מהפך או לא---משהו שכולכם צריכים לקרוא.<אריאל>
עבר עריכה על ידי לולה=] בתאריך כ"ד תמוז תש"ע 16:32
נקדים ונאמר:

בכל מקום, בכל מצב, בכל זמן, בכל ציבור- תמיד יהיו חילוקי דעות.
חילוקי דעות, מחלוקות בכלל, יכולים להיות רעים, אך מנגד- יכול להיות בהם צדדים טובים:

כל מחלוקת שהיא לשם שמים –סופה להתקיים

ושאינה לשם שמים –אין סופה להתקיים .

איזו היא מחלוקת שהיא לשם שמים ? זו מחלוקת הלל ושמאי

ושאינה לשם שמים ? זו מחלוקת קרח ועדתו.(מסכת אבות פרק ה', משנה י"ז )

בואו ונדאג שהמחלוקת הזו תישאר אך ורק לשם שמיים: לשם מטרה טובה, לשם תרומה לציבור, לשם קידוש השם.

מעורב, נפרד, ומה שבינהם-בשניה זו זה לא העיקר: תמיד תזכרו שיחסי האנוש הבסיסים שתמיד בפורום חייבים להישאר. גם אם ניק מסוים, או אדם מסויים אינו כותב כמוכם,יותר מזה-מתווכח אתכם: כבדו את דעתו, את מחשבותיו ואת הזכות שלו להביע את עמדותיו. 

כל מה שמופיע למעלה תקף לכל מחלוקת,לכל סוג של ויכוח שמתנהל פה.

בויכוחים שנוגעים להתנהלות הפורום עצמו,אנחנו צריכים לכבד פי שניים את מי שעומד מולנו, בניגוד לדעתנו- כי כל מהות  הויכוח הוא איך יתנהל המקום שבו אנחנו נמצאים עכשיו,מקום שחשוב לנו ואנחנו מעריכים, פורום נוג"ה.

גם אם יהיו מיליארד ויכוחים כאלה, זה לא מזיז- כי לכולנו יש אינטרס אחד משותף- לשפר את הפורום, ואת מהות הדברים שאנחנו עושים בו.

הפורום: לרגע שכחתי...

לכל מי שלא יודע,או לרגע שכח... לפורום יש מנהלים, מנהלים מספיק טובים בשבילנו (הרועה, ולולה, חיזקו ואימצו). בתור אחד שנמצא בפורום באופן תדיר, ואני מניח שכל הנוג"יסטים יצטרפו לעדות שאני עומד להעיד פה: הם ממש לא צריכים עזרה בניהול הפורום.

תעשו לנו,לעצמיכם, ולמוסר של כולנו טובה ותנו לנו, לחברי הפורום, להחליט את ההחלטות שלנו בעצמינו.לבד.

אני מודה לכולכם מקרב לב על הרצון הטוב להוביל אותנו בדרך המתאימה, בדרך האבנים הזהובות, אבל אני חושב שהגיע הזמן שתתנו לנו לצאת מ"הקן" שהכנתם בשבילנו ולתת לנו, לחברי הפורום הזה, לבחור את הדרך המתאימה לצעוד בה.

(אני ח"ו לא שופט אתכם לרעה או לכף חובה, אני מבין לגמרי שהאידיאל שלכם הוא טוב, ממש תודה על הדאגה אבל תדעו, אנחנו לא כבר לא תינוקות)

את ההחלטות שנוגעות לנו- נחליט בעצמינו, עצמאית. אם יש לכם הערה,דבר לייעץ, אתם מוזמנים להעיר לתשומת ליבנו, אני, אישית, אשמח שתגידו. אבל בסופו של דבר, אנחנו, הנוגי"סטים, נחליט את ההחלטות שלנו ואני ממש מקווה שאם נשמח בהם- תשמחו איתנו.

ממש מקרב לב:

<אריאל>

פשוט נכוןדניאלה .ד.
צודק!
אני בהחלט מסכימה.להבת-כוח
אני חושבת שהגיע הזמן שיהיה הקשבה לאנשי הפורום עצמו.
מה אתם רוצים?
מה לדעתם אידיאלי?
כשהמנהלים ידעו הם יוכלו לעזור לכם לנתב את הכוחות שלכם בצורה הטובה ביותר.
אז דברו, פתחו את הפה.
זה שירשור שבו אתם מדברים!
לא, בבקשה בבקשה-הסנה-בוער
אל תפתחו בשרשור הזה שוב את נושא המעורב/נפרד. יש ע"ז מספיק שרשורים.
ישר כח!הסנה-בוער
מסכימה עם כל מילה.
כשיש דיונים לגבי הפורום, מן הראוי שרק חברי הפורום ישתתפו בהם. אם מעבירים ביקורת- צריך להעביר אותה מבפנים, ועם המון אהבה. ובבקשה לא בצורה מתנשאת, של 'אנחנו יודעים יותר טוב ממכם, באנו להציל אתכם'. 

צודק.היה אפשר פחות חריף.אבל נכון.שיראל.
השתדלתי להתנסח בצורה העדינה ביותר.<אריאל>
אבל לקחתי כביקורת בונה. ממש תודה.
כל הכבוד!באג2000אחרונה
מסכימה לגמרי.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך