מצרכים:
150 גר‘ פילה סלמון
כפית שמן זית
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
כפית גרגירי חרדל
לרוטב:
1/2 כוס חלב קוקוס
1/2 כפית אבקת וואסבי
1/4 כפית מלח
1/4 כוס יין סאקה
אופן ההכנה :
מצפים את נתח הדג בכל התבלינים וצולים בגריל מכל הכיוונים עד לבישול מלא כ 7 דקות
לאחר שמוכן נותנים לו להתקרר בצד כ 2 דקות.
להכנת הרוטב מכניסים לתוך סיר קטן את כל החומרים ומבשלים את לצמצום והסמכה של הרוטב
להגשה מרפדים את אמצע הצלחת עם הרוטב ומניחים על את הסלמון ניתן לקשט בגבעול טימין
)
)

