שרשור חדש, פתח!ד"ר אריק
בס"ד
היה שרשור על ילדים קטנים, היה שרושר על סבא, היה שרשור על סבתא!אבל לא היה שרשור על אבאמא!
אז קבלו אותו!
שרשור אבאמא!!!!!!!!!!!!!
הערות:מה עוישם פה?כותבים דברים מצחיקים שקרו עם ההורים!
אני יתחיל:
מקרה עם אמא:ישבנו, אמי היקרה, ושתי אחי הגדולים (13 ו11) לראות סרט יחדיו, חיפשו סרט מסויים ולא מצאנו אותו... (כי בכל דסיק יש 5 סרטים שונים)...בנתיים העבנו סרטים, עוד, ועוד, עוד...והנה!סרט!לא, זה לא הוא...אבל...שיהיה, התחלנו כבר?אז נמשיך לראות, נו...אם ראינו את אאחד, נמשיך ונראה את שתיים...וקיצר...אמא שלי עושה לי
"אריאל, אני כבר ממש רוצה לראות את שלוש(הוא עוד לא יצא)...אמא'לה!אני נשמעת כמו מתבגרת"
חחחחח...
אבא: אבא שלי פתח פייסבוק ושלח לי בקשה...רק מה?הוא הוסיף כתובית:"אריאל, רוצה להיות חברה שלי?=]"
יאללהנ, תמשיכו!
***עושיםד"ר אריק
בס"ד
**העברנו
אני ממשיך<יוני>
ראיתי   מארץ נהדרת ופתאום היה קטע ממש סוטה...
יונתן...אנונימי (פותח)
וואו החתימה שלך עושה רושםת-ה-י-ל-ה
שאת ממש פמינסטית
בנים לא עושים לך טוב אה?

סטלנוש קושקושב.ש.
צ'מע אחי...יצאת גבר!!
באמת חשבת שזה יוסיף לך או שיעריכו אותך יותר אם תנבל את הפה?...
גבר...יש דרכים אחרות להיות גבר...
אם כבר רצות פה קללות-אפשר לפרוק פעם אחת גם?מתו"ש
בס"ד

סתם...חחח

ותגובה על השירשור-בא לי להיות צינית אז אל תהרגו אותי-טוב? אז ככה: סיפור מצחיק על אבאמא: ראיתי את אמא עם אקדח והיא צרחה לי להתחבאות ואז שמעתי ירייה (שהרגה את אבא) אבל זה לא היה האקדח של אמא-נכון קורע?? 
זה מזעזע!! מתוקונת, איך את יכולה להתבדח על זה?!אביה...
צריך לרצוח בנות עם יחס כזה לבניםאלישע בן אבויה
בס"ד

לפני שהן תרצחנה אותנו..
אלישע על מה אתה מדבר?מתו"ש
החתימה שלה. לא שמתי לב לזה עד עכשיו..אלישע בן אבויה
זה קצת בעיה כי בסוף היא אמורה להתחתן עם בצל,אבוקדושרית..
ואי!!!!!!!!!!!!לקחתם את זה קשה!ד"ר אריק
בס"ד
אין לי בעיה עם בנים, סתם כתבתי דברים מצחיקים, שהם נכונים...זה הכל!
ואם אתם חושבים שהבעל שלי יהיה אומלל!זה תחשבו!זה לא מזיז לי!נצלתם את השרשור למשהו לא קשור!!!!
אלישע, אתה לוקח את זה יותר מדי קשה.<אריאל>
זה רק צחוק, לא באמת אמיתי.  וזה קורה משני הכיוונים אז דיי.

אההה.. וגם פמיניסטיות אמיתיות לא צריך לרצוח,קצת פרופורציות.
ההורים שלי הולידו אותישרון.
איזה קרועים הם..
אני בחיים לא הייתי עושה כזה דבר!
...ארי צלוב
קודם כל לקטע עם ההורים: פעם עמדתי לטרמפים לא ליד הבית וחיכיתי המון זמן אז כבר התחלתי להתחנן (יעני להצמיד ידים אחד לשני כמו בבקשה) פתאום עוצרת לידי אמא שלי ועושה לי אתה רוצה לעלות אני כזה |בהפתעה| אמא מה את עושה פה אז היא עונה לי מה לא ראית אותי חשבתי שאתה מתחנן כי ראית אותי!!! אמרתי לה לא סתם כי המצב דפוק!! גם אבא שלי גבוהה אז יש לו רגליים ארוכות (בסיסי!) אז פעם אנחנו הולכים ביחד לבית כנסת אז הוא אומר אתה בא תחרות ריצה עד לבית כנסת אז אני אומר סבבה ומתחילים לדפוק ריצה!!
עכשיו לקטע של החתימה מה אכפת לכם מה אנשים רושמים גם אם הם מתכוונים לזה (שלא) וגם אם לא זכותם לכתוב מה שבא להם ואי אפשר בגלל זה להתחיל להכפיש אותם או לנצל"ש לשטויות!!
אוקי!הבנתי!אני מחליפה חתימה!ד"ר אריק
בס"ד
רק תרגעו כבר!
ואני לא פמניסטית!
לאבא שלי יש את ה-קטעים....נעמה...
נו, כמו כל האבות שביום שישי חייבים לבדוק ש"אפחד לא הכניס אקונומיקה בעוגה בטעות" ו"רק ליישר את העוגה"..
כשאני אזכר בעוד אני אוסיף...
יודעים מה?ד"ר אריק
בס"ד
אני לא מחילפה!
יש לכם בעיות?תפטרו אותם!זה לא אמור לפגוע באף אחד!אוקי?!אוקי!
המשך יום טוב!
כל הכבוד ד"ר אריק אוריין
עכשיו אפשר לחזור למה שהשרשור הזה...ד"ר אריק
בס"ד
היה אמור להיות בהתחלה?תודה!

אריאל אני בשוק! גנבת לי את אחד מהמשפטים מהחתימה!המלכה של העולם
ואו!בנים!!!!אסי!!!
בס"ד
לקחתם את זה קשה!הילדה בס"הכ צחקה קצת, מה יש?מה רע?
כן באמת!מעפר אני באה
אני ממש אהבתי את החתימה שלך!
היא כזאת נכוהנ תודו!
חחח
דיייייייירויזא
בס''ד
אם לא הבנים אתן לא הייתן פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפעמים הם כאלה ולפעמים אנחנו כאלה!!!!!!!!!!
חברהההה  תנו מבט על חצי הכוס המלאה-----  אייייייין על הבנים (וטוב שכך!!!!!!!!!!)

ובסה''כ זו חתימה, אז תחשבו אם שווה להתחרפן בגלל זה.
חח.. אריאל שכחת להוסיף את הההההה-קטע על הבנים..ש7*ת!ש
בלי להעלב!!!!

בנים הם כמו שרותים-
חלק מסרחסים, חלק סתומים,
וכל הטובים תפוסים...

חעחעחעחעחעעעע!!!

ובקשר לשירשור.. תמיד שאבאשלי רואה אותי ברחוב עם חברות אז הוא אומר |"בננות באו לבית שלנו שבו באור.. עם תה קפהה...בטח בטח.. פאאאדיחותתת=]]
ניראלי שכולן כבר התרגלו לזה..=]

ומשו באמת עצוב ומעצבןןן!!!
ההורים שלי חושבים שמתי שאני מתקלקלת זה בגלל החברות..
ממהההה???????????.? בהכללל חברות שלי אשמות!! מניראלהםםם???
מה עוד אולי הם גם חילוניות מכורות.. אני יודעת מה .. הדמיון של המבוגרים בימינו... אווויוויויוייי |נאנחת |
הבנות מלכות שונמיתאחרונה
ו...במעבר חד- השרשור^^מרב.
אמאשלי-- היא תמיד אומרת שהיא שונאת סרטים, לא יכולה לשבת מול הקופסא המרובעת הזאתי, לראות דמויות מתרוצצות ולהיות בטוחה שזה הסרט הכי טוב בעולם.
עכשיו- אני מכורה ל"האוס"-- סדרה רפואית כזאתי, מהזה יפה..קיצר-- יומאחד אמא שלי עושה לי כזה: "מרב, ישלך איזה סרט יפה לשים לי? משעמם לי.." *יציאה מס' 1..* אמרתי לה שאני אשים לה האוס-- והיא בסבבה באה, מתיישבת מול המחשב.. קיצר- שמתי לה האוס, ובטעות שמתי לה ת'פרק הכי סוטה שישלי... אח"כ היא באה אלי והיא כזה: "מרב, הפרק על ה...*צנזורה שלי...* ממש יפה... תביאי לי לראות עוד האוס..."
מאז- האישה הזאתי מכורה להאוס^^ זה אחד הדברים המוזריםם...

אבאשלי-- פשוט בנאדם פדחן.. בכל המובניםם..
חחחח...ד"ר אריק
בס"ד
אבא שלי ממש בן אדם פדחן!הוא העביר שיחה לנוער בישוב!קיצר!כל שניה הוא אמר "אריאל בטח זוכרת...בטח סיפרתי לאריאל...זה היה שאריאל הייתה קטנה\תינוקת" לא ידעתי איפה לקבור את עצמי!
אבא שלי עובד באולפא שאני לומדת בה...וכל פעם שהוא רואה אותי הוא מחבק אותי! ואני מסמיקה ואז הוא צורח "אני מפדח אותך?" לא אבא, בכלל לא=]אבל אין על אבא שלי=]ועל אמא שלי!=]=]
חח..מרב.
אבא שלי חוזר הביתה אחרי שיחה שהוא העביר לחב"ב בני עקיבא *אני באריאל..* בערב שבת.. שאלתי אותו מי היה, והוא עושה לי: "לא יודע.. לא מכיר ת'אזור הזה *של בנ"ע..אני גרה בצד ה"דוס" של הישוב...* אבל מה?? היו שם שניים שאני מכיר-- איזה אחד גאון כזה.. ידע להגיד מה אני הולך להגיד... ועוד אחד-- נו.. החמוד הזהה... הבן של מש' ***"
אני כזה: "שמעוןןןן???חמודדד??" [הוא גם אח של חברה שלי.. XD אוריק- אם אתרואה את זה- אלח תצדברי איתי P:] ואז אבא שלי מזה ירד עליי..
לפני כמה זמן הקפצנו ת'שמעון *שם בדוי* הזה טרמפ לירושלים, והייתי עם אוזניות... קיצר- אבא שלי בא להגיד לי משו והוא קלט שאני עם אוזניות, אז הוא אמר: "לא משנה.. מאני אדבר עם שמעון החמווודדד".. והוא אמר חמוד כאילו אני אמרתי את זה... בטון כזה של בנות מתלהבותת..שמעון הזה גיחך לחעצמו בשקט, ודיבר עם אבאשלי על הבגרויותת...
אני שונאת שההורים שלי עושים לי את זה!!!ד"ר אריק
בס"ד
כיאלו מה ניראה להם?!חצופים!=]
נולדה לי ביום רביעי בת דודה...(יש!!!) אז איך אמא שלי מספרת לאחים שלי?
"בטח יקראו לה חווה" כי לאח שלה קוראים אדם!בסוף קוראים למה בכלל עלמה\אלמה!=]
מרב!!!!!!!!!א*ן ע!ד מל2ד!
מילא שתכתבי על אחי היקר כאן..אבל בשם שמעון?!?! את לא מתביישת?!?!
ארר..חנוש'-אממ..לא שמתי לב..אל תיקחי קשות..
אייי הנוער של ימינו..חוצמיזה שאחי באמת דיי חביב...
חח זה מחלחל לקרוא את כל מה שסיפרת לי בשם שמעון.. אפילו השם המקורי עדיף..
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך