לכל מי שהתגעגע אלייייייי (פייסבוק או ערוץ 7?) P:שנטי
לצערי חזרתי לבדוק מה קורה באתר הזה.....אוי ואבוייייי!

אין לכם חיייים!!!!!!!!!!!!!!

השרשור האחרון שהיה פה: "אין לי חברים".....

באמת?!? איזו רמה נמוכה חבל על הזמן!

זה בדיוק הוכיח את הנקודה שלי בכל עניין הפייסבוק וערוץ 7.

סתם בא לי להגיד לכם.

ובאמת אל תגיבו, אני לא מעוניינת בתגובות שמבזבזות את הזמן שלי כמו:" אז אל תעלי על ערוץ 7! אם את לא אוהבת את זה אז תפסיקי להעיר ותרדי!"

בקיצר, באתי באמת לבקש תגובות לשאלה שיש לי באמת:

מה עושים כשחברה שלי סובלת במשפחה שלה? היא כל כך עצובה ואני לא יודעת איך לנחם אותה.

היא רוצה שאני אבוא אליה כל הזמן לשבת לאכולת שלא יהיה תהיה בודדה. אבל היא לא 100% דתיה, ולא אוכלת כשר. אני משקרת לה ואומרת לה כל מיני תירוצים, וזה כבר לא נעים.

מותר לשקר לה?

איך אני מנחמת אותה?

ארת מצפה שנענה לך אחרי שככה זלזלת בנו?הסנה-בוער
אם לא טוב לה במשפחה-נאוה-
אולי תזמיני אותה לאכול אצלך?
באמת קצת בעייתי, אני לא בטוחה שמותר לשקר לה, אבל אותי אפשר לרמוז בעדינות
או להתחמק בצורה שהיא לא תהיה ממש שקר.

בהצלחה!
אל תשקרי לה מה את צריכה לשקר לה ?Breathing Fire
תדברי איתה תנסי לימצוא פיטרון כמו נגיד לא להיות בבית שבתות שתהיה אצל אחרים או משו בסיגנון העיקר תרעי לה שאת איתה (אם לא הבנת לא משנה עם זה ממש דחוף דברי איתי באישי (אחר שתחליתי שהאתר הזה ראוי בישבילך כי האתר הזה החיים שלי בערך אז .... )
תגובה שבהחלט לא תבזבז את הזמן שלך:מתו"ש
בס"ד

אני לא מבינה למה את מבזבזת את הזמן שלך באיך לא לפגוע בחברה שלך כשאת פוגעת באנשים אחרים! ולא, לא כפת לי שתגידי לי שאין לי חיים אבל לעזאזל, למה את מזלזלת בבנאדם שמבקש עזרה?!?? יופי, אז אולי הוא כתב את זה בצורה שיכול לעלות גיחוך אבל אם הוא רציני-מה נראלך הזילזול הזה??
שקלי שוב אצל מי הרמה הנמוכה...
(ואת יכולה לקרוא את זה כי ההגדרה שלך להודעה שמבזבזת את הזמן שלך היא שאל תיכנסי לכאן, ואני אומרת שתיכנסי ועוד איך ולו רק בשביל להתנצל בפניו!!)
את "כ מוזרה...golani
את לועגת לפורום ולכותביו ובאותה נשימה מבקשת עזרה.
*כ"כgolani
תשאלי את זה בפייסבוקשרון.
הרי אין לנו חיים, והרמה פה נמוכה חבל על הזמן, וחוצמיזה, לרובנו בכלל אין חברים.
איך נדע לענות מה לך?

זה באמת ביזבוז זמן בשבילך.

אני עניתי לך כי הכפט לי אבל כשאת פוגעת באנשיםBreathing Fire
בפורום את פוגעת גם בי !!! שלא תחשבי שאם אמרתי לך שאת יכולה לדבר איתי באישי את יכולה להגיד מה שבא לך על הפורום ואל אנשים בפורום !
לעניות דעתי |תשובה אחת על השאלה שלך|לוחמת תמורות
בס"ד!

מה אני אגיד לך?!

הרעיון של להזמין אותה אליך הרבה הוא מעולה.

האמת, אני כן חושבת שמותר לשנות קצת מהאמת... זאת אומרת, לא לשקר לה, ולא לספר לה את האמת... להגיד חצי אמת כזה.
אני יודעת שזה לא בסדר, אבל דוגרי- אין כ"כ הרבה ברירה.
אם תגידי לה את האמת- היא תפגע.
אם תשקרי לה- היא תגלה ותפגע יותר.
אז תגידי חצי אמת... תגידי שאת לא כ"כ אוהבת ללכת לשבת (בסוגריים: במקום לא כשר), תגיד לה בעדינות-עדינות-עדינות את הבעיה ("אנחנו אוכלים רק הכשר של..." יכול להיות מעולה, אלא אם כן אתם אוכלים את כל ההכשרים).

ובקשר לאיך מנחמים אותה-
זה תלוי בילדה, בך, בקשר שלה אל המשפחה ובקשר שלה הביתה. ותלוי גם מה גורם לקשר הביתה להראות כמו שהוא נראה- ריב בין ההורים, בעיה על רקע דתית... אין לי מושג.
בעיקר, מראים לה אהבה. היא חברה שלך, לא תלמידה, ואת לא אמורה לחנך אותה באופן ישיר, ובטח שלא את ההורים שלה. אבל תראי לה שלך לפחות אין בעיה איתה, תיצרי קשר, תאהבי אותה, תני לה לפרוק לידך.

נ.ב. חייבת להעיר משהו-לוחמת תמורות
בס"ד!

שנטי, זה עדיין לא שייך לפנות ככה אל פורום.

היא יודעת שאת דתיה ואוכלת כשר אז פשוט תגידי לה ..אנונימי (פותח)
אם היא חברה טובה שלך היא בטח תבין היא לא תפגע או משהו היא מבינה מזה כשרות...את יכולה להעביר איתה ת'זמן ולאו דווקא באוכל...
תלכי תכלס....עץ על מיםאחרונה
זה תלוי בטיפוס שלה יש טיפוסים שאם תתחילי להתחמק הם מזה יפגעו ואם תגידי תעובדות בפנים בצורה זהירה ומחושבת אבל תגידי תעובדות ותגידי לה שאין לך שום דבר נגדה אבל יש לך מניעים משום דרך ההשקפה שלה יכולהיות שהיא תסכים לבוא אלייך במקום ואת לא תצטרכי למצוא תירוצים....
השאלה מה היא איזה טיפוס??
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך