אני צ'כה 2 דברים..
דבר ראשון.. מדריכות שלי עוזבות עוד מעט.. ואנחנו צ'כות רעינות מה לתת להם.. אם שי לכם רעיונות ב'קשה תכתבו פה... או אפילו דברים שעשיתם פעם למדריכות.. או סתם משו..
ודבר שני.. עוד שבוע יש למדירכה שלי יומודת ו10 ימים אח"כ יש למדירכה השניה שלי יומולדת[= קיצור.. אנחנו צ'כות רעינונת מה לעשות... מתנה וכו'..
עכשיו תקשיבו! שזה לא היה משו גדול כי פחות מחוד ש אח"כ הם עוזובת ואנחנו רוצות לעשות להם משו גדול כאילו מתנה באמת גדולה ויפה ומשוקעת כי הם באמת המדריכות שהכי השקיעו בשבילנו.. קיצור.. אתם לוידעות המ הם עשו בשבילנו ולא קשור לצ'ופרים בכללי.. (מי שראתה במחנה את החצאיותש הם עשו לנו.. זאת רק דוגמא קטנה מכל המ שהם הביאו לנו והשקיעו בשבילנו.. לפני ההופעה בחוד"א הם הביאו לנו שמיכות פליז.. וזה עולה הון ל15 בות.. קיצור... תתיחסו גם לזה... וזה אל כ"כ עקרוני כמה שזה עולה.. אנחנו עוד נסתדר עם זה בעז"ה..[=)קיצור.. באמת.. רעיונות דחוף אלי[= ולאו דווקא מתנה.. אולי אפילו רעיונות מה לעשות במסיבת הפתעה אבל אל נראה יל שזה אפרשרי.. אז עזבו... קיצור רעיונות למתנה.. ואולי גם למשו שנעשה להם במסיבת פרידה....
שנשמע בשורות טובות בעז"הה!!!!!
אה.. ושבנו על כמה רעינות למתנ פרידה- מכנסים ען כיתוב מאחורה.. או דגמ"ח או פיג'מה...
קולאז' עם תמונות או קולאז' אעם תמונות ומפםוזורת וברכות באמצע..
אלבום..
סרט...
שעון עם תמונה\קולאז'...
כרית עם תמונה מודפסת...
אה.. ואני גם מביאה את כל הצ'ופרים שהם הביאו לנו.. שי יל את ככוולםם חוץ מאיזה 1 או 2....
וגם אנחנו מביאות את כל הפתקים שהם הביאו לנו לבי"ס.. עכשיו איך נגיד נביא להם את זה??? תנו רעיונות.. איך לעצב אותם.. כי יש רק עותק 1 מכל דבר.. קיצור עזבו..א לב תנו רעיונות איך להראות להם את זה בפעולת פרידה...
קיצור.. וב'קשה תציעוו!!
תודה מראש..
תבורכו[=