] אם תראו את שני הכתבים לא תוכלו לדעת שהם של אותו בנאדם...ובכלל, הוא כל הזמן משתנה...
אז מה אתם אומרים?
כתב מעיד על שינוי בבנאדם, או שזה לא מחייב דווקא?
] אם תראו את שני הכתבים לא תוכלו לדעת שהם של אותו בנאדם...
שלבוקית
[במובן מסויים]הסנה-בוערזה בגלל שכל פעם כשכתבת את הע' חשבת על זה שצריך להיות לך ביטחון עצמי גבוה, אבל רוב בני האדם לא מודעים ולא חושבים כשהם כותבים את הכתב שלהם, לפחות לא אני... כותבים איך שיוצא 
ומה אתם אומרים כתב שגדל זה טוב או לא טוב?
וגרפולוגיה וכאלה זה דברים שבאמת ממש מעניינים אותי, אבל רוב הפעמים
אם אני לא טועה אפשר רק מעל גיל 16
חיוכים

)
)
). ולמה?? כי כולנו התבגרנו. וזה עוד בקטנה.
), אבל זה פתאום נהיה קריא. למה?? כלמיני סיבות. אחת מהן, למשל (וואי, איך אני נשפכת פה, חכו איזה וידוי..
): עד עכשיו הייתי כל - הזמן לחוצה. סתם, בלי סיבה, כל הזמן הרגשתי שאני ממהרת לאנשהוא, אפילו שלא עשיתי כלום, אבל ממש כלום. לא לימודים, לא חברה, לא טיפוח, נאת'ינג. אבל כל הזמן מיהרתי. עכשיו, פתאום, העולם נקי יותר בעיני, הכל כ"כ יותר רגוע.. והכתב שלי בהתאם, לגמרי.. כל כך זורם, רגוע, נעים.. קטן יותר, שקט, לא סוער. זה מדהים, וגם במבלולו הסכימה איתי ושמה לב..

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים