שמעתם את הצעת החוק החדשה?ד"ר אריק
בס"ד
עם בדחות על מרוקאים ופולנים?או משהו כזה?
מה זה הדבר הזה?
>>>נעמה...
אבל לא הבנתי מה הקטע-
כאילו אם אני מספרת  בדיחה על מרוקאים שמים אותי במעצר?!
שיחוקקו חוקים על דברים יותר חשובים ממרוקאים!!!!!!

איזה חוק?מיטל
החוק הוא..ארי צלוב

הצעת חוק של בן ארי: איסור על בדיחות עדתיות  

האם ההווי והתרבות הישראלית עומדים בפני סכנה? • ח"כ מיכאל בן ארי (האיחוד הלאומי) הגיש הצעת חוק שתאסור לספר בדיחות עדתיות • העונש של מי שיורשע במעשה, יהיה מאסר של עד חמש שנים

בדיחות עדתיות יחשבו לגזענות?

קבוצת ח"כים מגישה הצעת חוק להכללת התבטאות עדתית כגזענית. ח"כ שמלוב ברקוביץ' דוחה את שאלת האיסור לכאורה על בדיחות עדתיות.
הפכו אותנו לגזענים!ד"ר אריק
בס"ד
אני לא מבינה מה הבעיה בזה?
זה לא שיורדים רק על עדה אחת!יורדים על כולם, עם כולם, וביחד!
יורדים גם על פולנים, גם על רוסים, גם על ירושלמים, גם על זה שאני לבנה, גם על זה שיש לי עיניים כחולות וגם זה שאני בלונדינת!י'אלה!מה עשו מזה?!ריבנו של עולם!
אין מה לעשות..ארי צלוב
המצב בקנטים אין מה לחוקק אז מישהו בטח שלף בדיחה ישר קפצו עליו כמה אמרו מה זה גזענות וכו' אז אמרו יאלה בא נחוקק את זה שלא יספרו כאלה בדיחות
אני פרסיה, ואני בעצמי מספרת בדיחות על פרסים!דוסית גאה!
ו...? מה זה אמור להפריע?

שיחקקו חוקים יותר מועילים.
חחחחחח...אוהלי
הכוונה בחוק הזה הוא לא שיהיה איסור לספר בדיחות על עדות.
החוק בא כדי לשנות את המצב המעוות שקיים (במיוחד בתקשורת) שבו אסור לומר על ערבים שהם רוצחים, פושעים, עלוקות וכו' כי זה "הסתה לגזענות" ומצד שני מותר למראיין ברדיו לומר בשידור " חרדים עלוקות... מתנחלים אלימים ושפלים "וכו' בשם "חופש הדיבור".

כל הכוונה בחוק, והוא גם מפורט שם, הוא לא על בדיחות או דיבור חברי, אלא על אנשים שבכוונה מנסים לחנך אנשים לשנוא חרדים/ מתנחלים/רוסים/מרוקאים וכו. (עיין ערך טומי/יאיר לפיד ששונאים במוצהר חרדים, חולדאי ראש העיר התל אביבי שאמר שהחרדים הורסים את החוסן הלאומי, גבי גזית שלא מפסיק ללכלך על המתנחלים..)

שיציעו הצעות חוק יותר נורמליות.....מה הקטע????עץ על מים
...אוהלי
צודקת- במקרה שיבטלו את החוק הדבילי שבגללו כל אדם שאומר מילה על ערבים מגיע לבית משפט.

כל עוד המדינה מושתת על חוקים מפגרים שכמה שמאלנים עילגים המציאו, לפחות שהחוק יהיה שווה גם כלפי יהודים ולא תמיד רק לטובת הערבים.
פחח... באמת חוק דיבלי!!!(=א.ש=)
לא נראלי שהוא באמת יצא לפועל..
מצטרפת לשאלהמעפר אני באה
חח...החוק הזה נשמע בדיחה מהלכת..אורושקוש
הא! יש לי רעיונות לחוקים חדשים לשר הזה!!!מתו"ש
בס"ד

-אסור לדרוך על האדום במידרכה (ככה זה לא יהיה צורך להסוות מכולם ולעשות כאילו במיקרה לא דורכים)
-מותר לאכול רק שום ברוטב מנטה (בשביל הריח...-אני גם ככה לא אוהבת שום)
-אנשים בעלי צחוק אידיוטי שיעזו לצחוק יושמו במעצר (זה ממש רע מצידי?)
ויש לי עוד מלאא רעיונות אבל חבל לי לבזבז את הזמן על זה כשיש לי ניגזרות ללמוד למתכונת ביום חמישי:/
(אולי נפתח שירשור לרעיונות לחוק??)
חחח לא ניראלי שישימו על זה..אנונימי (פותח)
יהיה כזה מחתרות של בדיחות על עדות...
כולם ילכו עם מעיל גשם מזוודה ושפם..ויעבירו בדיחות...שיהיה בשושו כזה...חח חוק אחד המפגרים...

אהבתי^^^ |מתגלגל מצחוק|ארי צלוב
למה הם מבזבזים את הזמן על השטויות האלה!ד"ר אריק
בס"ד
יש הרבה דברים אחרים ושפויים לעשות!נו באמת!חוק דבילי!
פחחח דפוקיקםם XDDבמבלולו
נקקרעתיי! שיאוו!

חח.. XDD
בשביל הקטע חח עץ על מים

בשנת 4093 אנשים לא יעשו ילדים בדרך המקובלת כיום. הם ילכו לחנות ויזמינו משם. לדוגמה, זוג אחד נכנס לחנות ומבקש ילד בלונדיני חכם יפה וחמוד. המוכר אומר להם: "אין בעיה, 999 שקל בבקשה." הם נותנים לו שטר של 1000 שקל אז הוא אומר להם: "לעזאזל, נגמר לי העודף, קחו במקום השקל החסר כמה 

מרוקאים מהפינה..."

יותר מדי מצחיק זה לא....זה היה לקטע!

בשביל הקטע, בואו ונתחיל להריץ בדיחות עדתיות!<אריאל>
[זו עכשיו הצעת חוק, ננצל את הזמן שנשאר(בהנחה הזויה שזה יתקבל)]  
 עוד משהו: חבר'ה- הכל סטיגמות! כל קשר למציאות מקרי בהחלט. אז לא להפגע! (אם מישהו מתנגד שיגיד את זה ונפסיק..)

קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו ?

נהג מונית אחת אוסף פרסי והם נוסעים, לפתע הגיע משאית משום מקום ודחפה אותם לתוך תהום, תוך כדי שהם מדרדרים לתהום צועק הפרסי מאחורה לנהג : תעצור ! אז הנהג אומר לו : אני מנסה, אי אפשר.. אז הפרסי צועק : תעצור !! והנהג כולו לחוץ אומר לו : הבלמים לא עובדים ! אז הפרסי אומר לו : תעצור כבר את המונה !  

יאללה שרשרו בדיחות כאלה עדתיות...עץ על מים
פרסי נוסע במונית עם היד על החלון. פתאום עוברת משאית וכורתת לו אותה. הנהג לוקח מיד את היד הכרותה וממהר לבית החלון. פתאום הפרסי מתחיל לבכות. הנהג: אל תדאג, ניקח אותך מהר לבית החולים ונחבר לך את היד. הפרסי: לא בגלל זה אני בוכה, על היד היה שעון
כורדים..talr123
-פותחים ראש של אשכנזי, רואים שכל החוטים מאורגנים, הכל מסודר.. אח"כ פותחים ראש של מרוקאי, והכל מבולגן אי אפשר לראות כלום.. קיצר-בלאגן אחד שלם.. פותחים ראש של כורדי, רואים חוט אחד. גוזרים אותו-ונופלות שתי האוזניים..=]
-מה זה כורדים בבריכה?
  שקדי מרק...
-מה זה כורדים קופצים מבניין?
    טטריס...
אחד על פרסים..ארי צלוב
מה המאכל האהוב על פרסים: אבטיח!
יש בו גם מיץ לשתות
גם פרי לאכול
וגם גרעינים לפצח
איך פרסי עושה פן?דוסית גאה!
מסתרק בריצה אחרי האוטובוס בירידה...

עוד אחד:
למה פרסי סוגר ת'חלונות של המכונית בקיץ?
כדי שיחשבו שיש לו מזגן...=)
ואיך אפשר בלי פולניות?!קינמון
- כמה פולניות צריך כדי להחליף נורה?
"זה בסדר, לא צריך, אני אשב לי לבד, בחושך בקור.."

-למה יש רק פולניה אחד בגן עדן? 
כי אם היו שתיים זה כבר היה גיהנום..

- מה אומרת פולניה עם מצב רוח טוב?
"לא נורא, זה יעבור לי"

- מה אומרת פולניה כשהיא מסתכלת בראי?
"מגיע לו!"

(זה בסדר, אני בעצמי פולניה..)
חיים בסרט.בצי.ג
אני מדמיינת מישהו מספר בדיחה כזו, עומד לידו שוטר, מתפקע מצחוק ואומר לו- יאללה תעלה לאוטו. אתה עצור...
אחת ההצעות חוק המגוחכות.
זה כמו להגיד איזו רוסייה את
(כשאנשים אומרים דברים כאלה, הם לא באמת מתכוונים)

משטרה!!!!!!!!מתו"ש
בס"ד

קנס-כולכם צריכים לאכול גזר!!!!!!הא!!אכלתם אותה!!..(-בעצם גזר זה זכר, אז אכלתם אותו...)
עוד כמה....~SMILE~
למה פרסים אוהבים אורז?!
כי מכוס אחת יוצא סיר....

שני ילדים כורדים רבים, אחד מרים אבן השני אומר לו "בלי לערב הורים..."

פעם צוללת הגיעה לחופי א"י, שלחו צוללנים לבדוק של מי הצוללת. הצוללן חוזר ואומר שהיא של אמריקאים, שואלים אותו למה והוא עונה כי הקשבתי מאחורי הדלת ושמעתי שיחה באניגלית. אומרים לו שזה שפה בינלאומית וזה לו ראיה מספקת. הוא יורד שוב וחוזרעם תשובה, היא של סינים. שואלים אותו למה והוא עונה כי היה כתוב עליה MADE IN CHAINA (ככה כותבים?!) אומרים לו שזה לא ראיה מסקת כי היום הכל מיוצר בסין. הוא יורד שוב וחוזר מבסוט מעצמו שואלים אותו נווו, של מי הצוללת והוא משיב של כורדים. שואלים אותו למה?! והוא אומר, דפקתי בדלת ופתחו לי...

מה ההבדל בין תימני לאתיופי?!
חמש דק' אפייה.

מה המשותף בין אתיופי לחצ'קון?!
אתה מפוצץ אחד, יוצאים עליך מאה...

חחחח.....
טוב אני מודה במעשה אחשב אפשר לכבל 5 שנים חופש???The Jugglerאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך