מה אתם חושבים?אנונימי (פותח)
יודעת מה אני חושבתדניאלה .ד.
קפץ-דניאלה .ד.
-->>>סתם אחת!
כן, את במצב יותר טוב מהם!!לבן כהה
אני חושבת שכיוון החשיבה שלך מעולה..הדריכני
לדעתי, לא הבעיה להגיד "אני יותר טובה" א-נאוה-

לדעתי-מיטל
באמת כל הכבוד לך אבל-מתו"ש
למה צריך למדוד את הטוב שלנו ביחס לאחרים?כהניסטית!
לא נראה לי שזה כ"כ בשליטה אתן יודעות...הדריכני
לא קראתי תגובות, אבל-סוסת פרא
תנאי רביעי -אהבת חבריםצחקןאחרונה
תנאי רביעי – אהבת חברים
זהירות מגאוה
בשעה שאדם עולה מעלה במסלול התקדמות אישי, עלולות לצוץ במוחו ובלבו מחשבות גאוה וזלזול בבני אדם, שאינם הולכים ומתקדמים עמו. כך הוא טבעו של אדם, שכאשר הוא רואה את האור בוהק לנגד עיניו, אינו יכול להבין את האנשים המתהלכים בחשיכה.
אולם אנו מזהירים, כי יחד עם השמחה הגדולה על שזכינו להיות מעובדי ה’, לילך לאורו ולהסתופף בצילו, עלינו לדחוק מכל וכל את רגשות הגאוה, וכ”ש את מחשבות הזלזול בחברים. עלינו להכיר תודה לה’ ששם חלקינו עמו, ולהבין שגם שאר החברים, בניו אהוביו של הקב”ה הם, וגם הם עושים ופועלים כפי כוחם וכפי ההארה שהאיר להם ה’.
גדלות וזהירות בכבוד הבריות
וכבר הורה לנו רואה האורות, מרן הראי”ה זצוק”ל, שלעתים כשהאדם הולך ומתגדל ומברר לעצמו אמיתויות חדשות, גורם לו הדבר ללעוג ולבזות את חבריו, אך אע”פ שהדבר נובע משורשים של קדושה, צריך להזהר מזה מאד. ובלשון קדשו (אורות הקודש, ח”ג, עמ’ רמ”ה):
פעמים, מתוך גדלות רוחנית מתחזקות גם כן המדות הרעות, ומתבלט הדבר בלעיגה וביזוי לחברים, כשיש איזה טינא בלב ביחוד עליהם. אף על פי שלכאורה התביעת הלבית דורשת הרחבה זו, ולפעמים יש מקום לצדד גם כן שאין בביזוי ההוא משום לשון הרע והתכבדות בקלון חבירו, שאין הכונה להרע כי אם להרחיב את אופיו הפנימי, שהוא בעיקרו קודש - בכל זאת הזהירות מזה היא יפה, והרי זה בכלל: אַל תֹּאמַר אֲשַׁלְּמָה רָע קַוֵּה לַד’ וְיֹשַׁע לָךְ (משלי כ, כב).
תנאי רביעי - אהבת חברים
ולפיכך:
נו מתנים בתנאי כפול, שלא תגרום ח”ו חברתנו שום התגבלות עצמית ופירוד שאר ישראל שאינם בחברתנו. אדרבא, ראשית ויסוד חברתנו הוא אהבת ישראל ואהבת חברים באופן היותר חזק. משל לשריפה בעיר ובאו חברי מכבי אש לכבות ולהציל באמצעים שמתאימים לדעתם ולרוחם, האם בשביל זה ישנאו ויתרחקו משאר בני העיר שגם כן מצילים ומכבים כל אחד כפי יכלתו. התכלית היא אחת לכולם – לכבות ולהציל את הנפשות הנמצאות בלהבי אש, רק כל אחד מציל כפי אמצעיו, והחברה יותר מצליחה בזה.
[בני המלך, הרב יצחק שטרן
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים