את החברות שלה.. וככה ה' יתברך ירחם

(C) כל הזכויות שמורות ליעקב כהן החייל של אלוקים הוא כתב אני עוזר לו להפיץ
daviddasa
סליחה על החפירות!!אבל זה ממש חשובבעזרא - ארכיון
זה ממש מצחיק.עזרא - ארכיון
מילא, אם זה היה סוג של איכשהו מתקרב לאמת. אבל למה זה כתוב בשפת רחוב? זה בלתי אפשרי לקרוא.

ובמשפט אחד:
"תיפח נשמתם של מחשבי קיצין" (סנהדרין צ"ז,ב')
אפריםעזרא - ארכיון
אני במקומך הייתי שומר על הפה...כמה פסקאות פה מדוייקות מאד
חוץ מזה לא ברור אם אסור לחשב את הקץ בימינו (הגר"א)
בכל אופן לירן הצורה שבה אתם מפיצים יכולה לעורר תרעומת של הרבה אנשים הסוגיא הזאת היא לא סוגיא פשוטה להבנה כמו שאתם מתארים חוץ מזה למרות מה שכתבתי למעלה יש לך כמה טעויות קריטיות (לפחות ע"פ מה שאני למדתי)
סחתיין על הרצון הטוב להפיץ את האור אבל אני חושש שחסרות לך כמה שנים של לימוד
זה לא אני כתבתיי..עזרא - ארכיון
העתקתי את זה מאיזה משוו...
יאללהעזרא - ארכיון
מישהו אשכרא קרא את זה ולא קרא שתי משפטים,הבין שלירן מאה אחוז לא כתבה את זה וגלגל ללמטה?!?!?
עדייןעזרא - ארכיון
מזה משנה אם אני כתבתי או לא..עדיין זה חשובב...
לירן!!עזרא - ארכיון
סורי על היציאה, אבל את יודעת שאת חמודה??
סתם תקשיבי, סתם ראיתי ת'כותרת של האשכול חשוב מאוד אז נכנסתי..
איזה קורעת שאת נכנסת לפורום!! אה אם.. שכחתי, תסתכלי בכרטיסישי תראי מי אני..

אממ.. מצטערת שנאי מתערבת אבל נראה לי שהאנשים פה למעלה צודקים, לא כדאי להתעסק בזה.. אם אנשים רוצים לעזור במשו שפשוט [אממ זה לא כזה פשוט אבל לומשנה] ילכו לעשות דברים טובים כמו שהגננות אומרות תמיד בגן, אבל זה עדיין נכון..

קיצור תהני בחיים, שבוע טוב ולילה טוב!!
וואי באמת צטערת על היציאה..עזרא - ארכיון
נא לא להתייחס=]
מצטער, התיחסתי כברעזרא - ארכיון
אבל מה אם זה באמת נכוןעזרא - ארכיון
ואז אני ימותתתת??.???..אני יאשים אותכם שאמרתם שזה כנראה שטויותת...
לירןעזרא - ארכיון
אל תידאגי, תנסי לעבוד את ה' גם בלי קשר למה שראית פה, ותדעי לך עובדה פשוטה: 100% מהאנשים מתים!
תודה רבה באמת על העידוד..עזרא - ארכיון
מה אם אני ימות לפני החתונה?!אני רוצה לדעת עם מי אני יתחתן לפחותת.............)-:
וואו וואו.. איזה לחץ לירן... אל תדאגי.. נמות ביחדעזרא - ארכיון
תתחתני עכשיועזרא - ארכיון
אילן... אולי דיי עם חתונות?? אתה רוצה לרמוז לגילהעזרא - ארכיון
משהו?? חחחחחח... (אני מרגישה שהפכתי את האשכול למשהו מפגר...:S)
מה לי ולגילה?עזרא - ארכיון
מה גילה??עזרא - ארכיון
אני ממש לא קשורה פה אז לא לערב אותי בקשה!
יעלעזרא - ארכיון
אני דורש לדעת למה התכוונת כשכתבת את זה
אין לי כוח אפילו לקרוא את זה...פחחחחחחחחחחחעזרא - ארכיון
עזבו נו... תשכחו את מה שכתבתי...אתם פשוטעזרא - ארכיון
לא מבינים את הבדיחות שלי...
הבדיחות שלך מעוותות לגמרי!! חח..עזרא - ארכיון
יעלל!! איזה סרט אה?? התאהבתי!! היה מצחיק לראותך
גם לי היה ממש כיף גילוש...!!עזרא - ארכיון
וואייייי אני רוצה אותו בבבית שלייי!! זהו החלטתי! אני רוצה חבר ערפד...
וואלה?!עזרא - ארכיון
בהצלחה נשמה!
אז כדאי שתמצאי לך מישהו אחר כי הוא שלי!עזרא - ארכיון
כל היום אני מסתכלת בתמוה שיש לפריה אין אין אחד הסרטים הכי טובים!
ויעל-עזרא - ארכיון
דחוף להסביר לי ת'בדיחה של מקודם! ממש לא הבנתי את ההומור!!!!!!!
לא לא.. את תהרגי אותי.. בהזדמנות כשנדבר..עזרא - ארכיון
וגילה- הוא שלייייי לעעדד!!! חחחחח נקבות...דיי אבל הוא חתיך בטירוף!!! והוא ערפד!! אין זה מושלם... נתחלק גילה- שבוע אני שבוע את..חחחח
תזהרי אני אנשוך אותך!!עזרא - ארכיון
אפשר לדעת על איזה ערפד מדוברעזרא - ארכיון
איך זה קשור אלי אם בכלל
חחחחח מה פיתאום עליך?? זה איזה סרט אחד..עזרא - ארכיון
טוב מאדעזרא - ארכיון
לרגע חששתי שמישהי באמת תרצה אותי יום אחד
סתם שאלהעזרא - ארכיון
איך הגענו מאיזה אי-מייל משיחסטי בסגנון של ימינו-לסרט על ערפדים??!?!
כמו שראית..עזרא - ארכיון
אילן אל תיקח ללב יעל סתם אהבלה
סליחה??? זה לכם שאין חוש הומור...עזרא - ארכיון
יעל... את פשוט קצת לא מובנת...עזרא - ארכיוןאחרונה
מצהירה שהסרט גם בעיני יפה מאוד!!!

אבל הוא שיא הלא סרט לבנים..כאילו הוא פשוט סרט בנות בטירוווף
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך