איזה מעצבן!!!מחכה לגאולה
כל הזמן מזכירים לי את הקטע  של הילמודים!
נותנים לי תחושה שאני אפס ומדכאים יותר ממה שאני כבר.
אף אחד לא שםלב לכמה שהתחזקתי.
איי ה! למה לא שמת אותי במציאות אחרת?
אין אף אחד שמבין לליבי.
די נמאס! בחיים לא הייתי בדיכאון ככה.
ועוד שכחו את היומולדת שלי!
ה' תביא את הגאולה כבר!!!!!!!!!
מי שם על ציונים?!שנטי
מי אמר שאם לא מצליחים בלימודים אתה אפס?? אם אתה משתדל, אז אתה צריך לשמוח! לא אכפת מה אומרים, תתקדם בקצב שלך....

שתדע שגם אני הייתי גרועה בלימודים ואין לך מושג כמה השקעתי! וזה דיכא אותי מאוד שההורים שלי התאכזבו.
אפאחד לא האמין בי שעשיתי מאמצים, ובצדק, כי התעוודה שלי הייתה מלאה ב60 ו70.

ואתה יודע מה? גילו לאחרונה שיש לי A.D.D (בעיית קשב וריכוז) וכל השנים האלה (אני בכיתה ח') עבדתי כל כך קשה אבל כולם חשבו שאני סתם מבולגנת ולא אחראית ועצלנית מאוד.

אני הייתי בדיכאון בגלל הציונים שלי המון פעמים, אבל לא הפסקתי להודות לה' על הכול! ה' נתן לך כשרונות אחרים, אז תשמח בהם!

וגמלי שכחו ת'יומולדת פעם....אז הזכרתי לכולם ;)

מזל טוב
אני ממש מכירה את ההרגשה וזה באמת מעצבן..שמחה ואמונה
אבל כבר אמרתי לך ואני אגיד לך שוב..
דווקא כי אתה עכשיו מתחזק[וזה מה שחשוב] פשוט אל תשים על אף אחד.
אל תצפה שמשהו מהמשפחה שלך יעריך אותך כי אני אומרת לך-בדוק זה לא יקרה!
ובסדר, אז הולך לך רע בלימודים?. אז מה?.. בשמיים אף אחד לא יבקש לראות את התעודת בגרות שלך..
יבקשו לראות את המידות שלך..
תעשה את ההשתדלות שאתה יכול מבחינה לימודית וכמה שתצליח תצליח העיקר שאתה מתחזק.
חוץ מזה, אתה יכול להסתכל על זה בתור בזיונות ואז אם אתה שותק על זה.. אוהוו איזה שכר מחכה לך למעלה..
אז עזוב אותך דיכאון ועזוב בטיח.. כל עוד אתה עם ה'-זה מה שצריך לשמח אותך.. תחשוב שאתה כמו אברהם.. יחידי בעולם,אין לו אף אחד.. רק את ה'.. אז גם אתה עכשיו חוזר בתשובה ואין לך אף אחד שמבין אותך ושומע לקול בכיותך חוץ מה' יתברך..
בהצלחה=]
היום יומולדת היומיומיולדת היומיומולדת למחכה לגאולהמיטל
בעצם אתמול.. אבל מזל טוב!!!

ואל תשים על אנשים שלא שמים לב לכמה שאתה טוב
מזל טוב!אביהשאחרונה
אז מה אם זה מה שחושבים עליך?לולה=]
 הרי אתה יודע שאתה לא אפס ואתה מתקדם בדרך שלך, אז מה זה משנה אם הציונים לא משהו? מה זה משנה אם אנשים אחרים חושבים שאתה לא משהו?

תחיה אתה עם האמת שלך.

אתה לא אפס. אל תתן לסביבה שלך להשפיע עליך ולהפריע לך להתקדם.

תתקדם במה שנראה לך הכי חשוב-ואם זה לא לימודים אז שזה לא יהיה לימודים וזה בסדר גמור. לימודים זה לא הדבר הכי חשוב בעולם...

אתה לא צריך שכולם יראו כמה התחזקת, אתה לא עושה את זה בשביל לקבל פרס, נכון? מספיק שאתה תדע.
קיצר- כל עוד אתה שלם ען מה שאתה עושה, תיהיה אדיש לסביבה. (בדברים רעים, כמובן..)

ומישהו שמבין אותך זו לו בעיה למצוא, רק צריך דעת לחפש... 

אם ה' שם אותך במציאות הזו כנראה שזה בדיוק מה שהמציאות הזו צריכה- העולם צריך אותך בדיוק בזמן הזה.
ואתה גם צריך את העולם והמציאות הזו בשביל לממש את המטרות  והיכולות שלך.
תסמוך עליו שהוא ידע מה הוא עושה..

אגב, הגאולה לא בטוח תפתור את כל הצרות..

שבוע טוב!
יאלה אחי קח הכל בשמחהyosef13
תאמין לי קח הכל בשמחה ולא תהיה מבואס מכלום (כמעט)
אה, ומזל טוב ליומולדת.. לולה=]
עד 120..
אצלי זה היה הפוך ולא הפוך...עץ על מים
מצד אחד אני הייתי מוציאה חתיכת ציונים יחסית כאילו עד לפני שנתיים שלוש למי שחשב אחרת...באיזהשהו שלב נמאס...
זה היה נראה שזה מהשרוול אבל זה לא היה מהשרוול ובאמת התאמצתיזה אולי היה כולה חומר של כיתה ה' אבל בשבילי זה היה קשה בתור ילדה והייתי מתאמצת באמת ובעוד אני כלום 0 ואם הייתי מקבלת פחות מ90 היו כועסים עלי ממש...
אחותי מהצד לא היתה מוציאה גם מהשרוול אבל היו ויש לה בעיות למידה ויש לה היום הקלות שתינו התאמצנו אולי היא יותר אבל גם אני והיא אם היא קבלה מעל 60 קנו לה מתנות ואני כלום 0 הייתי ילדה קטנה וזה פתח קנאה לאחותי לא מומלץ לעשות את זה!!! גם אם ילדים עושים מהשרוול זה עדיין פוגע!!!  
ואנין לי מה להגיד פשוט תתעלם....אל תראה שאתה מתייחס וסורי אין לי יותר מדי עצות.....
אז תגיד להםמישי' מאפושו'
מזכירם לך את הקטע של הלימודם, זה מן הסתם כי רוצים לעזור לך. חשוב להם שתדע. תדבר עם מי שזה לא יהיה ותגיד לו שזה לא עוזר ככה. אתה שם לב למצב, ואתה לא בדיוק מאושר ממנו... וסביר שלהזכיר את זה, זה לא מה שיעזור לך. אפילו ההפך, זה רק עושה לך יותר 'אנטי' לעניין הזה. בכל דבר, אדם לא יודע נפש חברו, אם לא תספר, אף-אחד לא ינחש...
ובקשר לשאלה שלך, למה ה' לא שם אותך במציאות אחרת. תקשיב, 4 שורות אחרי זה ביקשתה מהקב"ה את הגאולה, תגיד, אתה באמת מאמין שהקב"ה יכול להביא גאולה לעולם הזה? אם כן, (ולפי הניק ומה שכתבת, אתה מאמין בזה...) אתה לא סומך עליו שהוא יודע איפה לשם אותך? וחוץ מזה "הדשא של השכן תמיד ירוק יותר" . למחשבה...

"אלוקי, עד שלא נוצרתי, איני כדאי, ועכשיו שנוצרתי-כאילו לא נוצרתי. עפר אני בחיי ק"ו במיתתי" (תפילת יום הכיפורים, עדות אשכנז) רגע, קצת מוזר, לא? עד שלא יצרתה אותי, רבש"ל, אני לא שווה. בסדר. אפשר להבין. ועכשיו שיצרתה אותי, אני לא שווה, כאילו שלא נוצרתי. מסביר הראי"ה קוק, "לפני שנוצרתי, כל אותו הזמן הבלתי מוגבל שמעולם עד שנוצרתי, וודאי לא היה דבר בעולם שהיה צריך לי. כי אם הייתי חסר בשביל איזו תכלית והשלמה - הייתי נוצר. וכיוון שלא נוצרתי עד אותו הזמן, הוא אות שלא הייתי כדאי עד אז להבראות, ולא היה בי צורך כי אם לעת כזאת שנבראתי, מפני שהגיעה השעה שאני צריך למלא איזה דבר להשלמת המציאות. ואילו הייתי מיחד מעשי אל תכלית בריאתי הנני עכשיו כדאי, אבל כיוון שאין מעשי מכוונים לטוב התכלית - הרי לא הגעתי אל תכלית בריאתי ואיני עדיין כדאי כמו קודם לכן...."
וזה מתחבר...
"יום ההולדת שלך זה היום שבו החליט אלוקים שהעולם לא יכול בלעדיך"
עד 120!!
תשובה : ( שנטי נשמה כנסי שניה תיקראי תמודגש)Breathing Fire
אל תיתן לזה לערוס אותך תתין מה שאתה יכול אין לכה אפשרות למעבר כן גם לי עושים את זה תמשיך אלאה אל תיתן להם להפריעה לך ! ושנטי אני גאה בך
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך