תקנים פנויים ממש שווים - חובה להכנס ולקרוא:בת עמי שלי
בגרעין שדרות - נשארו מספר תקנים ממש שווים בתחומים שונים. גרעין חם, מחבק ואוהב! להתקשר לאפרת:052-8990438

בגרעין רמלה ישנם תקנים פנויים בתחומי: שח"מ/בי"ס יסודי / מרכז להעמקת יהדות / חנ"מ. כמו כן, ישנו תקן פנוי בחוות כפר שמואל (ליד רמלה), חוות סוסים טיפולית - עבודה עם גילאים שונים ברכיבה טיפולית ובפינת החי. התקן כולל דיור ברמלה וניתן לשלבו עם הגרעין. לפרטים על גרעין רמלה נא לפנות לקרן:052-5665069

תקנים פנויים בחיפה (לא גרעין) בתחומי: חינוך/הדרכה במדרשה/הדרכה באולפנה/ביטו"ל/ארגון נכי צה"ל/משרד הבריאות/ נוער בסיכון. לימור מחכה ממך לטלפון: 052-8990468

תקנים פנויים בגרעין/לא גרעין בבאר שבע. מגוון תחומים. יש לפנות ל: תהילה - 052-6070657 או הדס - 052-8119930

הגרעין המוזיקלי של בת עמי - לבנות המוכשרות בנגינה בכלי נייד המעוניינות להצטרף להרכב מוזיקלי ולהפוך את הנגינה למקצועית: לישבע - 052-8119914

לתקנים נוספים כדאי ורצוי להכנס לאתר בת עמי ולהתעדכן:
www.bat-ami.org.il

בהצלחה לכולן!
ביקשו ממני למלא שאלון מבת עמי..נצח לנצח!!!
משיבון כזה..
ואין לי מושג איפה הוא בכל האתר..
בכפר סבא גן של ילדים אוטסטיםרות014
ניתן לשלב עם מדרשת נגה בקדומים
בנוגע לשאלון,בת עמי שלי
זהו משוב של משרד החינוך לבנות בשירות לאומי על מנת להפיק לקחים, לדעת מה עובר על בנות השירות וכו'.
בכל מקרה - המשוב היה מפורסם בעמוד הבית של אתר בת עמי במשך תקופה ארוכה וירד לפני כשבועיים. אני מצרפת לך קישור לנוחיותך - ולכל מי שטרם מילאה את השאלון (לא חשוב באיזו עמותה היא משרתת) ועדיין לא מאוחר למלאו:
עוד תקן פנוי....אנונימי (פותח)
לשירותי בריאות כללית במעלה אדומים דרושות בנות לשירות לאומי !
לפרטים והרשמה , אירית 050-8884489
עוד תקנים פנויים בגרעין ברמלה!יהודית גנ
קרן הרכזת: 052-566-5069
תקן בכפר יעבץ!!אנונימי (פותח)
נשאר תקן פנוי אחרון בגרעין כפר יעבץ!! -גרעין בני עקיבא

בואי לבדוק! מומלץ מאוד מאוד!
פנינה הרכזת (של כפר יעבץ)-אנונימי (פותח)אחרונה
0507434218
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך