כואב המצב אז מה אנחנו עושים? מה יהיה?דניאלה .ד.
שאלה גדולה שמטרידה את כולנו!
תאונות רבות.. מחלות רבות להרבה מהעם, קשיים רבים לכולם.
משפחה, חיים, התמודדויות.
הכל קשה.! הרבה יותר מתמיד!!
אנשים רבים שהיו לנו לעזר פתאום אינם.
העולם פשוט משתגע! ככה אנחנו מרגישים.
החור באוזון גדל ואיתו גם החום בזמן הזה.
המיים שלנו מתמעטים אין מים בישראל.
הזמן פתאום טסס.
חבלי משיח כאן.

כואב הלב כמה צער יש לעמ"י בזמן הזה, כמה רצונות ובקשות יש לכולנו!!
כמה דברים אנחנו לא מבינים אנו קטני השכל!

לפנות בתפילה עם כאב לב גדול על העם ולומר כל פעם מחדש
 "אבא עד מתי?? מחכים לישועה במהרה".

והצער גדל והכוחות פתאום אין את אותה הכמות של הכוחות...
צריך לגדול להתעצם, למה כי יש מישהו אחד שבכוונה עושה את כל זה כדי שאנחנו אלו שיש להם כוח.
אנחנו נתייאש וזה בדיוק מה שהוא רוצה.
אין לכם מושג כמה שצר לי כמו שלכל אחד מיכם!
אחים שלנו נפצעים, אחים שלנו נהרגים!

ועם כל הקושי ולא חסר קושי אנחנו צריכים למצוא את הכוחות להרים אחד ת'שני.
כי אחרת ניפול ליאוד של היצר הזה שדווקא מהמקום הכי רגיש תופס אותנו.
והחבל הזה שדיברנו עליו מקודם זה חבל מאוד חזק אבל החוזק שמנערים אותו עלול להפיל אותנו.
והנזק של המפלה עלול להיות ממש בלתי הפיך!

וואי מזה לא באתי לקשקש עכשיו ולנגן על המצפון..
אכפת לי! ואני רוצה שיהיה לכולם טוב אבל אנחנו צריכים להתאגד, להתאחד בתור עם!!
רק כך המשיח יבוא במהרה.
להרבות באהבת אחים, לדאוג לכל אחד מהעם כמה שאפשר!

רק ככה נצליח.! בע"ה.!
בואו ניקח איזו מנת כוח רצינית ככה.. שתעשה לנו טוב בלב, ונמשיך להתפלל מאהבה לאבא.
אין טעם להתייאש למרות הקושי! זה לא מה שיעזור כרגע.

אוהבתותכם המון! אחים ואחיות!
שנזכה לאהוב אהבת ישראל אמיתית וביידים פתוחות לכולם ובשמחה תמידית.

אוקי, 'המשיח בפתח' , הכל טוב ויפה. אבל-במבלולו
מי אמר?
אז רע לנו, וסימני הגאולה כבר פה, ו-'הדור החצוף' 'ההתיקרות' וכל הדברים האלו כאן.
אבל להזכירך, גם במאה ה16 אנשים חשבו שהמשיח פה. חשבו? היו בטוחים, עלו לא"י , יישבו אותה. ו-מה?
כלום. נאדה.
אז חבלי משיח כאן, אני מסכימה-
אבל אולי זה אומר שהמשיח יבוא בעוד 200 שנה? חבלי משיח? 
אני אחיה אז?
לא.

אז זה מאוד מרשים שנכנסים לרוח שליחות כזו,
'בואו נקרב את המשיח, הוא כבר פה'
,בואו נציל את העולם'..
אני כבר לא יודעת עד כמה זה נכון.
נראלי פתטי להכנס ללהט, ושבסוף לא יהיה.

אמא'לה.
אני קוראת את מה שכתבתי עכשיו ולא מאמינה.
לא מאמינה.
לא מאמינה?
אנילא מאמינה שהמשיח כאן?
דיי, אני לא יכולה עם עצמי יותר.
אופ

איך?
איך אפשר להאמין בדבר שהוא כ"כ--
כ"כ לא מציאותי. לא מציאותי.
אני מאמינ הבקב"ה, זה בטוח. אני בטוחה שהוא קיים, ועם רוב הדברים והמצוות מתמודדת והכל, אבל משיח?
עצוב לי שאני לא מסוגלת להאמין, באמת שעצוב לי.
פשוט--
ב-מיוחד אחרי מה שלמדנו בהסטוריה.
האנשים אז, (וסורי אם אני חוזרת על עצמי) כ"כ האמינו, היו בטוחים שהמשיח כאן. חדורים רוח אמונה ועשייה.
עבדו, טרחו, בנו, עלו.. ושוב, כלום. כלום.
אני כבר לא בטוחה שיש לנו במה לבטוח.

|אני באמת לא מנסה להשמע כופרת. רק עכשיו כשכתבתי הבנתי עד כמה זה חזק, התחושות האלו אצלי. בבקשה אל תשפטו ותזעמו מייד.|

אני חושבת שזו בעיה גדולה מאוד שלנו.הסנה-בוער
אנחנו עם כזה שחי בשביל הרגע, לשרוד את היום.
אנחנו לא נחפש פתרון אמיתי לטווח ארוך לבעיית הפליטים הערבים, אל כל הזמן נמצא פתרונות זמניים.
אנחנו לא נבנה תשתיות שיגנו על הארץ שלנו מבחינה סביבתית אקולוגית (במיוחד בהתנחלויות), כי אנחנו רוצים רק לשמור על עוד פיסת אדמה היום.
אנחנו נשים מזגן כדי שלא יהיה לנו חם עכשיו, אבל נעשה חור בכדוה"א, שרק יחמם אותו עוד יותר בעתיד.
אנחנו חיים את הרגע. בהנחה ש'עוד שניה המשיח בא'. אני חושבת שזה יפה, אבל אני מסכימה איתך שאנחנו לא צריכים תמיד להתעלם מהצרות ולומר 'זה בגלל המשיח' אלא לנסות לפתור אותן. 
אם יש המון תאונות דרכים, אז, כן, צריך לנסות להאמין כי אנחנו בדור של משיח ויש המון צרות. אבל צריך גם לנסות לחנך לנהיגה זהירה ולנסות למנוע את הקטל בכבישים. וכן הלאה.
וכן, אנחנו כבר יותר מאלפיים שנה מחכים. אין לנו כח, ולפעמים מתגנבת ללב מחשבה ש"הם לא זכו, למה שאני אזכה?". כי אני מאמין בזה באמת. כי אני פועל בשביל זה באמת. (אני לא אומרת שהם לא פעלו בשביל זה- אבל עובדה שלא מספיק. אז יאללה, לשנס מותניים!)
תראי..okey
זה הנסיון באמונה. בכל המצוות והדברים שה' אומר לנו לעשות (ובינהם גם לחכות למשיח..) אנחנו צריכים לעשות אותם בגלל שה' אמר. ה' אמר שיבוא משיח אז יבוא משיח.
אני צריך להאמין שהמשיח יבוא בכל רגע.לא עוד 200 שנה. כל דור שלא נבנה בית המקדש בימיו כאילו נחרב בימיו. אנחנו צריכים כמה שיותר לקרב אנשים, לקרב את עצמנו, ולהכניס לתת-מודע של כל העולם ואשתו החורגת-שצריך לצאת מהשאננות! 
נחשוב קצת. אם המשיח יבוא עוד דקה וחצי ויראה אותי עושה שטויות? מה אגיד לו?? כשהוא יחלק לכל מי שחיכה לו הטבות-מה אגיד לו?? שהתייאשתי?? אנחנו צריכים להאמין שבכל רגע ה' משגיח עלינו. ואם יהיה עשירית מאית השניה שה' לא ישגיח עלינו (ח"ו ) אז כל העולם , כל היקום ייעלם!! רק זה צריך להכניס אותנו לשמחה עצומה בכל רגע ורגע בחיים! 
ואם ה' דואג לנו כ"כ סימן שהוא באמת רוצה להביא לנו את המשיח יותר ממה שאנחנו חושבים ("יותר משהעגל רוצה לינק-הפרה רוצה להניק") , ואם הוא רוצה להביא את המשיח והמשיח לא בא סימן שאנחנו מעכבים. ובכל רגע שהמשיח לא בא סימן שאנחנו לא פועלים מספיק להבאת המשיח ולכן לא צריך להתיאש.
 ובכל רגע ורגע לעשות כמה שיותר -מצוות,חסדים, זיכוי הרבים,לימוד תורה, כיבוד הורים וכו' וכו' 
ובעז"ה יבוא המשיח כמה שיותר מהר. לא עוד מאתיים שנה. כמה שיותר מהר...

אני מקווה שלא  יותר מידיי. פשוט הייתי חייב...
תוספת קטנה..okey
כל הדברים הרעים שקורים (תאונות וכו') זה רק סימנים מה' שהוא רוצה להביא את המשיח והוא לא יכול...
^התבטאות לא נכונה. ה׳ יכול הכל. לא תמיד מגיע לנו..אביה14
ברורokey
ברור שלא התכונתי שהוא לא יכול... פשוט איך אסביר לך..
למה ה' כילה את חמתו על עצים ואבנים ולא על בני אדם?? כי הוא לא יכל.. הוא רצה לתת לעמ"י עוד צ'אנס..  בתכל'ס אני חושב שהתכוונתי למה שאמרת..
שונאת שמדברים בשם הקב"ה...שואפת למעלה..!
מה אתם??? מזכירים שלו?..
אנחנו לא יכולים לדעת מה ד' חושב, רוצה, עושה...
אז חבל לבזבז ת'זמן בלנסות להבין את זה...
ככה נראלי לפחות.
מסכימ/ה איתי שה' יכול לעשות הכל?אביה14
ה' יכול לעשות הכל..okey
וגם כל מה שכתבתי זה ע"פ הגיון ושיעורים/שיחות ששמעתי...

ום דבר לא קשה יותר מתמיד.golani
*שום.golani
מכירים את הסיפור?<אריאל>
אמר ליה (אליהו הנביא לרבי יהושע בן לוי): אימת אתי משיח? (מתי יבוא משיח?)
אמר ליה: זיל שייליה לדידיה. (לך תשאל אותו)
- והיכא יתיב? (והיכן הוא יושב?)
אפיתחא דרומי. (בפתח של רומי)
- ומאי סימניה? (ומה סימנו?)
- יתיב ביני עניי סובלי חלאים, וכולן שרו ואסירי בחד זימנא, איהו שרי חד ואסיר חד, אמר דילמא מבעינא, דלא איעכב. (יושב בין עניים סובלי חולאים (רש"י: מנוגעים, והוא גם מנוגע), וכולם (אלה שיש להם כמה נגעים, כלומר פציעות, עפ"י רש"י) מתירים את כל התחבושות שלהם, ומנקים אותם וקושרים אותם בחזרה בבת אחת (עפ"י רש"י), אבל המשיח עושה זאת אחד אחד (מתיר, מנקה וקושר כל נגע בנפרד), כדי שאם ייקרא לגאול את ישראל לא יצטרך להתעכב לקשירת כמה נגעים (עפ"י רש"י).
אזל לגביה, אמר ליה (הלך אליו רבי יהושע, ואמר לו): שלום עליך רבי ומורי.
אמר ליה: שלום עליך בר ליואי.
אמר ליה: לאימת אתי מר? (מתי כבודו בא?)
אמר ליה: היום.
אתא לגבי אליהו, אמר ליה (חזר רבי יהושע לאליהו הנביא, ואליהו שאל אותו): מאי אמר לך?
אמר ליה: שלום עליך בר ליואי.
אמר ליה: אבטחך לך ולאבוך לעלמא דאתי (הבטיח לך ולאביך שאתם בני העולם הבא).
אמר ליה: שקורי קא שקר בי, דאמר לי היום אתינא - ולא אתא! (שיקר אותי, כי אמר לי שהיום הוא יבוא, ולא בא)
אמר ליה: הכי אמר לך (כך הוא התכוון): "היום אם בקולו תשמעו"

כן, המשיח יכול לבוא בכל יום, בכל יום שנשמע בקול ד'...שאננות ולחיות את הרגע זה ממש לא דרך טובה לחיות,זה לא בכוונה- אבל זו הסתמכות על הנס. כולנו צריכים לקרב את היום ההוא, היום המדובר, היום שישמעו לד'...המשיח קרוב, הדרך ארוכה, וצריך להתחיל לצעוד בה, אם נרוץ, מה טוב!
יפה מאוד אריאל! ח'ברלך תקשיבודניאלה .ד.אחרונה
זה לא שאני בטוחה עכשיו שהיום הוא בא אבל אם ציוו אותנו להאמין שכל יום הוא יגיע אז אנחנו צריכים להאמין שכל יום הוא יכול להגיע.. והלוואי שיגיע במהרה.
אבל כמו שנא' לעיל שצריך לעושת מעשים כדי שיגיע וגם לי היה ת'סרט הזה שהבטיחו לי ש.. המשיח יגיע בשנת... ו... וגם... וחשבתי ש.. אבל לא!
הוא לא הגיע ואז למדתי לא להאמין לאנשים שאומרי בזמן.. יגיע המשיח.

ולא רק זה, לאנשים שאומרים לי כאלו דברים אני אומרת ללא היסוס "אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח.. ואע"פ שיתמהמה אם כל זה אחכה לו"
וזה אחד מ13 עיקרים "שהמשיח יבוא במהרה ב.ב.א"
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך