בס"ד
אין לי כח לחפור או משהו כזה אבל...
מושגים כמו : " עבודת ה' עם שמחה אמתיתת" , א"י, עמ"י אלה מושגים יפים , או להגיד את האמת הם כבר כלכך מופלצים שזה מגעיל...
ששאולים אותך מה המטרה שלהצנועה אומרים תמיד משהוא דומה לדברי םהאלה מבלי לדעת מהי מטרטתה של תנועת נוער בכלל...
ומי שבאמת יעמיק יראה שהסיבה אחרת:
ישנה שאלה מדוע לא היו תנועות נוער (דתיות) פעם לפני 200 שנה ויותר...
בין שאר הסיבות הסיבה המרכזית שאופיו המרכזי הרוחני של העם היהודי היה חזק כלכך שלא היה צריך שכבה חברתיתי כזו שתתמוך בדת.. אז כל היום היו לומדים תורה... באותו זמן היו שני זרמים קיצוניים " אורתודוכסים (חרדי) " ומתבוללים אך לא היה שכבה ציבורית באמצע כמו שלחנו "חובשי כיפות סרוגות"...
עברו שנים והוקמה מדינה ובשל עירעורים ופגעים הסטוריים קשים בדת ( כגון: גירוש יהודים ,טבחבארצות שונות, ובין השאר השואה)
החליטו לבנות שכבה חברתית בעם שהציבור ישאר וילך בחוקי התורה
ואז הוקמו להם תנועת המזרחי שמזו התפצלו תנעות עזרא ובני עקיבא
סליחה על ההסטוריה הארוכה הזאת ובכלל החפרנות אבל בכל זאת אני רוצה לשים דגש מה סיבת הקמת התנועה...
עברו שנים, וכל שנה ושנה התנועות מתערערות בעצמם ולא יודעות למה הם נמצאות ומהי סיבת קיומם...
לכן מנסים דרך כל מיני אשליות להראות מהי התנועה " מסגרת
(סדר, פעולות סמל...) אפילו לא מצאו שם נורמלי לחודש ארגון ," להיות אזרעי " נו באמת על מי אתם עושים פוזות... הכל סימבולי ואחרי כל הדיברוים והברבורים מה שקורה זה.... כללום יותר גרוע... שלא נדבר על כל מיני ארועים כגון: נטיעות,שבת הדרכה (עיון) ועד ארועים שלא נראה לי שיגמרו בזמן הקרוב...
עברו כבר 90 שנה מאז הקמת התנועה ואף אחד לא קם ואמר למה ???
מטרתנו פשוטה ביותר לחיות וללכת עפ"י חוקי התורה בלבד1 ולא עפ"י חוקי עזרא!
אני לא אורמ שצריך עכשיו להישמר עכשיו קילומטר בין בנים לבנות אבל עדיין יש פעמים שהגבול עובר... אני לא אומר שאני צדיק
כי אני לא וגם אני צבוע בהרבה דברים אבל לפחות אני מנסה לחשוב כאןדרך שממנה נוכל כולנו לסול דרך יותר טובה לתנועה...
תודה ררבה לכל מי שקרא עד הסוף אוף זה ארוך ...
ואם מישהוא נעלב ממשהוא שכתבתי אז סליחה מראש...
ולילה טוב !!!!
עיינות בנים אמפריההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!