קטע שלי,עוד אין שם.(:עזרא - ארכיון

כל יום,טרם התפילה כל אחד מאיתנו (בתקווה) אומר את האימרה המוכרת ש"הריני מקבל על עצמי מצוות עשה של ואהבת לרעך כמוך".אומר בפה,אך למה באמת מתכוון?!

משפטים וסיסמאות,קודים ואמירות על אחדות והבנה,כבוד ואהבה.מופצצות לאוויר בלא התראה, בלא חשיבה.ניסיון לאחד את כל החלקים, לגשר ולחבר את הקרעים.ניסיון לסיים את המחלוקות והויכוחים.להוריד סטיגמות ולא להתייחס לסטריוטיפים .הכל טוב,ויפה מאוד מבחינת הרעיון,אבל נראה לי שבדרך איבדנו את העיקרון.. כי רק כשהבסיס יציב חזק יסודותיו יוכלו להיות מונחים בשקט על גביו.ברגע שאנחנו נהיה כציבור מאוחדים,-נוכל לאחד.-ואז נהיה משמעותיים.כשנתקן את עצמנו,נוכל לתקן אחרים..נהווה "דמות לדוגמא" ונראה שהדבר אליו אנחנו מייחלים לא נמצא בקטלוגים אלא הוא חי והוא קיים.והוא תמידי והוא ניצחי.ואז,כבר לא יהיו משפטים וסיסמאות.לא עוד קודים ואמירות.כי אם,הפנמות ומעשים.התחלנו את התפילה באמירה משמעותית ביותר-במצוות עשה של "ואהבת לרעך כמוך",ונסיים אותה בבקשה ש"האר עינינו בתורתך ודבק ליבנו במצוותיך,..ושתייחד את לבבנו.."ואז ממילא,נאהב ביחד את שמך.

יפה יפה!!!עזרא - ארכיון
אבל שניה, בתור מזה אמור להיות? צ'ופר? לפי דעתי ממש יהיה יפה אם תפרסמי את זה בעולם קטן=] יישר כח על לרצון לשינוי=]!! בהצלחה רבה בהמשך!!
חחחחעזרא - ארכיון
יש לנו עלון בסניף ואני אחראית על טור של "נקודה למחשבה." אבל את הקטע הספציפי הזה עדיין לא פרסמתי..הממ,האמת שחשבתי לפרסם בעולם קטן אבל אני עדיין לא יודעת מה..חחח
איזה חסרת נימוסין אני..-תודה..עזרא - ארכיון
רבקה מתוקה את באמת מוכשרת!!!עזרא - ארכיוןאחרונה
וואיי אני מאוחרייך(-:
באמת שיש לך כישרון רק השיר שכתבת פשוט מהמםם!!!(-:

*פורום זה הינו*מקפיצים נטושים

ובכן, מממממ.... קיים, עדיין, משום מה...

ההסלמה בדרום - סיפור.אנונימי (פותח)
..בת.

@חתולה ג'ינג'ית

השיחה אישית לא נפתחת לי משום מה

רק רואה מבחוץ שכתבת.

אז תכתבי כאן מה שכתבת לי, אם מתאים לך, ואחר כך נמחוק.

זה גם פורום סגור פה? לא כ"כ מבינהחתולה ג'ינג'ית

כתבתי לך תודה על ההזמנה, ושבאמת הגיע הזמן שאצטרף לשם...

ב"ה ברוקולי אשרה אותי ואני בפנים..

תודה לך!

..בת.
עבר עריכה על ידי בת. בתאריך כ"ה בשבט תשפ"ב 16:51

ויש מצב למחוק?חתולה ג'ינג'ית

אי אפשר, עבר הזמן. זה רק מנהלים יכולים... יאלה לא נורא.חתולה ג'ינג'ית

..בת.אחרונה

נטוש כאן?אנונימי (פותח)

..אנונימי (פותח)

קוראתאנונימי (3)אחרונה

נטוש פה?אנונימי (פותח)
יופי.. אז אימצתי(:אנונימי (פותח)אחרונה