כמה דברים שאני לא מבינה..ש7*ת!ש
איך הרבנים מסכימים למה שהולך בריקודגלים הזה????? בנים ובנות.. מה שהולך שם פשוט זוועה!
מכירים את זה שיש ברחובות של החרדים מודעות כאלו "אם הנך מחזיק במחשב ללא חסימה או בטלפון סלולרי לא כשר- התבייש!! את מרחק את הגאולה!!!"
נו באמת!! וכשאני מנסה לעלות לאוטובוס בבני ברק\ירושליים כל הגברים שם דוחפים.. חשבתי שהם שומרים נגיעה..!!
באמת שזה לא הגיוני!!
גם פעם באה לאולפנא שלנו מישי לעשות הרצאה והיא התחילה להגיד: זה ממש נורא ורחובי שבנות ישראל הולכות עם טייץ מתחת לחצאית..
מה עדיףף?? רק טייץ?? חצאית קצרצרה עם חורים??
אז אמרנו לה: "אז עם מה נלך מתחת לחצאית??" כולם הולכים עם זה זה לא כזה נורא..
והיא אמרה" גרביונים!!
אז שאלנו שוב- למה??
והתשובה היחידה שהייתה לה זה "כולם הולכים עם זה.."
ולצערי היום כל הדתיות הולכות עם בגדים קצרצרים.. נוגעות בבנים.. באמת שהזדעזעתי ממה שראיתי בריקודגלים..
ואני לא כועסת על בנות כאלו- אני מרחמת עלייהן! בנות להתעורר!!
את ממש צודקת!!!דוסית גאה!
היה ממש זועה!!!

ונא לא להגיד עכשיו:לא להסתכל על הצד הרע אפשר להסתכל על הטוב-
כי היה שם חילול ה' נוראי.

(אני סתם ככה לא אבין איך אפשר לרקוד באמצע הרחוב אפילו אם כולן בנות, איפה הבושה העצמית??)
כנסי ......עץ על מים
בשרשור הזה אמרו הרבה על הריקוד דגלים ובאיזהשהו שלב נצלשו אותו לנושא של כל הבלאגן מבחינת צניעות שהיה שמה.....http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t307095
אוי, אוי...ש"י...ש"י...ד"ר אריק
בס"ד
מה שהיא אמרה היה יצאתי!!!!היא אמרה שאסור ללכת עם מכנסיים מתחת לחצאית בגלל שזה לא יפה!מילא תביאי משהו הלכתי שבגללו אסור, פה היא אמרה שזה מכוער ובגלל זה אוסר!אבל עזבי, אפילו המורות אמרו שהשיחה הייתה לא משהו ושיבדקו פעם הבאה יותר על האנשים שמעבירים ת'שיחות!
מה שהלך בריקודגלים היה באמת מזוויע! אבל ש"י, כנראה שרק אנחנו שמנו לב לזה, כי דיברתי עם הרבה אנשים והם אמרו לי "מה?לא שמנו לב לזה בכלל"...אולי בגלל שאנחו בתוך הבועה שלנו ולא יוצאות ממנה!
דיברתי על זה עם בן דוד שלי, הוא בן 16 וגר בפ"ת...הוא לא שומר נגיעה, הולך למעורב...ו...זאת החברה שלו!
הוא סיפר לי דברים על השבט שלו(בוא נגיד, שאם אני ילך איתו למפגש של השבט שלו, אני אדע מי זה מי, מי החבר\חברה שלי מי, איזה פדיחות היו לו\לה, איזה רחוב היא\הוא גר\ה, מה מצב החברתי שלו כל אחד ואחת!הכל!אני פשוט יודעת עלהים הכל!)ויש מקרה אחד, שחרוט ל זיכרוני היתר, והוא מצמרר!מזעזע יותר מכולם!
יש לו חבר, דוס, הוא הכי דוס בכל השבט שלהם (50 איש) הוא שומר נגיעה, צדיק כזה...עד שנהייתה לו חברה... הם שמרו נגיעה שנה וחצי, עד שהם לא יכלו יותר! ומה שבן דוד שלי סיפר לי, אני אצנזר לטובת כולם, אולי זה לא הכי מגעיל, אבל אותי, בכל אופן הגעיל ביותר! הוא עדיין שומר נגיעה, חוץ ממנה!שהוא חוזר הביתה ב3 לפנות בוקר אבא שלו עדיין יושב ולומד תורה!
אתם מבינים לאיזה מצב הגענו?מבינים?אם כל הכבוד למה שקורה בישוב שלי, אני שמחה שב"ה לא הגענו למצבים האלה!אצלנו אם בן מדבר עם בת, הוא חזר בשאלה!!!רציני!מה שהולך שם, ברוב הארץ, היא יכולה רק לשמור שבת והיחשב הכי דוסית בכל העולם כולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ריבנו של עולם עד מתי? מה עבר לנו בראש? למה? בשביל מה זה טוב?ואני לא דוסית ברמות של יצהר או משהו, אבל גם לי יש את גבול הטעם הטוב!
שמעי זה נכון אבל עדיףדניאלה .ד.
עדיף לחיות ת'חיים שלנו, הכוונה שאנו אלה שנשתדל ונעשה את המיטב והמרב!
אני לא מתכוונת שנסתגר, ההפך כשיראו אותנו עושים את העבודה, אחרים ילכו בדרכינו..
לחיות ת'חיים שלנו- הרבה פעמים אני רואה ברחוב, באוטובוס, בבי"ס, ובכל מקום אפשרי אנשים שהמעשים שלהם מזה לא מתאימים ואני לא מבינה איך עושים דברים כאלה, ואז אני עוצרת לרגע ואומרת "תפסיקי תסתכלי על עצמך, אפחד לא צריך לקבל דינים בגללך זה נכון שהם לא הכי..אבל עלינו להזהר משפיטה..
עכשיו לעיניין הזה של הריקודגלים באמת יש בזה בעיה וגם עם האוטובוסים.. הלוואי שיהיה פתרון טוב ואפשרי!
את צודקת, אבל לא צריך להקצין!אביהש
תגובה-שלבוקית
בריקודגלים הייתה הפרדה מצויינת!!

אם הייתן בצד של הבנות אין לכן מושג כמה היה אצל הבנים.. [בשביל זה יש אחים]
הייתה הפרדה מעולה אבל...

הבנים שנדחפו לתוכינו וניסו לרקוד איתנו באודי דוידי לא היו בנים שאיחרו ולא היה להם כוח לרוץ ולא בנים שלא ידעו איפה הבנים / נכנסו לשם בטעות..

קייצר הם היו שם בכוונה! כרי הם רצו להיות שם! ואני לא חושבת שאנחנו יכולות לשנות בזה משו..
כי תמיד יהיחו האנשים שיעשו אתזה...

אני ממש מרחמת עליהם ועל הבנות שהיו איתם..
גמאניבמבלולו
לא הרגשתי כ"כ את זה-
בקושיראיתי בנים,
רק בהופעות של אודי דוידי-
ואני מסכימה עם שלובקית,
מושפלים, והבנות שאיתן.
תמיד יהיה את אלו,
אינמה לעשות..

ת'אמת.. איזה פדיחה היתה לי...דניאלה .ד.
נכנסתי עם חברתי בטעות לבנים!
אבל ממש בטעות, פתאום נעלמו כל הבנות והיו רק בנים- ואז קלטתי שאני בעזרת גברים.
נו באמת..בקטנה
יש כבר שרשור על זה.הסנה-בוער
ריקודגלים...בת מלך =)
חברות שלי ואני התחלנו לשחק שלכל אחת יש 10 נקודות ואם בן נוגע בה אז 
יורד לה נקודה..לצערנו הגענו למינוסים...
דיברנו..וחברה שלי אמרה שהחתן שלה לעתיד עכשיו נמצא בישיבה ולומד תורה..תכלס דיי הסכמנו איתה..
מה שהיה שם בקשר לצניעות היה מזעזע!!
אין מה לעשות...מלאכי
מי שירצה יהיה שם..
וחוץ מזה, היום, גם בתנועות נוער דתיות יש הרבה דברים מעורבים.
אני משער שמישהו ממכם היה אי פעם במחנה בני עקיבא...
ואם לא, אז תדעו שמבחינת צניעות זה זוועה...
הם באמת לא מסכימים...!!צעיר רענן
מתוקה לא צריכה תרחמים שלך, תודה!מתו"ש
גם אני לא מבינה..פתחתי על זה כבר שרשור..אורושקושאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך