......למישהו יש את הסיפור....sarab155
זה לא היה סתם בנאדם..זה היה רב..לא??מתו"ש
זה באחד הספרים של חייים ולדר...talr123
נכון...על ילד שיש לו בר מצווה....
מתו"ש
אני חש צורך להעיראלישע בן אבויה
מה הוא לא אמיתי??
אבל סנטה כן-נכון?? (
)מתו"ש
זה בספר "יש דברים נסתרים" של חיים ולדר,שיראל.
נראלי יש לי אותו... אבל לא על המחשב... חים ולדר?אביה =)
-----> מקווה שזה זה:]אנונימי (פותח)
מסופר על אדם שהיה עובד בבית-מטבחיים(מקום לשחיטת בהמות לבשר) וכל בוקר וערב היה פונה לשומר ואומר לו בשמחה וחיוך "בוקר טוב" בכניסתו לעבודה, וביציאה אומר "ערב טוב", אמנם השומר שלא דיבר עברית לא הבין כלל את אותו עובד, ואף חשב שמדבר עליו דברי לעז, דבר זה התרחש מספר רב של ימים, ואותם השניים המשיכו בחייהם, הוא היה אומר לו שלום, והוא לעומת זאת חושב שהוא לועג לו ח"ו. יום אחד ישב ליד שומר אדם שהבין את השפה העברית, ותמה למה השומר לא מחזיר לו שלום, והשומר שאל שהוא כלל לא מבין מה הוא אומר, אז השומר הסביר לו שהוא בסך הכל אומר לו בוקר טוב,ערב טוב. שכן הוא לא היה רגיל שמקדימים לו שלום. אותו אדם הצטער מאוד וגמר בליבו שעוד באותו היום יאמר לו ערב טוב ביציאתו. תם זמן העבודה וכל העובדים יוצאים והוא מחכה בכיליון עיניים ליציאתו, מחכה ומחכה וכל העובדים כבר יצאו ואין זכר לאיש, לאחר שהוא ראה שהוא לא יוצא חשב בליבו שבטח הוא כבר יצא ופשוט לא שם לב, אבל מכיוון שהוא יודע שאף פעם לא קרה שהוא יצא בלא לומר לו ערב טוב, ידע שמשום מה הוא מתעכב במפעל, ונכנס לבדוק מה פשר הדבר. כשנכנס למפעל הוא שומע זעקת עזרה מתוך המקפיאים של המפעל, לפתע הבין מה קרה, אותו אדם נתקע באחד המקפיאים וישר רץ לעזרתו והציל אותו מקיפאון ובכך הציל את חייו.
אם נקדם שלום לכל אדם, נוכל לקרב את הגאולה ואת בנין בית המקדש, וכמובן לחיות חיים מאושרים ושמחים יותר בחברה טובה ומתוקנת.
'מילה' זה גם אותיות 'יהלם' (יהלום),אדם עם מילה אחת טובה יכול להפוך עולמות.. יכול להחיות בני אדם.. יש בני אדם שהם חיים אבל בעצם לא חיים.. הם חיים כל הזמן מדודכדכים,עצובים,מדוכאים וכו'.. עם מילה אחת אתה יכול לרומם להם את המצב רוח ולהחיות אותם!
הקב'ה בדיבור ברא את העולם..!!! כמו שכתוב 'בעשרה מאמרות נברא העולם'.. בעשרה פעמים של 'ויאמר' הקב'ה ברא את העולם,ככה אנחנו עם דיבור חיובי,מילה טובה לחבר,עזרה לחבר,לשאול בשלום החבר,ככה אפשר לעשות רק טוב..!!
וגם להפך עם הדיבור שלנו היו יכולים להחריב עולמות ורק להרוס..!
'מוות וחיים ביד הלשון',הכל תלוי בנו....!
'ואהבת לרעך כמוך זה כלל גדול בתורה 'אמר רבי עקיבא! צריכים להקפיד כמה שיותר על העניין הזה ולהשתדל כמה שפחות לצער את אחים שלנו וכמה שיותר לעשות טוב כמו שהיינו רוצים שיתנהגו איתנו בדיוק!
אם זה לא היה כזה ארוך הייתי מצלמת או מקלידה...להשליך את השכל=]אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים