הובטח לרב אליהו שהוא יראה את המשיחתודה ה'
ראיתי פה תגובות ש"איך זה שהוא נפטר?? הוא היה צריך לראות את המשיח!!".
אז חשוב לי לתת לכם הסבר ששמעתי כדי שלא יהיה משבר באמונה ממשהו שיש לו תשובה קלה יחסית.
בלוויה של הרב זצוק"ל, רבי ברוך אבוחצירא יבדל"א אמר שלבאבא סאלי גם הובטח שהוא יראה את המשיח. יום אחד הוא אמר שהיתה גזירה קשה על עם ישראל והוא הצליח לבטל אותה. ואחר כך הוא נפטר. הוא וויתר על ראיית המשיח למען עם ישראל. והבאבא ברוך שליט"א אמר שהרב אליהו גם וויתר על ראיית פני משיח למען עם ישראל.

אני הייתי בשוק ששמעתי את זה!! בלי קשר לשאלה באמונה. כאילו, זה שהוא לקח על עצמו יסורים למען עם ישראל זה הספיק לי כדי 'להתעלף' מעוצמתו של הרב. ועכשיו הוא גם נפטר למעננו?????
תכל'ס....אחרי דבר כזה....קשה לי יותר לעבור עבירות....אני מרגישה שיש עלי חובה להצדיק את ההקרבה של הרב הקדוש זצ"ל. זה גם מה שהבאבא ברוך אמר. שכל אחד ייקח על עצמו קבלה טובה כדי שההקרבה לא תהיה לשווא. (אני מקווה שאני לא מבלבלת את הדברים שלו)

באמת, אחים שלי!! שההרהורי תשובה, שאני מאמינה שהיו לכולנו, יישמרו ויהפכו לתשובה שלימה, ובזכות זה ייבנה בית מקדשנו ונזכה לראות את משיח צדקנו ואת הרב אליהו זצוק"ל בתחיית המתים במהרה בימינו אמן!

נכון...כל הזמן שמח
אני דוקא חושב שה' לקח אותו למען הרב די תחשבו כמה כח יש לרב כמה סבל!!!
נכון...זה מטורף!תודה ה'
כמה יסורים הוא סבל בשבילנו!!!
אז כנראה שהמשיח כבר פה והוא לא התגלה....אביהש
לגבי הספור על הבאבא סאלימאדניקית
הרב של האולפנא שלנו דיבר איתנו היום והוא סיפר שבהלויה אשתו הספידה אותו וספרה את הסיפור הבא:
לפני זמן קצר הייתי עם הרב בבית חולים והוא פתאום סיפר לי-בתקופה אחרונה אני תפלל המון לבטול גזירה נוראה שעומדת לבוא על עם ישראל.
אז שאלתי אותו למה הוא לא סיפר לי עד עכשיו והתיעץ איתי
ואז הוא שאל אותי אם אני רוצה שאלפים מעמ"י ימותו
ועניתי לו-חס וחלילה
אז הוא אמר לי:אז אני מוכן ללכת...

איזה עוצמות היו לאדם הזה...
אשרינו שכינו לרב כזה
ואוי לנו שנלקח ממנו גדול הדור!

טוב, לפי זה ...-נאוה-
אפשר יותר ל... איך לקרוא לזה? "להאמין" לסיפור .
אני חס וחלילה לא מזלזלת ולא אומרת שאני לא מאמינה.
אני פשוט רציתי לשאול איך אפשר להגיד כל מיני דברים כאלה שרב כל שהוא
ויתר על ראיית המשיח וכו.. כאשר זו לא יותר מידי בחירה שלו- ה' לוקח את מי שהוא רוצה ולא את מי שמוכן למות (לא ככה?)

ברור שמדובר ברבנים גדולים וכו... אבל מי באמת יודע מה הלך ומה היה?
אותו אדם שנפטר לא סיפר לנו שהבטיחו לו לראות את המשיח אז איך אפשר לדעת שזה נכון?!?!?!?!

ואז בעקבות מה שכתבת על הסיפור של אשתו- זה יותר מסבר את האוזן.
אבל עדיין, איך יכולים לדעת את כל זה?!?!?!
תגובהכל הזמן שמח
אם הבן של הבבא סלאי שהוא היה ענק שבענקים ובמיוחד שהוא ענק שבענקים והוא חלם על זה שהבטיחו לו שהוא ירא את המשיח (שעון וכו') כנרא שזה נכון לא!?

זה היה בחירה של הרב לקבל את כל האיסורים אבא שלי שמע את הרב יהודה מוצפי אומר שהוא אישית שאל את הרב אם זה היה בחירה שלו והרב אמר לו שכן ועוד את יכולה לשמוע כאן את הרבנית מדברת
די כבר לדבר על המשיח! זה רק מחליש את האמונה לאנשים<אריאל>
פשוט דיי! 
כולנו מאמינים ומצפים, אבל פשוט צריך להפסיק להפיץ את הסיפורים על יחסי המשיח-והרבנים, לפי ניסיונות העבר- הסיפורים האלה מחלישים. 
לפי דעתי, מישהו מפיץ את כל זה במטרה להחזיר אנשים בתשובה כמה שיותר מהר כדרך "המשיח בפתח- עשה מצווה" של חב"ד. 
אבל נניח שכן, וזו לא שמועה: אם רב כלשהו לא יצא ואמר שהובטח לו שהמשיח יבוא כנראה שיש לו סיבה שעמ"י לא ידע. 

אוקע?.. הבה נפסיקה? 
אבל אני שמעתי את זה במו אוזני בלוויה!תודה ה'אחרונה
שהבאבא ברוך אמר שהרב אליהו וויתר על ראיית המשיח
המסקנה היא להפסיק עם חרושת הסיפורים והשמועות.golani
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך