חברה!עזרא - ארכיון
ממצב?פול זמן לא נכנסתי לכאן מה עבר כאן שלא ההיתי?
חוץ מזה...עזרא - ארכיון
ראש הממשלה שלנו כזה דפוק הוא נתן לעזה 175 מיליון שלק במזומן!!!!!!!1
מה קרה אתה מיתחבר?!עזרא - ארכיון
איתןעזרא - ארכיון
ברוך שובך
איתן....עזרא - ארכיון
תחזור... התגעגענו אליך..! מנשמע?
יאללה אתם רואים אותו של שלישי שבת...עזרא - ארכיון
חחח....
חחחח לגמרייעזרא - ארכיון
ווואיי ראיתי את המצב של הפורום...עזרא - ארכיון
רע מאד..
ראיתי את האשכול של יעקב קיורר אני פשוט בשוק.
(לא משו נגדך יעקב)
תגידו לי מתי השתילו לכם מוח פעם אחרונהה....
אתם כל הזמן חוזרים על אותו הדבר (בלי קללות ירידות וכו'....)
אולי תעשו את זה, כי תחלס לדבר זה הכי קל בוא ניראה אותכם מבצעים....
מקווה שהמצב השתפר...
יאללה שבת שלום..!
חוץ מזה אתם אחלה חברה...
אממ..עזרא - ארכיון
כל מי שבת פה..שלא תענהה..כי איתן לא מדבר עם בנותת..
נכווןןן איתןןןן??
אתה בטוח שאנחנו איזה חיות שאסור לדבר איתם..אידיוט!!
לגמרי דביל אחדעזרא - ארכיון
באמת עדיף לא לענות פה למה הבנאדם יחטוף פה התקף אז לבנות שרואות פה באשכול לא להיתייחס!!!
איתן..עזרא - ארכיון
אם היית מקשיב לי בסניףולא בורח ומייבש אותי לא הייתי אומרת את זה פה..
אתה פשוט חסר כוד..שאומרים ל לא לדבר עם בנות..זה לא לא לדבר איתם בכלל ולהתנהג אליהם כאילו הם איזה חיותת..
קצתת כבוד איתןןן!!
קודם כל תיהיה בנאדם ותתן כבוד לאנשים ואז צעשה מצוות כמה שבא לךך!!
זהו לגמרייעזרא - ארכיון
קצת כבוד לבני אדם ,כשבנאדם בא לדבר איתך אתה ל קם והולך באמצע שהוא מדבר מינימום של כבוד ולירןןןןן אתתת מזה צודקת קודםם כל תתתיתן כבוד לאנשששים ואז תעשה מיצוותת!!
איתן חיי!!עזרא - ארכיון
וואט דה פאק?!?!זה שעשית טעיותת בחיים זה אומר שאתה צריך להתנהג לאנשים אחרים כאילו הם זבלל??!!
באים לאמר לך שלום אתה בורחח!!באים שניה לדבר איתךך..
לא שיחה בין בן לבת..שיחה בין שתי בני אדםם..ואתה בורח וצורחח..
קצתת כבודד איתןן!!!
ואיתן..אין לנו בעיה שאתה לא מדבר אל בנותת..יש לנו בעיה שאתה לא מכבד אותםם!!
מילים כדורבנות!עזרא - ארכיון
טוב שיהיה כל הבנות לא לענות ..עזרא - ארכיון
לירן- תתחילי להירגע עם הקללות סבבה? אנחנו עדייןעזרא - ארכיון
בגדר של סניף בפורום..
ודבר שני- מה אתם לוקחות את זה כל כך קשה שאיתן לא מדבר עם בנות?? כשהוא מדבר איתכם אתם מתעצבנות עליו וכשהוא לא מדבר איתכם אתם כועסות גם.?!??!
... לאשכול הזה כי אני לא מדבר עם בנות....עזרא - ארכיון
באסה..
תודה יעל...עזרא - ארכיון
מה הקשר יעלל??עזרא - ארכיון
אנחנו לא כועסות עליו על זה שהוא לא מדבר עם בנוותת..
אנחנו כועסות עליו על זה שבאים לדבר איתו והוא צועק ובורח..ומוול כולםם...והוא פגע במישי עד דמעוותת..
על זה אנחנו כועסותת..
פגע במישהי עד דמעות?????... זה מה שקורה כשנולדיםעזרא - ארכיון
נקבה..........
ויעלל..עזרא - ארכיון
מתי התעצבנו עליו שהוא בא לדבר איתנוו.??
לפחות יש לנו קצת כבוד לאנשיםם..
יעלעזרא - ארכיון
תקשיבי אפחד לא ביקש מימך מה לומר ומה לא סבבה לירן תקלל כמה שבא לה וגמאני עם אני רוצה אז וואט דה פאק???? מה את אומרת לנו מה לעשות יאלה לכו לעזאזל כולם!
לא נשמה את לא תגידי מה שאת רוצה.. זה פורום ואת לאעזרא - ארכיון
יכולה לקלל כמה שבא לך.. תאמיני לי שאני יהיה נחמדה יחסית לאנשים אחרים..
את יודעת מה יעל??עזרא - ארכיון
סבבהה..נראה אותך באה לדבר עם מישוו והוא בורח לך וצורח עליך..ועוד מוולל כולםם..והיית שותקתת..טווובבב??!!
ויעל..אפשר לחשוב איך קיללנו..
אפשר לחשוב כבר מזה וואט דה פאק..אני יכולה להבטיח לך שכל האנשים אומרים את זה פהה כמעט כל יום בלי לשים לב..רק בעברית ולא באנגליתת..
וחוץ מזה לא הכפת לי מהבעיות שלכן...עזרא - ארכיון
יש לי את הזכות המלעה לא לדבר איתכן..
ועל תשתפו את הסניף מהבעיות שאני שלכן שאני לא מדבר איתתכן....
ולירן באמת תירגי עם הקללות שלך כי בדרך הזאת לא תקבלי שום יחס של כבוד עם את רוצה לקבל......
סבבה בהצלחה תעבדי על זה...
חה חה חה..עזרא - ארכיון
איתן..קרעת אותיי..תאמין לי שלום ממך לא יהפוך אותי מאושרתת..בחיים לא!!
אני מדברת בשביל אנשים אחרים..ואתה יודע בדיוק על מה אני מדברתת..
לירן... אני פשוט התרגלתי לבנים כאלה..עזרא - ארכיון
כמו שיש גיל ההתבגרות לבנות... במצב שאתם נמצאות.. וסליחה שאני אומרת את זה.. אז יש גם גיל התבגרות לבנים...
מה הקשר גיל ההתבגרות לעזרא - ארכיון
זה שאנחנו מצפות מבנאדם שיכבד קצתת??..אפילו שלא ידבר איתנו..לפחות מתי שבאים לאמר לו משו חשוב שלא יברח..
עזבי.. אני ידבר איתך בשיחה אישית..עזרא - ארכיון
למי ללינור.... לך לענאל לא אני ממש לא חושב!עזרא - ארכיון
די די אנשים.. תפסיקו את זה פה..עזרא - ארכיון
חח ויעל ....עזרא - ארכיון
גיל ההתבגרות עצל בנים זה בדיוק ההפך ממה שאני עושה....
כי בנים בגיל ההתבגות נותים לדבר עם בנות ...
חחח אתם כאלה חיינוקים פרועים!!!עזרא - ארכיון
זה ריבים שכל שנה יש רק עם דור אחר מהגיל הזה, זה קורע!!!!

אין, כל פעם כיתה ח' חייב להיות משו שבגלל שלא אמרת שלום חושבים שאתה זבל......בנות......

אבל זה יעבור לכם, אולי תחילת כיתה י', רק תשמרו תאשכול הזה, כדי שיראו אותו בעוד כמה שנים..
איתן..עזרא - ארכיון
אל תשגע אותיי..מצידי שלא יגיד שלום אף פעם..לי זה לא מזיז..אבל הוא פגע בחברה שלי ואני לא הולכת לשתוק על זה..מצטערתת.
ואיתןן חייקעזרא - ארכיון
אם זה ריבים של כיתה ח' וזה יעבור אז תן לנו לעשות אותם שבקט ואל תגיד שומדבר למה זה מעצבן אותי עוד יותתררר!!!!!!!!
ענאל ולירן ממש הגזמתם!עזרא - ארכיון
שמתם לב שחצי מהפורום זה תגובות אחת לשנייה מה הבעיה לפתוח שיחה אישית? למה כל הסניף צריך לשמוע על הצרות שלכם{עם כל הכבוד}? וחוץ מיזה למה אתם מאשימות את איתן? הוא עשה את הבחירה שלו תכבדו. וגם אני בטוחה שהקללות היו מיותרות,זה היה יכול להשמע יותר טוב בלי.
שבת שלום ושמח לכולם!
ורק להוסיף..-עזרא - ארכיון
בקשה לא לקרוא את זה כדבר רע או בכעס. יצא שזה נשמע קצת רע אבל זה ממש לא הכוונה.
לירן ....עזרא - ארכיון
את ילדה חוצפנית!
את אומרת שאת רוצה ליפטור את הבעיות שלך בשקת ואת כותבת אותתם בפורום את באמם יצאת דפוקה....!!!!!!!!
וחוץ מזה פגעתי בחברה שלך את לא חיבת ליתרב ועם את מיתרבת יש לי כל הזכויות לערב את בנצי לשיחה את תוכלי ת'בל!!!
ולא רוצה לדעת מה את חושבת כי זה כבר לא מעיינן אותי!!!!
אז שקט......
ובאר תעשי טובה תימחקי את האשכול הזה כי הוא עולה לי על ההצבים!
תודה (מיצטהר חייק)!
אוקיעזרא - ארכיון
איתן חייק תיסתום ת'פה שלך ימאניק אחד אתה לא תיתערב אחפחד לא ביקש מימך ויעל את לא אפחד שתגידי לי מה לעשות אני עושה מה שבאלי וזאות לא את שתעצרי אותי ועם את לא שמחה אז אל תיכנסי לאשכולם הזה ואיתן בודנב-עדיף שתיהיה בשק כי אתה פעגת בלינור ולא סתאם פגעת בה ואתה יודע זה טוב מאוד ואתה סתאם מכחיש את זה אתה מבקש רק סליחה מימי שאתה מעדיף או אוהב או מחבב לא משנה יצאת פשוא חרא!!!!!!!!!!!! וגיחה תעשי טובה אל תיתערבי וואט זה פאק!!!!!!!!!!!!!!!!!1 מה עובר עליכם לעזאל תעזבו אותנו עם זה גיל ההיתבגרות תיתנו לנו לעבור את זה בליעדיכם!!!!!
*גילהעזרא - ארכיון
*וואט דה פאק
דעתי.עזרא - ארכיון

תקראו את זה בתנאי שהתגובה שלכם לא תהיה משהו ש"לא הייתי אומרת לפני ההורים".

ענאל ולירן- אני ממש לא חושב שזה שאיתן העליב את חברה שלך, לא אומר שאת צריכה להשתמש בכל מיני מילים משונות שאף פעם לא שמענו. בייחוד לא על אנשים שיש לך יחסים טובים יחסית איתם.

אני גם מציע לך לא להתייחס לעניין כל כך פעוט ברצינות כזאת, כאילו מדובר בעניין של חיים ומוות. אני חושב שהחברה היקרה שלכם תוכל להתגבר על עלבון עצום שכזה- שאיתן ניסים בודנב לא התייחס אליה יפה ואף צעק עליה לעיני אנשים רבים. ממש רשעות לשמה!

אבל כמו כל דבר בחיים, גם על עלבון כזה אפשר להתגבר, ואם לא, תמיד יש אמא, אבא, אבא, ואת היועצת בבית הספר. זה באמת באמת לא כל כך חשוב (כבוד- אומנם אם אתם מוסלמים זה קצת יותר מורכב, אבל לא נראה לי שזה המקרה).

שבוע טוב.

חח...עזרא - ארכיון
אפרים- קרעת אותי!!!
או-קי תקשיבו אנשיים.. שכל אחד ירגע קצת עם התגובות שלו.. ושיחשוב פעמיים על מה שהוא כותב.. ובאמת, לא ממש צריך לפתוח עלזה אשכול- דברו בניכים.. ואז זה גם לא יעצבן אנשים אחרים מהפורום!!.. ושכווולם ינסו לא להגיע למצב כזה.. סתם חבל שאנשים מתעצבנים אחד על השני... באמת!!!
עכשיו זאת אשמתינו שאנחנו מתערבים?!?!?!עזרא - ארכיון
אתן מערבות את כולם פה!! אתן רושמות את כל החיים שלכם באיזה אשכול מסכן ואז מתלוננות 'למה כולם צריכים להכנס לאשכול הזה ולהתערב?!' זה האשכול שלכם???? זה שיחה אישית??? נראה לי זה צ'אט מרובה משתפים.....

אז תעשו טובה ואל תאשימו פה אף אחד....
גם אני בעד למחוק את האשכול הזהעזרא - ארכיון
שתיי האיתנים..עזרא - ארכיון
איתן חייק-עזרא - ארכיון
לא האשמנו אף אחד..פשוט התגובות שלך מעצבנותת..
איתן בודנב-מצידי תערב לשיחה את בנצי..באמת יש לי כמה דברים להגיד לדפווק הזה.
וכולם=זה לא שום צרות בחיים שלי ולא בעיות..מצידי שידבר עם מי שבא לו..לי זה לומשנה..הוא לא מזיז ליי..
זהו לגמרייעזרא - ארכיון
יש לכם תגובות מעצבנות ואתם מצפים שנענה לכם מחמד לומשנה אני לא אבכה כי איתן לא אמר לי שלום אבל ברגע שהוא פוגע בחברה שלי זה כבר סיפור אחר ואפריים-סתום!!!
לגמרי...עזרא - ארכיון
לגמרי...
חחח... פתעןם מותר לי לערב את בנצי ...עזרא - ארכיון
לירן תעשי טובה אחת לעולם ולך כדי שהכבוד שלך לא כמו חברה שלך לירן אז תתתתתיייסתמי תפהההה!!
חוץ מזה אני כזה אבל ממש לא אבל בכלל לא הכפת לי מהחברה שלכן כי אם התן ככה מקללות מול כולם בשבל משהו שאתם לא צריכות לעתרב בו!
וחוץ מזה את וענאל יצורות....
ועם אתן רוצות לישמוע את זה כדי שאני יהיה איתכן אז הינה:
"אני מבקש סליחה רק ממי שאני אוהב"
ותמיקרה שלנו כמו שאנחנו רואים אני לא אוהב לא אותך לא את ענאל לא את לינור ואת כל החברות היצורות שלך....!!!!!!!!!!
ועם אתן רוצות להחזיר לי אז בכף תיצרחו עלי..עזרא - ארכיון
אה ועגב פעם הבאה...עזרא - ארכיון
שאתן רוצות ליצעוק עלי כמו שקרה יום שלישי אחד שרציתן לדבר אית..... אני מבקש על תישכרו מרוקאית (אוריה הסטקנגי)
שתעשה את העבודה בישביכן....!
תקשיבו, תפסיקו להיות ילדים קטנים...עזרא - ארכיון
לירן וענאל- מילא תשפילו את עצמכם בפרטיות, אבל בתור מישהו שרואה את זה מבחוץ?..זה נראה גרוע ואתם משפילות את עצמכן.....

תפסיקו עם הריבים של הילדים הקטנים האלה...'האא...הוא לא מדבר עם בנות'..מה הבעיה שלכם?????! תפסיקו להיות תמימות!!..
אתן סתם משגעות אותו ומה אתם רוצות ממנו?????

לא יודע איך להסיבר...
וואי חצוףעזרא - ארכיון
אנחנו אני לפחות יעשה מה שבאלי ואיתן בודנב אתה ממש חרא וילד זבל זה פשוט לא יפה מ שאתה עושה אתה לא מדבר עם בנות מנסה להיות לי פה צדיק אבל פוגע באנשים אחרים מה ניראה לך???אתה מממש רע ואיתן חייק עם בישבילך זה ריב של ילדים אז למה עזאזל אתה מיתערב???ואני יודעת למה הוא לא מדבר עם בנות וזאת כ'כ סיבה תפוקה אתם לא תבינו כי אתם לא יודעים למה אבל הוא יודע למה וזה דפוק אבל ביגלל זה ליפגוע באנשים אחרים???אני באמת כבר לא מבינה אותך ואיתן חייק מה אכפת לך אנחנו משפילות ת'צמיינו לא אתה מה אכפת לך ?!..
...עזרא - ארכיון
ענאל ולירן..מה אתם רוצים ממנו? (מכל שאר אנשי הפורם)?? זה הפורום של כולם אז אם פתאום יש אשכול שהוא סתם מלא בעצבים אחד על השני ושטיות שהם באמת מטומטמת וקללות אז זה כן אמור להפריע לנו..ואנחנו בכלל לא רוצים להתערב אבל פשוט תפסיקו לכתוב את כל הסיפור והענין הזה כאן שהוא בכלל לא קשור לאף אחד חוץ ממכם (לירן וענאל ואיתן..)
מקווה שהבנתם אותי..בכל אופן אתם לא צריכות להתעצבן על כולם כאן..
אין לך מה ליכתוב אז כותבת קללות?עזרא - ארכיון
וואי נראה לי המנהל על הזה שמחק לך את הפורום צדק במה שהוא עשה!
חוץ מזה אין לי כח כבר לדבר על זה כי אני מרחם עליך שכולם ו הרוב כאן נגדך אז זה היתחשבות ממיני שתישמרי על הכבוד שלך.
חוץ מזה לירן תחליתי מותר לי לדבר עם מי שבא לי או תחליתי,
כחי עם את אומרת שאני צריך להביא כדוד לבן אדם ואז את אומרת לא חפרתי שידבר עם מי שבא לא זה דיי סותר.
אז תחשבי פעמיים ליפני מה שאת כותבת,
חוץ מזה, זה ששניכן צועקות עלי מול כולם זה ממש לא עושה לי איסורי מצפון והחברה שלך לא היתה מקבלת מימני יחס כזה עם היא לא היתה מכבדת את ההחלטה שלי מיד. (שאני לא מדבר עם בנות)
עם ככה התן מנסכות את זה.
ודבר שלישי תגידו לחברה שלכן שאני לא חייב לדר איתה אני לא חייב לה כלום,
ולא לכן.
ודבר רבעי, בהר תימח קי את ההאשכול הזה כי יש אנשים שלא אמורים לדעת מה רשום(כבוד הזולעת)
לא רק לי לכולם.

חוץ מזה יום טוב לכולם אני מצטהר על הריב הפומבי הזה.
ענאל אין לי שום בעיה בתמשי בקונצים שלך אני לא עונה כי אין לי כח!

תודה!
אחי אני מסכים איתך.עזרא - ארכיוןאחרונה
..בתוך בני ישראל

פשוט 

כ"כ לבד לי

וזה לא אמור להשתפר איכשהו מתישהו

לא משנה מה,

..בתוך בני ישראל

כל העולם סוגר עליי

לא לזה התכוונתי כשביקשתי חיבוק,

רק אומרת שקחי בחשבון שזה פורום שמופיע ב'אחרונים'אונמר

של הראשי..

הוא לא מהמוסתרים.

היא כותבת פה שנים, נראה לי שהיא מודעת לענייןאנונימי (2)
אוי, מה קרה?מקפיצים נטושים
רוצה לשתף יותר?אנונימי (3)אחרונה
גם הכתיבה והתיאור כאן בטח יעזרו לך לפרוק (ואחכ ייקל עלייך להתמודד)
נראה פורום כמעט פעילמקפיצים נטושים

יחסית....

מדהים אחרי כמה פורומים נטושים כאלה אני עוקבתעשב לימון

ורואה את ההקפצות שלך

מישהו שם לב אליימקפיצים נטושים

איך שמים מעקב על פורומים כאלה?

יש כוכב ליד השם של הפורום- צריך שהוא יהיה מלאעשב לימון

אחר כך אפשר לראות את כולם בכותרת "עדכני"

🤩טויוטהאחרונה
..בתוך בני ישראל

כל הלב הוא רק הצטברות של רגעים

כל רגע הוא רק הצטברות של רגשות

כל רגש הוא רק הצטברות של לבבות

לנשום 

..בתוך בני ישראל

נצח של רגעים ששורפים מבפנים

אבל, זה יעבור

קור בועראנונימי (פותח)
אני שוכב שם על הרצפה, מרוקן, דומם.
שוכב במקום של עומדים מתאמץ להחזיק את הראש מעל המים הגואים, רק להצליח לנשום איזו נשימה של חמצן.
לעמוד לבד להיות איתן.
..בתוך בני ישראל

האם הוא אנוס גוף או אנוס נפש

יואו!

..בתוך בני ישראלאחרונה

ואין ראיה ממה שכתב הרמב"ם פרק י"ח מהלכות סנהדרין גזרת הכתוב שאין בה בית דין ממיתין ולא מלקין את האדם בהודאת פיו דהתם לא מיירי אלא כשהוא מכה אותו דרך עונש או דרך כפייה דאי לא תימא הכי לקתה מדת הדין מי שעבר עבירה שחייב עליה כרת אם בא וכפו אותו בית דין לקבל מלקות ועשה תשוב' יפטר מן הכרת כל שכן מי שחטא בלא עדים והתראה אם רצה לקבל מרצונו מלקות ועשה תשובה שיפטר מן הכרת…

..בתוך בני ישראל

אני שונאת לבכות מדברים מטופשים. אבל,

איזה כיף זה שבוע חזרה. יואובתוך בני ישראל

איזה כיף זה שאפשר ללמוד,בתוך בני ישראלאחרונה

אולי יעניין אותך