אנונימי (פותח)
דייי!!!!!!!!נמאס לי!!!אני לא רוצה לשמור נגיעה יותר!!נמאס לי!!הדבר היחיד שעוצר אותי זה סוג של ייסורי מצפון..אוווףף!!מה אני עושה??
תצילו אותי!!
תקשיבמיטל
בדיוק אתמול עברה לי מחשבה דומה לראש.. ושוב היסורי מצפון האלה - מצד אחד אתה רוצה ומצד שני אתה מבין תהשלכות ויודע למה לא

אני לא רבנית וגם לא טובה בלענות על דברים כאלה מהר

אבל עצה שלי - תחשוב טוב טוב על כל הדברים האלה שבגללם אתה שומר (חוצמההלכה כמובן) ותפנים את העניין , ושים לב ליסורי מצפון! כי עכשיו הם קטנים, אבל אם תפסיר לשמור הם יגדלו מרגע לרגע

אם אתה רוצה- אני באישי.
תנסה אולי...תל-אביבית
להסביר לעצמך בדיוק למה אתה רוצה להפסיק.
אני חושבת שאחרי שתעשה את זה תגיע למסקנה שזה סתם יצרים או רצונות פשוטים--
שעדיף להתגבר עליהם...
בהצלחה!
לכל אחד יש את הרגע הזה שהואBreathing Fire
רוצה לעשות מה שבא לו שם פס על כולם מורידה את הגרביים מקצרת את החצאית אל תיתן לג'וקים האלה שניכנסים לך לראש לערוס אותך זה מתחיל מלא לישמור נגיעה נכון זה קשה אני מסקימה איתך אם אפשר לתת לך עצא תתרחק כמה שיותר מיבנות פחות תדבר זה מה שאני עושה כי אני יודעת כי אני יודעת שאם אני יתחיל לדבר עם בנים הראש שלי לא יפסיק לעבוד שעות נוספות כי זה קשה  וצריך לישמור את הקשר הזה לזמן שמעכשיו אני יוצא כי אני רוצה להתחתן וליבנות בית בישראל ליפני אני ממש מציעה לך תנתק קשרים עם בנות! בהצלחה! מקווה שתעמוד בניסיון שה' הביא לך
סתם מעניין אותי.-Rעות-
בס"ד

מזאת אומרת מורידה את הגרביים?!

ממתי דתיות לאומיות עם גרביים..
ממתי שהוקמה תנועת אריאל.. =)אחת מהשומרון
אני רואה יש לך סטיגמוות!!השם הוא המלך
אני מאריאל ואני בלי גרביים!!לא לחרטט!!!
חחח1hadar1
מישהי התעצבנהP:
הרבה לפני. אמר לי פעם מישו שזה היה הסמן של הצה"דצחקן
חחחח........אביב
לכי תדעי.. D:
חחחח חמודה שורש וגרביים (לבנות)Breathing Fire
אני בעיקרון סתם נתתי דוגמאות אבל ליפני פחות מחודש היתי הולכת עם שורש וגרביים נ.ב אני בעזרא ! לא באריאל לא שיש לי משו נגדם כן...
)נ.ב כמו שכבר כתבתי סתם נתתי דוג' אני ב"ה אולכתת אם חצאיות ארוכות) התקלקלתי
סליחה?!סוסת פרא
מה אני ואחותי? עיזים?! אנחנו הולכות עם גרביים ואנחנו דתיות לאומיות.
אין קשר למגזר ולגרביים!
יא גיזענים מה יש לכם נגד גרביים.....אביהש
ח... סתאם תהנו בחיים...

היייי לצערי הרב, אני באמת לא רוצה לבאעס-ניצוץ אלוקי
אבל יש הלכה אחת..
וההלכה אומרת לשים גרביים.. <לא ניכנס למחלוקת.. למי שבא-בכיף באישי..>

ואני דתייה לאומית עם גרביים. וואי, יא מוזרה.
ואני לא מאריאל ולא מעזרא. תנחשו מאיפה אני
ואני גם לא מתחרדת.

*די* להכללות, בבקשה!
שב"ש
ה-דוסה, כל הכבוד לך!דניאלה .ד.
לא מדויק..יורבית
זה לא ממש "הלכה אחת", יש דעות שלא צריך *לגרוב* גרביים. [המורה שלי ללשון תהיה גאה ]
נא לא להכליל ולהגיד דברים רעים על בנות ישראל הצדיקות.
ע' בפניני הלכה. וכן מצינו במשנ'ב שפסק שלא צריךצחקן
בגלל זה אמרתי שיש מחלוקתניצוץ אלוקי
ובאמת, אשכנזיות לא חייבות *לגרוב* גרביים (;))-לפי הדעות שאמרת, צחקן.. ספרדיות כן. רוב הפוסקים סוברים שמין הראוי שבת ישראל *תגרוב* גרביים...

וחס וחלילה!! ברור שלא באתי להוציא לעז וקלס על בנות ישראל הקדושות, הדוסיות והטהורות!

שבוע טוב שיהיה, עם המון אהבת חינם!=]

<סליחה אם פגעתי במישו'/מישי..>

זה טלוי באורך החצאיתBreathing Fireאחרונה
ומעניין אותי-Rעות-
בס"ד

אתם הולכות עם גרביים

איזה קצרות לבנות או צבע רגל שקופות כמו של החרדים?!
רעות עם איזה את הולכת?דניאלה .ד.
חחח אני מעדיפה לענות לך באישי.
...^^...מישי אחת...
רגילות- צבעוניות, לא קצרות מדיי... וממש לא שקופות!!!
תפתחו על שירשור חדש אם בא לכן.לולה=]
זה לא קשור לפה.
אני גם מעדיפה לענות באישי;)ניצוץ אלוקי
שאת כותבת לערוסnbmur
זה בא מהמילה ערס או מהמילה *להרוס???
משתתפ בתמיהה.צחקן
המילה הזו בערבית ממש! לא טהורה.
הוא זכר. מוטב שיפנה לבן לענ"ד!צחקן
בסיסי- תלמד טוב טוב ת'נושא. סיבות, השלכות וכו'..אחת מהשומרון
בס"ד
דבר עם מדריך/ ר"מ/ אח גדול.. אולי תלמד איתם..

חוצמזה- שפשוט תדמיין ת'רגע שתיגע באשתך פעם ראשונה. לא שווה להתאמץ עכשיו כדי לזכות בטוהר של הרגע הזה??

ב"הצלחה!
אפשר באישי..
את חוזרת על הטעות שלה^^^^^^^צחקן
שלא יתיעץ על זה עם בנות.
|מבליחה מתהום הנשיה|אוסנת
כמו בכל דבר, כדי להתחבר לחובה שמוטלת עלינו, אנחנו צריכים:
א. לשאול את השאלה ולהיות פתוחים לקבל כל תשובה אפשרית.
ב. להבין בשכל את התשובה.
ג. מתוך כך - גם הרגש יגיע.

את השאלה כבר שאלת. אם אתה מספיק פתוח לנסות להתחבר לתשובה, אני מוכנה לספק לך את המעט שאני יודעת.
אבל בסופו של דבר - המלאכה מוטלת עליך. גם אם התשובה שלי לא מספקת - אתה זה שצריך לחפש אותה.
אלה החיים שלך.
בהצלחה!

למה לשמור נגיעה?

זה הופך את הקשר לגופני. ברגע שמתחילים לגעת, הקשר הופך להיות בשביל הגוף - בשביל ההרגשות הנעימות שקורות כשנוגעים, מתחבקים וכן הלאה.

כבר לא נדבר יותר מדי... וגם כשנדבר, לא על זה נחשוב. יהיה מותר ואפשרי יותר - אז לא ממש נשים לב שאנחנו לא חברים בגלל הנשמה שלנו.

התדרדרות. זה מתחיל בנגיעה, ונגמר רחוק מאוד. אין כמעט מצב להפסיק את זה ובכל זאת לגעת.

למה לא להתנסות לפני החתונה? מה אכפת לנו להגיע למקומות אינטימיים ורחוקים?

שוב - כי הקשר הופך להיות גופני נטו. אין לנו את הזמנים שבהם צריך רק להשקיע בזוגיות, כי תמיד אפשר לעבור לחלק הכביכול-קל יותר שמתבטא במגע.

[אפשר להסתכל על החתימה שלי - דבר שבא בקלות, אין לנו משמעות. דבר שנרכש אחרי דחית סיפוקים, הוא בעל ערך רב יותר. מרגש יותר. שלם יותר]

הרגש מתכההבהתחלה הנגיעה מאוד חזקה וגורמת לנו להתרגשות - לאט לאט היא מתמעטת והולכת. צריך לחפש ריגושים אחרים.

כל הכיף, העונג והשמחה - נאבדים לנו עוד לפני החתונה...

הגוף שלנו כ"כ מיוחד ומקסים, בואו ניתן לו את הכבוד שלו ונשתמש בו עם כל הלב (ולא רק היצר...) רק בהזדמנויות המתאימות והמדהימות ביותר.

http://www.kipa.co.il//family/show.asp?id=38076&from=m שיעור על איסור נגיעה – יוני לביא

http://www.olam-jew.com/word/maga.doc "מגע הקסם" - חוברת שמסבירה את הערך העצום של המגע.

בא נשווה את זה למשהו אחר --->אח..
מה אתה מעדיף, שימאס לך לשמור נגיעה, או:
שימאס לך לגעת באשתך?
נגיעה קטנה באשתך עוד כמה שנים - רוצה שלא תתרגש מזה?...

אז אם ההלכה הייתה מתירה ולא אכפת לך, אז וואלה - גע בכל הבנות בעולם.
תעשה איתן מה שאתה רוצה. חופשי עד הגג אם לא אכפת לך מאשתך...

אבל, אחי, קודם כל לפני הכל -
יש הלכה. וכמה שמאוד קשה, מאוד קשה לקיים אותה -
זה האמת ואין עוד אחר. כל מה שמראים לנו בחוץ, זה הכל יענו דברים אמיתיים.
ממילא, ההלכה שומרת עלינו הכי טוב ולא נותנת לנו להגרר אחרי דברים שנצטער עליהם בעתיד,
אז הנה מגיעה ההלכה ואומרת: א-ס-ו-ר.

רוצה וואלה לחבק את ידידה שלך מכל הלב? וואלה, אסור.
איזה באסה, נכון?...
באסה באסה, אבל אם ניגע באפרת או ברחל, אז נחטוף. בשמיים יכאב.

ו - עכשיו אחי, אחרי שהבנו שזה אסור, אז לפחות בא לא ננסה לפרוץ גבולות,
אלא אדרבה, להנות מהאיסור הזה.
תגיד - אתה משוגע - תשאל אותי. להנות מזה שאני לא אתן נשיקה לחברה שלי?
מה אתה התחלקת על כל המוח?!...
כן אחי. יודע אחי? אני משתדל לשמור על העיניים, ולא לגעת בבנות וכדו',
יודעת מה עוזר לי? אני שנייה אחת מדמיין ת'צמי נשוי עוד לא הרבה שנים בעז"ה,
ואז אחרי החתונה, שאנחנו חוזרים ברכב הבייתה, אני אומר לאשתי בשיא האהבה -
"תקשיבי, יודעת איזו מתנה הבאתי לך ליום הנישואין שלנו? את העיניים שלי, את הלב שלי,
הנה, הוא שלך, כולו שלך ואין לאף אחד חלק בו"...
טוב, אז אני יודע שזה נשמע חלום רומנטי ביותר, אבל אחי, זה יקרה. גם לך, עוד כמה שנים.
אתה יודע איזה כיף זה לגעת באשתך ו - זו האשה הראשונה בחיים שלי שנגעתי בה...
וואו, אין הנאה יותר גדולה מזו. אז לשמור ת'רגש, לזו שהולכים להחזיק איתה ת'חיים לעולם.
אז נכון, אפרת, מיטל, ענת, רעות או כל מי שלא תרצה, אנחנו מ-ז-ה מתים עכשיו להביא לה,
כזה חיבוק, כי היא מזה נשמה טובה, איזה מתוקה, איזה חיוך הורס יש לה, יוווו היא הורגת...
אבל - בא זכור רגע את האהובה האמיתית שלנו לעולם, ונגיד בלב, אשתי, אני כבר מעכשיו אוהב אותך,
והנה, בזה מתבטא האהבה שלי אלייך כבר מהיום. אשמור עלי כל היום וכל הלילה - בשבילך.
עיור לא יכול להסתכל על השמש, יודע למה? לא כי הוא "חכם וגבור", אלא כי סף הרגש שלו לא קיים.
אז אנחנו בשביל להתלהב בעז"ה מהאשה בעתיד, אנחנו - כל אחד ואחת - חייבים לשמור את עצמינו,
רק בשביל האשה שלנו. אז מבין אחי מזה ה - "אסור" המפחיד הזה? תדמיין במקום זה פשוט שלט ענק שכתוב
עליו באותיות קידוש לבנה - "פססט, אתה מקשיב, אנחנו שומרים אותך שבשביל שתהנה הכי בעולם, שמור על עצמך
בחור, האחת והיחידה, האהובה והמדהימה מחכה לך לכל החיים, אל תתן ת'לב שלך למישהי אחרת"...

ו - יודע מה אחי?
זה קשה לעמוד מול הבת המהממת הזו ולחשוב על האחת השיא מדהימה שבעולם - אשתך.
בשביל זה, חכמים אמרו לנו - "שמור מרחק, אל תחכה עד שממש יהיה לך קשה, אל קח מטר אחורה".
אז נכון שגם זה קשה, לקחת ת'מטר הזה ולהבין שכמה שאני עכשיו פחות ידבר עם בנות אני יותר יהנה והלב
שלי יהיה יותר שלם בהמשך, אבל אחי, תנסה לחפור לך במוח על הנושא הזה, ווא ווא, כמה שהוא אמיתי ושומר
ת'כיף לחיים האמיתיים ולא על אחת שהיום פה ועוד כמה שנים כבר תשכח איך קוראים לך...

אחי, אם אתה רוצה לדבר בשיחה אישית, וואלה בשמחה.
פססט, שמור על עצמך בחור. בשביל הכי מתוקה בעולם, הכי מדהימה בחיים, הכי נוצצת שיש בעולם, הכי שתסחוף
אותך לחיים של אהבה, הכי חתיכה שיש בכל היקום, הלא היא...הלא היא...הלא היא...שלך כבר מעכשיו - אשתך.
היא סמסה שהיא "מתה" עלייך, ואם זה היה תלוי בה היא הייתה עכשיו לידך אוהבת לעולם. ההא, ובקשה שתשמור על עצמך כמה שיותר. שתוכלו בעז"ה בעוד כמה שנים, להיות הזוג הכי אוהבים ומאוהבים בעולם.
תגיד אחי, לא תשמע לאהובה שלך שמבקשת?....
בשמחה דבר איתי בש"א אם אתה רוצה,
הרבה בהצלחה אחי.

ו - יודע אחי,
תקרא את הספר"מגע הקסם..." זה טוב...שרית..
אח... יש לי שאלהtompak
ואם אתה יודע ששום דבר בעולם לא יזיז אותך מההחלטה שאשתך היא ענת אז למה שלא תיגע בה?
תשובה לשאלתך:אח..
מתוך הספר "מגע הקסם".

ש. אם הרעיון הוא לחכות עד שמוצאים את האדם הנכון, מדוע לא לאפשר לזוגות מאורסים לקיים מגע פיזי?

לו מחר היו הרבנים נותנים פתאום לזוגות מאורסים את האור הירוק לקירבה פיזית, אני מוכנה להמר שהזמן שהיה עובר בין ההיכרות והאירוסים היה מתקצר מאוד. והיינו שומעים על מספר חסר תקדים של אירוסים (ואירוסים מבוטלים, ואירוסים חדשים ועוד אירוסים מבוטלים...). חשוב לי לציין, שאינני מתייחסת לאלה שלגמרי מודעים למה שהם עושים ומדוע.

אני מדברת על אותם אנשים שמתוך תשוקתם הטבעית והחזקה לקירבה פיזית עם בן המין השני, משלים את עצמם וחושבים שהם מצאו את בן-זוגם, ועכשיו הם יכולים להתארס ולהתחיל לחוות כבר את אותן תחושות מענגות.

כל פסיכולוג יעיד על כך, שיש כל מיני מניעים נסתרים בתת-מודע שלנו וביכולתו ל"שחק משחקים" מורכבים מאוד. המשחק הזה, יחסית, שקוף מאוד.

באמצע שנות ה-70 עדיין בערה בחברה האמריקנית קדחת האשליה-העצמית (לפני שנתקררה בציניות של סוף שנות ה80-). באותו זמן, התגוררה מאחורי ביתנו אשה בת שלושים ומשהו, אם לשלושה ושמה אנה. היא נפרדה קודם לכן מבעלה שעזב את הבית. לאחרונה, שמתי לב שבחור בן עשרים ומשהו מרבה להסתובב שם. יום אחד ראיתי אותו בחצר של אנה, מתאמן בכדורסל. ניגשתי לגדר המפרידה בין הבתים שלנו, סקרנית לברר מה קורה, "בזמן האחרון ראיתי אותך מסתובב פה די הרבה", שאלתי בתמימות. "עברת לגור בשכונה"? "כן". הוא ענה והוסיף בדרך אגב, "אני חי עם אנה", בהיותי צעירה ודי תמימה קצת הופתעתי. אבל בהיותי גם "דוגרית", שאלתי אותו ישירות, "למה שלא תתחתנו?''

בתגובה כמו-מתגוננת לשאלתי הישירה, הוא החליט כנראה לחנך אותי. "אנחנו לא צריכים להתחתן", ענה, תוך שהוא ממשיך לקלוע לסל.

"לחיות ביחד זה אותו דבר. אנחנו יודעים שאנחנו אוהבים אחד את השני ומחוייבים זה לזה. אנחנו לא צריכים חתיכת נייר שתוכיח את זה".

הוא כידרר עוד כמה פעמים ושוב קלע לסל. "חוץ מזה", הוסיף, "אני עוד לא מוכן להתחתן". רק מאוחר יותר קלטתי את הסתירה בדבריו:

לחיות ביחד זה כמו להיות נשואים, אבל... הוא עוד לא מוכן להתחתן. ואז הבנתי שיש פה מישהו שמשלה את עצמו. בדיוק כשם שהחבר של אנה ידע היטב, עמוק בפנים, שיש הבדל גדול בין נישואים לבין חיים ביחד, כולנו יודעים שיש הבדל גדול בין להיות נשוי ולהיות מאורס.

בנישואים, שני אנשים מחברים את חייהם, באופן חוקי, זה לזה, באירוסין - לא.

מחד, נוצר פחד אדיר מהאפשרות להיכנס לנישואים ה"לא-נכונים" ומהצורך לסיים אותם. הגירושים עלולים לגרום לכאב רגשי בל-יתואר ולהכתים לא רק את הרקורד המשפחתי של אדם אלא גם את נשמתו. ומאידך, הרבה פחות חמור להפר הסכם אירוסין, שהוא מילולי בלבד. למרות שבאופן זמני הדבר עשוי להיות מאוד לא נעים ומכאיב.

אי שם בעומק הכרתנו אנחנו יודעים שהוא ניתן להיעשות בקלות ובמהירות, וזה לא סוף העולם. לעולם אל תפחיתו בערכו של התת-מודע, הוא יודע היטב את ההבדלים.

יש סיכוי גדול יותר לבלבול בין תשוקה פיזית גרידא לבין "הקשר האמיתי". אם כל מה שנדרש כדי לתת פורקן ליצריות הוא להתארס. ואם אכן נפלת למלכודת הזו, הרי שמצבך לא טוב בהרבה ממי שהתקשרויותיו נעשות בדרך הבלתי-דתית.

הסיכונים יהיו אותם סיכונים - אובדן האובייקטיביות, אובדן הסיכוי שמשהו עמוק יותר יתפתח, כאב כאשר היחסים יסתיימו, וסביר להניח שכך יהיה - בהבדל אחד, שנקראת "מאורסת" ולעומת "נפגשת עם מישהו" ואז העניינים מתחילים להידרדר. ואם אמנם התקדמת מאירוסין לנישואין, קיימת אותו הסבירות שהתחתנת עם האדם הלא נכון על סמך אשליה.

בשורה התחתונה, האירוסים אינם מהווים מחוייבות מוחלטת, אלא רק "התחייבות להתחייב מאוחר יותר". רק הנישואים עצמם, כמחוייבות אמיתית ומוחלטת המחלחלת להכרתו של האדם, מסוגלים לספק את המסגרת הטובה ביותר לחווית הקירבה הפיזית, בפחות סיכונים וביותר אושר.

הוא שאל פה. הוא רוצה תשובהר בשבילו!צחקן
לדעתי הדרך היא-נאוה-
עבודה עצמית!

קרה לי כבר כמה פעמים שהמחשבות שלי היו דומות ובכל אותן פעמים החזקתי ב"ה מעמד
כי אמרתי לעצמי "אני אתחרט על זה"!!!! ואח"כ אי אפשר לתקן."
אם אני רוצה שהאדם הראשון שאני אגע בו בעז"ה יהיה בעלי, אני לא יכולה לתת לאיזו תאווה או רגש
פתאומי לשנות את זה כי אח"כ זה כבר לא יהיה האדם הראשון.

באותו הרגע זה ממש קשה, אבל אם מחדירים טוב למח שזה מה שאנחנו רוצים ושזה מה שטוב לנו
אז נצליח בעז"ה להתגבר.
ועוד משהו... צריך לחשוב איך נהיה גאים בעצמנו אם נצליח!

בהצלחה רבה!
עוד משהוו..השם הוא המלך
ברגע שתיהיה לך חברה ותיפגש איתה [לפני שתחליט שאתה לא שומר נגיעה] היא תבוא
לנשמה שלך-אליך..
וברגע שתחליט שאתה לא שומר נגיעה היא תבוא למגע בינכם!!!

ובכל אופן עדיף שלא תיהיה לך חברה!!

ובשבילך ובשביל אשתך תשמור עך עצמך!!
הספר מגע הקסם הוא לנשים בלבד!!!!!אורה...
topmak זה לא אומר שההחלטה הזאת נכונה!דניאלה .ד.
בוא נחשוב רגע... נגיד אני מזה בטוחה שההוא שם בצד הולך להיות החתן שלי, אין אין שום דבר לא מזיז אותי מההחלטה הזאת.

"מה קרה לך אני מכירה אותו כבר שנה ואנחנו שומרים נגיעה אבל בגלל שאנחנו בטוחים שאנחנו זוג משמיים אז אהה מותר לנו לגעת"....
ומי אמר לך שהבחור ההוא יתחתן עם אותה אחת? מי אמר? איך אתה כ"כ בטוח? ברגע אחד אפשר לגלות כמה אנחנו לא מתאימים וכ'.

תאמין לי מציאת זיווגים זה לא דבר קל- טוב שיש מנהל לעולם שהוא מסדר את זה בדיוק ברגע הנכון ומשיך כל אחד לבת זוגו ולהפך.

אין דבר הברור מאליו, החיים לא ככה, הכל משתנה ברגע אחד!!

חוצמיזה מי אמר שאותה אחת תשמור לך אמונים עד החתונה? מה היא חייבת לך משו?
בגלל זה אי אפשר להיות בטוחים בזה שהוא או היא יתחתנו בעתיד.

הצעה שלי.. אישתך תבוא מתישהו- בזמן הנכון עם תפילות אל תנסה למצוא אותה, זה רק יקלקל.!
ב"הצלחה רבה! 

השאלה היא...תל-אביבית
למה את רוצה להפסיק לשמור נגיעה-
זאת-אומרת- זה בגלל שיש ללחץ חברתי? אם כן, אז תחדיר לך היטב שכמו שאתה בטוח בעצמך כשאתה עושה משהו שכולם ירימו עליך גבה, תחשוב שעכשיו (בגלל כל החשיבות של זה) אתה מודיע לכולם חד משמעית שאתה שומר נגיעה!! וכמו שמרגישים כל אלה שבטוחים בעצמם שהם לא שומרים נגיעה, תהיה בטוח בעצמך בזה שאתה שומר!
אולי זה בגלל שאתה לא מבין למאתה עושה את זה.. ואני חושבת שיש לך כאן תשובות מעולות...
או שזה מין יצרים כאלה  שאז אתה צריך לחשוב על איך להתגבר עליהם.. שלא הכל פשוט בחיים... וכו...
בהצלחה!!
..אנונימי (פותח)
תודה לכולם על התגובות!

הייתה לי חברה פעם ואני רק בן 15..ישבנו אחד ליד השני,אני ישבתי קצת רחוק,יענו לא ממש ממש קרוב והיא אמרה לי בקול מתפנק שקשה להגדיר"נו,בוא.."..אז התקרבתי..זה היה הזמן שרציתי כל כך לגעת בה..ב"ה נפרדנו מאז,אני מדבר עדיין עם בנות אבל שומר נגיעה..ואני גם מאוהב במישהי מעל הראש וגם יש לי סיבות לחשוב שגם היא מכל מיני רמיזות של אנשים וכדו' אבל אני לא מדבר איתה בכיוון הזה כי אני לא רוצה חברה כי זה יהרוס את הסיכויים..אבל לפעמים באמת בא לי לחבק את הידידה,בא לי לגעת בזאת שאני אוהב...אתמול ראיתי זוג דתי שלא שומר נגיעה והיא משעינה עליו את הראש והנה הוא משעין עליה ואני כולי נמס שגם אני רוצה..אבל אני לא רוצה!!אני יודע כמה זה רע ואני מפחד שאני אפול..אולי זה חזק ממני..קשה לי לעמוד בזה..אני רוצה שהראשונה שאני אגע בה תהיה אשתי..איך אני אחזיק מעמד??
המטרה מול העיניים= מחזיקים מעמד!!!!דניאלה .ד.
אאה רגע, איך אפשר אם כ"כ הרבה ניסיונות ולהחזיק ככה מעמד?!
זה כבר חשבון אחר.. אם אתה באמת רוצה אבל באמת באמת, אז תעשה ת'חישוב שלך אם מתאיחם לך עכשיו ידידות וכאלה.

אגב האהבה הזאת שאתה מרגיש כלפי אותה אחת היא זמנית והיא תיכבה במהרה
זו אש בלי עצים מתחת.
ז"א אהבה לא אמיתית שהיא נכבית..!
אין כזה דבר שיחסים עומדים, או שהם עולים או שמפסיקים קשרים והקשר יורד!
ב"הצלחה@!
האהבה הזאת כבר קיימת שנתיים..אנונימי (פותח)
זה עדיין לא אומר דבר.דניאלה .ד.
יש כאלו שהיו ביחד 7 שנים ואז נפרדו, לא התאים להם להתחתן מה זה משחק?!
אתם בקשר, איך לא תרגיש משו?!
בקשר לזאתי..תל-אביבית
 בלי התפלספויות-  זאת לא אהבה.
אהבה זה דבר שמגיע רק מנתינה.
לכן גם אהבה בין בני זוג צריכה להתפתח אחרי החתונה- מתוך הנתינה אחד לשני.
וזה מה שקורה בדור שלנו- כל האנשים חושבים שאהבה זה פשוט מין ריגושים כאלה ופרפרים כאלה שיש בקשר למי ש"אוהבים". אז זהו שלא!
הריגושים האלה זה פשוט ריגושים...(עמוק!) זה לא אהבה..
אבל בגלל שזה מה שמראים לנו בטלויזיה, שלטי חוצות, וכו', נדמה לנו שזה אהבה..
לכן יש היום כ"כ הרבה גרושים!
אנשים מתחתנים, והם חושבים שאהבה זה הריגושים האלה, ובאיזה שהוא שלב הם נעלמים.. ולא נשאר כלום!!
אנשים היום מתחתנים כדי לתת ולא כדי לקבל.. ולכן המצב היום כזה עצוב..
אהבה זה דבר שנוצר מנתינה- גם בין איש לאשתו, בין חברים, ואני יכולה להגיד לך שרק מתוך נתינה לחברות לדוגמא האהבה שלי אליהן גדלה...
ב"הצלחה!! 
כע..מכיר את כל הקטע הזה.אנונימי (פותח)
כמה רומנטי.... אח..
סתם אחי, אני רציני, זה מזה רומנטי הסיפור שסיפרת...
רק היה חסר שהוא היה מושיט לה פרחים בצבע אדום עם אמרה "הנני (יענו דבש) - אוהב אותך"....
וואי, אשכרה ממיס. אבל יודע? זה יכול להמיס רק לב שעוד איכשהו קצת שלם.
לא אחר, שכבר שבר את עצנו לחתיכות, זה לא יעשה עליו "המסה". זה לא זה...

אני מצטט לך אחי מהתגובה הקודמת שכתבתי למעלה:
ו - יודע מה אחי?
זה קשה לעמוד מול הבת המהממת הזו ולחשוב על האחת השיא מדהימה שבעולם - אשתך.
בשביל זה, חכמים אמרו לנו - "שמור מרחק, אל תחכה עד שממש יהיה לך קשה, אלא קח מטר אחורה".
אז נכון שגם זה קשה, לקחת ת'מטר הזה ולהבין שכמה שאני עכשיו פחות ידבר עם בנות אני יותר יהנה והלב
שלי יהיה יותר שלם בהמשך, אבל אחי, תנסה לחפור לך במוח על הנושא הזה, ווא ווא, כמה שהוא אמיתי ושומר
ת'כיף לחיים האמיתיים ולא על אחת שהיום פה ועוד כמה שנים כבר תשכח איך קוראים לך...

אז מה אומר אחי? הבנת? אני מציע שתעזוב ת'בנות.
האא, היי בואנה, תרגע, טוב טוב, אנחנו לא נעשה את זה בבום אחד...
קודם כל אחי, תחפור לעצמך במוח - בכיף כזה, שעצם החברות (!) זה כבר לא טוב.
אם אפרת יושבת לידך ואתה מתרגש ממנה, אז זה בא על חשבון אשתך...
וואלה - לא - יופי. תנסי לך אחי לראש, ש - עצם (!) החברות, היא כבר גרועה.
מה עוד, שהיא יכולה להיות "גשר" למצבים הרבה יותר גרועים...
ממילא, נסגור אחי עניין? עזוב את הבנות האלה, כי אחת הרבה יותר יפה ומדהימה מחכה לך.
שמע אחי, אתה לא ילד קטן, תפוס ת'עצמך - "מעשה תחילה, סוף מחשבה", לא. לא התבלבתי.
קודם כל אחי תנסה כמה שיותר להתרחק מזה, בהדרגה כזו. אבל תזכור שתמיד המטרה שלך היא -
גם אם זה נראה בלתי אפשרי וסתם לא כיף - לנתק את עצמך מאפרת (וכדו') בשביל שתוכל להתחבר, לאשתך...

עושים את זה אחי, בשלבים. עם זכרון של המטרה תמיד לנגד העיניים.
אבל קודם כל תבין אחי, להבין - שחייב את הניתוק הזה, חייבים את ה - "מטר אחורה", בשביל שלא ליפול
לתהום כאשר יש יצר הרע מאחורה שדוחף אותך ממש בסבבה בלי שתשים לב...
פססט, אחי, אחרי שהבנת והחדרת (!) לעצמך את זה לראש, חזק חזק, שגם אם זה לא נראה נעים, זה
ת'כלס מה שצריך לעשות בשביל שלא להיות ביותר מידי נסיונות, עכשיו אחי אפשר לעבור לשלב הבא שהוא
בעצם איך בדיוק מנתקים ת'קשר...

אני כאן אחי, בשמחה דבר איתי חופשי.
שבת שלום ומבורכת, עם כמה שפחות ריגושים (בשבת זה בכל זאת כל הבנות מתלבשות כאילו...) שנראים מהנים, בשביל שתוכל בעז"ה וואחד להתרגש עם אשתך, כל יום מחדש כמו שאתה מתרגש מהבנות בשבת...
בהצלחה אחי!

באנה אח ...tompak
הפצצת כרגיל כיף להכנס לשבת עם טעם טוב אחרי שקוראים את התגובות שלך עלה והצלח בעז"ה
למה?צחקן
הגמרא גם לבנות בלבד להשקפתך.
אתה יכוליהודיה מהצפון
ללכת לשיעורים בנושא, או סתם לחשוב למה אתה שומר..
----------מתו"ש
בס"ד

לא שווה לך. מעולם לא שמרתי נגיעה ואני אומרת לך שלא שווה לך. לא יודעת מה כתבו לך ואם נתנו לך סיבה מספיק טובה למה לא כדאי לך (יותר מידי תגובות..) אז אם את רוצה תפני אלי באישי...
******את/ה...מתו"ש
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך