די מה נירא לה ???Breathing Fire
( תן חיוך ותל אביבית אתם מכירות אותה אז בבקשה אל תנסו לחשוב מי זאת ואם אתם יודעות תתעלמו )
היא פועלת לפי השכל הגיעה הזמן שתתחיל ליפעול לפי הרגש מה ניראה לה היא היתה החברה הכי טובה שלי עד עכשיו פתאום היא כבר לא לרמה שלי 4 שנים זה לא הפריע לה (היא יותר גדולה ממני)  ושום דבר לא יכל להפריד בינינו למרות ההפרשים בינינו היא היתה הכל בישבילי גם השנה שחלמתי שזה יקרה היא אמרה לי "חלומות שו ידברו" ושום דבר לא יפריד בינינו היא בן אדם מקסים ואני בחיים לא ישנה את דעתי לא משנה מה יקרה היא בן אדם גדול  אבל זה קרה אני תמיד יואהב כי היא בן אדם מקסים אבל הבן אדם המקסים הזה שהיתה עד עכשיו החברה הכי טובה  שלי כבר לא החברה הכי טובה שלי וזה כואב ! 
אוי!!!!אני ממש מבינה אותך!!!ד"ר אריק
בס"ד
ממש!
תחשבי על זה שניה...אולי הבעיה בה, ולא בך?
אני לא יודעת...לי זה קרה...וזאת לא הייתה אשמתי...וגם לא ממש אשמת...ו...אחרי כמה דיבורים מלאי טענות, וכעס, זה יצא, ועכשיו אנחנו לא ממש חברות הכי טובות, אבל אנחנו גם...=]
זה כואב, זה באמת כואב!!!אתה מרגיש כיאלו תקועו לך סיכן בגב, כיאלו רוקנו את כל האוויר, הוציאו אותו לגמרי, לא השיארו כלום, נכון?
אז עכשיו!דווקא עכשיו!שאת פגועה, עצובה, נעלבת, דווקא עכשיו, תתרוממי, ותגידי לעצמך, אולי היא לא רוצה אותי, אבל זאת בעיה שלה, היא זאת שמפסידה מזה!רק היא!והיא בלבד, אם היא לא רוצה, אני לא יכריח אותה, אני לא צריכה אותה...
ואת תראי שהכל יסתדר בסוף, כי הכל מהק"בה, אב רחום וחנון שאוהב אותך אהבת נפש, מבטיחה לך!
ב"הצלחה!
בדוגרי...somewhere
בדוגרי לכל אחד בחיים קורה המצב הזה-ריב עם חברה טובה...
גמאני באמצע החוויה הלא נעימה הזאת...
אבל אני אגיד לך משו...כשמצב כזה קורה-שני הצדדים הם הפוגעים והנפגעים (נקודה למחשבה)
תדעי שאם החברות הזאת נפגעה (נהרסה/ נשברה) היא אף פעם לא תחזור לאיך שהיא הייתה לפני...
עצה שלי- תשמרי מרחק..בדר"כ אם מישהו גורם למשהו...רק אחרי זמן מה הוא מבין כמה זה חסר לו...
במקרה שלי- חברה שלי פגעה בי...דרך הפגיעה היא רמזה שהיא לא רוצה להיות חברה שלי..(יש מאחורי זה סיפור ענק..)
אני לא אשקר לך..כשהבנתי שזהו אנחנו לא חברות...בכייתי השתוללתי...עד שהבנתי כמה היא מפסידה לא אני...
עכשיו אחרי שאני השלמתי עם העובדה הזאת...היא גם השלימה עם זה שהחברות חסרה לה...
ועכשיו- היא רוצה לחזור להיות חברות (אפילו חברות בסיסית..) אני אישית נפגעתי וכל פעם שאני רואה אותה נצבט לי הלב...
מתוקה...מתגברים על זה...יש עוד מליון בנות שבטוח מתות להיות חברות שלך...לכי חפשי אותם..בדרך כזאת או אחרת הם יבוא...הלך נסיך...יבוא מלך...[זה לא רק בעניין הבנים- הלך משו טוב..יבוא דבר יותר טוב...]
בהצלחה מתוקה..

לפעמים זה לא שיש בעיה במישהו,באג2000
פשוט הייתן חברות טובות הרבה זמן,אבל בלי לשים לב,אנשים משתנים ופתאום הדבר שהכי עניין את שתיכן לפני שנתיים מעניין אותה נ-ו-ר-א ואותך בכלל לא, היו לכן דעות דומות, אבל פתאום את נפתחת לדברים חדשים והשתנית , והיא נשארה אותו דבר ואתם לא מבינות למה אתם לא מבינות אחת את השניה.
אין פה עניין של אשמים, אין בעיה באף אחת מכן, פשוט אתן כבר לא מי שהייתן לפני 4 שנים, השתניתם, והחברות שלכם, שהייתה חזקה מאד מאד הופכת לחברות קצת פחות הדוקה ויותר רגילה, זה קשה מאד,אבל לא בהכרח רע, רק צריך להבין שזה לא כי את (או היא) עם בעיה. פשוט חברויות הדוקות מתרופפות כשאנשים משתנים.זה קורה.אבל אתן עדיין יכולות לשמור על חברות והערכה.  
בכל מקרה-שיהיה בהצלחה בהמשך
אני לא רבתי איתה והיא לא איתיBreathing Fire
אני לא יכולה להגדיר את זה פשוט ... (היא חושבת שאני צריכה חברה טובה בגיל שלי  ) זה לא שהיא לא מדברת איתי או משו כזה אבל זה ממש מפריע לי ............ (מי שהבין אשריו ומי  שלא לא נורא ) היום בבוקר קמתי עם הרגשה של למה לעזזל את הולכת לבצפר את לא פה שנה הבאה ולא לומדים בימים האחרונים  היתה לי הרגשה שבאמת לאף אחד לא הכפט ממני כאילו רק שלום שלום ואל תבוא לי בחלום .... 
נ.ב תודה ד"ר אריק נכון זה בעיה שלה אבל היתי יותרBreathing Fire
מידי קשורה אליה 
אז תתנתקי ממנה!!!ד"ר אריק
בס"ד
מה?אין עוד אנשים חמודים בעולם?
הרבה אנשים אמרו לי את זה היום אז אני יגיד לך את זה גם...
"יש הרבה בדגים בים"=]
בסדר?תקחי את זה ככה!=]

יש הרבה בעיקר בפורום :]Breathing Fire
אני לא יכולה להתנתק ממנה !!!Breathing Fire
אני רואה אותה די הרבה
גם לי זה קרה- אבל הפוך..אנונימי (פותח)
הייתי חברה ממש טובה של מישהי, אבל באיזה שהוא שלב הרגשתי שאני יותר מדי איתה, הקשר שלנו לוקח לי את החברות האחרות שלי, ונגמרו לנו קצת נושאי העניין, כי היינו ממש שונות אחת מהשניה, והרבה מתחומי העניין שלי היא לא הבינה מה על מה אני מדברת בכלל.
וגם הרגשתי ש(בגלל שלא היו לה יותר מדי חברות..) היא ממש אבל ממש נדבקת אלי, אז לאט לאט עזבתי אותה...
אני לא אומרת שהייתי בסדר גמור- רק אל תנסו לשפוט אותי- אתם לא יודעים באיזה מצב הייתי...
 זהאולי  לא קשורלמה שקרה לך, ואני לא אומרת שזה מאותן סיבות, אבל אולי, חלק..

בכל מקרה- תמצאי לך חברות חדשות!! ממש חשוב!!!!
אל תישארי בלי חברה, ובלי חברות!!
אם מותר לי להגיב...תל-אביבית
אז- דבר ראשון- תקראי את התגובה של באג2000.
דברים משתנים אצל בן-אדם.
ואם אני יודעת על מי את מדברת.... אז- היא עכשיו משתנה. גם בעוד דברים.

ועוד משהו- יכול היות שאת קצת מדמיינת (אין לי מושג) אבל בכל חברויות יש תקופות- לפעמים קצת פחות מדברים,לפעמים קצת יותר..

ב"הצלחה!!

אני לא שופטת אף אחד את יכולה להרגיש בטוחהBreathing Fire
אל תנסי להתנתק ממנה בכח..רחליOס
פשוט אם היא לא רוצה או שזה פשוט לא הולך.. אולי יש לה סיבות משל עצמה שהיא לא יכולה לפרט לך! אולי הם מוצדקות ואולי לא.. אבל זה לא הזמן להתלבט..
תנסי לחפש אחת שתהיה כמו תחליף. לא תחליף. חברות זה לא דבר כזה סתמי כמו שזה נשמע שאני אומרת את זה. אל תנסי אולי להתחבר למישי אחרת.. בגיל שלך.. אולי חשבת שאין לך חברות בגיל שלך שהם כמוה אבך בעצם אם תחפשי את תמצאי איזה מישהי מתחבאת לה שם בפינה..
זה נשמע שאני מדברת כמו ילדה בכיתה א' שאומרת- טוב זאת עצבנה אותי אז אני כבר לא חברה שלה..
לא. אז לא לזה אני מתכוונת. אני פשוט מתכוונת שאם תחפשי ותנסי את תכלי למצוא אנשים מדהימים!!
ניראלי זה רק בראש שלך.... והיא עדין אוהבת אותך....כהניסטית!
שימו לב...בשירשור הזה התחיל לשון הרע...somewhere

היא בן אדם מדהים איזה לשון הרע ?Breathing Fire
אני ממש מסכים,ממש לשון הרע![שישיסטית פעורה
קפץ...שישיסטית פעורה
זה לשון הרע כי לא כתבת שהיא בן אדם מדהים בהתחלה... ובמיוחד שאני מכירה אותה ויודעת על מי את מדברת זה פשוט לא נכון!!!!!!!!!!!!

............Breathing Fire
אני כן
שישיסטית פעורה .....Breathing Fire
יש דרך לענות ולהגיב ואם כל הכבוד ....
תילמדי מתל אביבית היא גם מכירה אותה אבל יש דרך לענות !
מוריהלי מה עובר עם ה.....??תן חיוך!
וסר-תל-אביבית
היא פועלת לפי השכל הגיעה הזמן שתתחיל ליפעול לפי הרגש
מה זה אמור להיות?? פתאום תפסתי את השורה הזאת..
וסר- תחשבי שוב. זה ממש אבל ממש לא נכון, ולשון הרע, ואי-דינה לכף זכות.
ותיזהרי מפרסומים פומביים.
ותחשבי- אולי את גם לא בסדר...
סליחה התפרצות תערגו אותי וזהוBreathing Fire
זה כבר לא רלונתי תודה אפשר להפסיק להגיבBreathing Fireאחרונה
תודה שישיסטית פעורה ותל אביבית עזרתם מאוד (אולי תפסיקו להתמקד במשפטים שבה לכם )
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברלאחרונה

או לשטו"ל

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך