כנסו בהול!מיסטר דום
בזמן האחרון אני רואה פה יותר מידי שרשורים על אנשים 'מתוקים' בטרפיאדות! 
אז תרשו לי קצת לרענן את זיכרונכם ולהזכיר לכם על כל האנשים שנרצחו נחטפו מתו בגלל טרמפ שנראה תמים וטוב
ואפשר להגיד לי זה לא יקרה אבל תאכלס אי אפשר לדעת מול מי אתה עומד ומי בא לך ואפילו שהוא 'נראה' אמין אי אפשר לדעת באמת אז אם זה הצליח לך עכשיו אין ערובה לעתיד! איפה ונשמרתם על כל האנשים שדואגים ואוהבים אותכן ואכפת להם מכם!? ולי אישית קרה מקרה טרמפים מזעזע אנשים תתעוררו לפני שח"ו יהיה מאוחר מידי ואז תגידו חבל שלא וחבל שפה אבל חבל על מי שמת! 
מה?????????ארי צלוב
נכון שכל אחד ואחד זה כאב לא נורמלי אבל כמה נרצחו\נחטפו בטרמפים

הרבה יותר נהרגו בתאונות דרכים ובפיגועים באמצע ערים מרכזיות אז נפסיק ליסוע
ברכב או לא נסתובב בארץ שלנו??
ואותי ניסו להרוג בבית שלי אז לא להכנס הביתה??מתו"ש
בס"ד

אני מסכימה עם מה שאתה אומר...הדרוש=)
אבל יש אנשים שבלי טרמפים לא יכולים להגיע הביתה... (מינסיון..)
חחחחח...רחלי הרגת אותי..D:בקטנה
בעעע בחיים לא עליתי על טרמפ. ואני גם לא אעלה בעז"האביה...
תקשיב...עץ על מים
אני בדעה שאם ה' רוצה שיקרה לי משו זה יקרה אם הטרמפ' ובלי הטרמפ' אם לויודעת מה ובלי לויודעת מה אז מה הקטע לא לחיות תחיים???

עכשיו יש כאלה שיגידו השתדלות אז אני יענה מראש ההשתדלות שלי היא שאני לא עולה על טרמפ ערבי ....
ולא עולה על טראמפ של נוער חילוני הם בקושי יודעים לנהוג!
ואני בודקת שהוא לא חשוד נראה לי זה ההשתדלות שלי אין מצב לא ליסוע בטרמפים...
חסר תאונות אוטובוס: אז בואו לא נסע באוטובוס...
חסר תאונות הולכי רגל: בא לא נצא מהבית...
לא היו אפפם פיגועים שנכנסו מחבלים לבית?? אז לא נכנסים כל החיים שלנו יכולים להגמר באסון!
וזה לא נגמר אין קטע!
לא יעזור לך שום דבר אם ה' ירצה שיקרה לך משו הדבר היחיד שיעזור זה שתחזור בתשובה מה אתה רוצה כבר???אין מזה חסינות! לאפחד!
ישראלית...מיסטר דום
החכמה זה לא להפסיק לחיות החכמה זה להמשיך לחיות אבל לא להכניס את עצמך מלכתחילה למצבים מסוכנים ולהגיד אני אמיץ אני זורם וגו' כי עכשיו זה נגמר בטוב את לא יכולה לדעת מה יקרה בפעם הבאה! ובואטובוס זה נצרך לחיים ממשיכים את החיים אבל בחכמה ובשכל ולא נכנסים למצבים קשים ולא טובים מלכתחילה ואם טרמפ הוא לא חובה נגיד לשעלבים חובה להיכנס עם טרמפ אז אין ברירה אבל מתוך עצלות ומתוך הרגשת גיבורות ואני גדול ואמיץ זה טיפשי וטרמפ זה מפגר עדיף לחכות רקע להוציא את הכסף הזה ולא לקחת טרמפ! עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החייפ ברגע!
ומה שכתבתם היה שיא ההתחכמות!מיסטר דום
שעלבים...שעלבים עולה!!!!kehati
וזה רק טרמפ של כמה דקות איזה 5 קילומטר
חח.. אני גם במורל על שעלבים!! יאללה!!שלבוקית
וכמה פיגועים היו באטובוס?כל הזמן שמח
טרמפים זה הדבר הכי הכי שיש.

אם תיפתחו את הענים ונשים לב על מי עלינו אז יהיה מצוין ואין שום חשש.

הבעיה היחידה זה רק שאם הטרמפ נוסע לא כחוק ואז אתה מתפדח אבל ביטחונית לא נירא לי שיש בעיה.........
מיסטר....עץ על מים
זאת הדעה שלי לא יעזור ככלום הקב"ה מושל בעולם.....ומה שהוא ירצה יקרה לי בכל מצב בכל צורה!!!
זה לא משנה מה אני יעשה...
אז בכיאת למה לבזבז כסף על ליסוע באוטובוס וזמן חשוב על לחכות לאוטובוס....
הרי הערבי יחטוף אותך אם השם החליט בכל דרך מה שלא תעשה!!!
זה כמו יונה ניסה לברוח מהגורל אי אפשר !!!
מה לעשות....
אסור לך להעמיד את עצמך במצב סכנה מוגזם.<אריאל>
בטרמפים צריך להיזהר במידה שנצרכת.
למרות שהקב"ה מחליט על כל מה שקורה, הקב"ה ציווה אותנו: "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם" כמו שאני לא אלך עכשיו לעזה להחזיר את גלעד בטענה של "אם אני צריך למות אני אמות" כך גם כל אחד צריך לקחת מרחב ביטחון בטרמפים.
בין אם זה אומר שתעלי רק עם נשים, כיש איתך חברות וכו'.
אמרתי אם תקרא תהודעה למעלה יותר...עץ על מים
שבכל דבר אני עושה תהשתדלות אני לא יכולה לא ליסוע בטרמפים יותר טוב שנתייבש בשמש???.

אז אני עושה תהשתדלות ואני נגיד בנושא הזה לא עולה על טרמפ שהנהג נראה ערבי/שתוי/צעיר ופזיז/מסוכן!!
ואמרתי שנגיד חברות שלי בחיים לא עלו על טרמפ הם אומרות לי שזה מסוכן אז אני אומרת שאם ה' רוצה זה יקרה בכל מקרה לא משנה אם אני יסע בטרמפ או לא לא חסר לה' דרכים לבצע מה שהוא רוצה זה הככל....
בכל דבר יש את הזהירות שלו אבל אי אפשר לא לחיות בגלל שזה מסוכן!
ישראלית >>>~SMILE~
אז תלכי גם באמצע הכביש ואם מלמעלה ירצו שתדרסי אז תדרסי, מה זה משנה אם את על הכביש או על המדרכה?!

סמיל....עץ על מים
תקשיבי בכל דבר אני עושה תהשתדלות הקטנה שלי פע דברנו על טרמפים נגיד אז כתבתי טרמפים...
אבל בהולכי רגל אז לא הולכים באמצע הכביש נגיד....ואם הקב"ה ירצה אז המכונית תהיה של נהג שיכור שיעלה על המדרכה מה אני יודעת כבר חשבונות שמים??
בכל נושא עושים תהשתדלות שלו לפי הנושא!
בוהו, יש הבדל.לידור
אם ה' שומר עלינו תמיד ובמילא לא יקרה לנו משהו שלא נגזר עלינו מלמעלה, למה לא לעבור באדום, למה לא לעמוד באמצע הכביש הראשי, למה לא להכנס לכפר ערבי בלי נשק, למה לא להכנס לכלוב של אריות, וכו'?
יש הבדל בין דבר שהוא טבעי הכרחי שאז אנו מקווים שה' שומר עלינו, לבין משהו שהוא מסוכן- שכן, ה' ישמור עלינו, אבל זה עולה לנו בהמון זכויות, ולמה להכניס את עצמנו למיטה חולה?
אני לא אומרת לא ליסוע בטרמפים, כי זה לא ממש אפשרי, אבל צריך לקחת דברים בפרופורציה.
כמו שקודמיי כתבו והגיבו למעלה..מיסטר דום
אי אפשר להסתמך על הנס אמנם צריך וחשוב לשמור על אורך חיים תקין וכן לצערנו היום אמנם טרמפים בגלל כל המצב הביטחוני הרעוע ועל סף השבירה והסדק אי אפשר לקחת בחופשיות ובשאננות כמו בימים עברו כי פעם זה פעם והיום לצערנו זה לא ביטחותי נכון שחייבים לוקחים ואפילו שנוקטים משנה זהירות _(כצן בכל דבר בחיים השוטפים היומיומים ובודקים אבל זה מסוכן ואם אפשר להימנע נמנעים לא סתם עולים על טרמפ עדיף אוטובוס ספיישל או מונית שירות אפילו להתקשר לחבר אבא אמא משו! בקיצור זה כמו להסתמך על הנס וזה לא נכון ולא חכם ונשמרתם!
אם זה מופנה אלי: תקשיבי....אביה...
ויש כאלה שחייבים לקחת טרמפים..מיטל
כי אם לא החיים שלהם היו בזבוז זמן ענק!!!

(אה זאת במקרה אני ( = )
מצטערת...אורה...
חייבת להגיע הביתה ואין אוטובים ה ישמור עליי בעזרת ה'..
אבא שלי הוא לא נהג מונית והוא לא הנהג שלי לכן אני חייבת טרמפים..
הכל מסוכן בחיים
לחיות זה מסוכן אין מה לעשות..
תעלי על כביש סואן גן אז ה' ישמור עליך נכון?!מיסטר דום
אני גם לא יכול בלי טרמפים..משהו טוב
ויש לי סיפורים הזויים.. אבל אין לי כח אולי בהזדמנות..
אין לי ממש דעה בעניין, אני גרה בעיר -אביה...
ואצלנו זה פשוט מעשה אסוורררר לעלות לטרמפ.....
ההורים לא מרשים, אני לא רוצה....וב"ה גם לא צריכה. יש אוטובוסים או מכונית.
יש לי סיפור לכם שמתקשר לפע....תקראו ותחשבו על דעה.עץ על מים
ביום שני אבא שלי נסע לחתונה של הבן של בן דוד שלו משו כזה בבני ברק....(חרדים)....
והיה אוטובוס בחמש הוא תכנן ליסוע באוטובוס כי האוטו לא טוב ליסוע איתו נסיעות ארוכות הוא דפוק....
הבעיה שהוא הלך לבנק ונתקע שמה עד 6 בערך....בטוח הוא פספס תאוטובוס בכל התחנות....
הוא החליט ליסוע לצומת גולני לתפוס תאוטובוס של טבריה או קריית שמונה או לעצור טרמפ....
עצר לו איזה אחד עורך דין הוא היה נראה ערבי אבל הוא יהודי....לאן הוא מגיע כפר סבא....
אבא שלי עלה...

באמצע הדרך העורך דין דבר אם אבא שלו בדיבורית אמא של הערוך דין נסעה באותו יום לחו"ל כי נולד לה נכד והוא היה אמור ליסוע יומיים אח"כ אז אבא שלו הקפיץ את אמא שלו לשדה התעופה (מדובר על ההורים של העורך דין)....
הם דברו אבא שלו נסע בכביש 6....
באמצע השיחה הוא ובא שלי שומעים בום ענק מהפלא'......
הם שמעו את האבא אומר תאונה וזהו!!!
העורך דין צעק אבא אבא לא עונה נתק תשיחה התקשר לאמבלונב אמרו לו יצא כבר לדרך למקום אחרי כמה ד הוא דבר אם אבא שלו בפלא'.....
נתקעה באבא שלו משאית המשאית מחצה את כל הרכב בהבן אדם לא נפגע בכלל שום דבר לקחו אותו לבית חולים כלום וזה היה משאית האוטו הלך לגמרי!!(אבא שלי היה מזה מסכן הוא הרגיש פאדיחה כזה הוא נקלע לטרמפ שהנהג  שעובר טראומה בקשר לאבאשלו אבל לא היה לו מה לעשות....)

אח"כ העורך דין אמר לו לי נמא מהתאונות הרכב של אבא שלי הלך את שלי אני מוכר ולא קונה אוטו הבן אדם החליט שהוא לא נוהג יותר....

הסיפור אמיתי לגמרי טרי מיום שני האחרון!!!!שהיה השבוע היום האבא אמור לטוס...

השאלה של אליכם היא: האם לדעתכם הערוך דין הזה באמת צריך לזרוק תאוטו זה יעזור לו במשו עכשיו אין לי סיכוי להפגע לעבודה הוא לא ילך ברגל וגם לא לבית משפט הוא עורך דין!
אם הוא יסע באוטובוס גם האוטובו יכול להפגע...
אם הוא יסע במכונית בטרמפ' אפ' אם שכן הוא גם יכול להפגע...
אם הוא ילך ברגל הוא גם יכול להפגע....
אם הוא ישאר בבית לא תהיה לו משכורת ויכולים לחדור לבית גנבים/רוצחים וכו'.....
הבן אדם לא פטר תבעיה!!!!!!!!!
אם מישו מסתפק בנושא בעיה שלו......
מה יצא לו מזה אי נוחות זה העולם היום אתה לא יכול להגיד לכולם לא ליסוע באדום אומרים זה עוזר תלוי מתי, ככה בכל דבר הכביש זה דוג' זנוח לתת אותה אבל ככה זה בכל דבר....
זה בעצם הדעה שלי... היא לא שגויה בכלל!!!

מקווה שתבינו את זה....

בקשר לסיפור עם התאונה-נאוה-
בס"ד

אני ממש לא חושבת שלזרוק ת'אותו יעזור משהו, הקב"ה קובע לכל אדם באיזו דרך הוא ימות
ואם זה לא יהיה באותו זה יכול להיות במקום אחר.
אבל אני יכולה להבין את הפחד..

לגבי הנושא של השרשור- הייתי השבוע על טרמפ, עברנו ליד כפר ערבי ובתחנה ליד הכפר
עמד אדם עם זקן וכיפה שחורה ( זה מקום לא סימפטי כ"כ כדי לעצור טרמפים).
בכל מקרה, הנהג של הטרמפ שאל אותנו ( הטרמפיסטיות) " הוא נראה לכם יהודי?"
קיצור, התלבטנו קצת, הוא עצר, דיבר עם הטרמפיסט ולקח אותו איתנו .

אני מסכימה עם זה שצריך להזהר ולא להעלות כל אחד לאותו ולפתוח עיניים כל הזמן.
אבל לא צריך להגזים.

ל"ט
כןאבל גם לפעמים מעשיו של אדם קובעים את גורלו!מיסטר דוםאחרונה
ואתה לאי כול לדעת אם אתה עולה על טרמפ עםנהג זהיר זה אחריות חברי'ה... אבל הכול בגבולות הטעם הטוב אני למשל שהולך לשעלבים אני   נכנס בטרמפים כי חייב אין אלנטרנטיבה ואופציה אחרת...אבל סתם ככה לא...ישלי נסיעות חינם..
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניקאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך