"צריך את אח.." ?!  - נק' למחשבהמיטל
בזמן האחרון אני רואה פה בהרבה שרשורים אנשים שכותבים "איפה אח? " "צריך את אח" וכו'..

אני מבינה ש "אח" מאוד עוזר לכולם ווא באמת עושה פה עבודת קודש..

אבל זה נראלכם נכון שבמקום לנסות לעזור מעצמך מיד להפנות אל "אח"?

נראלי אנשים פה הבה פחות מנסים לעזור כי הם יודעים שמילא יש מישו שיעשה את זה במקומם.. לא נראלי שזהנ נכון כי לכל אחד יש מה לתרום.. ולכן חבל להתבסס רק על "אח" ..

קחו לתשומת ליבכם..

יש בזה משו.....אח פתחו עליך שרשור תראה מזה!!!עץ על מים
לא ראוי לפתוח שרשור על משתמש ספציפי.(רחלקה, שם שם)golani
אפשר לשלב את זה בשרשור אחר.

כשתתיחס למשהו מכל מה שרחלקה אומרת אני אשקולהרועה
חוץ מזה, כאן יש חוקים אחרים.
לא אמרתי את זה בתור "חוק"golani
אלא בתור מה שנאמר "כל המביא דבר שם אומרו מביא גאולה לעולם".
אה כן, התוקפנות מיותרת וחבל שאני נאלץ לומר לך את זה כבר פעמיים.
*בשם.golani
"אח..." הוא בעל מקצועמשה
גילוי נאות: מעולם לא האמנתי שהוא אכן צעיר תלמיד שמינית, למרות שזה בהחלט יכול להיות.

מישהו עם כישרון כתיבה ורצון להשקיע, שנהיה בגלל משנה סדורה ויכולת לכתוב ככתובת שלא לא מעט אנשים פה (אגב, אני עצמי עשיתי את המלאכה הזו מספר שנים, והייתי כתובת לא רעה בכלל, השתנות הזמנים והאופי עשו את שלהם בתחום הזה).

היעלמותה של הדמות ושל האדם שמאחוריה לא צריכה להרתיע אף אחד, אלא רק לעודד אנשים ונשים לקצת מחשבה עצמאית.
צריך את אח..ת-ה-י-ל-ה
אח איפה אתה שצריכים אותך
(:
תקשיבי,דוסית גאה!
ברב הפעמים שכותבים את זה מוסיפים משו, ואז כותבים שאח..יענה תשובה מושלמת..
מה לעשות?זו המציאות!

תקשיבו חברה!!!עץ על מים
אם כל זה שזאת המציאות יש פה חברה שגם הם יודעים לענות תשובות נורמליות למרות שאח בשבילי הוא בן אדם שיש לו הבנה נפשית עמוקה וטובה והכל יש פה עוד אנשים בפורום וצריך להבין את זה אח מתי שהוא רוצה הוא יודע להתחבר ולענות.....זה קצת מטומטם כל דבר איפה אח וכו'......
וצריך שיבינו את זה פה אח לא בן אדם יחיד והוא לא היחיד שיודע לעזור לפעמים יש אנשים פה שעונים תשובות לא פחות חכמות ומשקיעות וכו'.....
וחבל שכך..מיטל
אין לי שום דבר נגדו חס וחלילה - אני באמת באמת מעריכה את כל מה שהוא עושה פה!

אני פשוט מכירה את הפורום היכרות דיי ארוכת שנים ואני פשוט שמתי לב שאנשים באמת הרבה יותר סומכים על עצמם וסומכים פשוט על מישו אחר שיעשה את העבודה..

מי שרוצה לשמוע רק תשובה של "אח.." יכול לפנות אליו באופן אישי (הוא כותב את זה בדרך ממש יפה בכרטיס אישי שלו)

לכן, נראלי, שמי שכותב בפורום משהו ישמח לשמוע דעות של הרבה אנשים.. ולא רק של "אח.." (אבל כנראה גם שלו)

לכן מאוד חבל שהמצב נוצר ככה.. תחשבו על זה שיומאחד הוא כנראה יעזוב את הפורום.. מה תעשו? מתפתחת פה תלות כלשהי וזה לא טוב.

שוב אני מדגישה - שומדבר פה הוא לא נגדו חו"ח אלא נגד העניין שהתפתח בנו בפורום.

זה כבר שני נושאים שונים...אח..
א) האדם לא מוציא מעצמו את המיטב.
ב) צריך לתת לכולם אפשרות להגיב.

על א', הגבתי בצד ימין בשרשור, שם...
ועל הנושא הזה פתחת שרשור.

על ב'? ברור וברור וברור שלתת לכולם במה. כאן זה פורום = פתוח לכולם.
וב"ה יש פה מלא מלא אנשים נפלאים, מדהימים.
אבל לא הבנתי איך זה בדיוק מתקשר לא', לנושא השרשור.

שוב באמת, יישר כח!
המשך שבוע מבורך לכל עם ישראל!

אח.. מאוד עוזר!  לכולם!!דניאלה .ד.
מאוד מאוד!!
אז למה לא...
קרדיט לאח.. באמת כל הכבוד! אשרייך!
וזה נכון שצריך לתת הזדמנות לכולם! (בלי קשר לאח.. )
אז כל הכבוד גם לכוללםםם!!!
היי צדיקה -אח..
אהלן!

ברשותך, בואי נעזוב רגע את אח..
סבבה? הוא לא כ-ז-ה שווה שידברו עליו בפורום שכזה...

אני רוצה לגעת בכללי בנקודה שהעלית.
אם יש כללים לדבר, אז לעניות דעתי זה משהו כזה >>>

1) אם אדם נמנע מלהגיב בגלל 'עצלות מתמדת' או 'לא צריך לחשוב, יש מישהו אחר שיחשוב' וכדו' - אז באמת זה מאוד מאוד חבל. הוא מפספס הרבה מאוד מעצמו.

2) אם אדם נמנע מלהגיב בגלל שאין לו עכשיו כח להגיב או כי גם הוא נמצא בצד של השואל ואין לו תשובה, או שהוא רוצה לשמוע עוד דעות אחרות שונות משלו וכדו' - אז לעניות דעתי, זה מותר (וכדאי) לקבל גם דעות של אחרים. זה טוב ומבורך.

נראה לי שגם את מסכימה לזה. אם לא, מוזמנת להגיד.

זהו, עד כאן זה בכלליות. יישר כח ותבורכי שהעלית ת'נקודה הזו למחשבה.
היא מאוד חשובה. באמת מכל הלב, שה' יברך אותך!

[עכשיו - נחזור רגע אחורה למדובר. לעניות דעתי שתי התגובות (לפחות הן) שהיו לאחרונה - תסתכלי שם, שתיהם נבעו מסעיף (2) - או אם תרצי, שרשור אחד זה היה 'לבנים בלבד' והשני הזו שהגיבה, אמרה שהיא נמצאת גם בשאלה ההיא. קחי ת'נקודות האלה שעכשיו נאמרו ותנסי לפתח אותם על המקרים הפרטיים.]

היי, שוב - יישר כח שהעלית ת'נושא. זה שיא החשוב!
שיהיה בעז"ה המשך שבוע מלא שמחה וכל טוב!

מסקנה נראהלי לפי דעתי...:עץ על מים
צריך לתת לכולם הזדמנות להגיב כי לפעמים (לא אצלי...) כאלה שרואים משו איפה אח הם אומרים צריכים את אח...אז אני לא צריך להגיב הדעה של כל אחד ואחד חשובה פה זה יכול לעזור וזה בעצם שלפעמים לכל אחד דעה שונה בנושא מסוים זה יכול מאוד לגוו ולתת מחשבה פה לכולם!
^^^^שיראל.
[אבל היו הרבה יותר משתי תגובות כאלו,וחלק גדול מהן דווקא כן מסעיף 1..]

ו..אתה באמת איש מקצוע?
אם היה ככה, אז ---אח..
סבבה, היא צודקת. אני לא אמרתי שהיא טועה, ח"ו.
אפילו אמרתי לה שכוייח, כי אני באמת חושב שהיא צודקת.
אבל....

אם באמת היו מסעיף 1 - אז התשובה שלי היא בדיוק מה שכתוב שם למעלה מסעיף אחד.  לצטט?  "אז באמת זה מאוד מאוד חבל. הוא מפספס הרבה מאוד מעצמו"

רק שימי לב על מה דברתי שם ---
[עכשיו - נחזור רגע אחורה למדובר. לעניות דעתי שתי התגובות (לפחות הן) שהיו לאחרונה - תסתכלי שם, שתיהם נבעו מסעיף (2) - או אם תרצי, שרשור אחד זה היה 'לבנים בלבד' והשני הזו שהגיבה, אמרה שהיא נמצאת גם בשאלה ההיא. קחי ת'נקודות האלה שעכשיו נאמרו ותנסי לפתח אותם על המקרים הפרטיים.]

למדובר = 'בזמן האחרון אני רואה פה בהרבה שרשורים אנשים'...

ואישית אני לא ראיתי את (1) בשרשורים האחרונים. (אם בכלל ראיתי, אני מנסה לחשוב ולא יוצא לי להזכר, למרות שיש מצב שיש...)
ושוב, אם יש את (1), היא צודקת. ו - הבן אדם באמת מפספס את עצמו...

ו - אני?! איש מקצוע?!
מ-ז-ה לא. אני 'סתם' בחור שיא הפשוט.
זהו, לא מעבר לזה...

מקוה שהובנתי. אם יש צורך, ארחיב.
המשך שבוע נפלא וכל טוב לכל עם ישראל!

איך יש לך כוח לכתוב כ"כ הרבה כל הזמן???כפ"ד בנשמה
מקורות מומסכים מטעם "רכילויות אחרונות" מוסריםgolani
ש"אח..." הוא ככל הנראה לא איש מקצוע בהסתמך על תגובותיו משנים עברו(עד כאן פרטים שאני משער מכאן והלאה המצאות שנועדו להומור בלבד ולא כדי לרדת חלילה על מישהו). בנוסף מוסרים גורמים בכירים ועלומי שם כי ייתכן מאוד (אני מדגיש: ייתכן) ש"אח..." אכל בשבועות (תחזיקו חזק!) עוגת גבינה! אנחנו יודעים שאתם נסערים אולם לפני ש"אנג'ל" מרחיבים את פסי הייצור של עוגות הגבינה ב50 אחוז אנחנו מדגישים שוב: מדובר בשמועות בלבד, אמנם המצלמות הנסתרות שלנו הסריטו אותו אוכל איזשהו מאכל שנראה לבן בחג השבועות אולם ייתכן שמדובר בלזניה דרום אפריקאית מיוחדת (אמרו לנו שייתכן שמדובר בגבינה קשה אולם סוכננו החרוץ "אפרורי" ממשפחת העכבריים הביא דוגמית בגודל של מחצית המילימטר מאותו מאכל לא מזוהה והבדיקה שללה את האפשרות הזו).
רוצים לחטט עוד? היכנסו לאתר שיום בקרוב "אח... טוב לישראל" ותתעדכנו שם בין השאר בפרטים המסעירים הבאים
מה היא מידת נעליו של "אח..."?
האם ייתכן ש"אח..." סובל מרגישות לקמח?
מה הניע את "אח..." להוסיף לניק שלו שלוש נקודות ולא להסתפק בשתיים?
הישארו עימנו "רכילויות אחרונות".
נ.ב. כמו שהדגשתי לפני זה מדובר פה בהומור בלבד על התופעה המצחיקה של שירשור על משתמש ספציפי ולא בירידה על מישהו.
הוא הסתפק ב-2 נקודות בכינוי שלו..המלכה של העולם
גולני-מיטל
השרשור הוא לא על "אח.." אלא על אנשי הפורום.. חבל להחליף נושא.
אבל אנשים הבינו שהשרשור הוא על פלוני אלמוניזית שמן ודבש
אז אולי באמת תבהירי את עצמך.
הבהרה -מיטל
השרשור הוא על תופעה שנהייתה בפורום בעקבות התגובות היפות של אח שאנשים מסתמכים עליו ולא נותנים משלהם.

לכן הנושא פה הוא התופעה ולא אח..
תקשיבו ....עץ על מים
באמת מה עובר עליכם?
אח הוא כולה בן אדם צדיק שבא לעזור פה לחברה כל הכבוד ופה החליטו להגיד יענו הוא הבעיה אז הוא לא הבעיה אז מה אנחנו הבעיה?
לא גם אנחנו לא הבעיה אז מה הבעיה הקו מחשבה הזה שאתה צריך יעכשיו את בן אדם זה וזה שיעזור לך....
כל מי שפה עוזר בדרך זו או אחרת ולפעמים העזרה הנכונה למקרה הספיציפי הזה לא תבוא מאח....
מה לעשות זה הקב"ה קובע לא אנחנו!!! חברה תקלטו את זה!
קפץמרב14
היא צודקת!!!
אם לא שמתם לב השרשורים נראים ככה:

בעיה של מישו
----
איפה אח?
---------
היכן אח?
------
לאן אח נעלם?
-------
-התגובה של אח-
------
ממש אהבתי את התגובה של אח!
-------
אח, תודה, ממש חיזק אותי!
------
וכולי וכולי

זה אולי קצת בהגזמה, אבל אנשים, השרשור לא עוסק באח, אלא במה שההוא כתב!!!
רגע רגע רגע.אביה14אחרונה
על מה הנושא הזה מדבר?

m.f פותחת את הדיון בנקודה ש-בנוסף ל-'אח..' שמסוגל לענות על הכל, גם אחרים מסוגלים בד"כ לתרום מעצמם בתשובות שלהם או משהו כזה,

ואנשים פה גלשו לזה שהוא יודע לכתוב יפה, הוא מבין הכי טוב, הוא איש מקצוע(?!), הוא כותב רק שתי נקודות בכינוי שלו, וכדומה 

אז שימו לב- m.f לא שאלה למה כל הזמן אנשים מבקשים רק מ'אח..' לענות על השאלות שלהם, אלא ביקשה שיתנו גם לאחרים הזדמנות.

(לא הבעתי עמדה!!!  אל תבינו לא נכון! רק ניסיתי איכשהו לסדר פה את הדיון!)

(ד.א- אתם בדקתם שהנושאים שגלשו פה אליהם הם בסדר מבחינת 'אח..'?)

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך