המקרה הכי מפחיד שהכרתם!! אמיתי!! קרה עכשיו!!yuval_huck

השבת לא היה אף אחד בבית- אני ואחותי אצל סבא וסבתא, אחותי השניה בשבת חברות ואח שלי וההורים בשבת סוף יב.

במוצ"ש סבא החזיר אותי ואת אחותי בת העשר הביתה ונסע. חיפשתי את המפתח בתיק אבל נזכרתי שבסוף לא לקחתי, אז ניסינו לראות אולי אחותי כבר חזרה. בהתחלה ניסינו לבדוק בקדמת הבית, אבל היה סגור (כצפוי), אז הלכנו אל האחורה של הבית.

אחותי נשארה ליד הדלת, ואני החלתי ללכל לכיוון הצד האחורי. בעודי הולך, הסתכלתי מעט למעלה, היה חשוך, וראיתי חבל לבן ועבה משתלשל מהחלון בקומה הרביעית בחדר של אחי. קפאתי. הרגשתי שהדם בורח לי מהפרצוף. חזרתי בריצה לדלת ולחשתי לאחותי שחיכתה ליד הדלת "גנב! רוצי!", היא מיד רצה אחרי, עם מה שהיה לה ביד-הסל של הכלבה.

רצנו אל דודים שלנו שגרים ליד (5 דקות הליכה). תוך כדי שראיתי שאחותי רצה לאט, אמרתי לה לזרוק את הסל של הכלבה. כשכמעט הגענו אליהם, אחרי עשר שניות, התחלתי לחשוב "איזה משפט מפוצץ אני אגיד להם? זה ממש אירוע נדיר!". כשהגענו אליהם, הסתפקתי ב"פרצו לנו הביתה!". לרגע היתה דממה, ואז מיד החלו צעקות. שמתי לב שגם הדודים השניים שם. הדודה התקשרה אל המשטרה, אמרה להם את הרחוב והכל. הבנות דודות אמרו לי שאני לבן כמו סיד.

בינתיים הדוד השני לקח את האוטו ונסע אלינו לבדוק. ניסיתי להתקשר אל ההורים- אף אחד לא ענה (כבר היה 22:00). לאחר שנירגעתי רצתי הביתה חזרה. בדרך ראיתי מרחוק את השמירה של היישוב. צעקתי לו שיעצור. אמרתי לו בצורה הכי לחוצה שיכולתי, למרות שכבר נרגעתי, "גנב, אצלינו בבית!". הוא מיד שאל "איזה רחוב?", אמרתי לו-"כאן ממול!", הוא צעק "איזה רחוב!!", עניתי לו. הגענו והיה שם את הדוד שלי. הוא אמר לי- זה רק הצינור של המזגן... מסתבר שאבא שלי הוסיף צינור באורך של שלושה מטרים(!) למזגן, שהגיע עד הריצפה...

השומר נרגע וביטל את הקריאה ואמר שהודיע את זה על סמך מה שהילד אמר. הוא שאל אם הכל בסדר, אם אני לבד, והלך.

חזרנו אל הדודים שלי (עדיין אין לי מפתח). אחרי שסיפרתי להם הלכתי לאסוף את הדברים שהשארנו (סל ומזוודה).

כשהגעתי היו שם עשרה שוטרים עם כל מיני מכשירים, השמירה של היישוב והשכן שהוא בצוות כוננות. הבכיר שבהם (ניצב משנה- בדקתי אח"כ) צעק לי לבוא מיד, שאל אותי מה קרה, למה הזעקתי אותם. תוך כדי שאר השוטרים אמרו לי "איפה אימל'ה" ו-"גנב, איפה אתה?". הסברת לו שלא היה מפתח, האורות היו דלוקים, והצבעתי על החבל שהשתלשל מהחלון. הוא הראה לי שזה הצינור של המזגן ושאל אם זה חדש, עניתי לו שזה כנראה מיום שיש האחרון, אחד מהם לא ממש האמין... (רב שוטר – כמו רס"ר)

הוא ביקש את הטלפון של אמא שלי והסביר לה שזה רק צינור ושהכל בסדר. אמרתי לכולם תודה רבה וסליחה והלכתי חזרה.

איזה פדיחה....talr123
לא נעים!..ארי צלוב
והמסקנה לא ישר לקפוץ למסקנות ולהתחיל לתת לדמיון להשתולל אלא לפעמים החיים יותר פשוטים ממה שזה נראה!!
פאדיחה חחח....עץ על מים
חחח... פעם אחת...הבעטליר החמישי
שיחקתי עם אחיין שלי ברובי צעצוע בבית ואז ראיתי מזוית עיני דרך החלון מישהו רץ ברחוב עם רובה. חשבתי שזה מחבל אז רצתי למרפסת (הרובה צעצוע עוד היה בידיים שלי) וקלטתי שזה רק חייל שרץ לרכבת.... פחח...
מיזה אתם בטוח הולכים להקרע מצחוק!דניאלה .ד.
יש לי חברה כזאת סטלנית.. יום אחד היא נסעה לבי"ס היא לוקחת 2 אוטובוסים.
היא מחכה לאוטובוס השני בצומת.
טוב, היא מגיעה לבי"ס פתאום היא מרגישה שחסר לה משו..
מה חסר? מה חסר??

התיק שלי!!!!!!!!!
הוא נשאר בצומת.. היא לקחה אישור מהמנהלת לנסוע לצומת חזרה, בעודה טסה לצומת צוות חבלנים מגיעים ומפוצצים לה ת'תיק.
והם סגרו שם תנועה שלמה בגלל התיק שלה.
ואז היא יורדת בשיא הטבעיות מהאוטובוס ורואה ת'תיק שלה עם חור על ספר מתמטיקה והחבלן צועק עליה- זה שלך?? בגללך עצרנו את כל התנועה כאן בגללך הבאנו צוות חבלנים מיוחד..וצעק וצעק.

והיא מסכנה וואי כששמעתי מה שקרה לא הפסקתי לצחוק!!
איייי!לא נעים!!!ד"ר אריק
בס"ד
קרה לנו משהו דומה בברית של אח שלי...יש לי אחים קטנים בני 11, 9, ו7...הם היו אז בני 10, 8, ו6....קיצר!!! אני וההורים שלי התעסקנו בברית של אח שלי הקטן ולא התייחסו אליהם ממש ולא ממש הקשבנו למה שהם אמרו... ואמא שלי שלחה אותם להביא משהו מהבית למועדון, אבל מה?מרוב לחץ היא שכחה להביא להם מפתח! אז האחים החכמים והנבונים שלי אמרו לעצמם שאם אמא אמרה אז עושים את מה שאמא אמרה!(חמודים!!!=])אז פשוט מאוד, נכנסו דרך החלון של המטבח...אבל מה!!!רק אחד נכנס והוא פתח את הדלת לכולם (כי היה מפתח בפנים) ואז הגאונים האלה הזיזו את כל הקקטוסים של אמא שלי והשיארו אותם ככה (יענו לא החזירו אותם למקום שלהם!!!)והשיארו את המפתח בחור! וחזרו למועדון...שאני ואמא שלי חזרנו אנחנו רואות שהקקטוסים בצד ושאי אפשר להכנס, למה מישהו סגר את הדלת מבפנים! אמא שלי התקשרה לרבש"צ ולאבא שלי (הבנו שזה לא אחד מהאחים שלי כי כולם היו עם אבא שלי!)  בסוף אח שלי בא (10) ואמר בשיא התמימות :"אה...כן!!!שהלכתי להביא... נכנסתי דרך החלון"!!!!
אווץ' ממש לא נעים...אביהשאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניקאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך