ביפ!ביפ!!!!!ביפ!!!!!!!!!!!!!-פקק!ד"ר אריק
בס"ד
מלחמת אחים?!!!!
ה' ישמור!!!!!!!!!!!!!!!מזה?אשכרה ויכוח על עדה!!!!!!!!!!מה אתם אומרים על זה?תהיה מלחמת אחים או לא תהיה?
מצד אחד, באמת רוצים להכניס 60 אנשים לכלא...מצד שני, תראו את כל הפקקים!כל ההפגנות!
הם לעומתנו לא שותקים!!!הם מראים למדינה שלנו מה זה!ואנחנו?הציבור הדתי לאומי, שותק...טוב, בסדר, אז תפנו אותנו מעוד חצי מהישובים...אנחנו נעשה לכם קצת שטויות, קצת נפריע לכם, הרי לא נתן לכם את זה כל כך בקלות!!!אבל בתכלס? הם מפנים אותנו, הורסים לנו בתים, לא נותנים לנו לבנות!ואנחנו שותקים...אדישים!!!!!!!!!!!!זה מחרפן אותי!!!!
אז מה אתם אומרים?מי מהמר על מלחמת אחים על עדה, דת, ימין, שמאל, חרדים, חילונים, צבע וסוג, שפה ומקור!=]
כמו שאמרו פה כבר..ארי צלוב
הרבה יש לנו ללמוד מאחינו החרדים לגבי הפגנות!
אצלם זה באמת סוג מאוד מצליח של תג מחיר! כל פעם שיש איזה באלגן המדינה
יודעת שירושלים הולכת לבעור מהפגנות ענק של חרדים>> והמאמץ והכסף שהם מוציאים על זה
באמת הרבה פעמים לא משתלם ולכן הם נותנים לחרדים מה שרוצים
חחח בכתה שלי מזה התעצבנו על האבות האלה...עץ על מים
הכתה שלי כולם מזה התעיצבנו על כל הנושא הזה ואמרו שמגיע להם שיכנסו לכלא....
אבל יש להם סבה טובה להגיד ככה!
כל הכתה שלי ללא יוצא מן הכלל ספרדיות ואני לא....למרות שגם אני ממש נגד הנושא הזה....
בא נגיד אם זה היה בית דין לא היו מכניסים אותם לכלא אבל במצב של היום לויודעת כבר ....
יותר חשוב שיכניסו את חנין זועבי לכלא ויהרגו תמחבלים.....זה יותר חשוב מאשר להכניס לכלא ת60 אבות האלה...
אבל לויודעת ...
..-Rעות-
בס"ד

אצל הציבור הדת"ל בשונה מחרדי נותנים להם סטירה הם מבאים גם את הלחי השניה.

מפנים אותם והם מחבקים חיילים ואומרים אנחנו אוהבים אותכם!

תלחמו!

תפגנו!
תראו איך החרדים מצלחים כמה כוח יש למגזר הזה.

והוא נלחם על התורה!!!

אגב ההפגנה היום זה על חילול ה' ועל בזיון כבוד התורה שבית המשפט אמר שהתורה כבר לא תופסת אלא בית המשפט זה זה שמחליט!

על זה הצעקה!

על זה גם אנחנו צריכים לצאת למלחמת חווורמה!!!

מה שהולך שם זה לא מה שרואים בתקשורת..אלישע בן אבויה
מסכים לחלוטיןאריקל
שאלתי את עצמי מה יקרה אם כשיפנו את עמנואל, איך יתנהגו החרדים שגריםשם
לא כדאי לתאר מה שילך שם...מעפר אני באה
מה  שכואב לי שכשהיה ת'גוש החרדים לא הלכו להפגין!!!!!!
תחשבו מה היה קורה אם הם היו מפגינים? בת'כלס הכל מה' אבל זה מקומם...
אנחנו מפגינים עכשיו על מה שיש בעמנואל?!?רותי7
אז למה החרדים היו צריכים להפגין בגוש קטיף?!?

ולישראלית בנשמה-התקשורת ממש מסלפת את מה שקרה...
סה"כ יש תנאי קבלה ואם למישהי יש טלויזיה בבית או שהיא לא מאותה חסידות שהבי"ס דוגל בו הגיוני שהיא לא תכנס...
גם אם אני אבוא להתקבל לבי"ס(ואני אשכנזיה שלמה) אני לא אתקבל כי אני דתיה לאומית...

מקווה שהבנת את העניין..יומצוין
חבר'ה זה לא רוסיה פה!!שלומי20104
אני כן מחבק חיילים גם אם הם לפעמים מפנים אותי.
ואני ח"ו לעולם אבל לעולם לא ירים יד ולא כל דבר שקשור לזה על שום אח שלי גם אם הוא טועה מאוד(חוץ ממיקרים כל כך מעטים).
ולא אני לא רוצה בנושא הזה ללמוד כלום מחרדים.

די! מספיק כבר. מה טוב במלחמת אחים?! מה?אורושקוש
אנחנו צריכים לעשות, להפגין, להלחם. אבל לא כמו החרדים, יש גבול.
דווקא היום הם היו יחסית בסדר. לא היה יותר מדי אלימות.
אבל רבונו ש עולם, מה שהלך בככר השבת נראה לכם נורמאלי?! ככה הייתם רוצים להתנהג?!
קודם כל זה תלוי גם על מה ההפגנה.
אבל לא, אני לא חושבת שאנחנו צריכים להיות כמו החרדים! מה אנחנו? חיות?!
נסעתם בשכונה חרדית בזמן ההפגנות על השבת?! איכס, זה היה מגעיל.
יש כאן גם עניין של קידוש ה'. מה שהם הרבה פעמים עושים זה רק חילול השם.

ובקשר לסיפור הזה- אני לא מאמינה להם שלא היתה אפליה. היתה ועוד חצי השאלה היא באיזה רמה ואיך אמורים לפעול נגד זה. בטוח שלא כמו שהבג"ץ פעל.
ויש אפליה בציבור החרדי ואל תגידו שאין.
ת'אמת גם בציבור שלנו יש אבל בקטן,קטן, קטן.
לפחות מישהו מקשיב להם!!!ד"ר אריק
בס"ד
אני לא חושבת שצריך באלימות, אבל תסתכלו על זה!!!להם מקשיבים!!!
ולא תמיד הם עושים באלימות!!!אני ראיתי כתבה של בעל מסעדה שפותח בשבת שהתלונן למשטרה שבשבת באים חרדים (2-6) וכל זמן שמסעדה פתוחה בשבת הם שרים שירי שבת "שבת קודש" וכל מיני כאלה!זה!!!זה יפה! זה ישר כוח!!!כי בתכלס, אין פה אלימות!אבל יש אמירה חזקה מאוד!=]
-צעיר רענן
אני לא תומך בגישה הזאת אבל הרעיון של הציבר הדת"ל,הוא להשפיע מפנים,קודם ברור שעל משהו שלנו(א"י,תורה ...) צריך להאבק אבל אסור מלחמה,
צריך לעבור יהודי יהודי,להסביר לו למה הוא טועה,להחזיר בתושבה,ללמד,לעזור וכך הציבור החילוני מסורתי יחזור בתשובה ואז יתמוך בנו מתוך הבנה ולא מתוך כפייה...
אני נגד מלחמת אחים!!!!talr123
נמאס לי מזה שאנחנו נלחמים נגד שווטרים, נגד הממשלה, קוראים לשמאלנים "אנטישמים" (לפחות אני קוראת להם ככה...בעוונותי...), ומתגאים בזה ש"הצלחנו להפחיד אותם!! עכשיו הם לא ייכנסו לפה יותר!!"
הלוו, אנשים!!!!!! אנחנו, לדעתי, מקריבים יותר מידי ערכים על מזבח "ארץ ישראל". מה עם אחדות ישראל??? לשון הרע?? הוצאת שם רע?? האם הקב"ה שמח במלחמות האלו? האם הוא שמח שהרבצתם לאחיכם השוטר?

אל תבינו אותי לא נכון, אני באמת חושבת שא"י זה חשוב-אפילו מאוד חשוב, זה ממש כואב לי שמפנים יישובים, ואני בהחלט נגד גירוש יהודים!!! אבל מצד שני- אני מאוד בעד אחדות ישראל, וממש כואב לי לראות יהודים מרביצים אחד לשני!!
האם התגובה להריסת מבנים צריכה לבוא כנקמה, או שאולי עדיף שהתשובה תהיה בנייה? מכות ומריבות פשוט לא יעזרו. אולי המבנים יישארו- אבל החור בלב רק יגדל... כאשר טיטוס התגאה בזה שהוא החריב את ביהמ"ק השני הקב"ה אמר לו שהבית כבר הרוס- הוא הרס רק את הבית החיצוני. את הבית הפנימי, הנשמה של ביהמ"ק, הרסו היהודים...

ביהמ"ק השני חרב על שנאת חינם!
אז אם בית בא"י עומד, אבל הייתה כזאת מלחמה בין היהודים.... אז אני כבר לא יודעת....
נקודה למחשבה...
סליחה על החפירות!! שבת שלום!!!
הם עושים חילול ה'...נשמה תוהה
הם רק הופכים את האפליות שלהם לקידוש ה'...

אתם חושבים שהחילונים חושבים שהם גיבורים?

אז תדעו שלא!! ממש לא!!

זה חילול ה'... החילונים בטוחים שהתורה מפלה!!

אתם קולטים, ככה הם חובים, זה חילול ה'??

וכן, צריכים לחבק חיילים, רק במינון ובזמן הנכון.

אני שמעתי...שירה ל!י
אני מ בכלל שמעתי שזה לא ויכוח על ספרדים ואשכנזים מאלא שכל הספרדים שם בעימנועל הם חוזרים בתשובה מסורתיים כאלה לכן האשכנזים לא רוצים שהם יהיו בבי"ס שלהם וגם שמעתי ברדיו שהרב אליישיב והרב קנייבסקי אמרו שהם יצטרפו להפגנה ואם רבנים כ"כ גדולים מצטרפים אז זה אומר שזה לא סתם
אני לא אומרת שמה שהם עשו זה בסדר!!!!ד"ר אריקאחרונה
בס"ד
מתי אמרתי דבר כזה?!
ממש לא!אני חושבת שמה שהם עשו זה היה ממש לא בסדר!!!אבל איך שהתקשורת מציגה את זה, זה מזעזע!!!
אוקי!אתם צודקים!הם לא בסדר!זה גזענות!זאת אפליה, וחוסר צדק!!!!צודקים, לא אמרתי שלא!
מה שכן אמרתי היה שהדרך שלהם, יותר מתקבלת בציבור החילוני!הם מקבלים בסופו של דבר את מה שהם רוצים!
ומה שהתקשורת עשתה היה חמור עוד יותר!אתם לא באמת יודעים מה קרה שם אם כל מה שהתקשורת המהוללת שלנו אמרה!אתם לא יודעים!ואני לא יודעת!ואף אחד לא יודע!
אני ישבתי עם סבתא שלי וראינו איזה תוכנית, לא משנה איזה אני גם לא זוכרת את השם שלה, והביאו כמה אנשים, 6 אנשים ליתר הדיוק!דניאלה וייס היחידה שהייתה דתיה, ציונית, מהשטחים, ועם שכל!בסדר? סתם, אני מגזימה... אבל השאר היו שמאלינים מגעילים ומרגיזים!צורת הדיבור שלהם הרגיזה אותי ממש!
והם קישקשו שם בשכל על כל מיני נושאים ואחד מהם היה על עמנואל, רק דניאלה וייס אמרה שלא היה צריך להכניס את ההורים האלה לכלא!לא משנה מה השאר אמרו, אבל המנחה כל הזמן קטע את דניאלה וייס!כל הזמן!וזה לא רק אני אמרתי זה אלא גם סבתא שלי (וסבתא שלי לא בדיוק מתה על דניאלה וייס, בלשון המעטה=]).וכל מה ששאר האנשים האחרים אמרו היה גזענות לשמה!!!!בקשר לשאלות אחרות, הם אמרו דברים גזענים בקשר לספרדים.ועוד אחרי זה קוראים לנו גזענים?כן?! חוצפנים כאלה!!!מרגיז!מרתיח!מעצבן!!!!מחרפן!!!כל מילה שאני לא אגיד זה לא יספק לתאר את התחושה המרגיזה הזאת!פשוט בושה!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Giniאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך