יהיה נחמד אם תגיבו אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי לולה=] בתאריך י"ט תמוז תש"ע 00:52

אני ב"ה שומרת תורה ומצוות, המשפחה שלי לא,  אני ב"ה ממש גאה בעצמי אבל אני בתקופה מעצבנת
אני ממש השתנתי הפכתי לבן אדם אחר טוב יותר אני שמחה יותר, פחות עצבנית ועוד הרבה, אבל יש לי תקופות של דיכאון ולא משנה ממה הוא נובע (משנה אבל אין לי כח לכתוב )  ההורים שלי  יודעים שאני לא אוכלת במקומות שפתוחים בשבת משמע- ללא תעודת כשרות, אני מנסה לצאת מהדיכאון הזה אני ממש רוצה לצאת מהבית אמרתי לאמא שאני רוצה ללכת לאן שהוא אני אומרת לה את זה 3 ימים ולמה שהיא תתיחס ??? היא תשאל לאן לא תשתף פעולה ותלך לאכול גלידה או לא משנה מה ותלך אם אבא להביא את אח שלי לחברה שלו יש עוד הרבה דברים זה לא רק זה העיקר הוא שאני צריכה למצוא מה לעשות דחוף !
ואועץ על מים
מזדהה ברמות מטורפות..
בא נגיד לא בדיוק על אותם דברים אבל ממש על אותו רעיון קראתי ולרגע חשבתי שאולי בטעות אני כתבתי את זה ממשתמש חדש שפתחתי בטעות 
אני צריכה להיתעודד בבקשה תגידו שמותר לישמוע שיריםאנונימי (פותח)
אוף זה לא קשור למה שרשמתי קודםאנונימי (פותח)
אין לי כח לכלום !!!
לא ניראלי שהם הלכו בסוף אבל לא משנהאנונימי (פותח)
נ.ב אני מרגישה קצאת מפגרת לנהל שיחה עם עצמי
הי! הי! הי!אורושקוש
מהנ זה אין לי כוח לכלום?
גברתי הנכבדת. מתוקה. תקשיבי לי-
יש דברים לא פשוטים שכולנו עוברים בחיים. כל אחד עובר משו אחר בדרך אחרת ובזמן אחר.
גם אני לא בתקופה פשוטה עכשיו. אבל לא מרמים ידיים. הנה כתבת כאן. ויודעת מה זה כבר אומר שאת רוצה לעשות משו.
תסבירי טוב מה את רוצה ונעזור לך.
רק תרגעי שניה. תנשמי עמוק ותגידי-הקב"ה אוהב אותי והוא יעזור לי. וכבר תראי שיהיה טיפה יותר טוב.
למה לא לצאת עם חברות?e1l0a5d
בני משפחה? 
לצאת אם בני משפחה תישכחי מיזהאנונימי (פותח)
טוב ה' אוהב אותי נכון ואני צריכה לעשות עם אצמי משו אין לי מה (ואני בחבנה לא יתיחסתי ללצאת אם חברות ) נ.ב הבת משפחה היחידה שאני יכולה להיות איתה וללכת איתה לאנשהוא זאת אחותי היא נשואה אני יראה אותה רק עוד שבועיים או משו כזה
אין לך חברטות טובות?אורושקוש
ישאנונימי (פותח)
אחת והיא בחו"ל
אני לא יודע....e1l0a5d
פשוט חבר שלי גם חזר בתשובה... קשה מאוד לעשות תהליך כזה בלי תמיכה... אולי תלכי לשיעור, אולי תצרי קשר עם מישהי שאת סומכת עליה (רבנית מהאולפנה\ שכנה\ אינלי מושג, אני פשוט לא מכיר אותך...)
אני שנים דתיה זה לא מאתמולאנונימי (פותח)
זה לא קשור אני סתם בבסע וזה מבעס עוד יותר
אוקי...תל-אביבית
דבר ראשון- כדאי שתתחברי עם בנות מהסוג שלך.. את באולפנה? איפה את גרה? (סליחה על השאלה...)
ואז תוכלי לצאת איתן, לדבר איתן, וכולי..

דבר שני- מותר לשמוע שירים! אם את ספרדייה אז בכלל, וגם אם את אשכנזיה יש הרבה הרבה דעות שאומרות שמותקר מתוך מכשיר..
בהצלחה!
מוזמנת באישי... אני אשמח להיות חברה שלך! באמת!
אני שנה הבאה בפנימיהאנונימי (פותח)
ההורים שלך דתיים?אביה14
היא אמרה שלא..תן חיוך!
תודה אל התגובות אנונימי (פותח)אחרונה
חזרתי לעצמי ב"ה (עובר לי מהר )
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך