אני צריך בדחיפות!!עזרא - ארכיון
מאמר טוב על אחדות עם ישראל ושהפילוג לא טוב גם ליחידים וגם לאומה.(הפעולה קשורה לפילוג בבחירות האחרונות)
לא יודעת אם זה קשור...בכל מקרה זה יפה ואולי יעזורעזרא - ארכיוןאחרונה
אני בעד אהבת ישראל. בעד אחדות של כל עם ישראל. בית המקדש נחרב בגלל שנאת חינם, ויבנה בזכות אהבת חינם בין איש לרעהו. אני קורא בזאת לכל מי שמעיין במאמר הזה, לקום על רגליו ולהגיד: גם אני בעד אהבת ישראל! גם אני מצטרף לתנועה הגדולה, שתאחד את כל עם ישראל יחד! אהבת ישראל, זה בדיוק מה שאנחנו צריכים במצב הקשה שבו אנחנו נמצאים היום, מכל הבחינות. יותר אהבה, יותר הקשבה בין אדם לאדם. זה מה שנחוץ לנו כדי לתקן את עצמנו ואת החברה ולהביא את הגאולה השלמה במהרה בימינו. מי לאהבת חינם אלי!

לא, משה, לא הבנת אותי. אני מדבר על אהבת ישראל אמיתית. אני מכיר את ה"אהבה" שלך, והיא לגמרי לא אותו דבר. הרי רק לא מזמן היית מסוכסך עם יורם, וגם ראיתי איך ירדת על יחזקאל מאחורי הגב. אני לא מחפש אנשים שמדברים על אהבת ישראל, אלא אנשים שעושים ממש! כדאי שתתקן את עצמך, ורק אחר כך תצטרף.

כן, תומר, אני מבין שאתה רוצה להצטרף אלינו גם כן, אבל אני יודע בדיוק איך אתה הולך לפעול למען אהבת ישראל. אתה בטח הולך להציע לאחד קודם כל את הבנים והבנות, וכשכולנו נהיה מעורבים ביחד אז תהיה אחדות. כן, ראיתי עם מי הסתובבת בליל שבת. אתה גם תגיד שצריך להתחיל לחפף קצת במצוות, כי אחרת החילונים לא יתקרבו בכלל לדתיים. אם נראה להם שאנחנו לא עד כדי כך שונים מהם, אז נהיה יותר קרובים ומאוחדים. זה מה שאתה הולך להציע, נכון? לא, זאת לא הדרך שלנו. אהבת ישראל צריכה להתקיים רק ע"פ התורה וההלכה. לכן, תומר, אין לי מה לדבר איתך ועם אנשים כמוך על אחדות ועל אהבה.

ערן?! מה לך ולאחדות ישראל?! הרי בבחירות האחרונות אמרת לי במפורש שאתה מצביע מרצ. אמרת לי שהם דואגים לצדק חברתי וכל זה, ולא איכפת לך שהם יתמכו בפינוי יישובים. אחרי כזה זלזול בארץ ישראל, אתה עוד רוצה לדבר על אהבת ישראל? על איזה ישראל אתה מדבר, הרי כל קשר בינך לבין ארץ ישראל הוא מקרי בהחלט. אני בעד פיוס וסובלנות בין כל הדעות, כמובן. אני אוהב כל יהודי, אבל יש אנשים שאני לא בטוח שבכלל אפשר לקרוא להם יהודים. יש גבול לכל דבר. אני לא מוכן להתאחד עם אנשים שלא איכפת להם מהארץ, התורה והעם. את האחדות שלך תחפש אצל החברים שלך ממרצ ושינוי.

עזרא, אם אתה כל כך בעד אחדות ישראל, למה כשכולם הולכים לבני עקיבא אתה הולך לאריאל? אין לי גם מה לדבר איתך, יוסף, עם כל הגישות החרד"ליות שלך, ואני גם יודע שתלך להר-המור כשתסיים את השמינית... עזוב, התנועה שלנו לא מיועדת לאנשים עם אופי כמו שלך. יובל, מה קרה שירדת ממרומי הוילה שלך ופתאום אכפת לך קצת מאחרים? ואם אתה רואה את אייל, תמסור לו שאחרי מה שהוא אמר עלי אתמול אין לו מה לדבר איתי.

זהו. עכשיו, אחרי שסילקנו את כל הגורמים שיפריעו לנו להפיץ אחדות בעם ישראל, אנחנו יכולים להתחיל להתאחד. בעצם, אנחנו כבר די מאוחדים, לא? הרי כולנו בני אדם, כולנו יהודים, כולנו ישראלים, כולנו דתיים, כולנו ציונים, כולנו מקפידים על כל המצוות ולא מחפפים, כולנו בעד ארץ ישראל השלמה, כולנו מבני עקיבא, כולנו נגד תנ"ך בגובה העיניים ושיטת הרבדים, כולנו שומעים שירים של סיני תור, כולנו מרכיבים משקפיים ואפילו לכולנו יש אותו צבע גרביים. כולנו מאוחדים. אז רגע, למה המשיח עדיין לא הגיע?

רק בית מקדש מלגו יכול להיבנות מאהבת חינם לא אמיתית..

-חיים אקשטיין-
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים

משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..

היי כמה ישן פהאנונימי (פותח)
געגועים עזים לכל החברלך מפהאנונימי (3)

וואוו ריגושים שענו לי פהאנונימי (פותח)

כן. געגועים עזים בטירוף

חחחחח נחשי מיזאת עונה לך פהאנונימי (3)

הניחוש הראשון והיחידאנונימי (פותח)

כולן ברחו את יודעת

חחחח אני לאבטוחה שאני יודעת מי אתאנונימי (3)

וואלה באלי לברוח

תנחשי🤷‍♀️אנונימי (פותח)

תברחי

אני כבר התייאשתי

..אנונימי (3)

את עדיין פה יא מיואשת

..אנונימי (פותח)

נו. כי לא ברחתי

..אנונימי (3)

נעלמת לשנה פלוס, זה נחשב לא בחרתי? חחחחחח

..אנונימי (פותח)

הופ יפה

ברחתי כי לא בחרתי

/\אנונימי (3)אחרונה

חחחחחח טוב אולי במקום להתכתב פה בערוץ הדבילי הזה, אולי תפסיקי לסנן בהודעות? |תוהה בקול|

וואו.עד כמה אני חסרת חייםאנונימי (פותח)

שאני משוטטת בערוץ ומגיעה לפורומים הזויים כמו צוציקית בת 15 איף

אינלי כוח לעצמי חח

..אנונימי (3)

אה עכשיו אני יודעת מי את, קלי קלות.

חחחחחחחח זה מה שקורה כשאין סמארט אה?

חחחחחח יא חרא חחחאנונימי (פותח)

זה בעיקר בגלל שיש מתכונת בראשון ואני מתכחשת לזה והדרייב לא עובד לי

..אנונימי (3)

למה יש בדרייב מה לעשות?

..אנונימי (פותח)

סרטים

והוא חזר לעבוד חח

בשעה טובה!אנונימי (3)
..אנונימי (פותח)
סו,
עברתי לפגוע בעצמי דרך אנשים
כמה נחמד
..אנונימי (פותח)אחרונה
אני הולכת להתנקות.
באבו אבוה
דווקא.
..אנונימי (פותח)

בעולם המשוגע הזה כולנו בודדים משום מה

כואב לי הראשאנונימי (פותח)
נערות עומדות בטרמפיאדהאנונימי (פותח)

ילדה אישה נבהלת מעצמהאנונימי (פותח)

את לא לבד אף פעם לא לבדאנונימי (פותח)

כמו שיכור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

הם רק בנו אותך את האמת שלךאנונימי (פותח)

תרקוד תרקוד עם עצמך את הריקוד המטורף הזה שלךאנונימי (פותח)

כמו ציפור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

אני שונאתתתת שהפורומים ככההההאנונימי (פותח)אחרונה

..אנונימי (פותח)

אוף

גוזל, חתוך את השמיים.

..אנונימי (פותח)

עמלק, תסתלק.

..אנונימי (פותח)אחרונה

כוסעמלק

אולי יעניין אותך