אוהבת או  מרחמת?!SOS בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
יש לי ידיד שהכרתי בל"ג בעומר ופגשתי כמה פעמים אחריי ואני שמעתי מחברה שלי שהוא רוצה לפגוש אותי ואני פוחדת שהוא דלוק עליי ואני לא! ואם הוא יאמר לי אני אוהב אותך מה לעשות?!?! זה פשוט כואב לי מידיי להסתכל לא בעיינים ולומר לו שאני לא אוהבת אותו חזרה!!! זה פשוט לא אנושי זה אכזרי!!! ומה אם זה יהרוס לנו את הידידות ?!?! אני רוצה אותו כידיד!! אבל אני לא דלוקה עליו אז מה לעשות להגיד לו גם אני כשאני לא?! זה פשוט כואב לי מידיי להסתכל לו בעיינים ולהגיד לו לא! אוף אני מתחננת תעזרו לי בבקשה !!!!!!!!!!אני לא יודעת מה לעשות !!!!! אני פוחדת לפגוע בו!!!!!!!!!!!!!
תגידי לו שאת רוצה שתישארו רק ידידים ואת מועניינת~H.L~
כרגע שיהיה לך חבר, לא אישי כלפיו...
בהצלחה....
*ואת לא מעונינית...~H.L~
כנסימיטל
קודם כל, את נכנסת סתם ללחץ.. כרגע מתאים לך יותר הכינוי "אחת שלא יודעת"

למה? בגלל שאם היית יודעת, היית יודעת שזה שהוא רוצה להפגש איתך, לאו דווקא אומר שהוא דלוק עלייך.. וזה בטוח לא אומר שהוא ישר יגיד לך "אני אוהב אותך".. אלה מילים בעלי משמעות שלא זורקים סתם לאויר

לכן את לא צריכה להכנס ללחץ ככה... חוצמזה שעצם זה שזה כזה מלחיץ אותך כנראה יש לך יותר רגשות כלפיו מסתם ידיד ואת מפחדת להביע את זה (אם הוא היה פשוט ידיד לא היית ישר מתחילה לחשוב על "ואם הוא דלוק עלי?" וכו')

קיצר.. ההחלטה קודם כל היא להפגש או לא להפגש..

אח"כ תחשבי על השאר..

ובנחת, לא בלחץ .
'נדלק עליך'?הסנה-בוער
בס"ד
מה את, איזה סתם גפרור, שכל מי שרוצה יכול להדליק? שכל בחור יכול לרצות להפגש איתך?
אחותי, מגיע לך קצת יותר.
כנסיאנונימי (פותח)
קודם כל באמת תרגעי קצת... אבל בכללי נראלי שהוא לא ישבר לגמרי אם תגידי לו בעדינות שאת לא מעוניינת...
אם את פוחדת שזה יהיה חזק מדי, תנתקי איתו קשרים לפני שזה יתפתח יותר מדי (וגם זה כמובן בעדינות.. לא סתם להיעלם).

בהצלחה...

הסנה הבוער:... זה לא בעיה שלה וזה לא בשליטתה!. היא ביקשה עצות לא ביקורת...

יום טוב
כנסיאנונימי (פותח)
קודם כל באמת תרגעי קצת... בכללי לא נראלי שהוא ממש ישבר אם תגידי לא שאת לא מעוניינת...
אבל... אם את פוחדת שזה חזק מדי, פשוט תנתקי איתו קשר(וגם זה כמובן בעדינות... לא פשוט לנתק קשר)

בהצלחה...

הסנה הבוער: היא בקשה עצות לא ביקורת.
אוי... כתבתי פעמים... לונוראאנונימי (פותח)
היי אחת שיודעת..דניאלה .ד.
את יודעת לא?! חח סתם.. לעיניינו...!

להדלק זה כמו אש שניצתת בחוץ אבל אחרי כמה זמן היא נכבת השאלה היא אם מכבים אותה בזמן או משאירים אותה שתדלוק ותהרוס הכל.

הדלקות זו לא אהבה אמיתית, יש הבדל בין לאוהב ודלוק ואני מקדימה לצורך העיניין שהכל יובן.

למה הוא נדלק עלייך?  אתם חיים כמה שנים יחד כדי לדעת מזה אהבה??!!

לא פשוט לא נראלי.. כמו שרשמתי הוא נדלק ולא אוהב, פשוט מוצא חן בעיניו איך שאת נראית ואיך שאת....וכ'
אין כזה דבר 'לרחם' על מישהו ולסבול בשקט, תרחמי על עצמך, תחשבי מה יהיה אח"כ

"איזהו החכם הרואה את הנולד"

לא מתאים לך עכשיו אז לא מתאים לך, את אומרת לו את זה כי את יודעת שאם לא תאמרי אז בסוף תרחמי על עצמך, ולא רק בגלל שאת לא אוהבת אותו, גם אם היית אוהבת אותו היית צריכה לעשות את זה, אבל זה כבר עיניין אחר!
שיהיה לך המון ב"הצלחה!

האמת עדיפה על הכלאלישע בן אבויה
בס"ד

מלבד העובדה שלשקר אין רגליים ובסוף הוא יתגלה, אנשים מעדיפים את האמת הכואבת ולא שקר נחמד.
תני לו רמיזה שאת לא רוצה קשר. זה הכל.<אריאל>
"די לחכימא ברמיזא" - הוא יבין ותוכלו להישאר ידידים- בהתחלה זה יהיה קצת מעיק- להיות ידיד של מישהו ש(אולי) דלוק עלייך. אבל זה יעבור לו, כל מדורה דועכת מהר אם אין לה איזה גזע טוב מלמטה. 
(תצטרכי להיזהר במילים שאת מדברת איתו ובכלל בהתנהגות, שלא תרמזי לו משהו הפוך) 
זה מתחיל בידידים ונגמר ב...דוסית גאה!אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך