וואו, איזה רגע מרגש זה.

הלב שלי מרגיש שמחה, שמחה וכאב. מעורבבים ביחד.
להודות, לבקש, לשבח, להמשיך, לעבור, להשתדל.
הכל אמור להכנס בהודעה אחת. איך?...
אני מבקש אישית מכל אחד ואחת לקרוא את ההודעה הזו, זה מאוד חשוב בשבילי.
--
טוב חברים, אז נתחיל ככה.
שנתיים + אני נמצא פה בפורומים. אכשהו הקב"ה הכניס אותי פה. וואלה, תאמינו לי שאני לא יודע איך. במקרה, יש אומרים = אבל בשבילנו זה מקרה = אותיות 'רק מה''...
למדתי פה לחיים המון. בזכות המקום הזה ב"ה התפתחתי במחשבה, התבגרתי יותר, השתנתי.
יש פה אנשים מדהימים שכל רצונם זה לעזור, לתת, לחשוב, לבקש שיהיה לך טוב - וזכיתי קצת,
קצת להכיר אותם. ב"ה הם השפיעו עלי הרבה מאוד. לא הוא, לא היא - אלא אתה! כי, גם את.
גם אם בחיים שלי לא דברתי איתם וגם אם לא הגבתם אף פעם בפורום, למדתי מכם הרבה מאוד.
תשאלו איך? עצם זה שהייתם פה בפורום, בזכותכם התקדמתי הרבה מאוד בחיים. באמת מכל הלב, זה מכוון לכל אחד ואחת מפה. קבלתי המון, פשוט המון, אתם לא מבינים כמה. בנוסף בזכותכם חשבתי, התפללתי, בכיתי להוא שם למעלה. זו התקדמות ענקית ואדירה, בזכות החבר'ה המדהימים שיש פה. כל אחד ואחת.
יותר משנתיים שאני פה התמלאתי מכם. בכל המובנים, אבל בעיקר התמלאתי באהבה.
אי אבאל'ה, אהבת ישראל, בנשמה. אזכור תמיד שזה הגיע מפה.
והנה, הנה הגיע הרגע. הרגע בו חייבים להתנתק. לא למעלה איפה שכתוב "אח.." - "התנתק",
ואז אחרי מקסימום שבוע אני רואה שוב "אח.. ערב טוב", לא זה. את זה עברתי יותר מידי.
עכשיו זה משהו אחר. ת'אמת שזה לא להתנתק. אז כולה לעבור. הייתי פה בשליחות מסוימת שהשתדלתי בה, קראו לה - "אהבת ישראל", השתדלתי, אני מאוד מקוה שהצלתי או לפחות עשיתי בה קצת.
אבל עכשיו, עוברים. לא מהשליחות הזו, אלא מהמקום. השליחות נשארת, במקום אחר.
סיימתי השנה כיתה יב', יענו שמינית, ועכשיו ממשיכים. את מסורת עם ישראל הנפלא ויקר מכל דבר אחר. עובר עם האהבה, לבית המדרש. להמשיך את האהבה, ממקום אחר. וואו כח אהבה עם כח התורה. וואו, שילוב בעם ישראל.
אז מה בעצם אני רוצה מכם? מה אתם קשורים לזה?...
קודם כל, רק רציתי להגיד תודה רבה על הכל. א"א לעזוב כזה מקום מדהים להגיד תודה, מכל הלב, על מה שקבלתי. על מה שנתתם לי לקבל ישירות ובעקיפין, על זה שהפתחתי מכם. חובה להכיר טובה. בנוסף רציתי להגיד להתראות. עוד בעז"ה נפגש. לכו תדעו, החיים מפתיעים ביותר. עובדה שהייתי יותר פה שנתיים. אבל דבר חשוב לא פחות שרציתי, זה לברך אתכם. באמת כל אחד ואחת פה בשבילי מתוקים מדבש. מבטיח לכם, אוהב כל אחד ואחת פה, כן - גם את וגם אתה, אהבת ישראל בנשמה. אבל ב-נ-ש-מ-ה. רציתי לברך אתכם, שתצליחו בחיים בעז"ה. שתזכו להיות קרובים אל האמת תמיד מתוך כיף, שמחה, ורק טוב. שגם ברגעים הקשים שיהיו - כי אלו החיים - תזכו להיות
"טייסים אוטומטיים" מתוך שמחה ואמונה. בקיצור, כל הברכות. ששרשרת עמ"י תזכה לקבל אנשים מדהימים כמוכם. שתזכו אתם להיות הממשיכים. ובאמת, אפשר שעות לכתוב ברכות, אבל לא אספיק והיד תכאב, אז אסתפק בזאת. בעז"ה, כל הברכות.
עוד דברים, שבבקשה, מאוד חשוב בשבילי שתקראו אותם.
1) קודם כל, אני מבקש באמת סליחה מכל הלב על כל מה שעשיתי. השתדלתי רק להרבות באהבה מהלב, אבל אם ח"ו קרה שפגעתי או משהו כזה, אשמח שתגידו לי בשביל שאוכל לתקן. מבקש סליחה מכל הלב מכולם. אשאר פה בעז"ה עוד קצת יותר מחודש. בבקשה, אל תתנו לי להיות משועמם בחודש הזה. כל מי שהייתה לו בקשה, שאלה, התלבטות, הערה, משהו שאמרתי שאגיד אבל עוד לא אמרתי - הכל הכל, באמת, בשמחה, זה הזמן. זה הזמן שבו אני מבקש שכל מי שרוצה, אפשר להגיד ה-כ-ל בלי להתבייש. כבר מעכשיו. הכל, פשוט בשמחה. פססט, גם אם בשבילכם זה "חיפף" או "לא נורא", בבקשה בשבילי, תגידו את הדברים. אל תתנו לי אח"כ להזכר במשהו שהייתי צריך להחזיר תשובה אבל עכשיו עבר הזמן, כי זה סתם יתן לי כאב בלב. עכשיו, כל מי שרוצה, כל מה שרוצה, בשמחה רבה, באמת. אהה, אני כבר מחכה...
2) תודו שיותר מהשנה שכל שבוע יש ד"ת, תודו שזה היה מתוק מדבש - ממש כמו שנקראת הקבוצה שלנו בפייסבוק. כל שבוע, כל פעם מחדש, יסוד חדש ומתוק, בשבילנו - הנוער. אישית, להכנס עם זה לשבת, פשוט - עונג שבת.
חברים, הד"ת ימשיך בעז"ה. ואני חותם פה - ותזכרו מה אני אומר לכם - ימשיך בצורה טובה יותר. אתם לא מבינים מי מאחורי שם המשתמש שיביא לפה ת'ד"ת. מבטיח לכם, הכתיבה שם, הרעיונות, המסרים - בדוק - פשוט משהו לא נורמלי. מדהים, מדהים, מדהים ושוב - מדהים. אל תוותרו על שום שבת. טוב, אתם עוד תראו בעז"ה. אוף, אני אפסיד את זה?! אין מצב, אני חייב אכשהו לעשות שיהיה לי גם את זה לפני שבת...אהה, משהו שחשוב לי להגיד - קודם כל, תודה רבה לכל מי שהגיב על הד"ת. רק לראות אותו בפורום למעלה, זה כבר טוב. במיוחד אם כתובה בתגובה איזה מילה חמה. המילים החמות האלה, הם אלה שנתנו לי כוחות להמשיך. חבר'ה, בקשה אישית שלי, תפרגנו כמו שפירגתם עד עכשיו, ככה גם בהמשך. זה מחמם את הלב, עושה טוב בנשמה, נותן כוחות שרואים שיש אנשים שקוראים את הד"ת - ומגיע. הרבה השקעה וכוחות צריך בשביל לכתוב את הד"ת. תנו בהמשך הרבה פרגונים, מילים חמות. כי זה באמת שווה הכל.
3) בבקשה, אני מתחנן מכל הלב, תתפללו עלי. זהו, זו הבקשה היחידה שאני דורש מכם עד כמה שאני יכול. אני הולך לבית המדרש בעז"ה, וגם יש יש יצר הרע. הלוואי וכולי תפילה שאצליח לעלות מעלה מעלה בתורה ובמידות.
מה יעשה אדם ויחכם? אמר להם: ירבה בישיבה וימעט בסחורה, אמרו לו: הרבה עשו כן ולא הועיל להם.
בבקשה חברים -
אני לא רוצה להיות מהאלה שעשו כן ולא הועיל להם.
אמר להם: יבקשו רחמים ממי שהחכמה שלו, שנאמר: "כי ה' יתן חכמה מפיו דעת ותבונה".
בבקשה,
תתפלו עלי מכל הלב.
שאצליח לעולות מעלה מעלה בתורה, במידות וביראת שמיים.
4) אימייל. אני משאיר פה את
האימייל שלי ש - וואלה, כל מי שרוצה, תרגישו חופשי לשלוח מה שאתם רוצים. אבל פשוט כל דבר. כשאפתח, אראה בעז"ה את הדברים. תרגישו חופשי ממש. כל מה שבא לכם אפשר לשלוח מתי שתרצו ואשתדל בעז"ה בשמחה להגיב על הדברים. שוב פעם עשירית, חופשי באמת.
באמת, בשמחה -
ahh1000@gmail.com
טוב חברים, יש לי עוד הרבה מה לומר, אבל באמת שכתוב כבר הרבה מאוד.
רק זאת בקשתי. השתדלתי כמה שיותר לתת ולאהוב, לעזור ולתמוך, להיות אהבת ישראל בנשמה. אני מאוד מקוה שהצלחתי לפחות קצת, ומבקש סליחה על מה שלא הצלחתי או לא הספקתי.
להתראות.
באהבת ישראל,
אח..