סגרו לנו ת'סניף דניאלה .ד.
וואלה אני מזה לא מבינה את ההוא מהעירייה האיש הנורא הזה.. שחש מעצמו, ניקינו ת'סניף הברקנו אותו כל הצוות ועכשיו הוא בא ובשיא חוצפתו סגר לנו ת'סניף?!

זה התחיל ככה:
לפני שבועיים בערך איזה אחד מהעירייה אמר לקומונרית שלי שאנחנו צריכים לשפשף ת'צורה של הסניף ולהעביר ארונות מפה לשם וכאלה דברים, ואנחנו באמצע הבגרויות הקדשנו זמן מיוחד ובאנו ועשינו את זה ב"ה כמו גדולים.

אתמול היה לנו בשכונה כנס חירום מהעירייה וכל מי שהיה בא לו להגיד מה מפריע לו אז הוא בא ואמר..
אני כבר ברחתי היה מאוחר, והקומונרית שלי עלתה אח"כ לבמה עם עוד מדריך והם אמרו כמה מילים, בערך שעתיים וחצי לפני כן אני רואה בדלת הסניף מכתב "דואר רשום".
טוב נברר מזה.... ואז היום אני מקבלת שיחת פון ממישהי שעברה ליד הסניף והיא עושה לי כזה "את מודעת לזה שסגרו ת'סניף"
חטפתי כזה שוקק!!
איך? איך הוא יכל.. ואז אמא שלי מרגיעה אותי "הכל לטובה" וואלה היא צודקת הגעתי לקומונרית שלי והיא היתה כזה בשוק היא פשוט התחילה לבכות.. והטלפונים לכולם רצים מפה ועד הודעה חדשה..
החינוך שאנחנו משקיעים בילדים האלה, המדימים האלה שבשיא פריחתם, פתאום לבוא ולסגור ככה ת'מקום? ללא התראות מוקדמות?
אנחנו הולכים לעשות משו בקשר לזה.. להכנס לעירייה בפנים!!!!
שנצליח בע"ה.
|מקווה|
אוייי.. איזה באסה! מקווה שהכל יסתדר לכם..שלבוקית
נסו להפעיל את ההורים שיעשו רעש בעירייה.הסנה-בוער
אוקיי תודה!דניאלה .ד.
בהצלחה! תערבו את כל מי שאתם יכולים!<אריאל>
מבאס-לךא נורא יש עודג הרבה מקומות. =]]חסיד ה'
אם יש חניכים לסניף- זה לא יקרה..תל-אביבית
החניכים ימשיכו לבוא- תעשו אפילו כמה שבועות פעילות בגינה או משהו, עד שכל ההורים של החניכים יעשו רעש- והורים של חניכים יודעים לעשות רעש...
תדברו גם עם הרכז מחוז וההנהלה..
בהצלחה!!
איזה חבל ומבאס. במבלולו
וואו, איזה עצוב זה כשמתאמצים כ"כ בשביל דבר מסויים , ובסוף כביכול זה לא עוזר..
אבל תזכרי שבאמת, הכל לטובה, ואם תמשיכו ותתאמצו בעז"ה הכל יסתדר, וזה לא יהרוס.

באמת בהצלחה לכם.. (:
תדברו עם המועצה, תעשו רעששונמית
נראלכם שנעזוב..אין מצבדניאלה .ד.
חניכים מתים על הסניף הם יבואו ואנחנו ראש בראש עם הבנ"א שעשה את זה.. חבל לו על הזמן- הוא לא זה שינהל כאן ת'עיניינים.
תודה לכל המעודדים ועל ההצעות!
אתם לא מבינים מה היה מקודם!!!דניאלה .ד.
הייתי בסניף עם הקומונרית וחברתי הטובה (מדריכה גם) וסיפרנו את מה שקרה לבוגר הסניף.. ההוא מזה התעצבן על שסגרו לנו ככה.. הוא הביא ח'ברה והם פרצו ת'מנעול!!ועשינו את הלוח זמנים של שבת- פרינציפ!
ששש.. לא לספר לאפחד!
... לא נורא...אביה =)
אבל מה הכוונה? סגרו לכם את המבנה יעני?
אז אתם יכולים פשוט להמשיך תסניף בלי מבנה.. אני מכירה סניפים כאלה..
אצלנו הסניף מתפקד נהדר בלי מבנהשרון.
החניכים באים ועושים מפקד ברחבה, פעולות באזור ליד, תפילה בבהיכנ"ס הציבורי, וכולם נהנים.
בעיקרון יש לנו סניף- אבל משתמשים בו רק לחודש אירגון... אף פעם לא עשיתי בו פעולה- לא בתור חניכה ולא בתור מדריכה...

לא נורא אפשר להתסדר גם בלי מבנה מפואר או בלי מבנה בכלל..
לנו יש סניף-אביה =)
מקלט חנוק מסריח עם מזגן שמטפטף ופול ג'וקים ומקקים ובכלל כל יום צריך ללכת ב8 כי יש שיעור ואז תפילה....
אבל אין על הסניף שליייייייייייי!!!!
לכם סגרו, לנו שרפו אותו....~SMILE~
אל אקצה? מי שורף סניפים?!<אריאל>
במחשבה שנייה, עדיף שלא תעני לשאלה הזו...
לנו גם שרפו ת'סניף..-יהודית-
באמצע שבת!!!
 בזמן שעלינו מהמפקד..
סתם אנשים מהעיר..

לפחות אחרי זה סיידו לנו על חשבון העירייה;)
תתלוננו ותלוננו עד שימאס לעירייה והסניף יקום לתחיהמעפר אני באה
ד"א בהצלחה בפעולה שתהייה השבת!
איזה סניף 'שכונה' אנחנו (עם מילעיל)דניאלה .ד.
אני פשוט גאה בבוגרים שככה הגיעו וכאב להם על הסניף, הם הביאו את הח'בריא ופשוט עשו את זה.
תאמינו לי הולכת להיות שבת- פצצות!! בע"ה.!
כוננות בסניף!

כל הכבוד על היוזמה...אביה14אחרונה
אני מקווה שתצליחו.
אם לא, תמיד אפשר להמשיך פעולה באיזה אולם של בי"כ, לא? 

סתם, שתהיה שב"ש, והמון בהצלחה.
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך