התנועה בכללי!עזרא - ארכיון
לא יודעת מה איתכם, אבל אני בתור מדריכה לקבוצת אורות, בהדרכה כבר שנה אני מיואשת מהתנועה!!
-אין חודש אירגון אחד בזמן אחד לכל הסניפים, אין נושא שבאמת שייך מתאים או נכון לתקופה. להל"ן שנה שעברה ולהל"ן הנושא השנה!
-אין חוברות הדרכה כמו שצריך!
-אין מקום שהוא באמת ברמה כדי לתת לנו עזרא בליבנות פעולות ולהעביר מהלכים, אני לא צריכה ללכת לאתר של בני עקיבה כדי למצוא פעולה, מבר או צ'ופר, אם אני מדריכה בתנועת עזרא אז גם תנועת עזרא צריכה לספק לי ת'כלים המתאימים ולעזור בדברים בסיסיים כאלה...
-אין אחידות בין הסניפים כל סניף לעצמו, אם חוד"א אירגון בזמן שלו, אם השריטות שלו, אם הערכים שלו... וכו'...
אין באמת אני לא מבינה מה עיניין התנועה הזאת!! נכון, אני הייתי חנכה בעזרא, ואני עכשיו כבר שנה בהדרכה בעזרא, ובכל זאת אני חושבת שהתנועה הזאת כ"כ לא נכונה, כ"כ קמה עקום! וכ,כ גדלה עקום!
היא מידבדלת מישאר התנועות הציוניות הדתיות.... הגיע הזמן לעשות שינויי!
***עזרא - ארכיון
*עזרא
**מסר
***חניכה
במקום להתלונן תזיזי את עצמך וכחי יוזמה....עזרא - ארכיון
בס"ד

כמו מישהי שפתחה אתר עם פעולות...
----------עזרא - ארכיון
קודם כל, עוד שניה יש שבת פתיחה לועידה, ויכול להיות שבועידה יחליטו סופסוף שבאמת לכל הסניפים יהיה חודש ארגון באותו זמן..=]
חוצמזה הנושא נראה לי ולעוד כמה אנשים ממש טוב. אם לא נראה לך כ"כ זה בעיה שלך..שנה שעברה זה היה על עזרא אם אני לא טועה, וזה היה בתחילת שנת ה-90 לתנועה..שאין צורה יותר טובה להתחיל ככה את חגיגות ה90.
חוברות הדרכה יש בשפע..את פשוט צריכה ללכת להנהלה הארצית, ויש שם חדר עיון ממש טוב..אם את רוצה עוד פרטים דברי עם שאול דה מלאך הרכז הדרכה..הוא ישמח לעזור לך.

ורק שתדעי עוד משו קטן..
אני לומד בישיבת בני עקיבא, שרוב המחזור שלנו מבני עקיבא, ואנחנו במחזור 5-6 ילדים מעזרא..וכל יום אני מדבר עם חברים שלי מבנ"ע על 2 התנועות, והם מסכימים איתי לגמרי שעזרא הרבה יותר טובה מבחינת האידיאלים וההפרדה והכל..אבל הם לא עוברים כי זה קצתך מצחיק בכיתה ט לעבור תנועה..
ובכלל היו איזה 2-3 ילדים מבנ"ע שרוצים להדריך בעזרא, בגלל האידיאלים והכל.
אז אם משו לא נעים לך אל תתחילי ישר להוציא לעז ושם רע, ובכלל אם ממש בא לך לשפוך אתזה תעשי אתזה בצורה יותר מכובדת..יש דרכים להגיד דברים גם אם לא הכל נראה לך כ"כ טוב..
מה הבעייה עם זמנים שונים של חוד"א?עזרא - ארכיון
זה הכי יפה..שככה כל סניף בא לבקר ולראות אצל האחרים..זה הכי יפה לדעתי=] והערכים משותפים..ומה הבעייה עם הנושאים? הנושא של השנה מהממם ממש לדעתי--תורה עם דרך ארץ..מהממם ממש עם משמעות מטורפת.. ובקשר לפעולות באמת אפשר לקחת יוזמה ולעשות אתר כמו שאפרת עשתה..וגם פה יש פעולות בתוך מדור של הפעולות...ובקשר לחוברות-רק שנה שעברה לא היה והשנה יהיה בעז"ה.. חוץ מזה שבדיוק בגלל זה הוקמה הועידה כדי לשפר,לשמוע ולדעת מה עוד לעשות..ואני חושבת שקצת נסחפת עם ההתקלות שלך..ואם את רוצה עוד פירוט ותשובות לשאלות אז תגידי לי..ובכללי..אם את רוצה שיחה רצינית ויש לי הרבה מה להגיד לך...דברי איתי בשיחה אישית..
אני לא מבינה למה את מדריכה את חניכות שלך,עזרא - ארכיון
ל"התנועה מגעילה,תעברו לבנ"ע"?!
לדעתי אין שום בעיה עם זה שהחודשי ארגון בזמנים שונים-ולהפך זה הרבה יותר טוב..כי באמת אפשר ללכת מסניף לסניף לבקר את החברים שלך..ואני ממש מסכימה עם הקודמים לי,הנושאים טובים,וגם אם אני לא הכי מסכימה איתם,יש איזשהי מסגרת בתנועה וזה מה יש-לא נאה,את לא חייבת להדריך פה.
וכזכור לי-שנה שעברה הייתה חוברת שעברה במיילים,אז מה אם היא לא מודפסת? לי לא הייתה בעיה של פעולות,ממש לא.
לדעתי חשוב לזכור שאת לא מדריכה כי מכריחים אותך,ואם את לא מסכימה עם התנועה והאידאלים שלה,אין לך למה להדריך את חניכות שלך.הן לא מטומטמות והן מבינות יפה שאם מדריכה שלהן מתנגדת למשהו,אז למה להן להסכים איתו?!
לדעתי,כל מדריך צריך לבדוק עם עצמו אם הוא באמת מאמין במה שהוא מחנך,ואם לא-אז שיפרוש בשיא לפני שזה סתם יקלקל את החניכים..
בהצלחה
התנועה אומנם לא מושלמת,עזרא - ארכיון
אבל זה לא הופך אותה לעקומה או משהו בסגנון.
התנועה שכשהיית בה חניכה תרמה לך כ"כ הרבה לבניית האישיות שלך.
וגם אם תגידי לי לא- היא כן!
בלי שתשימי לב אפילו..
כן, אני גם לא מסכימה עם כל דבר שקורה פה בתנועה,
אבל אני מכבדת אותה. ומעריכה את כל מה שהיא נתנה לי כשהייתי חניכה.

הדרכתי בתנועה, ואני מכירה את הקשיים, בעיקר של מדריכי אורות.
אם ישלך בעיה אמיתית, ואת ב-א-מ-ת רוצה לפתור- כאן זה לא המקום לשפוך את זה.
כמה דברים...עזרא - ארכיון
עבר עריכה על ידי hhmc בתאריך ט"ז חשוון תש"ע בשעה 14:25
קודם כל היה רצון בשנה שעברה שיהיה חודש ארגון באותו זמן אך סניפים לא רוצו וזה התבטל...יש בדבר הזה יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן...
חוברות הדרכה בחודש ארגון זאת באמת בעיה שצריך לדבר איתה עם ההנהלה..שלא יכול להיות שסניף מתחיל חודש ארגון בלי שיהיה למדריכים עם מה לעבוד ביד..
מקום שיתן פעולות ומהלכים יהיה בעז"ה באתר החדש וזה יהיה המקום הכי גדול לפחות מבחינה התנועות הדתיות...
אחידות בין הסניפים אין באף מקום...כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות...הסניף יכולים להיות שונים זה לא דבר רע זה טוב...השאלה לאיזה כיוון לוקחים את זה לשיתוף פעולה עם רעיונות חדשים מכל סניף או לשנאה וריבים בין הסניפים...
מאיפה התנועה מתבדלת??? כל תנועה באיזה שהוא מקום שונה משאר התנועות..יש הרבה ערכים שיש גם לעזרא גם לבנ"ע וגם לאריאל...אם 2 תנועות היו אותו דבר אז הם צריכות להיות אותה תנועה מה העניין לחקות תנועות אחרות??? התנועה לא קמה עקום ותזהרי בלשונך...כי היא קמה על פי הדרך של הרש"ר הירש...זו תנועה שהצילה אלפי יהודים מהתבוללות...מה עקום בגדילה של התנועה?? ב"ה התנועה גדלה והיא כבר בין התנועות הגדולות בארץ בזמן שרוב התנועות בירידה עזרא בעליה...גם בחינה כמותית וגם מבחינה ערכית...
את רוצה לעשות שינוי???יש השנה ועידה תבואי תציעי הצעות..אם יחשבו כמוך אשרייך אם לא כנראה שמה שיש זה מה שטוב...
אז שיהיה הרבה בהצלחה ואם את לא מבינה מה עניין התנועה את תמיד מוזמנת לשאות את המרכזת רכז האזור רכז החינוך ואני בטוח שתקבלי תשובות...
נ.ב היה כדאי לעשות את זה לפני ולברר דברים במקום ישר לתקוף..
מצטערת שאני שוב כותבת את אותו דבר,חשוב להדגיש-עזרא - ארכיוןאחרונה
אבל שנה שעברה כ-ן הייתה חוברת,ופשוט היא לא הייתה מודפסת,היא רצה במיילים.
כתבתי את זה כבר קודם אבל לא ממש שמתם לב לזה ורובכם המשכתם לכתוב שלא הייתה..
וחשוב לי להדגיש את זה כי אני מכירה את אחד הכותבים של אותה חוברת ואני יודעת שטרחו הרבה בשביל להוציא אותה,ואף אחד לא מעריך את זה..תאמינו לי,התנועה מתאמצת ומשקיעה המון במאחורי הקלעים,אנחנו פשוט לא שמים לב לדברים האלה,הקטנים.
כן אתם כבר מכירים את הטקסטים שלימקפיצים נטושים

משהו בין טרגי לקומי, נגוע בהומור עצמי ועקיצות לעשב לימון שמשום מה קוראת את זה... מה לעשות - יש אנשים משועממים ממני..

היי כמה ישן פהאנונימי (פותח)
געגועים עזים לכל החברלך מפהאנונימי (3)

וואוו ריגושים שענו לי פהאנונימי (פותח)

כן. געגועים עזים בטירוף

חחחחח נחשי מיזאת עונה לך פהאנונימי (3)

הניחוש הראשון והיחידאנונימי (פותח)

כולן ברחו את יודעת

חחחח אני לאבטוחה שאני יודעת מי אתאנונימי (3)

וואלה באלי לברוח

תנחשי🤷‍♀️אנונימי (פותח)

תברחי

אני כבר התייאשתי

..אנונימי (3)

את עדיין פה יא מיואשת

..אנונימי (פותח)

נו. כי לא ברחתי

..אנונימי (3)

נעלמת לשנה פלוס, זה נחשב לא בחרתי? חחחחחח

..אנונימי (פותח)

הופ יפה

ברחתי כי לא בחרתי

/\אנונימי (3)אחרונה

חחחחחח טוב אולי במקום להתכתב פה בערוץ הדבילי הזה, אולי תפסיקי לסנן בהודעות? |תוהה בקול|

וואו.עד כמה אני חסרת חייםאנונימי (פותח)

שאני משוטטת בערוץ ומגיעה לפורומים הזויים כמו צוציקית בת 15 איף

אינלי כוח לעצמי חח

..אנונימי (3)

אה עכשיו אני יודעת מי את, קלי קלות.

חחחחחחחח זה מה שקורה כשאין סמארט אה?

חחחחחח יא חרא חחחאנונימי (פותח)

זה בעיקר בגלל שיש מתכונת בראשון ואני מתכחשת לזה והדרייב לא עובד לי

..אנונימי (3)

למה יש בדרייב מה לעשות?

..אנונימי (פותח)

סרטים

והוא חזר לעבוד חח

בשעה טובה!אנונימי (3)
..אנונימי (פותח)
סו,
עברתי לפגוע בעצמי דרך אנשים
כמה נחמד
..אנונימי (פותח)אחרונה
אני הולכת להתנקות.
באבו אבוה
דווקא.
..אנונימי (פותח)

בעולם המשוגע הזה כולנו בודדים משום מה

כואב לי הראשאנונימי (פותח)
נערות עומדות בטרמפיאדהאנונימי (פותח)

ילדה אישה נבהלת מעצמהאנונימי (פותח)

את לא לבד אף פעם לא לבדאנונימי (פותח)

כמו שיכור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

הם רק בנו אותך את האמת שלךאנונימי (פותח)

תרקוד תרקוד עם עצמך את הריקוד המטורף הזה שלךאנונימי (פותח)

כמו ציפור איך היא אמרהאנונימי (פותח)

אני שונאתתתת שהפורומים ככההההאנונימי (פותח)אחרונה

..אנונימי (פותח)

אוף

גוזל, חתוך את השמיים.

..אנונימי (פותח)

עמלק, תסתלק.

..אנונימי (פותח)אחרונה

כוסעמלק

אולי יעניין אותך