מדריכים יקרים:]עזרא - ארכיון

מה נשמע?

טוייבב..נגמרו הבגרויות ב"ה

שנה הבאה מחכות לי עוד 11!!! באסה..

שמעו רגע..זה נראה לי ממש לא בסיידר שצריך כאילו לצאת להכנה שבכלל לא באליאבל אני חייבת כי בעז"ה יוצאות לי חניכות.. וגם לשלם על זה פוולל כסף שזה עוד בכלל בהתנדבות חוץ מכל השנה שאנחנו מוציאים פוולל כסף..ושמעתי שצריך עוד לשלם סכום סימלי למחנה..

זה לא מוגזם?

וכל זה שאני עוד בהתנדבות..כאילו אני מתה לצאת למחנה וממש רוצה

אבל יש גבול..גם לשלם להכנה וגם עוד למחנה קצת.. מה?!

אשמח לתגובות

יש משהו בדברייך..עזרא - ארכיון
ואל תשכחי שיש לנו הוצאות על טלפונים,צ'ופרים ועוד מלא דברים..
אבל ת'כלס,אין כל כך מה לעשות. ההנהלה לא תשנה את זה..אם את תעשי עצומה אז אני חותם=]
חחח..אחלה:]עזרא - ארכיון
נכון..בגלל זה אני כועסת..זה מרגיז..אני לא נראה לי ייצא להכנה..
חמודה , הכעס לא יביא אותך לשום מקום!עזרא - ארכיון
עבר עריכה על ידי המוווושב בתאריך ו תמוז תשס"ט בשעה 22:51
כל שנה אותו סיפור , כולם כועסים , כולם מתלוננים ,
ההנהלה מסבירה , שהיא עושה את זה רק לטובת המדריכים ,
אין לה שום מטרה לעשות רע לאפחד . ומתוך ניסיון - הרבה יותר טוב במחנה כשעברת הכנה!
אז .. חבל להתסכל על דברים ככה , כאלה כולם נגדך!
ואם באמת יש בעיה כספית , ההנהלה בשמחה תוריד , זה לא בושה !!
בהצלחה!
בסיידר..עזרא - ארכיון
אני לא מזלזלת בהכנה לרגע..וזה חשוב.. אבל זה לטחון ת'כסף.. ועוד לשלם אח"כ למחנה? וכל זה בהתנדבות חוץ מכל הכספים שאנחנו מוציאים כל השנה..וזה הרבה..
מה אני רוטשילד??!!!עזרא - ארכיון
בס"ד

אני לא בא להיות קוץ ולהתלוננן או להיות קוטר אבל זה מוגזם!!!

שבת מדרכים, סמנריון מדרכים, הכנה, מחנה ( כל זה כל שנה) ובנוסף הוצאה כספית גדולה על פעולות שאין עליהם כיסוי....

ועוד ארעוים סנפייים שצריך לשלם להם...

האם המדריכים הם ציבור של מנהגים מתנדבים!

או של " ציבור שצריך לעבוד ולשלם מיסים "...

(מתוך ספרו של גלעד חדד ימי בית שני בדורות האחרונים)...
אה?עזרא - ארכיון
צריך לשלם על המחנה?חשבתי שצרריך לשלם רק על ההכנה וזה כולל גם תמחנה..
למה נראה להם שמדריכים ישלמו את כל זה,איזה נסחפים...

מילא היו מחזרים על פעולות וכל הדברים הסניפים אז סבבה אבל לא מחזירים לנו אפעם אנחנו כל הזמן משלמים עקרונית זה עבודה בהתנדבות נכון צריך לשלם לא מעט אבל כמה?

אין מצב שאני משלמת את כל זה...

אמ..חוץ מזה יש פה משהו לא הגיוני איך הסמנריון של ההגשמה עולה כמו ההכנה למחנה שלנו אם שלהם זה יותר ימים?ולהם עוד אין מחנה לשלם עליו?משהו פה לא מסתדר בהתחלה אמרתי סבבה להם יש יותר ימים ועולה להם כמונו כי לנו יש מחנה ואנחנו לא נשלם עליו אבל אם אתם אומרים שכן נשלם עליו אז" למה מה קרה?"
מסכימה,רק שאין לנו כלכך מה לעשות עם זה.עזרא - ארכיון
ההכנה הזאת דיי מועילה..
| אני לא מבינה את היומיים סמינריון שבאים אח"כ.
מה זה יעזור לי?!
היה יום עיון אחד..מספיק. |
אני אגיד משהו מעצבן, אבל-עזרא - ארכיון
בני לא לוקח את הכסף לכיס שלו.
תאמינו לי.

כל מי שיוצא למחנה צריך ביטוח. גם אתם.
משרד החינוך מוכן לתת את הביטוח בחצי מחיר למדריכים שבאים להכנה.

יש בעיה. כל המחירים של כל דבר בעולם עולים כל שנה. עובדה.
עזרא משתדלים שזה יורגש כמה שפחות בתשלום של החניכים.

המיסים-נשארים כל שנה אותו דבר (בלי עין הרע..), המחנות-כנ"ל.
כל דבר עולה היום יותר, ואנחנו לא כ"כ מרגישים את זה בתשלום לאירועי התנועה.

אם יעלו את המחיר-תהיה אלימות.

אז בדרך כלל החניכים סיבסדו את המדריכים (ביטוח, אוכל וכד') יותר, והשנה, שלא רוצים להעלות את המחיר לחניכים-המדריכים נאלצים לשלם סכום סימלי (יותר או פחות..).

מישהו צריך לשלם את ההפרש, ומנסים לחלק את הנטל כמה שניתן..

אני ממש מבינה את ההרגשה הזאת, אבל אין מה לעשות-לא בגלל שההנהלה לא תקשיב-אלא כי אין פיתרון.

תאמינו לי שאם יהיה לכם פיתרון רציני וטוב מאיפה להשיג כסף-עזרא יקשיבו ויישמו..

כשאין הצעה-נאלץ לשלם בשקט

תהנו במחנות
אני מסכימה עם זה שזה ממש לא בסדר שלוקחיםעזרא - ארכיון
מלא כסף... אבל המדריכים לא צריכים בכלל לשלם למחנות... מאיפה הבאתם את זה? צריכים לשלם רק להכנה, ומי שלא יוצא צריך בכל מקרה לשלם את אותו כסף כשהוא בא למחנה.. ז"א שתכל'ס כולם משלמים את אותו הדבר רק השאלה אם יוצאם להכנה או לא.. (ומנסיון, אתם לא תצליחו להתחמק מלשלם את הכסף אם אתם לא יוצאים להכנה, כבר שאתם רושמים את חניכים שלכם כשבאים, הם בודקים אם יצאת או לא ומבקשים כסף למי שלא...)
אפרת, אני ממש מסכימה עם מה שאמרת, אבל עדיין...עזרא - ארכיון
פעולות של אמצע שבוע- עולות כסף, ועל זה אנחנו לא מקבלים החזרים, אז אם זה הי'ה מסתכם במחנה, שבת מדריגים ועוד אירועים חד פעמיים- אז סבבה, אבל תחשבי שזה גם זה, וגם מסעות שניפיים שמדריכים צריכים לשלם עלי'הם, וגם פעילויות... זה יוצא מלא מלא כסף...
נסחפו...עזרא - ארכיון
אני מאמינה לגמרי שבני לא לוקח לכיס שלו ומבקשים כמה כסף שצריך, אבל למה ליצור פעילויות שדורשות כל כך הרבה כסף, במיוחד ששנה שעברה גילושהיו בזבוז זמן? שנה שעברה היום הנוסף של ההכנה היה מריחת זמן אחת גדולה, אז במקום לקצץ בזה וככה לבקש פחות כסף- מוסיפים עוד יום.
אני מסכימה שהימים האלו מועילים, אבל לא צריך להעמיס!! סמנריון, שבת מדריכים, יום הוקרה, וכו'... אם אני צריכה עזרה אני אפנה למרכזת או למישו שמכיר אותי ות'קבוצה. בשלב מסוים הימי עיון כבר לא מועילים יותר מדי בתכלס.
למה לא מקבלים החזרים על אמצע שבוע?עזרא - ארכיון
מביאים קבלות ומקבלים החזרים!עזרא - ארכיון
לפי דעתי..עזרא - ארכיון
אם תשימו לב ההוצאות של מדריכים יחסית להוצאות של חניכים הם ממש נמוכות...אני לא אומר שהמדריך הוא משאבת כסף אבל בתור אחד שלקח על עצמו להוביל קבוצה\סניף\תנועה המדריך אמור לתת קצת מעצמו שזה כולל זמן כח וכמובן כסף...זה חלק מהתפקיד..לגבי מה שנאמר על ההוצאות התנועתיות של השנה(שבת מדריכים סמינריון הכנה וכו') רוב ההוצאות הם מחיר סביר ביותר הכולל הסעות אוכל ותשלום לעובדים(מדריכים ביחידות מאבטחים במחנה וכו') לגבי המחנה..השנה המחיר הוא 135 ש"ח ל3 ימים לחניכים דרך אגב לאותו מספר ימים המחיר340 ש"ח 135 ש"ח ל3 ימים זה מחיר סביר מאוד תחשבו שמקבלים אוכל ושתיה וגם יש מאבטחים חובש והוצאות של המחנה..עכשיו נקודה קטנה למחשבה מה אתם מעדיפים שיורידו מחיר או יבטלו את התשלום למדריכים ואז כל חניך יצטרך להוסיף 20 ש"ח או להשאיר את המצב הקיים והמחיר של החניכים שהוא גם ככה די גבוה ישאר כמו שהוא..תחשבו על זה..
ומאיפה הבאתם את זה שמדריכים משלמים על המחנה?עזרא - ארכיון
רק על ההכנה משלמים.

לא שזה גרושים, אבל על המחנה מדריכים לא משלמים, אלא רק על ימי ההכנה.
אולי, ומושקו- לויודעת איך זה אצלך... אבל לנו אמרועזרא - ארכיון
שאין החזרים על פעולת אמצ"ש... פעולת כניסה, יציאה ואולי פעם ב... לא כל פעם...
יש על כמה פעולות אמצע שבוע..עזרא - ארכיון
מה?עזרא - ארכיון
בטח שיש על אמצע שבוע!
לא על כל אמצע שבוע אבל פעם בכמה זמן יש...עזרא - ארכיון
טוב גם לא בכל פעולה יש הוצאות...עזרא - ארכיון
מה פתאום..עזרא - ארכיון
אני מדריכה כבר חצי שנה בערך ולא קיבלתי שום החזרים על אמצ"ש.. ת'אמת שאתם די צודקים במה שאמרתם פה.. שאם כל חניך יצטרך לשלם עוד וגם ככה זה סכום יקר הם לא ייצאו..טוב..אני אחשוב על זה בעז"ה.. תודה
גם אנחנו לא קיבלנו שום החזר על אמצע שבוע.עזרא - ארכיון
[ואנחנו מוציאות הרבה.]
הדבר היחידי שלא עולה לנו כסף זה צילומים.
וזה גם לא מהסניף,אלא מהעירייה.

ומושקו [?] לא מתלוננים על הכסף,
[זה חלק מהעניין,כמובן]
אבל,חלק לא קטן פה הוא העובדה שזה כבר הופך להיות מיותר.
אחלה , צריך הכנה.יום אחד. לא צריכה יומיים סמינריון אחרי כך.

היה יום עיון?הייתה שבת הנהגה?אני בטוחה שזה לא הכל..
לא צריך גם את הסמינריון.לפי דעתי,בכל מקרה.
אצלנו גם צילומים לא היו איזה חצי שנהעזרא - ארכיון
וצילמתי מכספי בביה"ס שלי!!!

איזה סמנריון יש,נעמה?
מדריכים- אני לא מבין אתכםעזרא - ארכיון
על מה חניכים שלכם משלמים שלו מאות שקל?
מה רק על טיולים? לא על פעולות? אז למה לא דורשים החזרים?
מה לסניפים אין תקציב (סליחה, לא תקציב, קוראים לזה מאזן )
אני בטוח שהסניף מקבל כסף מהתנועה, וכמדומני שזה צמוד למספר החניכים ששלמו מיסים.
אם לא מקבלים החזרים- זה הזמן לפנות למרכזות בשאלות...

אני לא מבין.
מושקו-עזרא - ארכיון
אולי זה כבר קשור לבעיה ביני לבין המרכזת מה שיכול להיות אבל-
אני לא קבלתי החזרים על כלום לא פעולת פתיחה לא פעולות אמצע שבוע ]שוט כלוום,ולא תגיד יש לי 10 חנכיות אז סבבה אני קונה משהו זה לא יצא יותר מידי אז נשרוד,אבל כל פעם שאני קונה או מכינה משהו אני צריכה להוציא על 40 בנות אתה יודע כמה זה יוצא?מלא!

נכון שחלק מזה שאתה מדריך זה להשיקע ולא על הכל מחזירים לך אבל לא הגזימו קצת?גם מסעות בסניף השנה היינו צריכים לשלם למרות שבשנים קודמות לא שלמו גם סמנריון גם הכנה גם מחנה גם ימי עיון גם וגם וגם..

שנה הבאה אני בפנימיה אני ארצה לחזור לכאן כל פעם שיהיה פעולת אמצע שבוע אם לא לא יהי לי החזרים על פעולות לא ישאר לי כסף בשביל הנסיעות..אתה יודע בגיל כזה עדין אין הכנסות רק הוצאות בשלב מסוים זה פשוט נגמר..
לא הבנתי אם הבעיה היא ש...עזרא - ארכיון
בקשת ולא קבלת,או שבכלל לא בקשת?

אין החזרים!!!עזרא - ארכיון
אף שנה לא היה וגם לא יהיה.. אצלינו בסניף יש כסף אולי שמגיע מההנהלה והוא הולך לדברים אחרים שהסניף עושה.. אין כסף להחזיר למדריכים..והם בעצמם צריכים גם לשלם הרבה פעמים על דברים..כמו נסיעות לפיזמחוז וכאלה..רצו שנשלם גם על המסע פסח..לא יודעת..
שאלת פעם את המרכזת- למה?????עזרא - ארכיון
ולאן בדיוק הולך הכסף?
רק לטיולים? לא נראה לי הגיוני.
ולאכול שעושים בסניף ופעילויות וציוד ועוד כל מיניעזרא - ארכיון
דברים..ולשאול את המרכזת למה? כי מההנהלה לא מקבלים כסף בשביל להחזיר למדריכים..ככה זה..לא יודעת..
מושקו-בקשתי?עזרא - ארכיון
כמה פעמים בקשתי אני הפסקתי לספור מזמן..
עזוב,אם לא הייתי חולה על חניכות שלי מזמן הייתי עזובת,לפעמים אני מרגשיה שהתנועה כל כך לא אכפת לה מהמדריכים וגם בסניף שלנו לא חבר דברים שבגללם רוצים לעזוב...
לא בטוחעזרא - ארכיון
רננה- את בטוחה שלסניף אין כסף? שהוא לא יכול לממן כמה עשרות שקלים בחודש לקבוצה בשביל צ'ופרים ופעולות? אני לא בטוח. אולי כדאי לשאול את המרכזת מה באמת המציאות, מה תקציב הסניף והאם באמת אי אפשר לממן את פעילות. אני די בטוח שהתשובה לא תהיה אין כסף לסניף...

רות- לא רוצה להכנס לעניינים אישיים בין מדריכה למרכזת, אבל אני בטוח שאפשר לקבל החזרים כלשהם. עוד פעם- לטיפולה של המרכזת.
ומדריכים יקרים מכל הארץ-עזרא - ארכיון
בימים אלו מקבלים החניכים משלמי המיסים כרטיסי חברות של התנועה. למה המדריך לא מקבל? למה לנו לא מגיע? אולי פשוט שכחו אותנו?

אם יהיה לחץ אמיתי, הן מצד חמדריכים הן מצד מרכזות (שגם להם מגיע כרטיס ) לרכזים ולהנהלה, אני בטוח שנקבל, ולא רק כרטיסים, אלא הרבה דברים שאנחנו רוצים.

בקלות אפשר לקבל את מספרי הרכזים אצל המרכזות. לא אמרתי להרוס להם את החיים, אבל אפ הם יראו שזה מציק (ולי לפחות זה מציק, ולא, ממש לא בגלל ההנחה בריקושט) אז יעשו לנו. כרטיס זה גם אמירה.

בשנה שעברה הייתי קול יחיד שצעק. אם תהיה מקהלה בע"ה ישמעו.
זה כבר תלוי במרכזת שלך...עזרא - ארכיון
שנה שערה היה חשוב למרכזת שלי שנקבל-ובאמת יש לי כרטיס חבר.

השנה-כמגשימה-הוציאו לכל ההגשמה שלנו (אולי כי רננה פליסר הרכזת שלי,אבל לא יודעת..)-גם לאלה שלא מגשימות של רננה.

תבקש מהמרכזת-אין סיבה שלא יוציאו לך..
לא הבנתי בשביל מה כרטיס?עזרא - ארכיון
ומושקו-אני אומרת לך רציני שאין כסף!!! וזה באסה.. רציתי לדברים אחרים ואין..אנחנו לא מקבלים מספיק תקציבים מההנהלה..נסענו לפעילות פתיחת חופש גדול איפשהוא והמדריכים גם שילמו על הנסיעה..ככה זה.. ולא נדבר על החשבון פלאפון שאני מקבלת כל חודש בגלל ההדרכה.. שזה גם כסף..במיוחד בחוד"א!!! למרכזות יש גרופ..לנו אין..
רננה..עזרא - ארכיון
כרטיס זה אמירה חוצמזה על חשבון פלאפון אין כ"כ מה לדבר שתראי את החשבון של המרכזות תביני...תקציבים של סניף מגיעים מ2 מקורות עקריים..60 שקל מכל חניל שמשלם מיסים וכסף מהעיריה...אז תדברו עם העיריה ותשכנעו את החניכים לשלם מיסים ככה יהיה לכם יותר כסף וגם חניכים עם חברות...דרך אגב לכל מי שמדבר פה על החזרים יכול להיות שבגלל ניהול לקוי בשנים האחרונות של הסניף שלך ובזבוז מיותר של כספים אתם הגעתם למצב שאין כסף להחזיר בכלל..נקודה למחשבה..
אוליי..עזרא - ארכיון
וחנמיכים צריכים לשלם 300 ש"ח למיסים ומאד קשה לשכנע את כולם לשלם..והעיריה הזאת..בקושי נותנת צילומים..אז נדבר עוד על כסף..לא נראליי..
מושקו אני לא יודע על מה אתה מתווכוח...........עזרא - ארכיון
בס"ד

בתור מדריך קבצות ארות אין לך מי יודע מה הוצאות, ניסית לספור כמה פעולות אמצ"ש היו לך מתחילת ההדרכה...

לא שאני מאשים אותך ,להפך ,בגיל הזה עושים כמה שפחות פעלוית אולי פעם בחודשיים פעילות...

גם בגיל שלנו שהיינו אורות אני זוכר שעשו לנו לא יותר מ- פעולות אמצ"ש וגם זה מוגזם...

אבל אני ועד הרבה אחרים כאן מדרכים של קבוצות: עיינות,נירים,נתיבות. בקבוצות אלה אתה צריך להחזיק את החניכים וזה אומר שלפחות פעם בשבועיים עושים פעולה באמצ"ש...
ק"ו בחופש שעושים יותר... ובפעולות כאלה איאפשר סתם להביא להם משחק ומסר והבייתה צריך להכניס עוד דברים ממש לארגן ערבים...
ודבר זה כרוך בהרבה הרבה כסף... אני בעמצי מתחלית ההדרכה (ספרתי) הוצאתי על החניכים בערך 300 ש"ח וזה לא גרושים כי אין לי הכנסנה, ההכנסה שלי זה רק בחגים וימי הולדת...
ואם אתה מוסיף לזה : חולצת חג"ס, חולצת צוות, חולצה סניפית, חולצה חבריה א',ימי עיון, סמנריון, הכנה ומחנה, פעלוית סנפיות שאתה מוציא מהכיס שלך ובסוף אתה לא מקבל שקל...

זה יוצא מלא כסף והקטע שאין הכנסה!
תסתכל את בני עקיבא במורשת כל חודש נותנים למדריכים תקציב מעל 100 ש"ח בועד שכאן אולי 5 פעולות בכל ההדרכה מכסים לך וגם זה בנורמה מסוימת...

וזה שהתתנדבתי ואני משקיע בחניכים שלי זו לא סיב לצאת עם חור בכיס ,ותאמין לי מושקו שנינו יודעים כמה תקציב יש לסניף ואיך אף אחד לא מנצל אותו...

לכן אתה לא יכול להעיר כאן לאף אחד בתור מדריך שאני לא יודע כמה הוצאתץ על החניכים שלא, לא שאני בא לפתוח עליך את הפה חס וחליליה אבל אני מדבר יותר בהגיון ההוצאות שלכמות הצופרים שאני מוציא גדול משלך גם בכמות וגם במס' פעמים שאני נותן (שלא נדבר על פעולות)...
וואי וואי גם לא הבנת וגם נסחפת...עזרא - ארכיון
לא הערתי למדריכים על הוצאות, אלא על זה שהם לא מתעקשים על ההחזרים.

כשמגיבים כדאי לקרוא את התגובות שלמעלה לעומקן, ונראה לי שלא עשית זאת כשורה.

ודרך אגב, גם מדריכי נחליאל אורות מוציאים כסף, לידיעתך, וגם הם עושים פעולות אמצע שבוע, לידיעתך, מה שיש מדריכים בקבוצות קטנות יותר, שעושים הרבה פחות (ואני לא רוצה לעשות אהם אהם...)

"והאמת והשלום אהבו"
א"א לדרוש החזרים..עזרא - ארכיוןאחרונה
<P>אמרתי למרכזת שלי שכתבו כזה בפורום לדרוש החזרים היא התחילה להיקרעעע מצחוק שעהה..אין לנו בכלל כסף לסניף..כלום..הכל מחסויות ועוד החזרים?? בטח.חחח..</P><P>המשך יומצוייןן.</P><P> </P>
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים

משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..

היי כמה ישן פהאנונימי (פותח)
געגועים עזים לכל החברלך מפהאנונימי (3)

וואוו ריגושים שענו לי פהאנונימי (פותח)

כן. געגועים עזים בטירוף

חחחחח נחשי מיזאת עונה לך פהאנונימי (3)

הניחוש הראשון והיחידאנונימי (פותח)

כולן ברחו את יודעת

חחחח אני לאבטוחה שאני יודעת מי אתאנונימי (3)

וואלה באלי לברוח

תנחשי🤷‍♀️אנונימי (פותח)

תברחי

אני כבר התייאשתי

..אנונימי (3)

את עדיין פה יא מיואשת

..אנונימי (פותח)

נו. כי לא ברחתי

..אנונימי (3)

נעלמת לשנה פלוס, זה נחשב לא בחרתי? חחחחחח

..אנונימי (פותח)

הופ יפה

ברחתי כי לא בחרתי

/\אנונימי (3)אחרונה

חחחחחח טוב אולי במקום להתכתב פה בערוץ הדבילי הזה, אולי תפסיקי לסנן בהודעות? |תוהה בקול|

וואו.עד כמה אני חסרת חייםאנונימי (פותח)

שאני משוטטת בערוץ ומגיעה לפורומים הזויים כמו צוציקית בת 15 איף

אינלי כוח לעצמי חח

..אנונימי (3)

אה עכשיו אני יודעת מי את, קלי קלות.

חחחחחחחח זה מה שקורה כשאין סמארט אה?

חחחחחח יא חרא חחחאנונימי (פותח)

זה בעיקר בגלל שיש מתכונת בראשון ואני מתכחשת לזה והדרייב לא עובד לי

..אנונימי (3)

למה יש בדרייב מה לעשות?

..אנונימי (פותח)

סרטים

והוא חזר לעבוד חח

בשעה טובה!אנונימי (3)
..אנונימי (פותח)
סו,
עברתי לפגוע בעצמי דרך אנשים
כמה נחמד
..אנונימי (פותח)אחרונה
אני הולכת להתנקות.
באבו אבוה
דווקא.
..אנונימי (פותח)

בעולם המשוגע הזה כולנו בודדים משום מה

כואב לי הראשאנונימי (פותח)
נערות עומדות בטרמפיאדהאנונימי (פותח)

ילדה אישה נבהלת מעצמהאנונימי (פותח)

את לא לבד אף פעם לא לבדאנונימי (פותח)

כמו שיכור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

הם רק בנו אותך את האמת שלךאנונימי (פותח)

תרקוד תרקוד עם עצמך את הריקוד המטורף הזה שלךאנונימי (פותח)

כמו ציפור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

אני שונאתתתת שהפורומים ככההההאנונימי (פותח)אחרונה

..אנונימי (פותח)

אוף

גוזל, חתוך את השמיים.

..אנונימי (פותח)

עמלק, תסתלק.

..אנונימי (פותח)אחרונה

כוסעמלק

אולי יעניין אותך