צה"ל נכנס לעזה!!!!!!עזרא - ארכיון

תעשו כל מה שאתם יכולים כדי לעזור לחיילים-תקראו תהילים, תלמדו תורה , תפיצו חומרי הסברה בפייסבוק וכו'...

שיר המעלות ממעמקים קראתיך  יה-וה.   אד-ני שמעה בקולי תהיינה אזניך קשבות   לקול תחנוני.     אם-עו‍נות תּשמר-יה   אד-ני מי יעמד.    כי-עמך הסליחה   למען תורא.    קויתי יה-וה קותה נפשי ולדברו הוחלתי.    נפשי לאד-ני   משמרים לבקר שמרים לבקר.    יחל ישראל אל-יה-וה    כי עם- יה-וה החסד והרבה עמו פדות.    והוא יפדה את-ישראל   מכל עו‍נתיו.

א   שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל-הֶהָרִים   מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי. ב   עֶזְרִי מֵעִם יְה-וָה   עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ. ג   אַל-יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ    אַל -יָנוּם שֹׁמְרֶךָ. ד   הִנֵּה לֹא-יָנוּם וְלֹא יִישָׁן   שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל. ה   יְה-וָה שֹׁמְרֶךָ    יְה-וָה צִלְּךָ עַל-יַד יְמִינֶךָ. ו   יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא-יַכֶּכָּה    וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה. ז   יְה-וָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע    יִשְׁמֹר אֶת-נַפְשֶׁךָ. ח   יְה-וָה יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ   מֵעַתָּה וְעַד-עוֹלָם.

א   שִׁיר מִזְמוֹר לְאָסָף. ב   אֱלֹ-הִים אַל-דֳּמִי-לָךְ    אַל-תֶּחֱרַשׁ וְאַל-תִּשְׁקֹט אֵל. ג   כִּי-הִנֵּה אוֹיְבֶיךָ יֶהֱמָיוּן    וּמְשַׂנְאֶיךָ נָשְׂאוּ רֹאשׁ. ד   עַל-עַמְּךָ יַעֲרִימוּ סוֹד    וְיִתְיָעֲצוּ עַל-צְפוּנֶיךָ. ה   אָמְרוּ לְכוּ וְנַכְחִידֵם מִגּוֹי    וְלֹא-יִזָּכֵר שֵׁם-יִשְׂרָאֵל עוֹד. ו   כִּי נוֹעֲצוּ לֵב יַחְדָּו    עָלֶיךָ בְּרִית יִכְרֹתוּ. ז   אָהֳלֵי אֱדוֹם וְיִשְׁמְעֵאלִים    מוֹאָב וְהַגְרִים. ח   גְּבָל וְעַמּוֹן וַעֲמָלֵק    פְּלֶשֶׁת עִם-יֹשְׁבֵי צוֹר. ט   גַּם-אַשּׁוּר נִלְוָה עִמָּם    הָיוּ זְרוֹעַ לִבְנֵי-לוֹט סֶלָה. י   עֲשֵׂה-לָהֶם כְּמִדְיָן    כְּסִיסְרָא כְיָבִין בְּנַחַל קִישׁוֹן. יא   נִשְׁמְדוּ בְעֵין-דֹּאר    הָיוּ דֹּמֶן לָאֲדָמָה. יב   שִׁיתֵמוֹ נְדִיבֵימוֹ כְּעֹרֵב וְכִזְאֵב    וּכְזֶבַח וּכְצַלְמֻנָּע כָּל-נְסִיכֵימוֹ. יג   אֲשֶׁר אָמְרוּ נִירְשָׁה לָּנוּ   אֵת נְאוֹת אֱלֹ-הִים. יד   אֱלֹ-הַי שִׁיתֵמוֹ כַגַּלְגַּל    כְּקַשׁ לִפְנֵי-רוּחַ. טו   כְּאֵשׁ תִּבְעַר-יָעַר    וּכְלֶהָבָה תְּלַהֵט הָרִים. טז   כֵּן תִּרְדְּפֵם בְּסַעֲרֶךָ    וּבְסוּפָתְךָ תְבַהֲלֵם. יז   מַלֵּא פְנֵיהֶם קָלוֹן    וִיבַקְשׁוּ שִׁמְךָ יְה-וָה. יח   יֵבֹשׁוּ וְיִבָּהֲלוּ עֲדֵי-עַד    וְיַחְפְּרוּ וְיֹאבֵדוּ. יט   וְיֵדְעוּ   כִּי-אַתָּה שִׁמְךָ יְה-וָה לְבַדֶּךָ עֶלְיוֹן    עַל-כָּל-הָאָרֶץ.

א   מַשְׂכִּיל לְדָוִד בִּהְיוֹתוֹ בַמְּעָרָה    תְפִלָּה. ב   קוֹלִי אֶל-יְה-וָה אֶזְעָק    קוֹלִי אֶל-יְה-וָה אֶתְחַנָּן. ג   אֶשְׁפֹּךְ לְפָנָיו שִׂיחִי    צָרָתִי לְפָנָיו אַגִּיד. ד   בְּהִתְעַטֵּף עָלַי רוּחִי   וְאַתָּה יָדַעְתָּ נְתִיבָתִי בְּאֹרַח-זוּ אֲהַלֵּךְ   טָמְנוּ פַח לִי. ה   הַבֵּיט יָמִין וּרְאֵה   וְאֵין-לִי מַכִּיר אָבַד מָנוֹס מִמֶּנִּי    אֵין דּוֹרֵשׁ לְנַפְשִׁי. ו   זָעַקְתִּי אֵלֶיךָ    יְה-וָה אָמַרְתִּי אַתָּה מַחְסִי    חֶלְקִי בְּאֶרֶץ הַחַיִּים. ז   הַקְשִׁיבָה אֶל-רִנָּתִי   כִּי-דַלּוֹתִי-מְאֹד הַצִּילֵנִי מֵרֹדְפַי   כִּי אָמְצוּ מִמֶּנִּי. ח   הוֹצִיאָה מִמַּסְגֵּר נַפְשִׁי   לְהוֹדוֹת אֶת-שְׁמֶךָ בִּי יַכְתִּרוּ צַדִּיקִים   כִּי תִגְמֹל עָלָי.

אחינו כל בית ישראל הנתונים בצרה ובשביה העומדים בין הים ובין היבשה המקום ירחם עליהם ויוציאם מצרה לרווחה ומאפילה לאורה ומשעבוד לגאולה השתה בעגלא ובזמן קריב אמן!
או.. פתחתי על זה גם אשכול וזה לא נשלח!עזרא - ארכיון
חיבים להגיד תהילים!! שהקב"ה שימרו על זצה"ל ועל כל הישובים המותקפים בגראשים קסאמים וכו'!!
ושצה"K יחסל ע\את כל המחבלים ימ"ש!!
שנשמע בשורות טובות בקרוב קרבו!!א-מ-ן!!!!
כן נשלח...צריך עוגן לשני האשכולותעזרא - ארכיון
אהבתי את החתימה שלך...עזרא - ארכיון
איכס....שונאת את הערבים האלה..!!!
ימח שמם וזיכרם!!
בבקשה תגידו תהילים!!!
אחשלי גם שמה..
ממש חשוב להגיד בערך כל שעה פרק תהילים!עזרא - ארכיון
היה לנו אתמול מוצ"ש אירגון וההופעות היו בערך שעתיים אחרי שצה"ל נכנס לעזה,אז כל מי שדיבר(המרכזת,בני פרינץ,האלו מהעירייה)דיבר על המצב בעזה ואמר פרק תהילים ברמקול...
בעז"ה הכל יהיה רק אם נתפללעזרא - ארכיון
הכלח יהיה מה??חח=]עזרא - ארכיון
חייל הרוג אחד=\עזרא - ארכיוןאחרונה
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

שלום למישהו יש לשלוח לי קישור של סרטים אני משועמםבן בן 21
חתימה שממש לא דומה לתמונות המטאפוריות שלי 😌ליידי מאדם מיס

אני לא אעשה את זה למרות שאני ממש רוצה

כמו שאבא אומר, מוות זה לא הפיתרון

אייגו,

עכשיו יהיה קצת יותר טוב

אני רק מקווה שאוהב גם את מי שמחליף את הבת היחידה שאיתי במחלקה

ושלשם שינוי יהיה לי האומץ להפנים למפקדת שלי שאני פשוט לא עובדת מהר כמוה

ואני אני ואני

אפסיק מתישהו להתרכז רק בעצמי

ועוד מעט אחזור לקבוצה באופן קצת יותר פעיל מעכשיו ואז אמשיך לחפור לכולם כמו שרק אני יודעת

אז נכון לעכשיו אני לא מתה חרותי ❤

ליידו אני אוהבת את החתימה שלךחופשיה לנפשי
ואני לא מרשה לך למות בשלב זה
אם אמות מתישהו, זה כבר יפורסםליידי מאדם מיס

.. - פורומוראל

עדיין חיה ובריאה בערך פטל ❤

..פטל.
@ליידי מאדם מיס
לא רוצה ללחוץ, אבל זה קצת מדאיג אותי:/ אם אפשר,
אייש, מנצל את זה עד הסוף |מצקצק|ליידי מאדם מיס

פטיש

אולי יעניין אותך