אני במצב גרוע!במשבר!אנונימי (פותח)
עדיף שתעברי..משהו טוב
"ואל יבוש מן המלעיגים עליו" בהצלחה רבה......משהו טוב
הן כנראה פשוט לא מכירות אותךלולה=]
ללולה לפי מה שאני הבנתימשהו טוב
...אנונימי (פותח)
לולה=]- מי אמר שזה לא יפתור את הבעיה?! אם אני יעזוב אני חוזרת למקום שמכירים אותי כבר..אבל גם שם אני לא יהיה בטוחה שיהיה לי שם טוב. כי בשנה הזאת הכככל השתנה שם.
אני פשוט אני לא אוהבת תסגנון של הבנות השקטות.. אני לא אוהבת גם את התכונה הזאתי בי..אני ממש לא רוצה להיות שקטה! אני שונאת את הכתונה הזאת! בגלל זה אני גם לא רוצה להתחבבר עם בנות שקטות..
ואני יודעת גם על כמה בנות שקטות שרשמו אותי ב"לא רוצה".. אז איך אני יכולה להתחבר אליהן?!?!אני מקווה וחושבת שכולן רשמו אותי ב"לא" רק בגלל שאני שקטה..
ודווקא אצלינו -- רוב הבנות כבר הסתדרו, לרוב הבנות טוב.
ואיך את יכולה להיות בטוחה שבנות רוצות להיות חברות שלי?! עובדה הרבה בנות רשמו אותי ב"לא" !! אם הם היו רוצות להתחבר אליי הן לא היו רושות אותי ב"לא!"
אולי אם תפתחי יראו שאת אחלה ילדה?ד"ר אריק
אם תפתחי אולי יעזור לךסולי הגינגי"
תשמעילולה=]

וואי- ממש מבינה..צוויג^^
)זה ממש קשה אני מזה מבינה אותךBreathing Fire
)))שרון..אביולה..
..תנסי לעשות את המקסימום איפה שאת.....אביהש
שרון...אחת מהשומרון
לא רוצה לפגוע חלילה ושלום וחס אבל-מתו"ש
...אנונימי (פותח)
אחת מהשומרון- כי אני חוזבת שהתכונה שלי שאני שקטה רק מפריעה לי בליצור חברויות.. ברור שמי שיותר רעשנית ויש לה יותר ביטחון יש לה יותר חברות!!
ובקשר לחדר-- אני לא אוהבת את הבנות בחדר שלי.הן לא הסיגנון שאני מתחברת אליו.
מתוקה שכזאת-- כן.. אני כמעט בטוחה שרק בגלל זה!! כי דוגרי לא עשיתי להן כלום!! דוקקא אצלינו זה ההפך.. אף אחת לא רוצה להיות עם הבנות השקטות.. כולן רוצות להיות עם החברות הטובות שלהן.. ורוב הפעמים החברות הטובות שלהן זה הבנות הרעשניות( כי אמרתי כבר.. לרעשניות לדעתי יותר קל!!)
ולכולם-- זה נשמע כאילו אתם אומרים שזה קל להישאר ולהיפתח יותר.. לפני שידעתי שהרבה בנות רשמו אותי ב"לא" היה לי קשה.. אז איך עכשיו, אחרי שאני יודעת אני יצליח?!? כל פעם שאני ינסה להתחבר למישי אני יגיד לעצמי" אוף! היא שונאת אותי!! היא לא רוצה להיות איתי בבחדר! אז חבל להשקיע מאמץ..
זה יוריד לי את כל הביטחון..
אוףף מה אני עוששה?!?!?
את צודקת, לעבור פנימייה לדעתי זה באמת יותר קל..מתו"ש
מזה הרדידות הזאת לעזאזל??זה לא נכוןקוד אבל פתוח
זה גם ממש שונה בין כיתה ט' לי'מיקי מאוס
))איך להיפתח?ד"ר אריק
תעברי למקום חדש,מרב14
וחוצמיזה-מרב14
יכוליות שכתבו את זה כבר אבל..רחליOס
מממ...זכוכית מגדלת
.תסלחי לי על המילהת-ה-י-ל-ה
אני ממש מתלבטטת מה לעשות!! אני צריכה להחליט השבוע!אנונימי (פותח)
מצד אחד- תמיד אומרים שהחמישית זאת השנה הכי קשה!1 ושלהרבה בנות היה קשה בחמישית ובשישית נהיה לי יותר טוב!! אולי גם לי יהיה יותר טוב?!?!
מצד שני - גם לבנות שהיה קשה בחמישית.. לא יותר מחצי כיתה שלהן רשמה אותן ב"לא"!! אז איך יכול להיות שמהכי גרוע פתאום יהיה לי טוב?!!?יכול להיות שהגישה שלהן לא תשתנה ועדיין יהיה לי גרוע גם שנה הבאה!!!
שרון,אוסנת
שרון,צופיה[=אחרונה
כל פעם אחרי החופש אנשים משתנים,גדלים ,מתקדמים ,נהיים בוגרים יותר .
את יכולה לנסות להתחיל את השישית ,ולהתחיל אותה במטרה להיפתח ,ולאהוב את הכיתה .אם תראי שאת עשית את שלך וזה לא פשוט לא הולך עם החברות ,אז תחשבי על לעבור ..
אני רואה את זה על הכיתה שלי ,על בנות שבחמישית היו שקטות ,ועכשיו בשישית,(וגם כאן זה לא היה על ההתחלה ..)הם פורחות,ואהובות, וכיף להן מאוד..
בהצלחה בע"ה (:
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים