איך היתה הבגרות?
[היסטוריה]
|האטרף שאחרי
| היה ליגה!
טוב ושמחה.
איך היתה הבגרות?
[היסטוריה]
|האטרף שאחרי
| היה ליגה!
טוב ושמחה.
לי נשאר רק 2- בגרות על הסוציוטופ, ובגרות בסוציולוגיה 
אחרי ה28.6 הכל ייראה טוב יותר
[בגרות אחרונה]
בהצלחה בהכל.
טוב ושמחה
)ופתאום אני רואה שכל מה שהספקתי ללמוד נמצא בבגרות!!!!

שמעו קטע אדיר..נכנסתי לבגרות רק ב9:20 כשמותר להיכנס רק רבע שעה אחרי תחילת הבגרות..האחרית בגרויות ראתה שההתנשמתי [רצתי מהתחנת אוטובוס לבי'ס] ואמרה לי תרוצי לכיתה אני אחרייך, הבוחנת עשתה לי פרצופים עד שהיא נכנסה ואמרה-יש לה אישור ממני.
בדרך ריצה הזאת מהתחנה מרכזית לבי'ס אמרתי לחברה שלי שתלמד אותי מושגים כי אפפם לא למדתי אותם למתכונות ולא התחלתי אותם, היא שאלה איזה אני רוצה ותוך כדי ריצה למדנו איזה 2, 3 למדתי באוטובוס. יצא שלמדתי 5 מתוך 20, וסתם באקראי, וראו הפלא ופלא...חמשת המושגים היו!! יאללה..נקרעתי מצחוק באמצע הבגרות [לא מספיק הבוחנת התעצבנה עלי, עכשי היא כבר ממש רצתה להעיף אותי מהכיתה..
] בקיצור חוצמזה הכל היה אדיר, למדתם בכלל את כל החומר?
[אפילו לא הצלחתי להקיף את כולו..]

על הציונות בבית המלון בולטימור שבניו-יורק
.עם ראשי הציונות האמריקאית (600 חבר'ה סה"כ)
|שיהיה לידע כללי|
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים