משו כמו פריקה קטנה....נוספת!עץ על מים
שבוע שעבר אם כל הבלאגן היה לי משבר בא נגיד שאני מעדיפה לא לדבר עליו אבל כילו משו מממש לא קל....
ואני לא יחזור אל זה עכשיו כי זה מיותר....

ואז בסוף אותו היום אור הכהן המדהימה ישבה לי כל היום על השכל להתקשר למורה שלי פשוט ישבה לי על הראש לא זזה עד שהיא ידעה שאני מתקשרת....
ובאמת התקשרתי ודברתי אתה ככה חצי שעה והיא אמרה לי בסוף ביום ראשון בעז"ה אני יחזור ונדבר על הכל וזה....
וכילו בא נגיד זה די הזרים לי כוחות ואני ממש מודה על זה לאור!
והיום כילו היא הגיעה ישר שהיא הגיעה אם כל זה שאני יושבת מאחורה כזה לויודעת ניסיתי אפילו בלי לשים לב להזכיר לה את זה אפילו שאני בטוחה שהיא זוכרת את זה והיא כזה התעלמה משום מה והיא מורה ששמה לב לכל דבר....
ואז נסענו להמשך המאפן של הביצפר ליום עיון איתה ובקושי היה לנו זמן לדבר איתה כל הכתה והגענו היה הרצאה היא התיישבה לידי כי לא היה מקום אחר ולא מסבה אחרת כילו היא גם נסתה לרמוז לבנות לפנות לה מקום באמצע והם לא כלכך קלטו (ובהחלט יכול להיות שאני רואה את זה ככה וזה לא בדיוק נכון....)
והיא פשוט התיישבה והיא לא אמרה לי מלה אחת ולא בגלל של הזמן היה הרצאה סתם כזה היא לא אמרה לי שלום אפי' וזה היה לי שיא המוזר כאילו היא כזאתי מתעלמת מקימוי משום מה...

ואח"כ היה עבודה אם פרחים כאלה וזה היה אם ספוג ולא יכולתי לעשות והיא פשוט ישבה הסתכלה עלי כזה וזהו והלכה לטייל והיה זמן כי זה היה שעה וחצי שפשוט ישבתי וכמעט התעלפתי כי היה חם ולא עשיתי כלום והיא ראתה את זה וכאילו התעלמה ולא כפת לי שלא תעשה משו אבל היא יכולה לקרוא לי להגיד כמה מילים מתפקידה כמחנכת ובהחלט עוד לא נגמר לי הדיכי ומה לעשות לפעמים רואים את זה וראו את זה היום עלי והיא לא יכלה להגיד לי אפ' מלה אחת כל היום??.

זה פשוט שיא האכזב אותי!!!
ובגלל זה אני כל היום כזה במצב רוח של  מאפן כזה.....
ואני כזאתי באלי לויודעת לדבר אתה כבר ואני לא רגילה לדבר אם אנשים על עצמי ממש לא!!!
ועכשיו שסוףסוף באלי היא כאילו טורקת תדלת ובתחילת שנה היא נסתה לךיצור קשר ולא כלכך הסכמתי ועכשיו שהיא יודעת שאני רוצה היא לא יכולה להגיד מלה אחת?
זה באמת מעליב אותי מה לעשות נהייתי רגישה ורואים את זה עלי הרבה פעמים....
וגם זה מעצבן אותי בין השאר....

די מה אני אמורה לעשות עכשיו????
הפעם הבאה שאני יראה אותה זה ביום שישי בעז"ה וביום שישי אין לה חלון וכלום רק ביום ראשון זה עוד שבוע....
ובא נגיד אני שונאת חגים מתי שאני בבית שאני לא בבית הכלסבבה שאני בבית החג עובר לאט כזה וזה מעיק ומשעמם לי!!!!!
תעזרו לי צכה עזרה.....

נ.ב.
מי שלא ראה מה כתבתי שבוע שעבר זה בעמודים הישנים אם באלכם....

אמממממממ מקפיצה כי זה ממש חשוב לי ו....עץ על מים
אםמישו רוצה אז הקישור של השרשור ההוא זה http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t306926#3847748
לפי דעתי..אב*ה בר!ך
היא בכוונה לא היתייחסה אליך יותר מידי כדי שלא תרגישי שעכשיו היא מרחמת עליך
כי תחשבי שהיא הייתה מדברת איתך כל הזמן ועוזרת לך עם הפרחים את היית כועסת
עליה שהיא מתיחסת אליך כמו אל ילדה מסכנה ליד החברות וזה לא היה לך נעים..
אבל היא באמת היתה צריכה למצוא את האיזון בין יותר מידי לשים לב לבין יחס מינימאלי
כמו לכל תלמידה..
אבל לא נורא קחי את זה בדרך שהיא פשוט לא רצתה להביך אותך ובסופו של דבר-
גם היא בן אדם=)
בהצלחה
לא הבנת אותי בכלל! נראהלי לפחות....עץ על מים
אז אני יבהיר תצמי.....
זה לא שהיא התעלמה כאילו אני לא קיימת אבל אמרתי לה את זה בשפה ברורה שבוע שעבר שאני זקוקה לעזרה בדחיפות לעזרה עידוד וכו'....
לא בקשתי עזרה אם בפחים ממש לא !
אני לא יכולה לעבוד אם זה כי זה היה אם ספוג וזה עשה לי צמרמורת אבל לפי דעתי בתור מחנכת שיודעת שתלמידה שלה סובלת פשוטו כמשמעו היה מותר לה בהחלט לקרוא לי לומר מלה שתיים אפחד פה לא מכיר אותי אבל אני בן אדם שזה מאוד מאוד יכול לעודד אותו והיא יודעת את זה היא אפ' לא אמרה לי שלום מה שלכולם היא אמרה .....
ולא אמרתי ליד החברות ממש לא היה לה הרבה זמן לקרוא לי אליה קצת כי אני פשוט נשברת אתם לא מבינים כי יותר ממה שגיליתי פה הסתרתי ולה אמרתי את זה יותר בפתיחות והיא כאילו יודעת שאני צריכה עידוד ואני כותבת את זה ככה כעובדה כי זה מה שזה מה לעשות הראש שלי עוד שניה נופל מרחמים על עצמי זה גרוע אני יודעת אבל אני א מצליחה לעשות שום דבר!!!
וברור שהיא בןאדם בן אדם מדהים!!!
תודה בכל זאת.....
נ.ב.
אח אני זקוקה לעצות שלך נראה לי..... |מתחנפת|
כך:צעיר רענן
נראה לי תשלחי לה SMS כזה:"המורה אני רוצה שנמשיך לדבר,אבל רק בטלפון כי אני רואה שבמציאות לא ממש אכפית לך ממני..." משהו כזה שהיא תבין.

אביה-לא נכון,בן אדם לא פתאום יתחיל להגיד מה שלומך?איך התקדמת?לא!היא מתעלמת...
אין בעד מה נשמה!אורושקוש
נדבר באישי מתי שהוא..
טאיב ומהר אורוש...עץ על מים
תודה לכולכם.....וצעיר ורענן זאת מורה שהיא רגישה לאחרים אבל אם אני יגיד לה בפרצוף אני רוא שאת מתעלמת ממני היא ממש תעלב......היא מורה שרגישה לעצמה ולאחרים.....
אמממ מקפיצה ו....עץ על מים
קודם כל זה חשוב לי אז תענו לי בקשה.....

נו מה??????מה הולך???למה לא מגיבים? |דורש צומי| חחעץ על מים
אני לא יודעת מה לומר לךאנונימי (פותח)
 ברוך ה לא התמודדתי עם הבעיה של סוג כזה של מחנכת.
אולי תפני אליה בטלפון ותגידי לה בדרך עדינה שנפגעת קצת מאיך שהתיחסה אלייך?
(אלא אם גם זה יפגע בה, אין לי מושג.)
מצב מוכר...סוסת פרא
אני ממש מבינה אותך, כי גם לי קרה משהו בסגנון אבל לא עם מורה אלא עם חברה טובה. וגם אני רגישה מאד לדברים כאלה בזמן האחרון.
אחרי שדיברתי שוב עם אותה חברה גיליתי שזה ממש לא היה בכוונה והיא גם אמרה לי שהיא המשיכה לחשוב על השיחה שלנו ולא שכחה אותי, וככה הגעתי למסקנה שהיתי מדי שקועה בעצמי ופירשתי הכל בצורה מעוותת.
תראי, אני יודעת שבמצב הזה הדבר הכי קשה זה לחשוב על אחרים, אבל רק ככה יהיה לנו יותר קל עם עצמנו...
צריך לדעת שיש פוול דברים שיכולים לעכב, לדוג'-יש מצב שבאותו יום היא קמה על רגל שמאל ולמרות שהיא נסתה היא להתפנות אלייך רגשית ואז היא חשבה שעדיף לא לדבר איתך וממילא לא להגיע למצב שהיא רק תהרוס יותר....
ויש עוד הרבה דברים מהסוג הזה..
בהצלחה ענקית!!! קבלי חיבוק!
תודה מתוקות שלי!עץ על מים
 וואי איזה מדהימים האנשים פה זה מטורף!!!
אינלי כוח לקרוא את התגובות אבל מה שאני הייתי עושה-מתו"ש
בס"ד

הייתי כותבת לה מכתב עם בדיוק מה שכתבת כאן^...
תסתכלי בתגובה שהכותרת: טאיב ומהר אורוש...למתוקה...עץ על מיםאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך