חייל אחד מת!!!!עזרא - ארכיון
אוך שונאת ערבים בדם!!!!!שימותו כבר נימאס מהם ימח שמם!!!
תודה ענאלעזרא - ארכיון
אבל לא.....באמת

(סליחה על הייבוש)
טעות*****סליחה סליחה סליחהעזרא - ארכיון
זה היה אמור להיות באשכול אחר....

ימח שם כל כל כל הערבים!!! מה נראה להם?????

להתפלל כמה שיותר!
זה אח של בנות בבצפר שלי!!עזרא - ארכיון
זה ממש עצוב!!ראיתי תקצינים שבאו להודיע לבת הגדולהה!!
כולםם בכוו!!זה היה עצובב!
אבל...עזרא - ארכיון
בדוגרי,מה אתם מצפים,שנכנס והם יעשו לנו קבלת פנים???
הוא גם חבר של אחי הגדול מהישיבהעזרא - ארכיון
הוא לא בן יחיד?
טעות שליעזרא - ארכיון
אמנם בן יחיד אבל יש לו אחיות...
ואייי זה באמת ממש עצוב...עזרא - ארכיון
כל המלחמה הזאת מזה מפחידה אותי..לא יודעת למה...
צריך באמת להתפלל הרבה לה'..והלוואי שזה יהיה ההרוג האחרון והיחיד במלחמה הזאת...!
לא..יש עוד אח קטןעזרא - ארכיון
יש לי איזה חמש חברות שמכירות אותועזרא - ארכיון
בוגר של הסניף,וחר קרוב של המשפחה..זה הזוי..לא קולטים את הדברים האלה עד שהם ממש קרובים..(הלוואי שזה לא יהיה יותר קרוב מזה...)
נהרגו עוד 3 חיילי גולני....עזרא - ארכיון
ויש פצוע אחד אנוש ו3 פצועים קשה...
נכוןעזרא - ארכיון
זה ממש עצוב די נימאס מהם בא לי כבר שהם ימותו!!!אני מקווה שהם יהרגו את כל חמאס אחד אחד!!..
אותם והמשפחות שלהם.....עזרא - ארכיון
אמן...שיישרפו בחמתו של הקב"ה...אווף...אני פשוט עצובה עכשיו...
כי אני ממש שמחה עכשיועזרא - ארכיון
בא לי להיכנס לעזה ופשוט לקחת רובה ולהרוג שמה אחד אחד!!!
מי בא איתי???
מה אתם מצפים?עזרא - ארכיון
שנהרוג להם 500 אנשים והם פשוט יעמדו ויסתכלו מהצד?
ענאל חיימשליי!!עזרא - ארכיון
זה בדיוק מה שצה''ל עושה עכשיוו!!
נכון, רק יותר מתוכנן...עזרא - ארכיון
אתם לא יודעים, הייתי בטרמפ ואז הנהגת התקשרה לחברה שלה ואמרה לה שהחייל שנהרג (ניתי משו...) היה ידיד שלה היא בכתה.....זה היה עצוב....

שנשמע רק בשורות טובות
איך זהעזרא - ארכיון
שכל אחד מכיר תזה שהוא היה החבר הכי טוב של הזה שנהרג?
כי אנחנו עולם קטן מאוד..עזרא - ארכיון
נכון מאוד!!עזרא - ארכיון
וואי איתן איזה פאדיחה זה לשבת כזה וליראות אותה בוכה וואי מיסקנה לא עלינו וואי השינאה שלי על הערבים גוברת מישנייה לשנייה לא יכולה יותר
אם היו עושים משנאה שלי לערבים משהואעזרא - ארכיון
פיזי,זה היה פצצת אטום..והלוואי שיכולתי להפיל את זה עליהם,ולמחוק אותם...אבל אני לא יכולה כי אני בנאדם מוסרי....
להתפלל לרפואת נתנאל בן מזלעזרא - ארכיון
אחד שהמחזור שלי בחורב שנפצע היום, הוא כרגע בבילינסון
אמאלה.. דביר עמנואלוף ז"ל היה אח של חברה שלי..עזרא - ארכיון
המצב פשוט מפחיד אבל בעז"ה שנצא מזה לפחות מנצחים!
העובדה בזה שנכנסנו מוכיחה שאנחנו מנצחיםעזרא - ארכיון
ושאף אחד לא יכול לעינו וצריך שהעולם יראה על מה אנחנו נלחמים...לא סתם להרוג אזרחים אלה להשמיד ולפוצץ את כל הטרור בעולם
יאאללללה.....ימח שמם....עזרא - ארכיון
אין להם חלקיק של לב...
אם הייתי ראש ממשלהעזרא - ארכיון
הייתי מכריז בעזה לכולם לפנות את הבתים ולעבור לשטחים פטוחים מחוץ לערים...ואחרי יומיים הם חוזרים ואין עיר עזה...יש מדבר עזה!
חחחח גמאני חשבתי על זה...עזרא - ארכיון
וואי לערבים האלא פשוט אין טיפה אחת של מוסר ומצפון..לא אכפת להם שכולם יפגעו- גם ילדים שלהם..
זה מה שחושבים לעשות עכשיועזרא - ארכיון
להפסיק להפציץ בכמה מקומות כדי שכל האזרחים יוכלו לברוח ואז ימשיכו,
זה מה שעשו על האוכל..זה כזה חסר טאקט- בום!!.. בום!!.. בום!!.. קאט!!, אוקי יש לכם 3 שעות לאכול ואז ממשיכים בסרט...
אבל יעקב, זו לא המטרה שלנועזרא - ארכיון
(לכבוש את עזה)(-לפחות לא הראשונית, אי אפםשר לדעת לאן זה יתגלגל..)

אבל תכלס' זה מה שעושים עכשיו (בערך) ברפיח ובאיזור של ציר "פילדלפי" (שמתחתיו יש את כל המנהרות..).. מעל 30 אלף כבר נטשו את הבתים..

בעז"ה.........
אבלעזרא - ארכיון
אז יהיה יותר מקומות לטייל!!(יהיו אנדרטות לאיזה 500 הרוגים בכל רחוב...)יותר נכון התלמידים במדינות ערב יהיה לאיפה לטוס,כמו שאנחנו נוסעים לפולין...
חחחח... אתה באמת חושב שלמישהו אכפת מהפלשתינים האלהעזרא - ארכיון
?? תאמין לי שלאף אחד...אז אף אחד לא יבוא לבקר אותם גם כשהם ימותו..
לא אותםעזרא - ארכיון
את האנדרטה שלהם...
גם לא...וחוצמיזה,עזרא - ארכיון
אף אחד לא רוצה אותם במדינות ערב..וזה ידוע...אז יש רק פיתרון אחד...(האמת,שאני מגעילה את עצמי,כי זה ממש כמו מה שהיטלר חשב...אבל טי-פונת פחות מעוות...)אז תיקון טעות-שהקב"ה יחליט מה לעשות עם הגועל נפש האלה...
אין שום קשר להיטלר פריה! אל תחשבי את זה אפילו..עזרא - ארכיון
אנחנו נילחמים בהם כי הם פוגעים בנו לא בגלל שלפי האמונה אנחנו חושבים שהם נחותים...
למה לא?עזרא - ארכיון
אנחנו די משמידים אותם...
יעקב.. אנחנו לא משמידים אותם.. אנחנו יוצאים למלחמהעזרא - ארכיון
נגד הערבים שפוגעים בנו... אנחנו לא יוצאים למלחמה נגד כל הערבים שבעולם..
*נגד החמאס שפוגע בנו...עזרא - ארכיון
למה אם זה היה הערבים היו פשוט זורקים פצצה על עזה ותלפיות מזרח, וככה לא היו ערבים...

תבינו, הבעיה פה זה לא כל הערבים, זה רק החמאס שהורס את העולם ואת המדינה, ובגלל זה נמאס..ומשמידים אותם- וזה כן השמדה מה שאנחנו עושים להם..
איתן אנחנו לא משמידים אותםעזרא - ארכיון
לצערינו ראש הממשלה לא מיישם את הלכות מלחמת מצוה
מה עכשיו הלכות מלחמת מצווה?עזרא - ארכיון
איך אותה יכול להגיד שאנחנו לא משמידים אותם??
להרוג 500 פעילי חמאס, לפוצץ מתקנים של שיגורי רקטות, להשמיד מבנים שלמים של ממשלת חמאס, להוריד את ראש הממשלה למקלט?? ועוד שהגיעו למצב שמי שאחראי על בניית הרקטות והשיגור הוא זה בכבודו ובעצמו משגר אותם?? כי לא נשאר לו אף אחד!!
איך אתה יכול להגיד שזה לא השמדה??? אנחנו משמידים את חמאס, ואני יכול להבטיח לך שאולי עכשיו הם לא שמים לב, אבל מתי שהנייה יצא מהמקלט ויראה את כל ההרס ואת כל הזוועות הוא יתאבד...ונשתיק אותם לפחות לחצי שנה....
הרגת 500, שכוייחעזרא - ארכיון
נשארו לך רק עוד מליון וחצי, זאת לא השמדה במובן של רצח עם, זה מה שהתכוונתי.
לא שלפי הלכות מלחמה צריך לרצוח את כולם אבל בכל זאת אנחנו מפספסים הרבה את דעת רמב"ם ומונחים ע"פ מוסר זר ומעוות
מה??? קודם תקרא טוב לפני שאתה רושם!!עזרא - ארכיון
לא רשמתי 500 ערבים, רשמתי 500 פעילי חמאס!!! ופעילי חמאס שמה זה לא כמו טירון אצלינו, זה מישהו בכיר שאחראי על דברים
נראה לך שנצליח להרוג 1,500000 ערבים???? זה בכלל לא המטרה!!! המטרה זה להשמיד את ה-ח-מ-א-ס!!! לא את הערבים, את החמאס!! מי שפוגע בנו!!!.....נראה לך שילד בן 5 מעזה יפגע בי??? לא! בגלל זה הוא לא מעניין אותי, אבל פעיל חמאס שיורה כל שני וחמישי רקטה אז איתו ואיתם יש לנו בעיה!!
אני מסכימה עם איתן...עזרא - ארכיון
המטרה שלנו כאן היא לא להגיע לרצח עם ולכן פריה אנחנו לא מתקרבים להיטלר... אם אנחנו אומרים שאנחנו נלחמים נגד כל הערבים, ואומרים שמגיע לכל הערבים למות זה כבר יותר בעייתי..
כרגע אנחנו נלחמים נגד החמאס שרוצה להשמיד אותנו! ולא נגד כל הערבים... (בטוח לא נגד כל הערבים בעולם )
לצורך הבהרהעזרא - ארכיון
לא אמרתי שצריך להרוג את כל הערבים, להיפך, הבהרתי שבהלכות מלחמה של הרמב"ם אין לעשות זאת (לפחות לא עד שישלחו להם את האיגרות)

דבר שני, לעניין ההשמדה הנ"ל, האסוציאציה הראשונה שעלתה לי לראש כשכתבת השמדה היתה מחנה השמדה, לכן אמרתי שאנחנו לא עושים פה רצח עם ואם מישהו עדין לא הבין- טוב שלא.
אז לא השמדה...עזרא - ארכיון
מחיקת החמאס
מה כ"כ קשהעזרא - ארכיון
אנחנו משמידים את ארגון החמאס
ואיתן,ילד בן 5 מעזה,אם לא היו מפסיקים אותם,כנראה יהיה מחבל!כן חמאס שולט לגמרי-כלומר שאם הנייה אומר להתאבד הם מתאבדים!
אתה צודק יעקב...עזרא - ארכיון
אבל תחשוב כאילו...אתה רוצה להרוג מישהו רק בגלל מה שאולי הוא יהיה בעתיד?
הוו..זה מה שחיכיתי...עזרא - ארכיון
זה בידיוק כמו היטלר (ימח שמו)....
אם אתה רואה אותו מתי שהוא בן 5, ואתה יודע שהוא הולך להשמיד את כל היהודים....אתה תהרוג אותו???
כן - זבל, אפס, בושה, וכו' וכו' וכו'..
לא תהרוג- נכון..

זה לא קשור למה הוא יהיה בעתיד..איך אתה יכול להרוג ילד בן 5 סתם כי אתה חושב שהוא יהרוג בעתיד!! אפילו אם בטוח!...הוא עדין לא התחיל את החיים שלו!...אולי הוא ימות בגלל שהוא עזר לזקנה לחצות תכביש???אתה לא יכול לעשות את זה סתם ככה..
אה סבבה.. אז אם אתה רואה ילד בן 5 ברצועת עזהעזרא - ארכיון
שכבר מחזיק נשק וצועק מוות ליהודים אתה לא תירצה להרוג אותו??
אני לא מבינה איפה אתם חיים... תסתכלו רק בסרטון אחד כדי לראות את המצב שלהם ברצועת עזה.. עשו להם שטיפת מוח!! ועכשיו כל הפלשיתנים שם צורחים מוות ליהודים ולמדינת ישראל בדיוק כמו כל פעיל חמאס.. אז אני מצטערת שאני נישמעת גזענית או מה שזה לא יהיה אבל כן- אני רוצה שנהרוג גם את העם שיושב שם.. ביחד עם פעילי חמאס...
אני לא מסכים איתך בכללללללללללעזרא - ארכיון
א'- הוא לא יחזיק נשק....הוא ילד בן 5 כמו כולם, בידיוק שכמו שאת שטנאת ערבים- הוא שונא יהודים, למה? כי ככה הוא רואה
ב'- לא עושים לאזרחים שטיפת מוח, אם תשימי לב זה 20000 מתוך מיליון וחצי שמשגעים אותנו, יש בעזה ערבים שגם רוצים שאנחנו נהרוג את החמאס ויהרגו אותם..זה שפוט שאין להם מה לעשות, אם הם לא יעלו על גגות אז החמאס יהרוג אותם לבד..
יעקב..אתה יודע משו?!עזרא - ארכיון
אתה ממש מגעיל אותי......
יכול להיות שהילד הקטן הזה היה אמור להיות מחבל שיגדל..אבל כמה זמן יש לו?10 שנים אם לא יותר...
כל ה10 שנים האלו הוא יכול להשתונות המווןן..ואתה ודע משו?!
הוא יכול אפילו להציל אותך ממוות.....
מזה הגועל נפש הזה?!להיות שמחים כשרואים משפחה עם 5 ילדים שכולם מתים?!זה מה שעושה לכם אושר?!
מצטערת אבל זה פשוט עצוב לראות ערבים חפים מפשע מתיםם!!
הורסים להם תחיים..מפרקים להם תמשפחה ואתם שמחים?!
אולי הם לא סובלים אותנו..אבל עדיין הם חפים מפשע..הם לא עשו לנו שום דבר בפועלל...ואם תגידו אבל הם בחרו בחמאס זה אומר שהם רוצים להרוג אותנוו..זה דפווק..למה גם אתם רוצים להרוג אותם..זה נותן להם רשות להרוס לכם תחיים?!גם אתם חפים משפשעע...!!
ויעל בקשר למה שאמרתתעזרא - ארכיון
אני לא מסכימה איתךך..
זה החינוך שהם נתנו לילדים שלהםם..הילדים עדיין לא עשו את זה מבחירהה..הם לא עשו את זה כי הם באמת מתכוונים לזה..הם לא יודעים שומדבר מהחיים שלהם..אבל ההורים שחינכו אותם כן יודעים..תהרגי אותםם!!
חבורת דפוקיםעזרא - ארכיון
אם תשימו לא כתבתי שצריך להרוג אותו,אמרתי שבלי למחוק לגמרי את חמאס או כל ארגון טרור אחר-הוא כנראה יהיה מחבל,אז התכוונתי שכנראה הוא ירצה לפגוע בך ויכול בעתיד!
הנה עובדה עצובהעזרא - ארכיון
אם הטרור יניח את נשקו-לא יהיו מלחמות
אם צה"ל יני את נשקו-לא יהיה ישראל
ואם אני יראה אותך..לא יהיה יותר יעקבב..עזרא - ארכיון
חחחחחח יעקב אתה צודק וזה...עזרא - ארכיון
אבל זה פשוט לא מוסרי להרוג עם שלם...זה מלחמה ואין מה לעשות נהרגים גם אנשים שלא תומכים בחמאס, או אנשים שלא עשו כלום אבל אי אפשר פשוט לבוא ולהחליט שהכוונה שלנו היא שכולם שם ימותו..

תחשבו מה אנחנו היינו חושבים על כזאת מחשבה..היינו אומרים שהם לא מוסרים ומזה להרוג עם שלם וכל זה..אבל זה בדיוק מה שאתם אומרים...
איתן.. אתה חי באשליות אני ממש מצטערת... אני יודעתעזרא - ארכיון
שאני נישמעת קיצונית בטירוף אבל זה עובדות בשטח..ילדים בגיל קטן מאוד כבר מתאמנים בלהיות חמאסניקים...
זה עצוב שגם על האויבים שלנו אנחנו מרחמים... כי אולי זה נשמע רג ממש אבל הם פשוט התגלמות הרוע בעולם הזה... ואני לא רוצה שאנשים כאלה ישבו במדינה שלי....
סוף סוףעזרא - ארכיון
משהו שתומך בי...
אני לא אומר שלא!! מה זה קשור??עזרא - ארכיון
לפני איזה שנה ראיתי תוכנית שמראים כיתות של ערבים, ואתם יודעים מה מלמדים אותם לשנן?? ואשכר4ה לשנן, הם חוזרים על זה שוב ושוב ורואים את זה.....כתוב על הלוח 'האויב הישראלי הרג את החבר שלנו' ועוד כל מיני משפטים, וזה הדבר הכי טוב להוכיח את זה שמלמדים אותם מגיל צעיר...

אבל אני נשבע לך שאם אני יביא לך ערבי ואקדח את תבכי ובחיים לא תעשי את זה.....
אבל אם הם משתמשים בילדים קטנים כדי שצה"ל לא יפגע בהם והם מתים אז זאת באמת אשמתם... ובגלל זה הם לא הורגים את כל עזה ומתקשרים לבתים לפני שהם מפוצצים אותם....
הקב"ה לא נתן לישעאל למות במדברעזרא - ארכיון
למרות שהמלאכים רצו שימות ולא יגדל להיות רשע, ולא יוליד עוד רשעים
זהוו..עזרא - ארכיון
אלוהים נתן לישמעל לחיות כי הוא ידע שהוא יכול להשתנות שיגדלל..
ואתם אומרים שזה טוב להרוג את הילדים הקטנים בלי שאתם בכלל יודעים מה יהיה כשהם יהיו גדוליםם!!
אתם בטוחים שהילד הקטן יהיה בחמאס ויהרוג אותנו..אבל את לא אלוהיםם..אתם לא יודעים..כ-ל-ו-ם!!
וואיעזרא - ארכיון
את רואה יותר מדי סרטים...הוא יכול להשתנות...
אז אתם רוצים להגיד לי שהקב"ה נתן לישמעאל לחיותעזרא - ארכיון
בשביל להשתנות??? אני רואה את זה יותר כניסיון לישראל..
צריך להקדים תרופה למכה- במקום להרוג את הילד כשהוא יגדל ויהיה פעיל חמאס נהרוג אותו עכשיו וזהו...
סתם.. אבל רציני עכשיו... אתם מסכימים עם זה שהערבים בארץ הם האויבים שלנו? אז למה לעזאזל כשמדינת ישראל נילחמת על קיומה זה נחשב כאילו אנחנו ילדים ותינקות ונשים ואנחנו מצויירים כאיזה חיות.. ואפילו אתם, אנשים מהעם שלנו אומרים דברים כאלה... כל מדינה אחרת שהייתה סופגת את כל הרקטות האלו לא היו חושבים פעמיים וישר נילחמים באותו עם.. אבל רק מדינת ישראל צריכה לקבל תגובות כאלה מהעולם כאילו אנחנו טרוריסטים!! אז אתם יודעים מה??
אני מצפצת על מה שהעולם אומר כי סוף סוף המדינה שלי נילחמת במלחמה מעולה ב"ה שגם מצליחה ובעז"ה תמשיך להצליח... אז בשביל השקט של האזרחים של העם שלי שסוף סוף יהודים לא יספגו מהערבים האלה, לי לא אכפת שאזרחים נהרגים בעזה!!! זהו.
אולי תפסיקו לכתוב כאלה תגובות ארוכות?עזרא - ארכיון
אף אחד לא קורא את הכל!
באסה לכם.. האמת זה סתם פורק לי עצבים...חחחעזרא - ארכיון
ואת יכולה להגיד גם שה' ברא אותנו כדי לראותעזרא - ארכיון
אם אנחנו מוסריים ולא הורגים סתם אנשים חפים מפשע??
וואי וואי איתן... איזה מזל יש לך שזה רק דרך המחשב.עזרא - ארכיון

חחחחחחחחעזרא - ארכיון
חחח יעל זה בכלל לא פשוט לצפצף על העולם...כי כמה שזה ממש חבל וזה..אנחנו לא יכולים..אנחנו תלויים בעולם..אז נכון שיש אנשים שממש לא אכפת לנו מה חושבים כמו איזה היפנים אבל זה אמור מאוד לשנות לנו מה אמריקה חושבת וכו..זה ממש מבאס שזה ככה..אבל אין מה לעשות!!!
תקשיבו לחתימה שלי!!!עזרא - ארכיון
הקשבתי...עזרא - ארכיון
שמעתי...
ו...?
דייי לחפירות!!!מוות לפושעי המקדחה!!!עזרא - ארכיון
חחחחחחחחחחח יעקב!!!עזרא - ארכיון
קרעעעעת אותי!!!!
תרגע..אתה לא חייב לקרוא את מה שכותבים פה..כאילו אתה יודע...
בסדר...זה פורוםעזרא - ארכיוןאחרונה
ואנחנו לא כתבים...
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך