אווווףף!!עזרא - ארכיון
נמאס מהמלחמהה הזאתתת!!
תיראו בטלוויזיהה..משפחות חפות מפשעע שגם אם הם שונאים אותנו והם רוצים שנמותת..הם לא עשו בפועל!!
משפחות מתותתת...הרסנו להם תחייםם!!וחלאססס זה כבר מגעיללל!!גועל נפשש!!שיפוצצו מחבליםם!!אבל למה ילדיםםם??!!
(אווףף עזבוו..סתם יומעצבן!!)
במשפט אחד- כי את כל העם המעוות הזה צריך להרוג.עזרא - ארכיון
כי מלחמה זה מלחמהעזרא - ארכיון
ובמלחמה מתים חפים מפשע,מה לעשות??
אפשר גם להגיד שהם מחבלים בפוטנציאל,וגם שרובם בעד החמאס(עובדה,הם ניצחו בבחירות)
והעם שלנו לא חפים מפשע?עזרא - ארכיון
כל המשפחות שחיות בפחד וגרים במקלטים? הם לא חפים מפשע? הם התחילו להפציץ אותנו שיקבלו מה שמיג להם גם אם זה אומר להרוג כמה ילדים "חפים מפשע" {שבעתיד מן הסתם יהיו מחבלים}
טובעזרא - ארכיון
אני בעד שתפסיקו לפתוח כל כך הרבה אשכולות על נושא אחד

וואו אני נשמע ממש בוגר... איכס...
יאללה מה את בכלל מרחת עליהם לירן...עזרא - ארכיון
תרחמי אולי על העם שלך שכל היום במקלטים ושיש פצועים והרוגים וכו'..
אשכרה תגידי לירן למה את יצורה???עזרא - ארכיון
כשהם יגדלו הם בטוח יהיו מחבלים או סתאם יהיו מהאלה שיזרקו אבנים את אשכרה ילדה מיסכנה ובשביל יעקוב ב-ל-ו-נ-ד-י-נ-י-ת!!!
את השם שלי כותבים בלי ו'עזרא - ארכיון
וזה חשוב!!!
ווויייי..איזה סתומייםםם..עזרא - ארכיון
ברור שאני מרחמת על העם שלי..יותר ממה שאתה מרחמיםם!!
אבל רואים בטלוויזיה תמונות מזעזעות..שכואב הלבבבבב!!!!
תפסיקי לראות טלוויזיהעזרא - ארכיון
זה רעל לנפש...
עיני ערך" לא! לא רוצה יותר לשמוע"
את מפגרת!!!!עזרא - ארכיון
מלחמה זה מלחמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן,זה לא בסדר,אבל זה מלחמה!!!מה לעשות?!?!?

וגם רוב ההרוגים הם פעילי חמאס,יש רק 70 הרוגים חפים מפשע
וואו... מאיפה להתחיל...עזרא - ארכיון
דבר ראשון, התקשורת היא כלי חזק, שיכולים להשתמש בו לטובה, ויכולים להשתמש בו לרעה.. באופן כללי כל רעיון, מסר, תחושה, או מחשבה אתה יכול להעביר דרכו אבל בדרך כלל דרך התת-מודע.. אתה יכול לקחת חומר צילומים אחד ולהפוך אותו לסרט שבו נרגיש עד כמה צה"ל גיבור ותותח (דו לשוני...) ועד כמה אנחנו מוסריים ואנושים, ואנחנו באמת כאלה.. ולקחת את אותו החומר ולהפוך אותו לסרט נאצה לישראל, להראות איך אנחנו עם צבא מזעזע ולא אנושי שגורם לילדים לצרוח ולבכות, לאשה למרר בבכי על בעלה שמת עכשיו ולהראות חייל שצוחק עם חברים שלו... הכל יכול לקרות באותו מקום ובאותו הזמן, השאלה היא מה אתה מצלם ואיך אתה מעביר את זה לצופים.. ושאלת השאלות, איזה שדר אתה רוצה למסור!
לצערנו אנחנו בוחרים להרביץ לעצמנו..
אם היו נופלים קסאמים על פריז/ על לונדון/ על וושינגטון אין ספק שהמדינות היו לא רק הורגות את המחבלים אלא היו עושות הרג מוחלט בכל עזה, מוחקות את עזה לחלוטין. ואנחנו, מכוון שאנחנו עם הנצח, העם שאמור לתקן עולם במלכות שדי, להיות מוסריים וולקדש את החיים, וכל כך הרבה זמן אנחנו נפגעים, כרגע זה הצעד הנכון, מאותה סיבה שהחיים ביהדות הם ערך, אנחנו לא יכולים לקחת את הסיכון שנהרג... אנחנו משתדלים שלא לפגוע באנשים חפים מפשע, אבל מלחמה זאת מלחמה, וביחס בין כמות האנשים שאנחנו פוגעים בהם סתם לבין כמות האנשים האלה שהיו נפגעים מכל מדינה אחרת אנחנו מוסריים לחלוטין.
מה שכן, חשוב מאוד לעשות את מה שלירן עשתה... אנחנו עם הסגולה, העם שאמור להאיר את העולם, העם שאמור להיות הכי צדיק והכי מוסרי מכולם ושבעקבותיו כולם ילכו. להגיד- ערבים, אז מותר, זה לא זה.. יש לנו סיבה מוצדקת לפגוע בהם כמו שכתבתי עד עכשיו, אבל זה לא סותר את זה שבתור יהודים אנחנו צריכים לבדוק את עצמנו כל הזמן (אני מדברת בעיקר על חילול בתי הקברות המוסלמיים בחברון...) אני יודעת שזה נשמע שמאלני אבל זה ממש ממש לא! פשוט לטעמי אנחנו צריכים לפתח ביקורת עצמית ולא לעצום עיניים וללכת אחרי עיקרון אחד, זה לא מה שהקב"ה רוצה ממנו, אנחנו צריכים להיות עם הנצח!! עם חושב, בודק, ומוסרי..
וואי באר- אחד הטובים שלך..עזרא - ארכיון
באר לא ממש קראתי כי זה ארוך אבל..עזרא - ארכיוןאחרונה
די להעיר לי על השגיאות כתיב שיגעתם!!!!אני כותבת איך שבא לי נימאסתם....ולעיניננו אני בעד להרוג את כל הערבים אחד אחד !!!
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך