שלום לכולם, אשמח לעזרה...אנונימי (פותח)
בס"ד
ב"ה זכיתי להורים מדהים!באמת!הורים שמחים ומאושרים, הורים, שגם שאני רבה איתם (וזה לא קורה לי הרבה...ב"ה!) אני יודעת שזה ריב על דעה, והם ממשיכים לאהוב אותי, ואני אותם.
ומזה 5 שנים, גילו לאבא שלי סכרת.אבא שלי בן אדם שמח!אני מוכנה להבטיח לכם!הוא יודע לקחת דבר קשה ולהפוך אותו לדבר משמח.זהו אבא שלי.למרות שחייו לא היו חיים קלים, כמו לרובינו.בגיל 21 איבד אבא, הוא לקחת את זה קשה, אבל התרומם והקים בית נאמן בישראל, והיום יש לו 7 ילדים, אני הבכורה.
ההורים שלי דובקים בדעה שהילדים צריכים להיות פתוחים עם ההורים, ולרוב, הם פתוחים איתנו.ולמרות זאת יש דברים שרק אני הבכורה יודעת, וגם כאלה שלא.
מצבו של אבי מתרדר, בגלל הסכרת, ריאתו מתדרדרת, ותיפקדו, יורד. אני שמתי לב לדברים האלה למרות שאבי לא דיבר על כך או התלונן בפני.עד לשבת האחרונה שתקתי בקשר למצבו של אבי. עד ששמעתי שיחה של הורי, אני יודעת שאסור היה לי להקשיב, אבל הייתי חייבת! לאבא שלי נמאס להלחם עם עצמו!!!ואמא שלי כל כך מנסה, היא משתדלת עוזרת, עושה הכל בשבילו.ועם הזמן זה רק מתדרדר.קשה לי לראות אותו ככה, מצד אחד, מצד שני אני לא יודעת מה לעשות! איך יכול להיות שאבא שלי, החזק, איש ציבור חזק ומוכר, נשבר ככה בקלות? שכחתי לומר שאבא שלי אחד שאם הוא רוצה משהו, הוא יקבל אותו! ולראות אותו נשבר?זה קשה, זה קשה עוד יותר שהוא נשבר לעצמו!!!מה אני אמורה לעשות עם זה?
תודה רבה על ההקשבה...
ואייי שמחה!!!שלבוקית
איזה נסיון.. אני מאחלת לך המון הצלחות!
ורפואה שלמה ומהירה לאביך!

אם תרצי תוכלי לפרסם שם ונתפלל לרפואתו..

באמת יש לך המון כוחות!!

בהצלחה!!
אוי,נשמה,איזה ניסיון..שיראל.
קודם כל-קחי חיבוק לחיזוק!

ועכשיו,דבר ראשון-ה' הביא לך [לאבא שלך ובעיקבות זה-לך] ניסיון גדול.וכידוע-ה' לא מביא לאדם ניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו.תזכרי את זה טוב,תחזרי על זה שוב ושוב [אולי גם תגידי להורייך]..אם זה הניסיון-סימן שאת יכולה לעמוד בו! = את גדולה! יש לך המון כוחות! את חזקה!

דבר שני-תפילה.הרבה הרבה תפילה ותחנונים לה' שיעזור-לך,לאביך,לאימך,למשפחתך.שייתן לאביך כוחות להתמודד ושינצח,או לחילופין-שיצליח כבר בלי התמודדות.שתצליחו להתמודד עם משברים,ועוד-כל מה שאת רוצה..יש לנו אבא גדול בשמיים,והוא עוזר ומרחם ועושה לנו רק טוב! "ה' מתאווה לתפילתם של צדיקים"-צדיקה! תתפללי אליו! והוא יושיעך!

ודבר שלישי-תתמכי א-ת בהורים שלך! דברי איתם! חזקי אותם-באמונה,בהתמודדות צמודה,בעזרה-בכל מה שתוכלי! זה יעזור גם כן! [גם לאביך,ובעיקר-לדעתי-לאימך.זה נשמע כאילו היא פשוט בודדה בהתמודדות-אביך התייאש מלהתמודד וחוץ מזה שאין לה עם מי להתמודד היא עוד צריכה לעודד את אביך..היא חייבת עזרה].

ודבר אחרון-"רק חזק ואמץ"-אנחנו נתפלל בשבילך שה' ייתן לך ולמשפחתך הרבה כוחות ואומץ,אנחנו מאחורייך-וה' יעזור!
ואו.ליבי
לק''י.

כ''כ מוכר לי, לצערי.
תודה לך על השיתוף.
באמת קשה לראות את אבא היקר והאהוב, סובל ונשבר.
והוא יותר פתוח איתי בעניין הזה [וזה לא כזה מעודד, כי את רואה אותו ממשממש סובל.] והוא כבר עוד מעט, לא רואה אותי.
וזה, האבא שהכי הכי  בשבילי, שתמיד היינו פתוחים.
תמיד עודד אותי, ושמר עלי מפני העולם.
התמודד יחד איתי, באש ובמים.
מול כולם.
ואיפה הוא עכשיו? כואב, סובל, וכמעט-לא-רואה.

באמת תודה על השיתוף, תודה.

-מוזמנת בחום באישי. אני פה -
את יכולה להגיד את השם שיתפללו עליו?!אמסטי דמתי
תודה לכל המגיבים...אנונימי (פותח)
בס"ד
אני מתלבטת אם לתת את שמו, נמאות כן חברות שלי, ואם אני יגיד את שמו הם ידעו שזאת אני ואני לא רוצה...
*נמצאותאנונימי (פותח)
וואיי.. המון המון בהצלחה!!! אני פה אם את צריכה!! בה!2ה 2!2ה
אמת!!!
אני מאוד אשמח לעזור...

שיהיה המון רפו"ש ובעז"ה אבא שלך יתרפא מהר!!

|נשיקה|
אני לי כל כך מה להגיד לך...ד"ר אריק
בס"ד
אבל שולחת לך המון המון ב"הצחלה וחיבוק ענקי=]
וואו, באמת נסיון.אביה14
חיבוק ענק!!
ורפואה שלמה בעז"ה. 
וואו וואו... רפואה שלמה!!!smile1
איזה קשה זה... מקווה שבעז"ה הוא יבריא מהר...

אני חושבת שממש כדאי לך לדבר על זה!! זה ממש כואב לשמור את זה בפנים... תמצאי לך איזה חברה או מישו' שאפשר לפרוק ונראלי שזה ממש יעזור לך... תקחי בחשבון שלא תמיד יודעים איך להגיב... אני נראלי הייתי מתחילה לבכות... אבל מישהו שיקשיב לך נורמלי...

המון בהצלחה וחיבוקים!!!
איזה ניסיון קשה!!!דניאלה .ד.
אבל עלייך להמשיך עם החיים שלך- הדבר היחיד שאת יכולה להשפיע על ידיו הוא התפילה, יש לך את כח הדיבור, נצלי אותו מהלב!
אבל ממש תתפללי בלי ציפיות.
רק השתדלות רבה ותפילה מהלב!!
ב"הצלחה רבה לכולנו!
*איןד"ר אריקאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך