אני על סף יאוש!!!הבעטליר החמישי
בס"ד.
אני מת משיעמום! מה עושים! אני פשוט כל היום לא עושה כלום! אף אחד לא בבית שאני יכול לשגע אותו- האחים הגדולים שלי לא פה (צבא, נשואים וכו'...).אין לי אחים קטנים בשביל לשחק איתם (חוץ מאחד בן 15). אפילו אמא שלי נסעה ליומיים כך שאני לא יכול לשגע לה ת'שכל ולהגיד לה שאני משועמם. די! אני לא יכול יותר! המחשב תפוס רוב הזמן.(וגם כשהוא פנוי אין לי כ"כ מה לעשות בו חוץ מהפורומים האלה...) ואפילו לנגן בגיטרה או לשמוע מוזיקה אסור לי (שלושת השבועות) אני משתגע! הגעתי למצב שראיתי את כל סרטי "הארי פוטר" ושאני מחפש משחקים ב"זולו". וגרוע מזה- אני עושה פרצופים לעצמי מול המראה!
ואל תגידו לי למלא ת'זמן בלימוד תורה- כי אני לומד תורה לפחות שעתיים ביום. זה שעון קיץ! יש לי עוד המון שעות שיעמום. ואל תגידו לי משהו כמו:"טיול" כי זה ממלא רק יום אחד. יש לי עוד 50 ימי סבל ושיעמום. אבל מה אני עושה כל השאר?מה אני עושה בימים הריקים?
אני צריך עזרה דחופה.
תודה.

חברים? כדורגל? בישול?מרב14
אחי!תחפש התנדבות!תהנה מהחיים;לך כל יומייםשואף להתנחל
לחבר אחר!לך למעיינות!(בקשר להתנדבות,תקשר למוקד התנדבות של ל"אורו נלך")תדבר עם ההורים שלך,ועם אחים שלך ו..קיצור,אחי תחייה!החיים טובים!!!לך לסניף הרבה! לך כל ערב לשחק כדורסל!והעיקר זה לעשות!לא משנה מה,אבל לעשות!לשטוף ריצפה מצידי.קיצור אחי,בהצלחה צדיק!
מקווה לעזור --->הדריכני
[העתקתי משרשור אחר שהגבתי בו בעניין.. אז זה בנקבה, אך מיועד לשני המינים כאחד ]

צ'מעי זה מצב מעצבן, שקשה לצאת ממנו. אין לי מושג אם הצהרת את ההצהרה מתוך יאוש ובאמת רצון לצאת מזה, או סתם התלוצצות לשמה
אבל אם את באמת רוצה לצאת מזה, שהרי ברור שזה לא מה שה' מצפה ממך.. אז אני רק יכולה להגיד לך שאני מבינה אותך מ-א-ד! מאד מאד... אני הייתי בטוחה שזה הכיוון שלי לכל החופש הזה, לא מצאתי עבודה (נשמעת כמו איזה מובטלת ), אינלי משו מיוחד לעשות - חברות עובדות וכו'.. אבל בינתיים, וזו רק התחלה אבל אני ממש מקווה שזה ימשיך, אני משתדלת למצוא תעסוקות, להמציא אותם מתחת לאדמה, באמת לא מאד הגיוני...
אני מבינה - בית זה דבר מקבע בקיץ - יש מזגן וקשה ממש לצאת ממנו...

טוב, אז תקראי בעיון את הדברים הבאים!

בואי נחשוב מה אפשר לעשות בבית?

את מנויה לספריה? - אם לא לכי תרשמי, אם כן לכי לקחת ספרים..

את לא אוהבת לקרוא? - תתפלאי! יש ספרים יפים שאפילו כאלה שלא ידעו שהם אוהבים לקרוא (כמוני) מרתקים אותם שזה לא יאמן..  (אם את רוצה המלצות על ספרים כאלה - בכייף באישי...!)

הבית צריך אותך? - כביסה, גיהוץ, שטיפת כלים, אחים קטנים.. אין לי מושג מה הולך אצלך בבית.. אבל תסתכלי מה צריך, זה נשמע עבודות זוועה אבל זה נותן המון סיפוק - משהו שבאמת מועיל למישהו...

רעבה? - תכיני אוכל טעים לכל המשפחה! יאללה חביתות, יאללה טוסטים שמלאים בכל מה שיש במקרר ובארון...

אין דברים שתמיד חלמת לדעת ולא מצאת את הזמן? - לצייר לדוגמא.. יש באינטרנט מלא מדריכים לציור דברים פשוטים כאלה של קומיקסים חמודים, זה חמוד ממש...  מישהי פה (אני חושבת אביב שלי) הציעה לפתוח את וויקיפדיה וללחוץ על ערך אקראי, [הידעת? שוטטות במחשב נמצאה כתעסוקה ההרסנית ביותר לבני העשרה! ]..

סיימת את כל עבודות החופש? - תתרגלי קצת במקצועות שאת יותר מתחברת אליהם: אנגלית, מתמט', הסטוריה, סיפרות.. אינלי מושג! זו את ותמצאי מה שאת אוהבת...

ובין השאר - המחשב בהחלט מהווה תעסוקה..

מחוץ לבית כמובן שלא חסר - ים, חברות, גלידה, קניות..
וסתם כך - שעם חברות אפשר להנות גם בבית! (אם יש צורך בהצעות תודיעי.... )

מקווה שעזרתי אחות.. יכולה להמשיך להקשות ולשאול אם באלך!
איזה כיף,אביב
יש כאן קרדיט לי...
ממממשמחה ואמונה
מה עם לעשות ספורט?. לך להליכות או משהו..
אתה יכול לבשל דברים לבית, ללכת להתנדבות עם איזה חבר..
אמ, בעניים השיעורי תורה, אז לך זה יותר קל,כי אתה בן,אם אתה אוהב ללמוד תורה, אתה יכול ללכת לישיבות של רבנים גדולים ללמוד שם איתם תורה זה שינוי מקום זה אחלה וזה כיף.
אתה יכול לעשות לך פה חברותא עם משהו מהפורום ללמוד איזה ספר מוסר מעניין..
תקרא ספר עליליתי שאתה אוהב...
אם מה שכתבתי לא עוזר ולא נשמע לך.. אז תגיד,ונחשוב על משהו אחר..
עבודה כלשהיe1l0a5d
אם זה רלוונטי
טיול שווה בצפוןאנונימי (פותח)
אני עשיתי לעצמי תוכנית מסודרת לחופשיהודה00
אני אכתוב לך מה אני תכננתי לחופש:

עזרה בבית: כביסה - תבקש מאמא שלך שתלמד אותך להכניס מכונות, ופשוט תתחיל לעבוד, תכניס מכונה,תתלה                                   ואח"כ תקפל ותכניס לארון, אתה לא יודע כמה סיפוק זה גורם (ואפילו הנאה!
                שטיפת כלים- כנ"ל
                שטיפת ריצפה- כנ"ל
         קיצור אני לא צריך לומר לך מה צריך עזרה בבית שלך, פשוט סתכל מסביב, (או שתשאל את אמא שלך...) 

התנדבויות: הדרכה - כל יום שלישי ושבת וזה כולל הכנה לפני כן, סמנריון הדרכה (4 ימים), מחנה (2 ימים הכנה + 3                          ימים עם החניכים), לעשות לחניכים עוד פעילויות וערבים, לשפץ ת' סניף וכו'
               מועדונית - לילדים עם בעיות בישוב שלי שפועל כל שלישי ושבת.
               מד"א - החופש אני אכנס בעז"ה.  

קניות: בגד ים, מכנסים, משקפים.... קיצר מה שבא לך ( עדיף מה שת'צריך).

לימודים: כל המקצועות שאתה צריך להתחזק בהם לשנה"ל הבאה וכמובן לימוד תורה.

תחביבים: ברכה, ספורט, בעלי חיים, טיולים, שירים (לאחרי 3 השבועות) וכו'. 

בהצלחה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתמיד בשמחה
עושה פרצופים מול המראהההההההההה XD
גם אני עושה פרצופים במראהאנונימי (פותח)
בס"ד

השיעמום א ו כ ל אותי. אז אולי נתחלף? 

סתם. אני אגיד לך ת'סדר יום שלי ומזה תבין שאתה בנאדם עסוק מ א ו ד לעומתי:

לקום בצהריים, להתלבש להתפלל להיות במחשב לעזור בבית לצאת לסיבוב ולישון...
וככה כמעט כל יום- חוץ מהלימודי נהיגה.
מה אתה אומר על זה?
וואיי כ"כ מבינה את זה, גם לי זה קורה-נאוה-
בס"ד

יש פעמים שאני קוראת פה את כל ההודעות שוב ושוב
כיא ני אל מוצאת משהו מעניין לעשות.
פעם הייתי משחקת באבלס חחח

אין לך חברים שאתה יכול להשתעמם איתם יחד?
לקרוא ספר טוב?
טובף נו.. גם לי אין ספר אז אני קוראת הארי פוטר בפעם המי יודע כמה חחח
תחביבים אחי!.. תוסיף עוד:<אריאל>
קח כדורסל וצא למגרש למשל... זה יכול לשרוף כמה שעות טובות ביום אם יש לך עם מי לשחק.
טניס, חברים, לך-תזמין.., תבנה משהו, תיצור משהו, תתנדב איפשהוא..יש כ"כ הרבה דברים לעשות!
טיול ארוך! 3-5 ימים.. אחד הדברים! =)מיטל
תודה רבה לכל האנשים הנחמדים!הבעטליר החמישיאחרונה
בס"ד.

צר לי לבאס אבל:
אני מהצפון כך ש"טיול בצפון" לא יכול להיות אטרקציה.חוצמזה אני גר בעיר (איכסה) כך שאין מעיינות קרובים והחברה חננות מדי בשביל טיול 3-5 ימים (האמא הפולנית שלי לא תסכים לי לצאת לבד).אני לא מדריך כך שאני לא יכול להשקיע בפעולות ולא ללכת לסניף כי אין שם אפאחד שאני יכול לדבר איתו, כולם עם החניכים שלהם.
אני באמת הולך לשבוע לימוד בישיבת "הר המור" [שווה ביותר, אתם מוזמנים] כך שזה ממלא לי את החופש בשבוע אבל חוסם לי את האופציה לעבוד (אני לא יכול להפסיק לעבוד לשבוע!).
לשוטט בויקיפדיה? זה באמת שיעמום. אתם חושבים שאני "תולעת אינציקלופדיות"? זה לא מעניין בגרוש. המחשב לא מהווה תעסוקה. וגם לא ציור. אני מצייר המון וקצת נמאס לי. ללמוד? בשביל מה יש חופש? אמא שלי מכריחה אותי לשבת שעתיים וללמוד 04 ואני מה זה לא בקטע. זה מעסיק אבל לא כיף....
ועבודות הבית: נקיונות?בישול? השתגעתם? סליחה על ההתנפלות, אבל זה בכלל לא מספק לשטוף כלים. מניסיון. [דווקא לתלות ת'כביסה ולהוריד זה לא רע. אבל זה לא קורה הרבה.]

ועכשיו לדברים הטובים
בכל אופן זה היה משבר זמני.ברוך ה' הסתדרתי ואני ילך לעשות מנוי לספריה.קיבלתי על עצמי (בלי נדר) לסדר ת'שולחן שלי (חתיכת פרויקט) לעשות ריצות בלילה ואולי אני גם יצליח לשכנע ת'חברים שלי לעשות משחקי כדורגל/כדורסל או ללכת לים ולצאת סוף-סוף מהבית. כמו שאמרתי אני גם ילך לשבוע לימוד ב"הר המור" וגם (להבדיל) הכליזמרים ובעזרת ה' יהיה טוב.

בכל אופן תודה רבה!!

נ.ב:
כן, באמת עשיתי פרצופים. אומנם לא להרבה זמן אבל מספיק בשביל לקלוט שאני משועמם. יש גבול למספר הפרצופים שאפשר לעשות.ידעתם?
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך