כתבתי לי...=( אבל זה מה שזכור לי...
הפעולה עסקה בזה שבספירת העומר השאיפה שלנו היא כל יום לעלות ולהתקדם מבחינה אישית יחד עם ספירת הימים וכך לבוא מוכנים וראויים יותר לקבלת התורה- בשבועות.
דרך אגב עפ"י חסידות חב"ד (מקווה שאני לא טועה) לכל יום בספירה יש מאין "משימה" לאדם לאותו יום.ככה שכל שבוע עובדים על תכונה או מידה אחרת...כל יום עובדים על אותה מידה בפרטים שלה... משו באמת יפה!!
ת'כלס לפעולה...
שיחקנו משחקים שבהם מוסיפים כל פעם משו.. להראות את זה שכל יום אנחנו מוסיפים עוד יום לספירה ומתקדמים עוד ועוד
אז שיחקנו "אני מכניסה למזוודה"- יושבים במעגל הראשונה מתחילה "אני מכניסה למזוודה... כובע" השניה- "אני מכניסה למזוודה.. כובע ושעון" וכו' וכו'... המטרה היא לזכור את כל החפצים של כולם
אח"כ שיחקנו משחק כזה שכולם עושות קצב ואז כל אחת אומרת מילה לפי הקצב- "דג אחד, שני עיניים, ארבע קסקסים, פליק פלק, שני דגים, ארבע עיניים, שמונה קסקסים פליק פלק, פליק פלק...
זה מצחיק ממש! מי שלא יודע מתמטיקה ישלו בעיה לאט לאט...

(למי שלא הבין כל פעם מכפילים בשניים עד שמתחילים ממש להסתבך..)
שיחקנו טלפון מתוקן בו כל אחת הוסיפה מילה לסיפור...מילה ועוד מילה יצרו סיפור שלם
ו"אצ'יקצ'יק בום-בום" (איזה שמות..=)) מעגל, כולם עושות קצב הראשונה מתחילה עושה תנועה, השניה מתחילה כשהראשונה מסיימת ועושה את התנועה של הראשונה, בינתיים הראשונה עוברת לתנועה הבאה וכן הלאה..כל המעגל לאט לאט מצטרף, וכל אחת עושה את התנועה של זאת שקודמת לה.
בסוף עשינו משחק רצפה של 50 משבצות (כדאי לא לעשות לפי שורות כי בקלות עולים על זה שזה קשור לספירת העומר.. אז עשינו בצורת שביל/נחש..) תחרות בין שתי קבוצות מי מגיע ראשון לסוף ע"י משימות שאלות דילמות- הלכנו על דברים שקשורים לעבודת המידות והתקדמות של בנאדם... אבל בשונה ממשחקים מהסוג הזה אין דרך קיצור- אי אפשר להגיע לסוף ע"י דילוג על משבצות וכ"ו..
כל המטרה היא שכל יום הוא חשוב בכל יום אנחנו מתקדמים עוד שלב לסוף המיוחל...
כמו בספירת העומר...

זהו.. קצת ארוך ואולי קצת מסובך.. סליחה!
מקווה שזה ישמש ויעזור את מי שצריך, מלא בהצלחה!
אם יש שאלות- בשמחה תשאלו!
נ"ב- זאת הייתה פעולת שבת