מכתב למלך אחשוורוש .. [משהו חזק..!]עזרא - ארכיון

מכתב למלך אחשוורוש  (מתוך אתר כיפה)

כוכב נולד, הישרדות, האח הגדול, אלישיב רייכנר פונה למלך שהמציא את הזאנר.

י"ד אדר ה´תשס"ט - אלישיב רייכנר

למלך אחשוורוש

שלום רב


חבל. אם רק היית חי כאן היום, באמת היית מלך. כשעוקבים אחרי ההתנהלות שלך לאורך המגילה, מבינים שאתה זה שבעצם המציא את תוכניות הריאליטי שכבשו לנו את המסך ואת התרבות בשנים האחרונות.


זה מתחיל כבר בתחילת המגילה. המשתה שערכת בחצר גינת ביתן המלך נמשך 180 יום, בדיוק כמו בווילה של 'האח הגדול'. גם אצלך במשתה, למרות כל הפינוקים, כולם היו צריכים להתנהג בהתאם לדרישות של בעל הבית, ולעמוד במשימות המטופשות שלו. אז ושתי לא התנהגה בהתאם. היא לא ביצעה את המשימה שנתת לה, ואחרי התייעצות קצרה עם סגל השופטים, החלטת להדיח אותה.


אחר כך המצאת את ז'אנר ה'כוכב נולד' והכרזת על בחירת מלכה חדשה תחת ושתי. אלפי נערות טובות מראה התייצבו לאודישנים מפרכים ובסופו של תהליך ארוך, נצחה אסתר בת אביחיל ונבחרה למלכה, כוכבת נולדה.

ממש כמו הכוכבים הנולדים של היום, גם בתקופתך מי שנבחר ידע שתהילתו מוגבלת לזמן קצר. מיד אחרי הזכייה שלהם, רוב האנשים סביבך השתתפו שלא מרצונם בתוכנית ריאליטי אחרת שהמצאת. הם היו עסוקים ב'הישרדות'.


המן השתתף אצלך בשתי תוכניות בזו אחר זו. בהתחלה גידלת אותו והפכת אותו לכוכב עם קהל גדול של מעריצים משתחווים. אבל אחר כך העברת אותו פתאום למסלול ה'הישרדות', והתחלת להפיל עליו משימות מורכבות עם משתתפים אחרים. גם במקרה זה ההפקה התערבה כשבחרת שלא להתחשב במזימות שלו, ולהעניק 'גלגל הצלה' ליריבו הגדול - מרדכי היהודי. מכל האנשים דווקא ממנו דרשת להוביל את מרדכי על סוס ברחובות העיר, ועוד כשהוא בלבוש מלכות ועטרת זהב. בריאליטי כמו בריאליטי, גם אצלך העצמה של מישהו, תמיד באה יחד עם השפלה של יריבו.


ולבסוף - המשתה של אסתר, הגמר הגדול. ברגע האמת, העדפת באופן סופי את מרדכי היהודי ואת אסתר והחלטת לתלות את המן. לא יכולנו לבקש סוף דרמתי יותר. על דבר כזה היית מקבל היום לפחות ארבעים אחוזי רייטינג.


ואגב, הטעות הגדולה שלך, מלך הרייטינג, היא שפספסת את המומנטום, ולא המשכת לעונה שנייה

נראה טיפונת חופר.. מישו נוכן לכתוב תקציר?עזרא - ארכיון
היתה עונה שנייה-היא לא היתה כ"כ טובה<מלחמת העולם2>עזרא - ארכיון
נמוך מים המלח...עזרא - ארכיון
אהה עד איפה הגעת לים המלח ....עזרא - ארכיון
זה היה דווקא חמוד
סבבה !! לא אני כתבתי את זה.. קצת הומור.. אנשים!עזרא - ארכיון
לא נראלי שזה אמור להיות מצחיק. בשביל מה הומור..?עזרא - ארכיון
הרעיון נחמד, אבל לא בדיוק אהבתיעזרא - ארכיון
יפה ונחמד.עזרא - ארכיון
נחמד אבל לא מצחיק....עזרא - ארכיוןאחרונה
החלטתי עכשיו להקפיץ כל פורום ישן ומוזר שאני רואהמקפיצים נטושים

ולתהות על קנקנו, אז מה זה הפורום הזה?

שלום למישהו יש לשלוח לי קישור של סרטים אני משועמםבן בן 21
חתימה שממש לא דומה לתמונות המטאפוריות שלי 😌ליידי מאדם מיס

אני לא אעשה את זה למרות שאני ממש רוצה

כמו שאבא אומר, מוות זה לא הפיתרון

 

 

אייגו,

עכשיו יהיה קצת יותר טוב

אני רק מקווה שאוהב גם את מי שמחליף את הבת היחידה שאיתי במחלקה

ושלשם שינוי יהיה לי האומץ להפנים למפקדת שלי שאני פשוט לא עובדת מהר כמוה

ואני אני ואני

אפסיק מתישהו להתרכז רק בעצמי

ועוד מעט אחזור לקבוצה באופן קצת יותר פעיל מעכשיו ואז אמשיך לחפור לכולם כמו שרק אני יודעת

 

 אז נכון לעכשיו אני לא מתה חרותי ❤

ליידו אני אוהבת את החתימה שלךחופשיה לנפשי
ואני לא מרשה לך למות בשלב זה
אם אמות מתישהו, זה כבר יפורסםליידי מאדם מיס

.. - פורומוראל

 

עדיין חיה ובריאה בערך פטל ❤

 

..פטל.
@ליידי מאדם מיס
לא רוצה ללחוץ, אבל זה קצת מדאיג אותי:/ אם אפשר,
אייש, מנצל את זה עד הסוף |מצקצק|ליידי מאדם מיס

פטיש

 

אולי יעניין אותך