אני לא יודעת מה אני הולכת לעשות עכשיו כל החופש.... אוף, אני יודעת שאני לא אתפלל אפילו שבוע שלם
אני פשוט לא יודעת מה לעשות.... תמיד בחופש אני מורחת את הזמן ואין לי בכלל מה לעשות ואז בסוף היום אני אוכלת את עצמי של זה שלא עשיתי כלום היום... אפילו לא התפללתי.
אוווף, מה אני הולכת לעשות כל החופש הזה?????????
באמת שהתחלתי לפחד ממנו.
בדיוק אח שלי דיבר איתי על זה שמאריכים להם את הלימודים והוא אמר לי שהם מבואסים מזה שיש להם רק חודש וחצי חופש וכו'... וכו'... ומה אני עונה לו? אל תהיה מבואס, אני הייתי רוצה להיות במקומך!!!!!!!!!! כאילו פשוט הפכתי ללא שפויה. באמת שאני לא יודעת מה אני הולכת לעששות כל החופש הזה.
באמת שאני לא יודעת מה אני הולכת לעשות עכשיו כל החופש... ואני ממש פוחדת מהנפילה שהולכת לבוא (היא כבר באה), כל מה שאני עובדת עליו כל השנה ומשתדלת להשתפר פשוט נהרס בחודשיים האומללים האלה....
אוף מה אני הולכת לעשות עכשיו כל החופש?, לשבת ולהות בתקרה? גם ככה אני די משועממת בחיים, אז עוד בחופש שאני נמצאת ימים שלמים בבית?
אוף מה אני אעשה? ומה אני אעשה הם התפילות?, זה נושא שקשה לי גם בחופשים קצרים, אפילו כשקורה לי שיום אחד אני לא הולכת לאולפנא- ברוב הפעמים אני גם לא מתפללת באותו ום, וכמה שניסיתי לעבוד על זה במשך השה וממש השתדלתי והקפדתי להתפלל כל יום, בסוף בא החופש הזה והורס הכל?!?!?!?!
אוווווווווווווווווווווף!!!!!!!!!!!!!

מה אני אעשה?