אחים יקרים רק עכשיו אני מצליח לחזור לעצמי וגם זה חלקית!!!
אמומים ורצוצים כל עם ישראל על פטירתו של מורם ורבנן של כל ישראל המנהיג היחיד שנשאר לציבור שלנו גם הוא כבר לא יתנו......
תאמת שמתי שאמרו לי בשניות הראישונות לא בכיתי בכלל כי לא האמנתי שזה נכון פשוט חשבתי שהוא המשיח(אין לי כח להסביר למה)אמרתי אין זה הנפצות והרב בטוח יחזור לחיות כמו שהיה בניטוח המסובך שהיה לו לפני שנה.
אחים יקרים עד שקלטתי את זה זה לקח לי שעה בערך להבין שהוא לא המשיח להבין שאין עכשיו מנהיג שנילך אחריו אין מי שיכפר וימסור את נפשו על עם ישראל אין מי שיאיר לנו פנים אחרי התפילות בבית כנסת והדבר הכי הכי קשה זה שהוא לא ירא את בית המקדש נבנה.............הרב הרב הרב הרב הרב !!!!!!!אין פשוט אין לנו מי שיחליף אותך!!!!
יש לי מליון סיפורים על הרב פשוט אני לא מסוגל לכתוב אותם (אולי בהמשך)
ואחרי זה הגעתי לבית הכנסת של הרב ב21:00 אמרנו המוני ישראל סליחות עם הרב עדס כולם היו המומים היה שוק גדול הרב מוצפי אמר לאבא שלי שהיה לו אמונה גדולה בזה שהרב רואה את המשיח פשוט הוא לא הצליח לקבל את הבשורה הזאות..........
באמצה ההלויה היה קבלת עול מלכות שמים ויג מידות חלמתי שאני רואה את בית המקדש יורד מהשמים והרב מתעורר ומדבר ואומר פעלתי את מה שפעלתי וחזרתי עליכים אם בית המקדש עד עכשיו אני חושב שזה יהיה...............................................................
הרב סבל על כלל ישראל בכלל שאין לנו שום השגות ביסוראים האלו שמעתי מהרב עדס שאמר שרופה בטיפול נמרץ אמר שהוא כבר 25 שנה עובד שם והוא לא ראה אדם שסובל בכול כך הרבה איברים בגוף(כנראה שזה על כל החטאים שחטאנו בכל איבר ואיבר)אתם מבינים מזה שאדם (לא מלאך)מסכים לסבול יסורים שכבר אין לגוף כח לעמוד בהם כמו שהרופא החילני אמר שזה מעל הטבע וכו' אבל הרב עומד על שלו במקום שימותו עשרות של חילים הרב סובל כאבים שאנחנו לא מבינם מזה ולמי שלא ראה את הראיון של הרבנית אני ממליץ לו לפחות עכשיו לשמוע את זה כאן וגם אתמול שאלו את הרב מוצפי אם זה נכון כל הקטע הזה שהרב לקח את עליו בחירה שלו אז הוא אמר שלפני שבועים הוא שאל את הרב אם זה נכון והרב אמר לו שהוא לוקח את זה על עצמו אין אני לא מצליח לעלות את זה על הכתב את ההיתרגשות שלי וכנרא שאי אפשר אין הרב הוא מעל העולם הזה בכלל.........
אחרי כל זה אני מזה ישמח למי שיוכל לעזור לי קיבלתי משבר כזה שקשה לי לקלוט את זה אני מתקשה לחזור לחים הרגילים מה עושים פשוט לחכות שזה יעבור או לא יודע מה עוד אפשר לעשות ?
אמרו לי שלהרבה זה שובר את האמונה שאתה מצפה שהוא רואה את המשיח וכו' ואז זה נשבר גם ככה היה להרבה אחרי הגירוש למי שיש המלצות אני ישמח..
וגם תכתבו כאן סיפורים שיהוא לע"נ הרב מרדכי צמח בן מזל.
ושוב לימי שלא קרא את הכל מומלץ לפתוח כאן-סיפורים על הרב מפי הרבנית