משחקים שהמצאתםkehati
לדוגמא : לא ללכת על המשבצות האדומות ברחוב או לא לנשום או לשיר כשמגיעים למנהרה

תתחילו לפרסם
על החיים ועל המוותשמחה ואמונה
היינו הולכות על עמוד  ביסודי שלנו שהוא היה דק וממש גבוה.. אם היינו נופלות ממנו היינו יכולות אולי לשבור משהו..
הקיצור היינו הולכות על זה כל הזמן וכל אחת הייתה שרה לשניה "על החיים ועל המוות"
או שהיינו עושות גיגולים על המעקים ביסודי שלנו.. שזה ממש מוכר.. היינו מתגלגלות ונשארות עם רגליים למעלה ומי שנשארת הכי הרבה זמן ככה מנצחת..
לעשות סכןם ספרות לכל מספר רישוי של מכונית.לוחמת תמורות
לחפש חוקיות על משפרי רישוי של מכונית-יהודית-
לא לדרוך על הפסים הלבנים של המעבר חציה...דוסית גאה!
לא לדרוך על הסדקים במדרכהאנונימי (פותח)
או לרדת לכביש ברגל ימין דווקא
אצלי הרעיון של לוחמת תמורות זה בגירסא קצת שונהארי צלוב
אני מחפש לוחיות רישוי שיש עליהים 4 ספרות אותו דבר והדובדבן שבקצפת זה לחפש לוחית עם 777 רצוף ובידיוק אתמול מצאתי לוחית עם 4 פעמים 7 רצוף
משחק אחד המגניבים.שעות של הנאהחיים מנחם
אתה צריך ללכת ברחוב עם מכוניות חונות ולפני כל מכונית אתה צריך לנחש האם היא אוטומט או ידני...
כל ידיעה נכונה מזכה בנקודה. וטעות מורידה נקודה. חמוד כל הזכויות שמורות לבורוש בע"מ.
לא לדרוך על הסדקים בכבישמיטל
וללכת לפי הצורה של המרצפות במדרכה..
שם חברה...אני שמח סתם!
כשאתה עוצר טרמפים/ מחכה לאוטובוס, עוברות מכוניות, ואת/ה וחבר/ה שלך, צריכם להגיד את השם של החברה של האוטו שעובר, אם הגיע תורך ואתה לא יודע מה השם, אז חבר/ה ש'ך, נותנ/ת לך אגרוף...
ללכת על שפת המדרהגעש
רק על האדומים ולא על הלבנים
נזכרתי במשחק שהמצאנו במחנה..מיטל
אני ועוד 2.. (כשהייתי מדריכה.. לא בתור חניכה)

מוצאים 2 אנשים ואומרים "פלוני ואלמוני יכולים להתחתן - בגלל שיש לשתיהם עיניים חומות"

כאילו מוצאים משו מקשר בין 2 אנשים.. וזה יכול להיות כל דבר...

הקטע המצחיק זה שבערב החניכים (נבטים-מעלות) הלכו לכל מיני אנשים במחנה ואומרים להם "אתה ואתה יכולים להתחתן" .. חח הם היו קרועים.. במיוחד שהם באים למד"ש ומד"שית ואומרים את זה.. נראלי זה קצת מביך..

אחד המשחקים =)
שלחפוצים!!! זה אחד הדברים השבים!!!The Juggler
טוב אז כך הסימני דרך בטיולים כורעים להם שלחפוצים (אדום ירוק אדום. לבן אדום אדום וכו')אז כל פעם שרועם אחד צריך להגיד שלחפוץ!~!! ומי שאמר שלחפוץ ראשון יש נקודה ולמי שיש יותר נקודות עד סוף המסלול מנצאך!!!
משחק טוב חובה לנסות!!!

טוב זה הולך ככה...לולי פופ
בוחרים קבוצה של משפחות אם זה חברה מהכיתה אז משפחות של ילדים מהכיתה אם מישוה אז משפחות מהישוב וכן הלאה.
ואז מישהו אחד בוחר משפחה מסוימת ונגיד ישלהם 6 ילדים.בן בן בת בן בת בת.אז הואאומר הוא הוא היא הוא היא היא.
ואז צריך לנחשאיזה משפחה זאת . ממש טוב!!!!!!!!!!!11
זו נשמע ממש מצחיק וה פשוט קורע!
מומלץ בשעות חירפון!
נשמע גדול....~SMILE~
חמישים טון ***~SMILE~
שואלים מישו שאלה/חידה או כל דבר שדורש תשובה עליו בחזרה. אם הוא ידע ת'תשובה הרוויח, אם לא הוא צריך לאכול חמישים טון***. מה זה אומר?!
הוא צריך לאכל כל מה שתיתן לו, רק---
אם זה תוצרת מעורבבת מכמה דברים קחו לדוג' חרדל+קטשופ+מיונז+שוקו+.... או תצטרכו לראות אותו סובל מכפית אחת.
אם בחרתם במוצר אחד הוא צריך לגמור את כל מה שתתנו לו גם אם זה קילו חריף....
חח....אביב
אסור ללכת יותר מ-2-3-4 צעדים בין עיגול כזה של ביוב לעיגול אחר... מסובך מאוד לעיתים...
ואסור ללכת יותר מצעד בלי שאיזהשהוא לבן של כביש / חניה יהיה במקביל לרגל שלך...
וגם.... אוווך!!! ברח לי.. :S
אחייניות שלי המציאו משחקפרח532
חנויות.. במלעיל.. חחח הן לוקחות מלא דברים מכל סוג של חפץ ופתחות חנויות וצריך לבוא לקנות..
משו כזה.. נראלי שיש לזה גם איזשהו קאצ' שלא הסבירו לי
חח.. גם אחים שלי עושים את זה עם החנות!^^=](=א.ש=)
9790205 -מתו"שאחרונה
בס"ד

אתה כאילו חושב שאתה המצאת תמשחקים האלה?? -תסמין ה "לא ללכת על המשבצות האדומות" זה תסביך עמוק וקשה של ילדים שניראה לי כולנו חווינו בילדות (ואף אחד לא סיפר לי עד השנה שגם הוא עשה את זה!!!הא!!) אין סיכוי שמישו המציא את זה-זה פשוט נטייה טבעית
אה-ובקשר למנהרה-זה דבר היסטורי עתיק, בימים שהיו רק איסטירגילים בארץ, והם היו מפזרים המנהרות חומרים רעילים...-זה נשאר פשוט מסורת...נורא איך שאנשים מזלזלים ורואים בזה משחק כשהיו איסטירגילים שמתו מיזה!! |מזועזע| |פרצוף מאשים|
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך