הרב אליהו זצ"לכל הזמן שמח

אחים יקרים רק עכשיו אני מצליח לחזור לעצמי וגם זה חלקית!!!

אמומים ורצוצים כל עם ישראל על פטירתו של מורם ורבנן של כל ישראל המנהיג היחיד שנשאר לציבור שלנו גם הוא כבר לא יתנו......

תאמת שמתי שאמרו לי בשניות הראישונות לא בכיתי בכלל כי לא האמנתי שזה נכון פשוט חשבתי שהוא המשיח(אין לי כח להסביר למה)אמרתי אין זה הנפצות והרב בטוח יחזור לחיות כמו שהיה בניטוח המסובך שהיה לו לפני שנה.

אחים יקרים עד שקלטתי את זה זה לקח לי שעה בערך להבין שהוא לא המשיח להבין שאין עכשיו מנהיג שנילך אחריו אין מי שיכפר וימסור את נפשו על עם ישראל אין מי שיאיר לנו פנים אחרי התפילות בבית כנסת והדבר הכי הכי קשה זה שהוא לא ירא את בית המקדש נבנה.............הרב הרב הרב הרב הרב !!!!!!!אין פשוט אין לנו מי שיחליף אותך!!!!

יש לי מליון סיפורים על הרב פשוט אני לא מסוגל לכתוב אותם (אולי בהמשך) 

ואחרי זה הגעתי לבית הכנסת של הרב ב21:00 אמרנו המוני ישראל סליחות עם הרב עדס כולם היו המומים היה שוק גדול הרב מוצפי אמר לאבא שלי שהיה לו אמונה גדולה בזה שהרב רואה את המשיח פשוט הוא לא הצליח לקבל את הבשורה הזאות..........

באמצה ההלויה היה קבלת עול מלכות שמים ויג מידות חלמתי שאני רואה את בית המקדש יורד מהשמים והרב מתעורר ומדבר ואומר פעלתי את מה שפעלתי וחזרתי עליכים אם בית המקדש עד עכשיו אני חושב שזה יהיה...............................................................

הרב סבל על כלל ישראל בכלל שאין לנו שום השגות ביסוראים האלו שמעתי מהרב עדס שאמר שרופה בטיפול נמרץ אמר שהוא כבר 25 שנה עובד שם והוא לא ראה אדם שסובל בכול כך הרבה איברים בגוף(כנראה שזה על כל החטאים שחטאנו בכל איבר ואיבר)אתם מבינים מזה שאדם (לא מלאך)מסכים לסבול יסורים שכבר אין לגוף כח לעמוד בהם כמו שהרופא החילני אמר שזה מעל הטבע וכו' אבל הרב עומד על שלו במקום שימותו עשרות של חילים הרב סובל כאבים שאנחנו לא מבינם מזה ולמי שלא ראה את הראיון של הרבנית אני ממליץ לו לפחות עכשיו לשמוע את זה כאן וגם אתמול שאלו את הרב מוצפי אם זה נכון כל הקטע הזה שהרב לקח את עליו בחירה שלו אז הוא אמר שלפני שבועים הוא שאל את הרב אם זה נכון והרב אמר לו שהוא לוקח את זה על עצמו אין אני לא מצליח לעלות את זה על הכתב את ההיתרגשות שלי וכנרא שאי אפשר אין הרב הוא מעל העולם הזה בכלל.........

אחרי כל זה אני מזה ישמח למי שיוכל לעזור לי קיבלתי משבר כזה שקשה לי לקלוט את זה אני מתקשה לחזור לחים הרגילים מה עושים פשוט לחכות שזה יעבור או לא יודע מה עוד אפשר לעשות ?

אמרו לי שלהרבה זה שובר את האמונה שאתה מצפה שהוא רואה את המשיח וכו' ואז זה נשבר גם ככה היה להרבה אחרי הגירוש למי שיש המלצות אני ישמח..

וגם תכתבו כאן סיפורים שיהוא לע"נ הרב מרדכי צמח בן מזל.

ושוב לימי שלא קרא את הכל מומלץ לפתוח כאן-סיפורים על הרב מפי הרבנית

..-Rעות-
בס"ד

אני גם בהתחלה לא הייתי מסוגלת לקלוט.

ואז אחרי שקלטתי את זה פרצתי בבכי מטורף מ4 וחצי בערך עד 12 בלילה אי אפשר היה לעצור את הדמעות!

כאב לב!

פשוט כאב לב עצום!

הרב עדס באמת עורר.

אתם מאמינם...כל הזמן שמח
שלא נוכל לראות את הפנים של המלאך הזה יותר.
לא!לא!לא!לא!-Rעות-
בס"ד

דברים מרגשיםכל הזמן שמח
דברים מרגשים שמצאו בארנק של הרב זצ"ל פתחו 
אכן קשה!דניאלה .ד.
ועוד יותר קשה לקרוא משהו שיתפוס ת'אמונה שלנו בידיים אחרי מה שקרה, כי זה עדיין כואב.
והיום לא הצלחתי להתרכז בשיעור והמ' שלי ניג'סה לי למה אני לא לומדת ואמרתי לה 'אני לא יכולה אני לא מרוכזת'.. ואז כולם דיברו על מה שהיה אתמול, ושוב כמעט בכיתי, ברגע האחרון תפסתי ת'צמי.
מה שכן יכול לחזק אותנו הוא שאנחנו צריכים לזכור שלמרות שהאדם הזה היקר והחשוב הזה הלך לעולמו, אנחנו צריכים להיות חזקים ולתפוס את החבל הזה, זהו חבל משיח ומנערים אותנו חזק יותר מתמיד.
זה ניסיון ענק שבענקים אבל אנחנו נמשיך להחזיק למרות כל הקושי.
והקב"ה עוד יציל אותנו ויגאל אותנו במהרה אמן!

ממש קשה לי לומר את זהשמחה ואמונה
אבל אין מה לעשות חייבים לחזור לשגרה..
ה' הנחית עלינו את זה.. ו... ו... אין מילים באמת..
שמעתם את סיפור התאונה של הרב פנגר?..
הוא סיפר, שברגע שהאוטו נכנס בהם והוא ראה את הילדים שלו מדממים הוא פשוט התיישב ולא יכול היה לראות את עצמו ממשיך לחיות , פשוט לא יכול.. חרב עליו עולמו..
אז הוא ישב הסתכל למעלה... ובכוחות האמונה שלו הוא התחיל לשיר"אין עוד מלבדו,אין עוד מלבדו" הוא פשוט הבין שאין לו כבר על מי לסמוך הוא לא יכול היה לעשות כלום.. רק רק רק ה'... והיה לו קשה..
ואתמול בהלוויה פשוט הרגשתי ככה.. לי אישית היה ממש קשה לשיר את זה... אבל רק אתמול הבנתי על מה הרב פנגר דיבר...
קשה ברמות.. אבל אני לא יודעת מה לומר לכם, אני לא יודעת איך לייעץ לכם להתמודד..
רק אני יודעת... שצריך להחזיק באמונה.. אין לנו על מי להשען אלא על אבינו ושבשמיים...
הלוואי הלוואי ונצליח מהבור שנפלנו אליו...

איך מפסיקעים לומר "לקפואת הרבדוסית גאה!
מרדכי צמח בן מזל" ברפאינו???

אי אפשר!!אביהש
ברוך דיין האמתמנחם
משהו שהיה כתוב בפייסבוק..יעל =)אחרונה
בע"ה

"וואו. אני כותבת את זה בדמעות ממש.
מקווה שדברים שיוצאים מן הלב, גם יכנסו אל הלב.

היום נפלה עטרת ראשנו, הרב מרדכי אליהו זצ"ל הלך לעולמו.
רב שכולו תורה ויראת שמים.
כולו אהבת ארץ ישראל ועם ישראל.
כל הזמן התפלל בשבילנו. בשביל עם ישראל.
הוא אמר שהוא מלא זכויות, והוא רואה שייסורים קשים צריכים לבוא עלינו, ולכן - אמר שהקב"ה ייקח מזכויותיו, וייתן לו לסבול בשביל כולנו!
זאת אומרת - כל הסבל של הרב היה רק בשבילנו! עבור כל אחד ואחת מאתנו!

ועכשיו - מי יתפלל עבורנו? מי יכפר בעדנו?
ברור שהרב אליהו זצ"ל ימשיך להתפלל עבורנו מלמעלה, כמו רחל אמנו.
אבל - עכשיו לנו יש תפקיד יותר גדול במערכה.
עכשיו הרב לא יוכל יותר לסבול בשבילנו.

** ולכן - כולנו חייבים להתחזק בשביל כל עמ"י!**

אני חושבת שמה שהרב היה רוצה מאתנו עכשיו זה שכל אחד ואחת מאיתנו ייקח על עצמו משהו, אפילו ממש קטן, להתחזק בו לעילוי נשמתו, להצלחת צה"ל, לחזרה בתשובה של כל עמ"י ולזירוז הגאולה.
הרב לא היה רוצה שנשקע עכשיו בדיכאון ובייאוש, אלא - הוא היה רוצה שכולנו נוסיף קדושה, נוסיף טהרה בעמ"י.

אחים שלי!
יש לנו את הכוח להשפיע.
את הכוח להציל את עמ"י מכל הצרות שפוקדות אותו!
אם רק נתחזק במצווה אחת!
אם רק נתפלל עבור עמ"י!

יש לנו את הכוח - אז בואו נשתמש בו. בואו נוציא אותו אל הפועל.

הדברים לעילוי נשמת הרב מרדכי צמח בן מזל.
ת.נ.צ.ב.ה"

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך