משפחה של ערבים רצתה להתגייר.
הלכו לרבי והרבי אמר להם שהם צריכים לחצות שדה מוקשים ומי שיצליח
יהפוך ליהודי.
האבא רץ רץ רץ מדלג ימינה ושמאלה עובר את השדה ומתייגר..
האמא רצה רצה רצה מדלגת ימינה ושמאלה עוברת את השדה ומתייגרת.
האחות רצה רצה רצה מדלגת ימינה ושמאלה עוברת את השדה ומתייגרת.
הילד רץ רץ רץ מדלג ימינה ו... בום!!!
האמא מתחילה לבכות.
האבא אומר לה: "מה את בוכה? סתם ערבי מסריח!"
> מרוקאי אחד הולך למגדת עתידות.
המגדת עתידות אומרת לו: "אני רואה שאשתך עומדת למות, והגורם למותה יהיה אלימות פיזית קשה. מזדרז המרוקאי ושואל אותה: "את יכולה לראות אם אצא זכאי???"
- אב אחד התלבט קשות אם לחתן את בתו עם פרסי או מרוקאי.
הלך האב לרבו, אמר לו רבו: פשיטא שהמרוקאי...
למה? שאל האב. ענה הרב: עדיף שתמות ממכות ולא תמות מרעב...
>
מה המילה הראשונה של ילד שנולד לחבדניק שהתחתן עם ברסלבית?...
נ נח נחון שהרבי המשיח...?
פרסי אחד הלך עם אשתו לטייל במרכז העיר.
בדרך הם עברו ליד מאפיה עם ריחות טובים, לאחר שהם חלפו שם אמרה האשה לבעלה : איזה ריחות טובים היו שם ! ענה לה הבעל: אם את רוצה אפשר לעבור שם עוד פעם...
פרסי אחד שוכב בחדרו גוסס כשנותרו לו עוד דקות ספורות לחיות, לפתע הוא מריח ריח של תבשילים נפלאים וקורה אליו מהר את הבן שלו, מגיע אליו הבן ושואל אותו : אבא מה אתה רוצה ? אז הפרסי עונה לו : לך תביא מאמא קצת אוכל שיהיה לי לטעום בפעם האחרונה, הבן חוזר כעבור רגע ואומר לו : אמא לא מסכימה לתת היא אומרת שזה לשבעה..
אחד רצה להתחתן עם בחורה ממשפחה מאוד עשירה, אך הוא היה בקושי "מוכר פלאפל" וידע שלא יסכימו לקבלו, יעצה לו הבחורה, תתלבש יפה ובא להורי ותספר להם שאתה רוקח. עשה הבחור כעצת הנערה, הורי הנערה קנו את סיפורו והוא השתדך עם ביתם וכעבור זמן קצר נערכה החתונה בשעה טובה ומוצלחת.
כמה ימים אחרי החתונה השווער של ה"רוקח" רצה לאכול פלאפל. ובדיוק הוא רואה למולו את דוכן הפלאפל של חתנו, השווער שעדיין לא שם לב מיהו המוכר ניגש לדוכן וביקש מנת פלאפל. המוכר\חתנו אומר לו קח את זה, יש כאן עבורך 9 כדורים, תקח 3 בבוקר, 3 בצהריים ו-3 בערב
>
לזהות כלה לעתיד.
> פולני אחד מביא הביתה לאימו שלוש בחורות
> ואומר לה, "אמא, אחת מהבחורות האלא היא הכלה שלי לעתיד! נראה אם תנחשי מי זו."
> אמו הפולניה פותחת זוג עיניים מסתכלת עליהן ובוחנת אותן אחת אחת.
> אחרי זמן מה ניגש הבן ושואל, "נו, את יודעת?"
> "כן",אומרת האם, "זו הבחורה האמצעית!"
> "כל הכבוד", אומר לה הבן, "איך ידעת?"
>
> עונה האם, "מהרגע הראשון לא סבלתי אותה..."
מה עושה פרסי כשנשברת לו כוס?
> מחתן את הבת...
בעל פולני שואל את אשתו: "תבכי בהלוויה שלי?"
עונה הפולניה: "בטח, אתה הרי יודע שאני בוכה מכל שטות."
>
לאדם וחווה היו נישואין מושלמים, הוא לא היה צריך לשמוע על כל הגברים שעמם היא יכלה להתחתן והיא לא הייתה צריכה לשמוע על איך שאמא שלו מבשלת...

;)