מה אתם אומרים? כתב שמשתנה מעיד על שינוי בבנאדם?חיוכים
הכתב שלי השתנה ממש משנה שעברה, [אין ספק שהוא נהיה יפה יותר ] אם תראו את שני הכתבים לא תוכלו לדעת שהם של אותו בנאדם...
ובכלל, הוא כל הזמן משתנה...

אז מה אתם אומרים?
כתב מעיד על שינוי בבנאדם, או שזה לא מחייב דווקא?
לדעתי שינוי בכתב ממש מעיד על שינוי באופיאנונימי (פותח)
ולא תמיד אנחנו מודעים לזה שאנחנו עוברים שינויים...
הכתב ממש מחצין את זה
חח.. לדעתי מראה על זה שכתבת יותר אז הכתב משתנה..שלבוקית
גם לדעתי^^ עוברת מין אובולוציה לכתב של הבן אדם..=]E.L.T
נראה לי שאם צורת המחשבה של האדם משתנהאלישע בן אבויה
בס"ד

אז חלקים שונים במוח שלו מתפקדים יותר/פחות, אז גם זה משתנה.
זה משפיע, אבל אל תעשי משפט הפוך.פגזניקית גאה!
זאת אומרת, אל תגידי שאם הכתב שלך ישתנה, ישתנה לך האופי. ההפך. אם הכתב שלך משתנה בצורה טבעית סימן שהשתנה אצלך משהו בנפש.
[הרב שלי ממש מבין בזה, הוא אמר לי שכשהשתנתה לי האות ג' שזה מסמן על מידת הגאווה שאני עובדת עליה. הוא טוב בזה, אבל לא מוכן ללמד על רגל אחת. בטח לא בגילי.]
האמת שדווקא כן.. [במובן מסויים]הסנה-בוער
בס"ד
ואני אסביר למה:
נאמר שאני יודעת שמי שהע' שלו צרה, זה מעיד על בטחון עצמי גבוה (זה לא נכון, ד"א),
ואז אני אשנה את הע' שלי לצרה, ואכתוב ככה במשך כמה חודשים.
כל פעם כשאני אכתוב ע', אני אחשוב על זה שעכשיו צריך להיות לי בטחון עצמי גבוה.
לאט לאט יבנה לי בטחון עצמי גבוה, ובסופו של עניין, בזכות זה ששיניתי את הע', נבנה לי בטחון עצמי גבוה.
זה בעצם בדיוק אותו הדבר כמו אלו שעומדים מול המראה ואומרים לעצמם 'אני יפה, אני יפה, אני יפה'- אחרי כמה זמן זה נכנס ונהיה חלק ממך...
[ברור שזה קורה רק כשאתה מודע לשינוי, וכשעושים את זה לאורך זמן...]
זה לא בגלל ששינית את העין, זה בגלל שחשבת על התהליךפגזניקית גאה!
שאת צריכה לעבור והע' הזו עזרה לך לזכור את זה.
מסכימה עם אביה ^חיוכים

זה בגלל שכל פעם כשכתבת את הע' חשבת על זה שצריך להיות לך ביטחון עצמי גבוה, אבל רוב בני האדם לא מודעים ולא חושבים כשהם כותבים את הכתב שלהם, לפחות לא אני... כותבים איך שיוצא
ומה אתם אומרים כתב שגדל זה טוב או לא טוב?

וגרפולוגיה וכאלה זה דברים שבאמת ממש מעניינים אותי, אבל רוב הפעמים
אם אני לא טועה אפשר רק מעל גיל 16

זה בדיוק מה שהסברתי...הסנה-בוער
"כל פעם כשאני אכתוב ע', אני אחשוב על זה שעכשיו צריך להיות לי בטחון עצמי גבוה."
הבנתי מה שהסברת, אבל לא זה מה ששאלתי חיוכים
 את בעצם אמרת, שאם הוא מודע לזה אז זה גורם לו לשינוי.
אבל אני לא שאלתי אם הוא מודע,
אני שאלתי אם הוא לא מודע, סתם הכתב משתנה בלי רצון לשנות אותו דוקא...
האם גם אז זה מעיד על שינוי אצלו?
לדעתי כן.הסנה-בוער
בס"ד
אני לא מאמינה ב"בואו נראה אם כתב היד שלכם מתאים ואתם יכולים להתחתן", ובלהתעמק בכל קו וקו, אבל כן אפשר לראות קוים כלליים של בנ"א לפי הכתב שלו.
אם לבנ"א היה במשך חודש כתב מהיר, מבולגן, צפוף, ואח"כ פתאום הוא משתנה לכתב נקי, מסודר, ומרווח [אני מדברת על שינויים שנשארים אח"כ לאורך זמן, לא כאלו של דף-שניים], אפשר להבין שעבר על הבנ"א משהו, לא? 
תשאלי גרפולוג..אביה...
לא נראה לי,אביה =)
אני בערך כל שבוע מחליטה על אות שבא לי שנות בכתב שלי....
תסתכלי על משו שכתבתי בתחילת השנה ועכשיו.....
על שנה שעברה אני מעדיפה בכלל לא לחשוב....
אני ממש מאמינה בזה!במבלולו
גם אני- שהיו תקופות שהייתי מחקה כתבים-
אני יכולה לומר בביטחון שאז ההיתי מנסה להסתכל ולחקות אנשים..
שלנו איזו חברוה בכיתה,
שזה פשוט מדהים- לכולן אותו כתב. (שפשוט רואאאיים שזה מעיד על האוי שלהן)

אני לא יודעת אם אני הכי מאמינה שצורה מסויימת של אות,
(למשל פעם קראתי על זה שאם הא הי בשפית כזה- זה אומר על דחף למנהיגות) , 
זה אני לא חושבת שהכי נכון ספציפית- אלא האופי הכללי שלהכתב, אם לבנאדם משתנה הכתב כל שבוע,
וכו'..

אם תשימו לב, בספר "אבדות" הוא אומא שהוא היה מחקה כל הזמן כתבים של אחרים, כל שבוע היה משתנה לו הכתב,
ובסוף הוא בעצם מגיע לזה שהוא כל החיים התחבא מעצמו וברח וכו'..
(לא זה היה המניע,)
אבל אני בהחלט חושבת שהכתב מעיד על האישיות
לפי דעתי כן.דוסית גאה!
לי יש אותו כתב מכיתה ה'(!!!) אולי שינויים קלים וממש לא מורגשים...(עכשיו אני שישיסטית...)
לא בטוח.רננה=)
יש מושג בגרפולוגיה של חזרה.. כלומר, אם תציירי את אותו ציור הרבה פעמים, אם הזמן את תשני אותו, תשפרי אותו. נכון? ככה זה גם עם כתב. הכתב שלנו משתנה כל הזמן כי אנחנו משתמשים בו ה-מ-ו-ן. אזז יכוללהיות שהוא לא השתנה, אלא רק נהיה מסוגנן יותר, ולכן זה לא מראה כלום על האופי. אבל סביר להניח שזה כן מעיד גם על איזה שינוי באופי.
לפי דעתי כן...(=א.ש=)
כי זה לא שפתאום תיכננת-  מעכשיו אני משנה..
ולכן זה כן יכול להיות שזה בא מבפנים..וזה מראה על שינוי...
פעם האזנתי באופן קבוע לגרפולוג בכיר ולפרשנויות שלו<אריאל>
על כתבי-יד של אנשים מסוימים. המסקנה שלי היתה עוד שזו עוד דרך לחרטט ולעבוד על אנשים. התוכן והמשפטים שהוא הוציא מהפה כמעט היה זהה והיה ניכר בזה שהכל מומצא.
לפי דעתי, הכתב לא מראה על האופי, כמו שהצורת פנים, או צורת היד, או העיניים או כל דבר חיצוני אחר לא מראה.
האופי הוא דבר פנימי ואפשר לדעת עליו דברים רק אם תכיר באמת את הבן אדם.

נראה לי...-נאוה-
שכן. יש לי ספר גרפולוגיה בבית
ויש שם חלק דברים נכונים.
( ברור שאני לא יודעת להשתמש בו כמו מישהי מקצועית.... אבל ממה שראיתי יש בזה אמת)

אולי זה מראה על שינויים שעברת, כאילו, נשארת אותו בן אדם אבל תמיד אפשר להשתפר ולהשתנות...
זה מראה על חלק מתכונות האדם.דניאלה .ד.
זה מראה באופן כללי מה התכונות הבולטות.
לפני שנתיים גרפולוגים של 'ציפור הנפש' נתחו ת'כתב שלי בלי לראות מי אני או להכיר אותי.
וזה היה נכון ולא כי אני מחפשת מאיפה זה נכון זה תכלס חלק מהתכונות העיקריות שלי.
חשבתי ללכת ללמוד את תורת הכתב.. אבל אחי אמר לי שלא כדאי, כי זה מעמיד ב]ני ניסיונות שאתה מנסה להכיר אדם דרך כתב ולא כרגיל, עם הזמן וכ'.
אז ויתרתי על זה למרות שזה אחד התחומים שמעניינים אותי.
כע ברור....עץ על מים
הכתב שלי משתנה גם הרבה יחסית.....
לא בהכול אבל בהרבה!!! 
וזה מעיד על שינוי!!!
ולא תמיד זה לטובה!!!
כן.. ברור..!נועוש=]]!!
בס"|ד.
זה מראה על שינוי.. נניח מכתב גדול לקטן, ישר לעקום וכ'ו...
לא גרפולוגית, אבל -אביב
(מגניב, לא מזמן דיברתי על זה עם במבלולו... )
לדעתי, זה פשוט משפיע בטירוף.
למה?
א. כי ככה קראתי בכמה מקומות, אני מתעניינת קצת בגרפולוגיה. (רק מתעניינת, כה??.. )
ב. פשוט ראיתי את זה אצלי.. ונגיד, אני אומר לכם להסתכל קצת על הכתב שלכם: מכיתה א' עד הלום, הוא השתנה?? אני מניחה שהרוב יענו כן (במידה ויש להם פיסת כתב שלהם מכיתה א'.. לי למשל יש וזה משו שיישאר.. תמיד בערך..). ולמה?? כי כולנו התבגרנו. וזה עוד בקטנה.
הכתב שלי למשל, פתאום נהיה קריא יותר. הצורה של האותיות שלי מאוד - ייחודית (=/ ), אבל זה פתאום נהיה קריא. למה?? כלמיני סיבות. אחת מהן, למשל (וואי, איך אני נשפכת פה, חכו איזה וידוי.. ): עד עכשיו הייתי כל - הזמן לחוצה. סתם, בלי סיבה, כל הזמן הרגשתי שאני ממהרת לאנשהוא, אפילו שלא עשיתי כלום, אבל ממש כלום. לא לימודים, לא חברה, לא טיפוח, נאת'ינג. אבל כל הזמן מיהרתי. עכשיו, פתאום, העולם נקי יותר בעיני, הכל כ"כ יותר רגוע.. והכתב שלי בהתאם, לגמרי.. כל כך זורם, רגוע, נעים.. קטן יותר, שקט, לא סוער. זה מדהים, וגם במבלולו הסכימה איתי ושמה לב.. 

בקיצור, אחרי הכל - כן, התשובה היא כן.
כן- (צריך לשים לב שגם עטים משנים)בצי.ג
אני מרגישה שהכתב שלי משתנה בהתאם לאופי...מרב14
מכיתה ז' לח' השתנתי לגמרי והכתב שלי ביחד איתי...
הכתב שלי משתנה כל הזמן-וגם מבפנים...צוויג^^
אני בנאדם לחוץ שלא יכול להיות כל הזמן באותו מקום-מכל הבחינות ..אני כ-ל הזמן משתנה אפילו בדברים קטנים וגם הכתב שלי... אני מאמינה שהפנימיות משפיעה על הכתב אבל לא בצורה כזאתי חוקית כמו בגרפולוגיה אלא משו יותר כללי כזה..זה הגיוני מאד אחרי הכל- כתב זה די כמו ציור( שבוודאות מושפע מהאופי והרגש)
אוי ואבוי...אם זה נכון-כל מה שנאמר פה-שיראל.
אז אני במצב גרוע,הכתב שלי לא השתנה מאז כיתה ה' בערך..
חחח... אולי לא התבגרת מאז כיתה ה'...מרב14

אני חושבת שלאלולה=]אחרונה
אחרת זה היה אומר שאני כל יום משתנה מחדש או שאני משתנה לפי החברות שלי לכמה ימים.

הכתב שלי משתנה כל כמה ימים איך שבאלי (או איך שבא לו), אל תדאגי מזה, זה לא כזה נורא

אם את מרגישה עם זה לא טוב אז תנסי לברר, מה בדיוק שונה בכתב שלך ומה עבר עלייך לאחרונה. או שתקני ספר גרפולוגיה...
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך