אז מה דעתכם על מה שהיה היום אם המשט?*חזרזיר*
ואאווו היה מזעזע....
כאלו...מסכנים צה"ל..וברק ממש עיצבן אותי..!!ארר!!
צה"ל לא מסכנים.golani
חיילי צה"ל עלו על הספינה והתוצאות?
בין עשרה לערים הרוגים שלהם.
עשרות פצועים.
6 אוניות מובלות להם לנמל אשדוד.
ולנו? כמה פצועים בודדים.
מה?????ארי צלוב
ולנו? כמה פצועים בודדים. לא מספיק לך??

זה כבר זוועה היינו צריכים לפוצץ אותם לגמרי

מה עובר?אביהש
מה עובר?!אביהש
הם התחילו זה בעיה שלהם..
והם עשו מעשה שאסור לא אנחנו!!!!!!!

הבעיה היא שההערכה שלך היא מול האוייבאלישע בן אבויה
בס"ד

שמע סיפור, פעם בני ישראל הגיעו לארץ והיו צריכים להרוג המוני אנשים. לא רק חיילים, אלא את כולם מאיש עד אשה מעולל ועד יונק, שנא' "לא תחיה כל נשמה". המון אנשים. הם כבר הספיקו לבצע טבח לא קטן, ואז מתו מהם במלחמה 'כשלושים וששה איש'. מיד נפל פחד גדול על כל העם. זה עוד בסדר, אבל התגובה של המנהיג הכי מפתיעה:
"וַיִּקְרַע יְהוֹשֻׁעַ שִׂמְלֹתָיו וַיִּפֹּל עַל פָּנָיו אַרְצָה לִפְנֵי אֲרוֹן ה' עַד הָעֶרֶב הוּא וְזִקְנֵי יִשְׂרָאֵל וַיַּעֲלוּ עָפָר עַל רֹאשָׁם: וַיֹּאמֶר יְהוֹשֻׁעַ אֲהָהּ אֲ-דֹנָי ה' לָמָה הֵעֲבַרְתָּ הַעֲבִיר אֶת הָעָם הַזֶּה אֶת הַיַּרְדֵּן לָתֵת אֹתָנוּ בְּיַד הָאֱמֹרִי לְהַאֲבִידֵנוּ... וְיִשְׁמְעוּ הַכְּנַעֲנִי וְכֹל יֹשְׁבֵי הָאָרֶץ וְנָסַבּוּ עָלֵינוּ וְהִכְרִיתוּ אֶת שְׁמֵנוּ מִן הָאָרֶץ וּמַה תַּעֲשֵׂה לְשִׁמְךָ הַגָּדוֹל:" - מספיק שיש פציעה אחת בשביל להבין שמשהו לא בסדר.
אנחנו טובים במעשים אך חשוב גם להיות טובים בדיבוריםאנונימי (פותח)
צריך הסברה חזקה יותר, ולהעיף לבד את שגריר טורקיה מישראל, לא לחכות שהם יעיפו אותו.
כל הכבוד לצה"ל ,תנו לצה"ל לכסח!!!
שאני עומד להרוג את מי שאחראי למשט הזה.שלומי20104
המפקד שלי התקשר אליי עכשיו ואמר לי שאנחנו תופסים בגלל זה כוננות ויכולים להקפיץ אותנו כל רגע. ימ"ש של כל שונאי ישראל גם אם הם יהודים.

^^נכון!!ארי צלוב
אלישע אתה צודק.דוסית גאה!
שלומי,
איך אתה יכול לשנוא יהודים???
תסלח לי על הבוטות, אבל משו דפוק בשכל שלך.
ת'שנה תפיסה.

יימח שמם הערבים ושונאי ישראל שימותו וישרפו ויחנקו ועוד פעם יומתו ושיירו ושיסקלו ושימותו ויחנקו ושלא תהיה להם תקוה!!!!!!!!!!!!!!

יימח שמם הערבים!!!!!!!!!!!!!
גם אני שונא את אלה שהיו במשט הזה.golani
הנה סרט בשבילך.
(הסרט התחתון)
את עדיין אוהבת את אלה שהשתתפו במשט הארור הזה?
לידע כללי זה הלכה מפורשת ברמב"םשלומי20104
אני יחפש מחר את המקור אבל הגדר ברמב"ם למי שיצא מכלל ישראל זה מי שנלחם נגדה!
ואנשים שבאחריותם, וכן האחראים על המשט הם יהודים. הם הוציאו עצמם מכלל ישראל וע"פ הרמב"ם מצווה לשנותו ומורידין ואין מעלין.
מי שרוצה לעיין רק קצת מהמקורותשלומי20104
ולא להגיד שאני סתם מדבר באויר:
עבודה זרה כ"ו עמוד ב'.
רמב"ם הלכות עכו"ם פרק י' הלכה ד'.
ורק לידע כללי שם זה נאמר גם על מינים ואפיקורסים שהלהם נכתב ב'שולחן ערוך הרב'(הרבי מלובאוויטש) שהלהם זה לא חל בימנו והרבה הסכימו איתו אבל על מוסרים זה חל גם היום.
והכסף משנה (מי שחיבר את השולחן ערוך) כותב שמה שצריך לשים לב שעל גויים נאמר לא מורידין ולא מעלין ועל המוסרים נאמר מורידין ואין מעלין ככה שהם יותר חמורים.
ומי שמוסר את ממון עמ"י ביד גויים ק"ו(לא אני המצאתי את הקל וחומר הזה) מי שמוסר חיי יהודים ביד רוצחים טרוריסטים.
אז בבקשה כל מי שאומר "מה אתה שונא יהודים?" שיבדוק לפני זה אם לפעמים אין מצווה לשנוא יהודי.
זה לא נגמר.golani
עוד 2 ספינות בדרך לעזה.
וואי -אביב
בדיוק שמעתי אתמול רדיו ודברו על זה, הכתבים ניסו להציג פה "שאלות קשות מאוד" על התכנון, וכל מי שענה להם ענה מעולה ונכון!! שמעתי גם את ליברמן (הבנתי אותו בקושי.. עם המבטא הזה.. ), והוא דיבר ממש לעניין, כולם גם כילו הצטערו על "אובדן חיי אדם" שלהם, אבל על כמה שזה נורא ההתנגדות בה נתקלו חיילינו. כמו שחזרו והזכירו את דברי החיילים: "חשבנו ונערכנו להיפגש עם פעילי שלום, ונפגשנו על טרוריסטים".
בקיצור - גאה בצה"ל, וכועסת ביותר על הערבים, כרגיל.
לענ"ד הצורה שבה טיפולו בנושא הייתה שגויההרועה
היו צריכים לפעול בלי לסכן כ"כ חיילים.
גם לפי דעתי הצורה שטיפלו הייתה שגויה..ארי צלוב
היו צריכים לפרק אחד אחד את כווווווולם שם הם מחבלים ולא אנשי שלום (מצאו על האנשים סכינים, מוטות ברזל, גז מדמיע, רימוני הלם, בקבוקי תבערה, אקדחים, רוגטקות עם גולות, אלות וסתם כל הבא ליד שאפשר להכות עם זה את החיילים) 
ואח"כ לא לחכות לצהרים כדי להתחיל להגיב ולפרסם סירטונים של דובר צה"ל
אלא ישר על הבוקר להעיף את השגריר הטורקי לעזאזל ולהגיד להם שישראל מגנה בתקיפות את השימוש הציני שעשו בסירות ה"הומנטריות" כביכול ששייכות להם (עלק מדינה ידידותית) לפרסם סירטונים של צה"ל שרואים איך עושים בחיילים לינץ' לפני הסירטונים המפגרים של אל ג'זירה שרואים שם מחבלים צועקים הצילו צה"ל יורה עלינו
(בטח צה"ל יורה עליכם ימח שמכם אתם פירקתם ת'חיילים ויריתם בהם מה אתם מצפים שהם יחבקו אתכם, תגידו תודה שרק עצרו אותכם ולא שלחו לאישפוז\חדר קירור את כולכם) 
צריך להרוג את כל הערבים לפצוץ להם תצורה15
סתם גם רק שתי תמונות של חלק ממה שתפסו על האוניה..ארי צלוב

ימח שמם של כל מי שהיה שם!!
בחמש שישיות מהמשט זה פעל טוב.golani
איש לא ידע שזה מה שהולך לקרות, בכל מקרה יש עוד שתי ספינות בדרך...
הלוואי שיפוצצו את שתי הספינות שבדרך..ארי צלוב
בלי לסכן חיילים בדיוק כמו נוהל פתיחה באש אזהרת הסירה בקשה לדימום מנועים הבהוב עליה באורות ירי מעל לחרטום ואז ירי לגוף הספינה וסיימנו!! (וואו איזה נוהל ארוך!!)
לפוצץ? איפה אנחנו חיים, במאה הקודמת?הסנה-בוער
אם על השתלטות מוסרית ביותר אלו התגובות בעולם, נראה לכם שזה יהיה חכם להפציץ שם?
[לא קשור לצודק או לא. קשור לחכם.]
התגובות הם..ארי צלוב
בגלל ההסברה הישראלית הכושלת אם ישראל תדע לעמוד חזקה ולצאת בראש מורם להסביר בצורה מוחצת ולא מתגוננת אפשר הרבה דברים שנראים עכשיו בלתי אפשריים
נכון, אל תהיה צודק- תהיה חכם.<אריאל>
ראינו שההסברה הישראלית כושלת כל פעם מחדש מול האתגר הקשה שעומד מולה: לשכנע אנשים שיוצאים מנק' מבט אנטי-ישראלית (גרסת שנות ה2000 לאנטישמיות) שישראל צדקה במדיניות שנקטה. 
בין אם זה מלחמת לבנון השנייה- שכשלנו הסברתית. בין אם זו עופרת יצוקה, ששוב, כשלנו הסברתית, גם פה- הערבים פשוט קונים את דעת הקהל כל פעם מחדש ואנחנו יוצאים הרעים בסיפור. 
מטרת המשטים היא לא לסכן את ישראל, אלא להשיג ניצחונות קטנים ולהרוס את התדמית של ישראל אם נפציץ, נחסל, נטבח בהם אחד אחד, נשחק לידי ארדואן והכלים שלו- העזתיים. (המרוויחים העיקריים מכל הסיפור) 
אם המנהיגים שלנו היו יודעי להסביר את עצמם: 
לפני התקיפה (להגיד שאנחנו לא נסכן חיילים, כשיכנסו למים הטריטוריאלים נהרוס להם את המדחפים, אם ימשיכו נצטרך לפעול התקפית כנגדה- מעשה מצער מאוד- לא ניתן לפגוע בסגר הימי) 
במהלך התקיפה(נאום שמסביר את הסיבה- ישראל אינה אחראית לתוצאות של מי שפלש לריבונותה)
או מיד לאחרי התקיפה(לקום ולהצדיק את ישראל, ולא להסתגר בחדר במלון לתכנן מילה במילה) 
הסברה זו עניין של זמן, ואם אתה מאבד אותו/לא מנצל אותו ברור שתפסיד.  

רק חבל שלמנהיגים שלנו אכפת מהמעמד הפוליטי שלהם ביחס לשאר הח"כים ולא מהמדינה עצמה- בושה. 
^^מסכים!!ארי צלוב
אז למען העולם שוב ניתן שיזרקו את חיילנו מגובהgolani
 - 10 מטר? שוב ניתן שידקרו אותם? שיעשו בהם לינץ' במוטות ברזל? שירו בהם מאחורי גבו של ראאד סאלח ימ"ש?
אנשים... בואו נירגע... אנחנו יהודיםאנונימי (פותח)
אנחנו עם של שלום... מצוות של "בן-אדם לחברו" לא מתכוונות לחבר במובן הרגיל... אלא צריך לכבד ולאהוב.

ואם מישו לא אוהב אתכם אתם יורים בו? דוקרים אותו? אני מאמין שלא.. צריך לפתור הכל בדרכי שלום..

אני לא אומר שצריך לוותר... יש עוד ערכים חשובים שצריך לשמור עליהם אבל לא צריך להרוג כל בנאדם שאולי מתכנן להתקרב אלינו...
ולא צריך להטביע כל ספינה... כי חוץ מערכים זה גם יהרוס כל חלקה טובה של יחס טוב עם אירופה והעולם המערבי

יום טוב.

הממ..ארי צלוב
ואם מישו לא אוהב אתכם אתם יורים בו? דוקרים אותו? אני מאמין שלא.. צריך לפתור הכל בדרכי שלום..-

ואם מישהו יורה עליכם או דוקר אותכם אתם מחזירים לו? אני מאמין שלא.. כי בעקבות המחשבות של לפתור הכל בדרכי שלום אנחנו כבר נמות
אולי מבחינה פוליטית באמת לא צריך לירות עליהם |פשוט פרקתי ת'רגש שלי| אבל חוץ מזה הם באים כדי לעורר פרובוקציות, הם באים כדי שבכל העולם יתקפו יהודים או קונסוליות של ישראל.
ולכן אם הם באים כדי לפגוע בך לא צריך להתגונן ההגנה הכי טובה זה התקפה אז נכון שלא להטביע אותם אבל צריך לפתור את זה בצורה חזקה שיבהיר בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שאי אפשר להמשיך ככה ושזה לא יחזור על עצמו
וואי וואי...עץ על מים
עשו לנו היום בביצפר לא היה להם איזה שעור לתקוע לנו ולא היה באלהם לעשות חופשי אז דפקו לנו איזה מורה אחת שלמדה אותנו אקטואליה...על המשט הזה...
ובת אחת עושה מה השמאלנים האלה לא מבינים הם מטומטמים???
אז אמרנו לה כע אז היא אמרה אני ילך להסביר להם...וכולם נשפכו!!!
שלומי,דוסית גאה!אחרונה
צודק.

כואב לי הלב.
בנדוד שלי היה שם....פחדדדאביה...
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך