ביפ!ביפ!!!!!ביפ!!!!!!!!!!!!!-פקק!ד"ר אריק
בס"ד
מלחמת אחים?!!!!
ה' ישמור!!!!!!!!!!!!!!!מזה?אשכרה ויכוח על עדה!!!!!!!!!!מה אתם אומרים על זה?תהיה מלחמת אחים או לא תהיה?
מצד אחד, באמת רוצים להכניס 60 אנשים לכלא...מצד שני, תראו את כל הפקקים!כל ההפגנות!
הם לעומתנו לא שותקים!!!הם מראים למדינה שלנו מה זה!ואנחנו?הציבור הדתי לאומי, שותק...טוב, בסדר, אז תפנו אותנו מעוד חצי מהישובים...אנחנו נעשה לכם קצת שטויות, קצת נפריע לכם, הרי לא נתן לכם את זה כל כך בקלות!!!אבל בתכלס? הם מפנים אותנו, הורסים לנו בתים, לא נותנים לנו לבנות!ואנחנו שותקים...אדישים!!!!!!!!!!!!זה מחרפן אותי!!!!
אז מה אתם אומרים?מי מהמר על מלחמת אחים על עדה, דת, ימין, שמאל, חרדים, חילונים, צבע וסוג, שפה ומקור!=]
כמו שאמרו פה כבר..ארי צלוב
הרבה יש לנו ללמוד מאחינו החרדים לגבי הפגנות!
אצלם זה באמת סוג מאוד מצליח של תג מחיר! כל פעם שיש איזה באלגן המדינה
יודעת שירושלים הולכת לבעור מהפגנות ענק של חרדים>> והמאמץ והכסף שהם מוציאים על זה
באמת הרבה פעמים לא משתלם ולכן הם נותנים לחרדים מה שרוצים
חחח בכתה שלי מזה התעצבנו על האבות האלה...עץ על מים
הכתה שלי כולם מזה התעיצבנו על כל הנושא הזה ואמרו שמגיע להם שיכנסו לכלא....
אבל יש להם סבה טובה להגיד ככה!
כל הכתה שלי ללא יוצא מן הכלל ספרדיות ואני לא....למרות שגם אני ממש נגד הנושא הזה....
בא נגיד אם זה היה בית דין לא היו מכניסים אותם לכלא אבל במצב של היום לויודעת כבר ....
יותר חשוב שיכניסו את חנין זועבי לכלא ויהרגו תמחבלים.....זה יותר חשוב מאשר להכניס לכלא ת60 אבות האלה...
אבל לויודעת ...
..-Rעות-
בס"ד

אצל הציבור הדת"ל בשונה מחרדי נותנים להם סטירה הם מבאים גם את הלחי השניה.

מפנים אותם והם מחבקים חיילים ואומרים אנחנו אוהבים אותכם!

תלחמו!

תפגנו!
תראו איך החרדים מצלחים כמה כוח יש למגזר הזה.

והוא נלחם על התורה!!!

אגב ההפגנה היום זה על חילול ה' ועל בזיון כבוד התורה שבית המשפט אמר שהתורה כבר לא תופסת אלא בית המשפט זה זה שמחליט!

על זה הצעקה!

על זה גם אנחנו צריכים לצאת למלחמת חווורמה!!!

מה שהולך שם זה לא מה שרואים בתקשורת..אלישע בן אבויה
מסכים לחלוטיןאריקל
שאלתי את עצמי מה יקרה אם כשיפנו את עמנואל, איך יתנהגו החרדים שגריםשם
לא כדאי לתאר מה שילך שם...מעפר אני באה
מה  שכואב לי שכשהיה ת'גוש החרדים לא הלכו להפגין!!!!!!
תחשבו מה היה קורה אם הם היו מפגינים? בת'כלס הכל מה' אבל זה מקומם...
אנחנו מפגינים עכשיו על מה שיש בעמנואל?!?רותי7
אז למה החרדים היו צריכים להפגין בגוש קטיף?!?

ולישראלית בנשמה-התקשורת ממש מסלפת את מה שקרה...
סה"כ יש תנאי קבלה ואם למישהי יש טלויזיה בבית או שהיא לא מאותה חסידות שהבי"ס דוגל בו הגיוני שהיא לא תכנס...
גם אם אני אבוא להתקבל לבי"ס(ואני אשכנזיה שלמה) אני לא אתקבל כי אני דתיה לאומית...

מקווה שהבנת את העניין..יומצוין
חבר'ה זה לא רוסיה פה!!שלומי20104
אני כן מחבק חיילים גם אם הם לפעמים מפנים אותי.
ואני ח"ו לעולם אבל לעולם לא ירים יד ולא כל דבר שקשור לזה על שום אח שלי גם אם הוא טועה מאוד(חוץ ממיקרים כל כך מעטים).
ולא אני לא רוצה בנושא הזה ללמוד כלום מחרדים.

די! מספיק כבר. מה טוב במלחמת אחים?! מה?אורושקוש
אנחנו צריכים לעשות, להפגין, להלחם. אבל לא כמו החרדים, יש גבול.
דווקא היום הם היו יחסית בסדר. לא היה יותר מדי אלימות.
אבל רבונו ש עולם, מה שהלך בככר השבת נראה לכם נורמאלי?! ככה הייתם רוצים להתנהג?!
קודם כל זה תלוי גם על מה ההפגנה.
אבל לא, אני לא חושבת שאנחנו צריכים להיות כמו החרדים! מה אנחנו? חיות?!
נסעתם בשכונה חרדית בזמן ההפגנות על השבת?! איכס, זה היה מגעיל.
יש כאן גם עניין של קידוש ה'. מה שהם הרבה פעמים עושים זה רק חילול השם.

ובקשר לסיפור הזה- אני לא מאמינה להם שלא היתה אפליה. היתה ועוד חצי השאלה היא באיזה רמה ואיך אמורים לפעול נגד זה. בטוח שלא כמו שהבג"ץ פעל.
ויש אפליה בציבור החרדי ואל תגידו שאין.
ת'אמת גם בציבור שלנו יש אבל בקטן,קטן, קטן.
לפחות מישהו מקשיב להם!!!ד"ר אריק
בס"ד
אני לא חושבת שצריך באלימות, אבל תסתכלו על זה!!!להם מקשיבים!!!
ולא תמיד הם עושים באלימות!!!אני ראיתי כתבה של בעל מסעדה שפותח בשבת שהתלונן למשטרה שבשבת באים חרדים (2-6) וכל זמן שמסעדה פתוחה בשבת הם שרים שירי שבת "שבת קודש" וכל מיני כאלה!זה!!!זה יפה! זה ישר כוח!!!כי בתכלס, אין פה אלימות!אבל יש אמירה חזקה מאוד!=]
-צעיר רענן
אני לא תומך בגישה הזאת אבל הרעיון של הציבר הדת"ל,הוא להשפיע מפנים,קודם ברור שעל משהו שלנו(א"י,תורה ...) צריך להאבק אבל אסור מלחמה,
צריך לעבור יהודי יהודי,להסביר לו למה הוא טועה,להחזיר בתושבה,ללמד,לעזור וכך הציבור החילוני מסורתי יחזור בתשובה ואז יתמוך בנו מתוך הבנה ולא מתוך כפייה...
אני נגד מלחמת אחים!!!!talr123
נמאס לי מזה שאנחנו נלחמים נגד שווטרים, נגד הממשלה, קוראים לשמאלנים "אנטישמים" (לפחות אני קוראת להם ככה...בעוונותי...), ומתגאים בזה ש"הצלחנו להפחיד אותם!! עכשיו הם לא ייכנסו לפה יותר!!"
הלוו, אנשים!!!!!! אנחנו, לדעתי, מקריבים יותר מידי ערכים על מזבח "ארץ ישראל". מה עם אחדות ישראל??? לשון הרע?? הוצאת שם רע?? האם הקב"ה שמח במלחמות האלו? האם הוא שמח שהרבצתם לאחיכם השוטר?

אל תבינו אותי לא נכון, אני באמת חושבת שא"י זה חשוב-אפילו מאוד חשוב, זה ממש כואב לי שמפנים יישובים, ואני בהחלט נגד גירוש יהודים!!! אבל מצד שני- אני מאוד בעד אחדות ישראל, וממש כואב לי לראות יהודים מרביצים אחד לשני!!
האם התגובה להריסת מבנים צריכה לבוא כנקמה, או שאולי עדיף שהתשובה תהיה בנייה? מכות ומריבות פשוט לא יעזרו. אולי המבנים יישארו- אבל החור בלב רק יגדל... כאשר טיטוס התגאה בזה שהוא החריב את ביהמ"ק השני הקב"ה אמר לו שהבית כבר הרוס- הוא הרס רק את הבית החיצוני. את הבית הפנימי, הנשמה של ביהמ"ק, הרסו היהודים...

ביהמ"ק השני חרב על שנאת חינם!
אז אם בית בא"י עומד, אבל הייתה כזאת מלחמה בין היהודים.... אז אני כבר לא יודעת....
נקודה למחשבה...
סליחה על החפירות!! שבת שלום!!!
הם עושים חילול ה'...נשמה תוהה
הם רק הופכים את האפליות שלהם לקידוש ה'...

אתם חושבים שהחילונים חושבים שהם גיבורים?

אז תדעו שלא!! ממש לא!!

זה חילול ה'... החילונים בטוחים שהתורה מפלה!!

אתם קולטים, ככה הם חובים, זה חילול ה'??

וכן, צריכים לחבק חיילים, רק במינון ובזמן הנכון.

אני שמעתי...שירה ל!י
אני מ בכלל שמעתי שזה לא ויכוח על ספרדים ואשכנזים מאלא שכל הספרדים שם בעימנועל הם חוזרים בתשובה מסורתיים כאלה לכן האשכנזים לא רוצים שהם יהיו בבי"ס שלהם וגם שמעתי ברדיו שהרב אליישיב והרב קנייבסקי אמרו שהם יצטרפו להפגנה ואם רבנים כ"כ גדולים מצטרפים אז זה אומר שזה לא סתם
אני לא אומרת שמה שהם עשו זה בסדר!!!!ד"ר אריקאחרונה
בס"ד
מתי אמרתי דבר כזה?!
ממש לא!אני חושבת שמה שהם עשו זה היה ממש לא בסדר!!!אבל איך שהתקשורת מציגה את זה, זה מזעזע!!!
אוקי!אתם צודקים!הם לא בסדר!זה גזענות!זאת אפליה, וחוסר צדק!!!!צודקים, לא אמרתי שלא!
מה שכן אמרתי היה שהדרך שלהם, יותר מתקבלת בציבור החילוני!הם מקבלים בסופו של דבר את מה שהם רוצים!
ומה שהתקשורת עשתה היה חמור עוד יותר!אתם לא באמת יודעים מה קרה שם אם כל מה שהתקשורת המהוללת שלנו אמרה!אתם לא יודעים!ואני לא יודעת!ואף אחד לא יודע!
אני ישבתי עם סבתא שלי וראינו איזה תוכנית, לא משנה איזה אני גם לא זוכרת את השם שלה, והביאו כמה אנשים, 6 אנשים ליתר הדיוק!דניאלה וייס היחידה שהייתה דתיה, ציונית, מהשטחים, ועם שכל!בסדר? סתם, אני מגזימה... אבל השאר היו שמאלינים מגעילים ומרגיזים!צורת הדיבור שלהם הרגיזה אותי ממש!
והם קישקשו שם בשכל על כל מיני נושאים ואחד מהם היה על עמנואל, רק דניאלה וייס אמרה שלא היה צריך להכניס את ההורים האלה לכלא!לא משנה מה השאר אמרו, אבל המנחה כל הזמן קטע את דניאלה וייס!כל הזמן!וזה לא רק אני אמרתי זה אלא גם סבתא שלי (וסבתא שלי לא בדיוק מתה על דניאלה וייס, בלשון המעטה=]).וכל מה ששאר האנשים האחרים אמרו היה גזענות לשמה!!!!בקשר לשאלות אחרות, הם אמרו דברים גזענים בקשר לספרדים.ועוד אחרי זה קוראים לנו גזענים?כן?! חוצפנים כאלה!!!מרגיז!מרתיח!מעצבן!!!!מחרפן!!!כל מילה שאני לא אגיד זה לא יספק לתאר את התחושה המרגיזה הזאת!פשוט בושה!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך